33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#32570 Ez a Neymar egy vicc mostanaban. Amugy az ATM merkozesen egyik sraccal elkezdtuk szamolni hany rossz megoldasa volt. 16 rossz megmozdulasa volt a merkozes kezdetetol mire az elso passza sikerult, addig egy sem es nem csak a psszokrol beszelek, hanem a cseleirol, a megoldasairol stb. -
#32569 gondolom elirta, 19 buntetot kaptunk -
homeless #32568 3-at szerzett Messi, 5-öt Neymar, 3-at Suarez. Hogy jönk ki a 19? -
homeless #32567 Aranycipőt akartam írni, de mentségemre legyen mondva, hogy nem voltam túl józan a hozzászólás pillanatában :D :D -
#32566 „A Neymar távozásáról szóló hírek folyamatosak, de a történet két hete egy másik szintre lépett. Két katalán napilap információja szerint Neymar életstílusa nem illik egy elitsportolóéhoz, és ezt néhány csapattársa is megerősítette – mondta Guillem Balague, a Sky Sports szakértője. – Ezek a hírek a Barcelona gyengélkedésével egy időben jelentek meg, valamint annak a ténynek a nyilvánosságra kerülésével, hogy a Barcának még nincs mezszponzora a következő szezonra. Szponzor nélkül viszont a klubnak nincs reális esélye arra, hogy meghosszabbítsa Neymar szerződését, Messi és Suárez fizetése mellett.”
„Hogy a Barcelona megpróbálja-e eladni Neymart? Nem ez a cél, de felkészül minden eshetőségre. A játékos ügynökének azt ígérte, még ebben a szezonban szerződéshosszabbítási ajánlattal jelentkezik. A klub viszont fél attól, hogy az új szerződés létrejötte miatt soha nem látott magasságokba szökik az FC Barcelona adósságállománya. A brazil labdarúgó menedzsmentje körbeudvarolta a PL-klubokat, de Neymar igazából Barcelonában szeretne maradni” – zárta szavait Balague. -
nagy hős #32565 Érdekesség, hogy a Barca rekordot jelentő tizenkilenc gólt szerzett tizenegyesből a bajnokságban. Az előző csúcsot (16) a Betis állította fel az 1986–1987-es évadban.
szerintem csak a tiziket irigyli :Dd -
#32564 Mármint aranycipő. Aranylabdát idén a BL győztesből / EB győztesből kapja valaki, mert se Leo se Ronaldo nem annyira kiemelkedő folyamatosan. -
#32563 Szégyen mit művelnek ezek a spanyol bírók. A 2. gól méteres les. Az első 11-es teljesen rendben van, a második már kérdéses, a harmadik viszont elképesztő. És még 2. sárgát is adott. Persze örülhetünk, hogy nekünk tévedett sokat, de ez azért valahogy el szokott oszlani a szezonra nézve és olyan meccseken üt vissza, ahol sokkal szorosabb a meccs -
homeless #32562 Ronaldo mit érezhet, amikor azt látja, hogy Suarez annyira szarik az aranylabdára, hogy Neymarnak adják a büntetőt, hogy visszanyerje az önbizalmát? És még lehet, hogy így is megnyeri :) -
#32561 1-0 Lio kiraly! -
#32560 na ja...de grat a csapatnak remelem mostmar semmi gond nem lesz! -
bodajoci #32559 Bartra meg az új csodavédőcsatárunk
-
bodajoci #32558 Bakker ezt a 8 gólt szépen be kellett volna osztani kettesével, az elmúlt meccseken azt mi lennénk a királyok -
#32557 Végre kijövünk a hullámvölgyből, már a Valencia ellen is kint voltunk szerintem, csak a helyzetek nem mentek be. Viszont Neymar borzalmas, kétséget kizáróan. -
Rdinho10 #32556 Akkor is mi vagyunk a legjobb csapat a világon!!!
https://www.youtube.com/watch?v=HtgvZsyyoKk
hatalmas videó:) -
Rdinho10 #32555 Azert Ardanak meg adnek 1evet...viszont a kp-ra nagyon kene egy szervezo meg,de szep lett volna De Bruyne,ha hozzank jon,nem Messinek kene visszamaszkalni labdakat osztani...Ini sem a regi mar sztem:/ vedelemrol ne is beszeljunk,jobb oldalra megvettuk Vidalt erre nem is jatszik.Azt kene meg elerni,h legalabb 1 minosegi embert belehetne cserelni,ha ugy van Neymar helyere.O lenne Arda Turan,de eddig 0,viszont a kepessege megvan hozza...egyebkent semmi gond nem lenne,ha nem lenne szetfacsarva az egesz csapat,amerikai turak,copa,eb,jovore is nehez lesz minosegi cserek nelkul. -
homeless #32554 Én elsősorban a mentalitására gondoltam, nem a teljesítményére. Eddig is úgy voltam vele, mint Jordi Albával, hogy amíg jól megy neki, addig elnézem a hülyeségeit, de amit mostanában csinál az kritikán aluli. Ha jól megy a csapatnak, akkor trükközik, hecceli az ellenfelet(amivel egyébként semmi bajom, hozzátartozik a játékhoz), amikor viszont nem megy, akkor rögtön átváltozik egy idegbeteg, sértődött hülyegyerekké. Az már csak hab a tortán, hogy mostanában mindent kihagy, céltalanul cselezget, belevezeti 5 emberbe, stb... A legtöbb támadás rajta hal el. Suarez sem százas, de nekem valahogy mindig is szimpatikusabb volt, mint Neymar.
Az a legnagyobb probléma, hogy Neymar viselkedését rengeteg ember próbálja ráhúzni az egész csapatra, mintha mindenki így viselné a hullámvölgyet, pedig ez kurvára nem így van. -
#32553 Pedig o jatszik mar hosszu hetek ota halvanyan. Rajta ment el a BL is, az elso merkozesen. Suarez is nagyon gyer, de o neha legalabb lo egy ket golt.
A masik ok, maga az edzo, egy honap ota Messit teljesen hatravonva jatszatja, szinte a kozeppalyan jatszik, amig a jobb szelen elol jatszott, semmi gond nem volt.
Ardat jatszatni pedig egyszeruen hiba. Raketat lecsereli es onnan szetesik a kozeppalya, mint ahogy szetesett az El Classicon nelkule.
Ada pedig alkalmatlan mind a vedekezesben es mind a tamadasban.
Hiba vot a csapathoz hozni. -
#32552 Nem volt rossz a tegnapi játék, csak fejben végre ott kellene lenni, mert fizikailag ahogy néztem probléma nem volt. Neymar teljesen elszállt 1 hónapja, mindennel foglalkozik csak a játékkal nem, de ez Suarezre is igaz. Messi meg a két haver nélkül nem tud mit kezdeni -
Nyiri #32551 Én is így kalkuláltam. De szerdáig ki lehetne osztani pár csicskalángost az edzéseken. A sor elején állhatna Neymar mondjuk. Aztán Ő újra beállhatna a sorba
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.04.18. 11:35:40 -
#32550 Azt hiszem szerda este el fog dőlni a bajnokság sorsa, legalábbis így érzem. Bőven megvan az esély hogy megint kikapjunk és az Atmának / Reálnak is kemény meccse lesz. Madridnak lesz még egy idegenbeli meccse a 2 BL meccs között az Anoeta-ban, ami nehéznek ígérkezik, de a szerdai nap után mindhárom csapatnak simának kinéző meccsei vannak. Aki Csütörtök reggel a tabella élén áll, szerintem meg is nyeri a bajnokságot. -
bodajoci #32549 aegyszerűen semmi nem jön be nekik...de aki nem ma kezdte, az tudja, h az elmúlt tizenpár évben ez már előfordult nemegyszer a második fullos idénynek mindig ez volt a vége... :p -
#32548 1 hónapja még tökéletes volt a csapatba, szóval nem hiszem hogy ő a hiba -
#32547 Szép volt fiúk, szép volt fiúk -
homeless #32546 Neymar nem való ebbe a csapatba. -
#32545 1 het alatt bukunk el mindent. Mostmar szerintem hagyjak a picsaba a kupadontot is,menjen ki helyettunk mas csapat. -
#32544 Nem. -
#32543 -
homeless #32542 El van átkozva ez az április. -
nagy hős #32541 Across the course of those knock-out ties, Messi has played 1,442 minutes and failed to score a single goal, managing just one assist in the return leg of the semi-final against Chelsea, during which he also missed a potentially decisive penalty.
azert ez kemeny.
pedig iden azt hittem cimvedes lesz, akkora hengert szakitottak le 35 meccsen keresztul. :f
-
Nyiri #32540 Nem vagyok divatszurkoló így nem ordítom hogy LE takarodj, mert sokat köszönhetünk neki. Nekem az nem tetszett amit a pályán csináltak. Semmit nem akartak tenni. Ez ami fájt. Ha kemény harcban kapunk ki rendben. De így. Ez a bosszantó.
Nem akarom hogy a Real nyerjen. Bayern vagy Atletic. Cityt csak azért nem mert szegény Pep mehetne megint egy BL győzteshez edzőnek. -
#32539 Nem tudok mit hozzafuzni igazad van amugy mindenben,sajnos. Nem tudom mondjuk hibaztatni a csapatot,mert amit ebben a szezonban eddig produkaltak az valami brutal volt,de elfogytak mostanra,ez ilyen...lehet ha ev kozben komolyabban rotalunk,es aldozunk be tudatosan bajnokikat,akkor most frisebbek lettek volna,es meg lenne az elodonto,de akkor meg lehet a bajnoksagban nem vezetnenk. Fejben szepen aprankent elfaradtunk,megha fizikalisan fel is lehet epulni 1-1 bajnoki,BL meccs utan,de mentalisan mar nehezebb. LE-t se hibaztatom,persze mondhatnank hogy mi a faszert nem tudott belenyulni tegnap a meccsbe,felporgetni a sracokat...de hat uljunk le mi,es probaljuk meg...es azert 1 eve meg lehozta nekunk a csillagokat is,ezt ne feledjuk! Hetvegeig rendbe kell tenni mindenkit,es csak a bajnoki cim lebeghet mostmar mindenki szeme elott,es a kupadonto! 3-bol 2 trofea meg siman meglehet,csak osszekell kapnija magat a csapatnak,bizom benne hogy ez sikerul!! -
Nyiri #32538 Teljesen megérdemelten estünk ki. Leszarom hogy fáradtak így vagy úgy. De hogy még hajlam sem volt arra hogy játszanak. Szégyen. LE meg tököt kéne hogy növesszen. Rotáció?
Már csak az kéne hogy bukjuk a ligát is (akármilyen kevés esély van rá, összejöhet).
Hab a tortán hogy még a Real behúzhatja a BL-t. Az lenne még szép. -
bodajoci #32537 Ott a pont , akkor még csak mérges lettem volna -
#32536 Az mindent elmond a játékunkról, hogy nem bánom, hogy a végén nem fújta be a 11est. Azt is kihagytuk volna úgy is -
bodajoci #32535 Ilyen játékkal jobb is, h kiestek... ez van sajna :/ -
#32534 Na joejt -
#32533 botrányosan szar a csapat -
#32532 A nyugodt továbbjutáshoz 2 gól kéne, de még helyzet sincs nem hogy gól :D -
#32531 ez a kulonbseg cholo meg L.E. kozott