33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Rdinho10
    Ez mi?! Hogy lehet igy lotyogni......nagyon remelem,h a 2.felidot megnyomjuk mert igy kifetrengi az atm a tovabbjutast...
  • [HUN]FaTaL
    Kiesünk.
  • Sippie
    No komment...
  • Nyiri
    Lehet, de ez nehezen fog összejönni. Barca az elmúlt egy hónapban eléggé szomorú képet mutat. Elfáradtak a fiúk.
    Real-t majdnem megfogta a Wolfsburg. 3-2 arány egy Bundes Liga 8. helyezett ellen nem meggyőző. MCity-t akármilyen könnyen verte a Barca a csoportkörben, nem olyan gyenge, hogy Real vagy a Barca újra átmenjen rajtuk. Bayern meg hiába harmatos volt a Benfica ellen, azért rohadt gyorsak és nem felejtettek el focizni.
  • tobias88
    Nagyon régóta szeretnének egy Clasicó-t döntőnek, szóval szerintem nem lesz Barca - Real
  • Nyiri
    Én pedig pont Bayer/Barca elődöntőt várok (ha továbbmegy a Barca). Fogadni megnék rá hogy "sorsolás" ezt hozza ki
  • bakkerman
    Van egy tippem mostmar a BL elodontokre

City-Bayern
    Real- Barca/Atletico

Szerintem egyiket se kell magyarazni,miert lenne tuti uzlet ez a sorsolas,telitalalat.
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen játékkal bárkitől kikapunk, nem kell komoly ellenfél.
  • bakkerman
    En azert aggodok,a BL-ben eleg egy talalt AtMa gol es kieshetunk,boven benne van a pakliban...bajnoksagban 6 fordulo, 3-4 pontos elonyok ez azert mar nem sok,hiaba jonnek verheto ellenfelek. A Real is verheto lett volna meg a Sociedad is aztan megis 0 pont...
  • tobias88
    Ugyan, ez a 2 meccs volt ahol ki lehetett kapni és ki is kaptunk. Megnézed azokat a meccseket amik visszamaradtak és azok alapján simán bajnokok vagyunk. (Madrid idegenben játszik a Sociedad ellen, az Atma meg a Bilbao ellen, nekünk nincs 1 komoly ellenfelünk) Viszont a BL más kérdés. (3 pont az inkább 4) Viszont az utolsó 315 percből 115 volt értékelhető....
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.10. 02:17:46
  • Sippie
    Idén nem nyerünk semmit?
  • Christian88
    2007 óta nem nyertünk itt. Annyira azért nem csicska csapat
  • bodajoci
    Neymarral meg Messivel fingom sincs mi van meccsek óta. neynek ma sztem 2 jó megmozdulása nem volt, Messi meg lefagyott 499-nél...Persze nem csak az ő saruk ez a meccs...
  • bodajoci
    Vicc amit ez ellen a csicska csapat ellen művelnek...
  • [HUN]FaTaL
    Engem nem konkrétan ez a meccs aggaszt, hanem az egész csapat játéka mert ilyen játékkal bárhol pontot veszíthetünk. És már csak 3 pont az előnyünk a bajnokságban...
  • bakkerman
    Nem sokmindent vartam ettol a meccstol...ha elhozunk egy pontot akkor az mar elorelepes az elmult evekhez kepest
  • bodajoci
    Meccs eleje, szokásos impotens játék hátrafelé, meg is kapták a gólt...Mondjuk utána sem ment a játék sehogyse :/
  • [HUN]FaTaL
    Kiváncsi leszek a mai meccsre, vagy 4 éve nem nyertünk a Sociedad otthonában.

Ha ma kikapunk, akkor a bajnokságban is meleg lehet a pite.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.04.09. 20:26:38
  • bakkerman
    a brazil különítmény :D

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.04.09. 20:03:22
  • bakkerman
    Ramos durvan a 35. perctől nem kellett volna hogy pályán legyen. De amúgy úgy általánosságban nem kéne hogy FUTBALLpályán legyen az a gyökér.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.04.09. 19:52:04
  • UUUU
    Akkor bezzeg nem hangoskodtak, amikor Ramos terd magasagban a 16-os vonalanal felrugta Messit es nem itelt semmit a biro, mikozben ki kellett volna mar akkor allitani.
  • [HUN]FaTaL
    Meg a Neymart felrúgót is, mert 1:1-ben vihette volna a kapusra.. És volt még egy páros lábas becsúszás, ahol még az angol kommentátorok is azt hangoztatták, hogy a PL-ben piros lett volna..
  • tobias88
    Suarez esete is egyértelmű volt. Vagy ha esetleg sárgát ad rá, akkor is volt 2 eset. Viszont azt állítani, hogy mindig ezt csinálja szerintem badarság, mert amióta nálunk van nem nagyon borult el az agya. Tegnap az Atmások kihozták a sodrából sajnos.

Utólagos eltiltás biztos vagyok benne hogy nem lesz, BL-ben nem nagyon szokott lenni
  • Rudee
    Nem tudom, hol olvastad, de tény hogy marhaság. Viszont ugyanúgy ki kellett volna volna állítani Suarezt is azért a belépőért, akkor megint csak érdekes lett volna a hajrá.
  • tobias88
    Én sose vallottam ezt a "2 sárgás belépő a meccs elején ne legyen már piros, mert eldönti a meccset" felfogást. Ne csináljon 2 sárgát érő belépőt és kész. Van 10 mezőnyjátékos az 10 sárgás belépő már így is, ha nem elég a rugdosódó taktikához akkor menjenek rögbizni

Mellesleg Torrest a bíró az első sárga lap előtt figyelmeztette.
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.06. 10:21:37
  • tobias88
    Ők referencia alapnak veszik a hétvégi meccset, azaz kizárólag 4 sárgás belépő ér 2 sárgát, 2 vagy 3 sárgás az még nem, az csak 1 et ér.
  • Nyiri
    Vicc hogy a Madrid fórumon uefalona harsog.

"Egyfelől Torres piros az, másfelől viszont egy BL negyeddöntőben már nem szoktak a 35-ik percben kiállítani valakit, csak ha kettétörted az ellenfél lábát...ilyenkor azért jár egy bírói figyelmeztetés, amikor odahívja és elmagyarázza neki, hogy a következő ilyennel megy az öltözőbe.

A bíró eldöntötte a meccset, ez nem is kérdés..."

Most akkor mivan? Jogos de nem kéne? Ha ellenük van akkor megkérik a bírót hogy légyszi Torres ne álljon ki? Annyira utálom ezt. Jogos volt a piros. Simeone meg fogja vissza a gyerekeit és kész.
  • bakkerman
    Suarez szo szerint megmentette a csapatot,de igyis bitang nehez lesz Madridban.
  • tobias88
    Gyengék voltunk ma is. Nem lehet úgy ilyen meccseket megnyerni, hogy 30-45 percig semmit sem csinál a csapat. Ha Torres nem lett volna sült bolond, lehet hogy 0-1el lemegy a meccs
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.05. 23:09:25
  • Sippie
    meg is teszem mixen
  • [HUN]FaTaL
    Ott is 2-1-re nyerünk, mint az idei 3 meccsen :D
  • Sippie
    Ez az egy gól... hát nem sok, főleg 10 ember ellen. Idegenben, ez rohadt necces lesz főleg ha így kezdünk mint ma.
  • homeless
    SUAREEEEEEEEEEEEEEEEZ
  • Sippie
    még kiesésre állunk
  • homeless
    ENNYI :DDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Csak semmi nem megy be :( Miért nem lehetett az elejétől így...
  • Sippie
    kegyetlen, hogy semmi nem jön össze bázz...
  • homeless
    Eddig a második félidőben űrfocit játszunk :)
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen játékkal aligha. Ez nulla.
  • homeless
    Szerintem meg simán továbbmegyünk.