Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6unn3r
Régen örültem Barca győzelemnek. Bár a Valencia szimpatikus csapat, viszont Neville-t úgy utálom, hogy el nem tudom mondani. Lehet, hogy fasza játékos volt, ezt nem is vitatom, de szakértőként volt mindig akkora kib#szott arca, úgy tudott mindenkit köpködni, pláne a számára ellenszenves csapatokat/játékosokat/edzőket...a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén annyit mondtam, miközben Neville-t mutatták közeli kamerából, hogy na végre már seggbe b#szták úgy istenigazából. Egyébként az egoját bizonyítja az is, hogy elvállalta annak a Valenciának a vezetését, amelyet európai kupaszereplést érő helyre várnak.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

bakkerman
Valencia...😄DDD Sua 4,Messi 3 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Amig mi hozzuk a meccseinket nem szabad foglalkozni a tobbiekkel...en gondoltam hogy lefog fekudnu az espanyol,nem tudjak elfogadni hogy Barcelonaban csak 1 csapat van 😄

Sippie
ámen! 😄
Jol haladnak a kieses fele😄
[HUN]FaTaL
A szezon vége fele lesz a visszavágó ellenünk, remélem, ha kiesőhely környékén lesznek akkor mi küldjük őket a másodosztályba.

http://goo.gl/gd6Zi5

a gyökér espanyol cigánybanda majd megint beszop egy minimum 5-öst a realtól,mindig csak ellenünk tudnak cigánykodni, nem hiszem el, h már nem bírnak kiesni a gecibe egy 20 évre legalább az első osztályból...

Visca El Barça!

bakkerman
Baromi fontos 3 pont volt,ha nem kerulunk godorbe akkor ezzel a mai meccsel meg is lett a bajnoksag

Az első félidő parádés volt, de az Atletico elbaszta magának a meccset. Suarez meg egyszerűen zseniális. Néha annyira esetlennek tűnik, hogy 2-3 meccsből olyan videót lehetne összevágni, ami alapján még egy megye 3-as csapatnak se kéne, de pont ez teszi a legkiszámíthatatlanabb csatárrá 😊

Sippie
az tény, hogy megint nem sikerült bebiztosítani idő előtt a győzelmet, és ilyenkor mindig jön a szokásos forgatókönyv... az utolsó pontrúgásnál azért izgultam 😄
[HUN]FaTaL
Még így is majdnem sikerült "x-re" menteni a meccset. Aztán kettős emberelőnyben be kellett volna még rámolni párat 😄 Na de mindegy, örülök hogy nem lett igazam 😊

tobias88
Pont erre gondoltam én is. Ha kap Filipe Luis egy sárgát előtte, biztosan nem így megy utána egy ilyen helyzethez
Sippie
?
Elofordul h egy csapat megnyomja a meccs elejet, de elobb utobb ugyis elfaradnak. En 1 gol utan meg nem aggodtam, varhato volt h nem tart vegig ez a tempo az atletico reszerol. A favago stilus persze megmaradt. A biro mar az elejen oszthatott volna par sargat, hogy elejet vegye annak amiert piros jart.
[HUN]FaTaL
Elnézve az első negyed órát szinte kizártnak tartom, hogy ma nyerjünk. Jó lenne legalább az x.

Ahogy mondod 😊
Én szeretem az ilyen szenvedős meccseket is, mert legalább a fiúkat emlkezteti hogy küzdeni kell
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.01.25. 13:40:42

bakkerman
Ezert rettentoen fontos ez a malaga elleni kiizzadt gyozelem! Ezert is 3 pont jar,nem csak a 10-0-ert...

tobias88
Jah, hogy úgy, el is felejtettem hogy Barca - Atma lesz következő héten. Kötelező nyerni
tobias88
Csak 3-ra. Viszont a Madridtól már 7re vagyunk, elég rendesen fagy náluk <#hamm>
[HUN]FaTaL
X-elt az Atletico, így elléphetünk 6 pontra, ha jövőhéten nyerünk és hozzuk az elhalasztott fordulót is.

bakkerman
Ez sose lesz "kinőve",Pep megmondta régebben,hogy a rövidpasszos,untatós játéknak az az egyik lényege,hogy addig pihennek a játékosok,a fél csapat sétálhat,míg az ellenfél kiköpi a tüdejét hogy lenyomozza a lasztit. Előnyben ezt simán lehet játszani,csak tényleg elég egy figyelemkiesés,és ott a gond

Lenyeg a 3pont most😊 volt es lesz is ilyen meccs,de ezeket is be kell huzni! Visca Barcaa
Majdnem ráfáztak megint a visszafele passzolgatós tökölős játékra, nem tudom, hány évet kell még várni arra, h ebből kinőjenek...A Bilbao elleni kupameccs is erről szólt, meg ez is...

Visca El Barça!

bakkerman
Este toljuk a Bilbao ellen otthon,remelem huzzuk. A BBC kozbe kitomi a Hihont...😄 Leo meg ma kivonul a gyepre 90 ezer ember elott az 5. aranylabdajaval. Mas kavehaz 😊

bakkerman

bakkerman
Tiszta Balotelli a srac 😄 Csak neki meg van karrierje

6unn3r
Azt hiszem, hogy az öltönyversenyt idén Pogba überelte. A hajról nem is beszélve.<#zavart2><#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

6unn3r
Szerintem csak bebeszélitek már magatoknak, hogy Ronaldo direkt húzza a száját. Nem hülye gyerek ő. Tudta nagyon jól, hogy esélye nincs. Volt olyan gála, ahol szerintem ő is meglepődött és nem tudta visszatartani a csalódottságát, de azt hiszem már az ő lelke is megbékélt azzal, hogy a Messi-érában képes volt még két Aranylabdát nyerni. Még ha az egyiket vitathatóan is. Szerintem baromira zavarban volt, mert mikor Kaka elkezdte kibontani a borítékot, CR bele is nézett az őt vevő kamerába és utána zavartan kezdte el kapirgálni a szemöldökét vagy a homlokát. Mindenki tudta, hogy Messi fog nyerni és mindenki kíváncsi volt CR reakciójára, amit ő tudott nagyon jól. Nem volt benne semmi extra. Közel nincs közöttük akkora rivalizálás, mint amekkorára a sajtó meg a drukkerek felfújják.

bakkerman
Gratula a vilag legjobbajank az 5. bogyojahoz! 😊 Neymar pedig most is mutatta hogy igazi vidam brazil gyerek,amint kihuztak Leo nevet olyan szeles vigyot nyomott mintha o nyerte volna meg 😄 CR reakcioja varhato volt,de o ezt mar a BL donto utan tudta,hogy barmit csinal nem nyeri meg a kovetkezo labdat

tobias88
Ronaldo már előre húzta a száját
tobias88
Hála égnek nem, de Neymar azért kalappal érkezett 😄
Ha minden igaz ebben lesz Messi😊

http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/aranylabda-2015-lionel-messi-kiralyi-lesz-foto-2460161
bakkerman
Meg is feledkeztem az aranylaszti gáláról,ma lesz 18:15-től az M4 sporton. Leo meg Neymi öltönyére kiváncsi leszek,biztos valami überfossal fognak kiállni 😄 Ja,meg CR arcára leszek még kiváncsi amikor megtudja hogy két bogyóra elhúz tőle megint Leo 😄

bakkerman
a spanyol szövetség egyre hitványabb,csak nem tudom mire megy ki a játék,mert azt se lehet mondani,hogy a Realt segítik,mert őket meg kipakolták már a kupából...

Jellemző a spanyolokra :/ most akkor hol van az, h utólag videóról visszanézve eltiltanak vkit? A fél világ látta, h pl a gyökér kapus mire ment, mégis Suarezt tiltják el...szánalmasak.De ha valaki a bíró után köpött volna, úgy, hogy mellette 2 méterrel esik le a nyál, akkor tuti, h videóról visszanézve elmeszelik 4 meccsre :/

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Én láttam. Úgynézki még a végén Suarezt tiltják el, mert beszólt a játékoskijáróban az ellenfélnek.

Szánalmas, féreg csapat.

Sippie
utólagos eltiltásért nyugodtan lehetne jelenteni a ligánál
bakkerman
meg kell nezni az edzojuket,honnan jott...es minden megvan magyarazva. Ha nem rugdosodtak volna akkor ket meccsen kaptak volna 4 nap alatt 8 golt,most megusztak 4-el

Valaki látta a tegnapi meccset? Igazi patkány csapat ez az espanyol:
Pape Diop (Espanyol): "Nem mondhatják, hogy erőszakosak voltunk, mivel senkinek nem folyt a vére. Ha azok akartunk volna lenni, mindannyiukat hordágyon vitték volna le."

Szerencsére le lettek alázva.

bakkerman
Tegye a hajára ezt az 1 pontot az espanyol mordor edzője. Nekünk meg nem most kell gálázni,hanem majd amikor jönnek a komoly meccsek. Bruttóba 2 pont a hátrányunk az Atma mögött,és ha behúzzuk az elmaradt meccsünket akkor megyünk nettó 1-el. Nincs gáz

Bocsesz akkor ezt benéztem, de tényleg undorító, mikor egy csapat olyan felfogásban játszik, h tisztában vannak vele, h az ellenfél sokkal jobban tart a sérülésektől, mint ők. Ilyenkor az szokta nagyon felbaszni az agyam, mikor a 2. félidőre megelégelik a Barca játékosok a dolgot, azt jó l felbasznak vkit, azt egyből villan a sárga...a másik oldalon meg csak 3-4 szabálytalanság után :/

Visca El Barça!

bakkerman
Undorito meccs volt a tegnapi

[HUN]FaTaL
Nem, ez a bíró a Sociedad elleni meccsüket fújta.

Rudee
Pont nem, az Villanueva volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

amúgy ez a bíró osztott ki 2 pirosat múltkor a real meccsen, mikor 1:2-re égtek, azt nyertek 10:2-re...

Visca El Barça!

jah mostanság van a kapufás alig jön be valami forma, múltkor 5 kapufa, ma kettő, ha jól emléxem....rem hamar elmúlik

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Itt ma nem nyerünk, még az üres kapu helyett is kapufát rúgunk.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2016.01.02. 17:12:34

Espanyol hozza a szokásos cigány formáját, és mindig van egy bíró, aki partner ebben. Normális bíró már 3 pirosat lezavart volna nekik...

Visca El Barça!

bakkerman

bakkerman
Szenzációs amit Neymar csinál már kijelenthetjük hogy hónapok óta. Igazi brazil,ha van kedve focizni,és márpedig mostanában van,akkor ez átragad a többiekre is,élvezik a focit. Ha rajtam múlna én most januárban odaadnám neki az aranybogyót,de ha nem is adják neki oda akkor is csak idő kérdése és vége a Messi-CR érának,és jön a Neymar korszak a futballban

Visca El Barça!