Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol 😄 2-1 😄😄

Végre már MEssi a q életbe má 😄😄

Jakuza001
Remelem nem a szokasos forgatokonyv szerint zajlik majd a merkozes, hogy mindent kihagyunk es a vegen, majd az ellenfel talal egy golt es gyozelem helyett egy dontetlen lesz a vege.

Jakuza001
Mezonyben siman jobbak vagyunk, de a tamadojatekunk megint egy nagy nulla.
Nem tudom mostanaban vajon hany 100&-os golhelyzet kell, hogy loni tudjunk egy golt.
4db 100% helyzet kellett a golhoz, marpedig 25%-os kihasznalas ilyen golhelyzetekben, nagyon rossz arány.

Messi es Fabregas tovabbra is forman kivul es vicc, hogy mar megint a legjobbunk Mascherano.

tobias88
Tello gyerek egész jó, de a Cuenca - Jonathan Dos Santos párost nem tudom miért erõlteti, nem ütik meg a fiataloktól elvárható szintet
És a City egyfolytában szívóoldalon lenne. Mou mehet, Pep maradhatna.

tobias88
Bár az durva lenne, hogy Mou elmenne a City-be, Guardiola meg meglepetésre váltaná Sir Alexet <#idiota>
tobias88
Pep maradjon csak
Szerintem beáldozzuk a bajnokságot egy BL gyõzelemért cserébe és ismét történelmet fogunk ezzel írni, Pep utána lelép a csapattól.

tobias88
Pihentetés lesz ma:
Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Cesc, Thiago, Jonathan dos Santos, Messi, Tello, Cuenca

Ezzel a kezdõcsapattal simán kikaphatunk. Valami iszonyat...
Jakuza001
Lehet a Hamburgot kellett volna. 😄

bakkerman
gondolkoztam rajta,hogy a hétvégére megrakom a dortmund-real kettõst 10k-val,végül csak a dortmundot vállaltam be,lehet megbánom,hogy nem raktam meg a blancokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Siman, hiszen az a Real Madrid fiok csapata.
Ugy leadjak a pontokat, ahogy illik, hiszen nem kapnanak kolcsonjatekosokat es plusz penzt. Meg aztan a tenyeszcsapat sose jatszik teljes erobedobassal a nagytestver ellen. Az a merkozes mar reg le van zsirozva.

Jakuza001
Szerintem testvere GDS jobb jatekos volt. Kar volt elkuldeni.

bakkerman
csak nekem van olyan érzésem,hogy este az a Getafe,akik minket megvertek,most a Realtól egy laza ötöst beszopnak?

tobias88
JDS sz*rt sem ér, ezt már nem egyszer megmutatta. 3-0nál pályára küldhetõ, de kezdõként esélytelen.

Amúgy azok akik tényleg játszhatnak egy komolyabb meccsen, az 14 ember:
Victor Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Mascherano, Xavi, Iniesta, Fábregas, Alexis, Messi, Pedro, Villa és 3 kiegészítõ: Adriano, Thiago, Keita

Ebbõl Keita az afrika kupán, Iniesta, Pedro és Villa a betegszobában jeleskedik.
bakkerman
az a helyzet,hogy nem nagyon tudunk pihentetni. a védelembe esetleg egy Montoya kaphatna helyet,más nagyon nincsen...középpályára lehetne egy Busi-JDS-Thiago hármas,de ezt nem vállalja be Pep. rövid a padunk,nincs átmenet az alap 11 és a Barca B között,nincsenek vízhordó,igazi benchwarmer embereink

tobias88
Fejbe lövöm magam, ha megint a pályán lesz egyszerre Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Mascherano és Adriano. Simán le tudjuk hozni a meccset Thiago-val és Alexis-el pihentetve szerdára pár játékost a végén.
bakkerman
FC Barcelona – Real Sociedad
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Clos Gómez
TV: Sport 2 22:00

FCB: Victor Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal –Busquets, Mascherano (Thiago), Xavi – Alexis (Adriano), Messi, Fábregas

Real Sociedad: Bravo, Estrada, Demidov, I. Martínez, Cadamuro – Aranburu, Bergara – Griezmann, Vela, Xabi Prieto – Agirretxe

AS Róma, van, hogy lõ gólokat, de hullámzó játékos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

romába játszik.. sokszor csere.. nem nagyon megy mostanában neki, bár néha fantasztikusan játszik néha kritikán aluli.

sz4bolcs
Mármint van vki aki követi a pályafutását?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Bojannal mi van?

cikk nekem se jött be én inkább a képen nevettem nagyot😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
most ezt nem emiatt a Pintos cikk miatt írtam,hanem úgy általánosságba

bakkerman
szánalom az NS-nek ez a sportszelep rovata...komolyan mostmár csak a blogokat érdemes olvasnom,a hétköznapi civil emberek jobb írásokat produkálnak,mint ezek az "újságírók"...

bakkerman
Carles az Carles,ha kell,vadállat módjára terít le bárkit,ha kell gólt fejel,de ha úgyvan,bedob 2 Zizou cselt 😊) Óriási egyéniség,szerintem ma ez biztos beszédtéma volt az edzésen 😄

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
jó eredmény ez az 1-1,de inkább az az aggasztó,hogy idegenben mennyire impotens a játékunk,görcsösek nagyon a srácok. otthon szerintem mindenképpen meglesz a továbbjutás,és akkor jöhet a döntõben a Bilbao.

Én azt látom,hogy a Pep team próbálgat valami más játékot, taktikát, hiányzott 2 alapember a csapatból, igaz meglátszott ez Messi játékán, mert nem volt ki kiszolgálja, gondolok itt Xavira, meg ez nem az õ napja volt, de haragudni semmiképp nem lehet rá, hisz egy olyan klasszis mint õ, képes 1 másodperc alatt megváltoztatni egy meccsett, akár egy találattal, vagy egy gólpasszal! Tegnap nem ment ennyi! A döntetlen nem rossz egy Valencia ellen, no meg a rugott gól idegenben!!A Camp Nouban bemennek ezek a ziccerek biztos vagyok benne!!
bakkerman
azért jó,hogy az NSO-n a meccsrõl szóló cikk hozzászólásokban már temetnek minket,temetik Pepet,többen irogatják,hogy véget ért egy korszak nálunk ésatöbbi ésatöbbi...azért én várnék májusig. <#rolleyes>

bakkerman
ma 25 éves Piquenbauer,Isten éltesse a mókamesterünket! <#taps>

bakkerman
de CARLES PUYOL megédemelt egy ilyet---><#worship> megint szerzett egy gólt,le a kalappal Puyi!

[HUN]FaTaL
Én sem láttam, de úgy nézem jobb is.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman

Valencia - FC Barcelona: 1-1 ( 1-1 )
Király Kupa, elõdöntõ
Valencia, Mestalla
Vezette: González González

Valencia: Alves - Miguel, Rami, V. Ruiz, J. Alba - Banega, Albelba (Tino Costa, 65') - Piatti (Feghouli, 58'), Jonas (Aduriz, 74'), Mathieu - Soldado.

FCB: Pinto - Puyol, Piqué, Mascherano, Abidal - Busquets, Cesc, Thiago (J. dos Santos, 78') - Alexis (Dani Alves, 57'), Messi, Cuenca (Tello, 87').

Gólok: 1-0, Jonas (27'); 1-1, Puyol (35').

nem láttam a meccset,de ahogy olvasom Jakuza elemzését,jobb is.

sz4bolcs

Jakuza001
Kerlek alassan en meg ilyen szarul jatszani egy merkozesen nem lattam. Lehet ha Torghelle "AIR" Sanyi jatszik helyette, meg akkor is golokkal nyerunk.
Vicc hogy mar megint Mascherano volt a legjobbunk, mig a komplett kozeppalya es csatarsor, szanalmasan jatszott.

Nem is tudom milyen helyzetek kellenek nekunk hogy golt tudjunk loni. Gondoljunk csak bele Sanchez 2 ziccerere, Piquet fejelesere az 5osrol,Messi kihagyott helyzeteire es a tizenegyesere, valamint Dani Alves kapufajara. Mintha megatkoztak volna az egesz csapatot, olyan balszerencsesek vagyunk eddig iden.

Szánalmas egy meccs volt ez a csatárok, Pep, meg a bírók szempontjából is... Egy valencia ellen idegenben mért így kell felállni a kezdõnek, meg mért így kell cserélni? Persze csak a helyzetek felét kellett volna berúgni :/ de ma megint egy ilyen antigól focit játszottak. Néha nemtom mit esznek ezek meccs elõtt. Persze a lesgól az bement...

Visca El Barça!

tobias88
Messivel nem tudom mi van. A szögletes helyzetét 10bõl 5ször kapásból belövi, másik 5nél meg leveszi és berúgja. Most meg annyira borzalmasan lõtte el, hogy az nem igaz. Jonathan Dos Santos is hogy mi a fenének kellett a pályára, azt nem tudom, pont egy ilyen nehéz meccsen...
pzoli00
talán elfogyott a Herbalife? <#hehe>

pzoli00
az utóbbi idõben a védelem szállítja a gólokat, mi történt a támadó szekcióval?

Sippie
dehogynem, pár éve is volt egy két megmozdulása amikor meglepett mindenkit 😊
tobias88
Puyol mostanában folyamatosan olyan cseleket mutat be, hogy az nem igaz, ez a 2 csel egymás után istenkirály volt. Tanulgat Iniestától vagy nem tudom, de régen ilyeneket nem tudott <#zavart1>
tobias88
Cuenca helyére igazán bejöhetne Xavi, sokkal magabiztosabb lenne a játékunk
tobias88
Hát, innentõl felbuzdulnak és bõven nyerhetnek sajnos <#duma>
Jakuza001
Sok pozitivumot ma se tudunk elmondani a jatekunkrol, csak egyet hogy sikerult idegenben golt szereznunk.
A jatekunk viszont egy nagy nulla.

Alexis es Abidal nagyon gyengen jatszik. Emiatt a jatekunk az egesz baloldalunkon, nagyon gyenge. Ugyanez a helyzet a jobboldalon is.
Cuencanak is volt kb 2-3 megmozdulasa az egesz felidoben, ami emlitesre melto.

Es sikerult elkovetnunk ujra azt a helyezkedesi hibat, amit mar megjegyeztem az ideny elejen, hogy a jobb szelen a vedelmunk mint a mergezett egerek rohangalnak neha fel, s ala.

Megint Piquet vette at rosszul az embert, amit nem is ertettem, mert Puyol nem volt addig lemaradva a szelsotol, amig nem futott be es Piquet teljesen rosszul vette az az embert, meg olyan hibat is elkovetve, hogy rosszul zarta le a szoget igy gyakorlatilag mind ket Valencia jatekos szabadon maradt.

Pintorol meg nem mondok semmit. Nem ertem meg mit keres a csapatnal. Olyan rosszul jott ki az elejen, hogy az mar fajt es csak a vakeger partjelzonek koszonhette, hogy nem allitottak ki, mert bizony az kiallitas volt. Kezezes a tizenhatoson kivul.

Amit meg megjegyeznek, szerintem ket oriasi hiba amit elkovetunk. Puyol jobb hatvedkent jatszatasa. Az hogy neha konyszeru helyzetben ott kellett jatszani benne van, de hogy mar egyre tobbszor probalkozik ezzel Guardiola szerintem egy hibas dontes. Puyol nem oda valo, ahhoz mar nem eleg gyors, hogy a gyors szelsokkel felvegye a versenyt.

A masodik hiba amit eszrevettem, hogy mar megint 5 vedovel jatszunk, ami miatt buktuk a pontokat a bajnoki merkozesen is.

Az alapjatekunk 4-3-3, de csak latszatra jatszuk azt, majd nezzetek meg a felallast Abidal-Mascherano-Pique-Puyol atszik klasszikus hatvedet, de a merkozes nagy reszeben Bussquets is belso vedot jatszik, pontosabban ma soprogetot jatszott a felido nagy reszeben.

Ennyire sose jatsziottunk visszavonva es emiatt nem erunk fel a tamadasokkal, egyszeruen sulytalan a kozeppalyank.

tobias88
És megint Puyol, nem csoda hogy õ a kedvenc <#worship>
tobias88
ott is van a kapott gól, februári hullámvölgyet kicsit elõbbre hozták a skacok kezdve a Madrid elleni 2. meccsel