Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mostanaban vajon hany 100&-os golhelyzet kell, hogy loni tudjunk egy golt.
4db 100% helyzet kellett a golhoz, marpedig 25%-os kihasznalas ilyen golhelyzetekben, nagyon rossz arány.
Messi es Fabregas tovabbra is forman kivul es vicc, hogy mar megint a legjobbunk Mascherano.
Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Cesc, Thiago, Jonathan dos Santos, Messi, Tello, Cuenca
Ezzel a kezdõcsapattal simán kikaphatunk. Valami iszonyat...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ugy leadjak a pontokat, ahogy illik, hiszen nem kapnanak kolcsonjatekosokat es plusz penzt. Meg aztan a tenyeszcsapat sose jatszik teljes erobedobassal a nagytestver ellen. Az a merkozes mar reg le van zsirozva.
Amúgy azok akik tényleg játszhatnak egy komolyabb meccsen, az 14 ember:
Victor Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Mascherano, Xavi, Iniesta, Fábregas, Alexis, Messi, Pedro, Villa és 3 kiegészítõ: Adriano, Thiago, Keita
Ebbõl Keita az afrika kupán, Iniesta, Pedro és Villa a betegszobában jeleskedik.
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Clos Gómez
TV: Sport 2 22:00
FCB: Victor Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal –Busquets, Mascherano (Thiago), Xavi – Alexis (Adriano), Messi, Fábregas
Real Sociedad: Bravo, Estrada, Demidov, I. Martínez, Cadamuro – Aranburu, Bergara – Griezmann, Vela, Xabi Prieto – Agirretxe
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Valencia - FC Barcelona: 1-1 ( 1-1 )
Király Kupa, elõdöntõ
Valencia, Mestalla
Vezette: González González
Valencia: Alves - Miguel, Rami, V. Ruiz, J. Alba - Banega, Albelba (Tino Costa, 65') - Piatti (Feghouli, 58'), Jonas (Aduriz, 74'), Mathieu - Soldado.
FCB: Pinto - Puyol, Piqué, Mascherano, Abidal - Busquets, Cesc, Thiago (J. dos Santos, 78') - Alexis (Dani Alves, 57'), Messi, Cuenca (Tello, 87').
Gólok: 1-0, Jonas (27'); 1-1, Puyol (35').
nem láttam a meccset,de ahogy olvasom Jakuza elemzését,jobb is.
Vicc hogy mar megint Mascherano volt a legjobbunk, mig a komplett kozeppalya es csatarsor, szanalmasan jatszott.
Nem is tudom milyen helyzetek kellenek nekunk hogy golt tudjunk loni. Gondoljunk csak bele Sanchez 2 ziccerere, Piquet fejelesere az 5osrol,Messi kihagyott helyzeteire es a tizenegyesere, valamint Dani Alves kapufajara. Mintha megatkoztak volna az egesz csapatot, olyan balszerencsesek vagyunk eddig iden.
Visca El Barça!
A jatekunk viszont egy nagy nulla.
Alexis es Abidal nagyon gyengen jatszik. Emiatt a jatekunk az egesz baloldalunkon, nagyon gyenge. Ugyanez a helyzet a jobboldalon is.
Cuencanak is volt kb 2-3 megmozdulasa az egesz felidoben, ami emlitesre melto.
Es sikerult elkovetnunk ujra azt a helyezkedesi hibat, amit mar megjegyeztem az ideny elejen, hogy a jobb szelen a vedelmunk mint a mergezett egerek rohangalnak neha fel, s ala.
Megint Piquet vette at rosszul az embert, amit nem is ertettem, mert Puyol nem volt addig lemaradva a szelsotol, amig nem futott be es Piquet teljesen rosszul vette az az embert, meg olyan hibat is elkovetve, hogy rosszul zarta le a szoget igy gyakorlatilag mind ket Valencia jatekos szabadon maradt.
Pintorol meg nem mondok semmit. Nem ertem meg mit keres a csapatnal. Olyan rosszul jott ki az elejen, hogy az mar fajt es csak a vakeger partjelzonek koszonhette, hogy nem allitottak ki, mert bizony az kiallitas volt. Kezezes a tizenhatoson kivul.
Amit meg megjegyeznek, szerintem ket oriasi hiba amit elkovetunk. Puyol jobb hatvedkent jatszatasa. Az hogy neha konyszeru helyzetben ott kellett jatszani benne van, de hogy mar egyre tobbszor probalkozik ezzel Guardiola szerintem egy hibas dontes. Puyol nem oda valo, ahhoz mar nem eleg gyors, hogy a gyors szelsokkel felvegye a versenyt.
A masodik hiba amit eszrevettem, hogy mar megint 5 vedovel jatszunk, ami miatt buktuk a pontokat a bajnoki merkozesen is.
Az alapjatekunk 4-3-3, de csak latszatra jatszuk azt, majd nezzetek meg a felallast Abidal-Mascherano-Pique-Puyol atszik klasszikus hatvedet, de a merkozes nagy reszeben Bussquets is belso vedot jatszik, pontosabban ma soprogetot jatszott a felido nagy reszeben.
Ennyire sose jatsziottunk visszavonva es emiatt nem erunk fel a tamadasokkal, egyszeruen sulytalan a kozeppalyank.