33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Gauge #23673 Én nem példálóztam vele...
-
Gauge #23672 Pepe az megér egy misét:) -
Gauge #23671 Csere miatt nem hosszabítanak, az része a normál játékidőnek..szal max 2 perc, de 5??? M1, szerintem ne magyarázzátok a bizonyítványt. A Barcelona színészkedésben és bírókban (lefizetésében?!) biztosan világbajnok. Ha már nem 12 lépnek a pályára (és színeszkeddéssel sem lehet nyerni), akkor egy csapat biztosan jobb: a Madrid!!
-
Hobehto #23670 nem hiszem h kemény szerelésnek nevezhetjük mikor hátulról a lábába akasztanak....gondolom Pepe szereléseit csak "keménynek" mondod nem pedig durva szabálytalanságnak ugye?? :D
-
pett3rson #23669 mert rinyadinyo mit szokott csinálni? az szebb, hogy ott sír, mert elvették tőle a játékszert? az nem undorító?? menjémáhe -
Gauge #23668 LOLOLOLOLOL. Nem éppen... szerelhető, mint bárki más. A kemény szerelés is szerelés. De tök m1, mert Lessi érinthetetlen. Undorító! -
#23667 Sima 3 percet adtam volna és kész. -
Hobehto #23666 Gauge...egy másik 1xü példa a szerelésről csak hogy megértsd, láthattuk Alexist hány alkalommal szerelték a Sevillai védők mert szerelhető szabályosan....Messinél más a helyzet, ő nagyon ritkán szerelhető szabályosan ezt mki tudja, tudják a védők, a játékvezetők is -
#23665 90:00kor le kellett volna fújja a 6 csere és a 2 kiállítás ellenére, amik fejenként elvettek 2-2 percet -
#23664 Én nem szurkolok egyik csapatnak sem(Barca,Real) nagyon,de a Sevillát sajnáltam. 2.félidőt néztem,és azért ezek a bírói tévedések! A kiállítás mi volt már? Nem beszélve az 1m-re léve kezezésről. Még oda is nézett a bíró,és mehet tovább,és persze egyből gól. A következő classicon,sok múlik,ha ott nyernek,akkor már csak az Atletico Madrid állíthatja meg őket! Mert behúznak minden meccset ahogy elnézem. -
#23663 : DDDDD:DD:DDD:DDDDD:D:D:DDDDDD -
#23662 "kiegyensúlyozottabb" - -
Gauge #23661 5 perc ráadás.... nevetséges. -
Gauge #23660 Szar lehetett tavaly, hogy kiegyensúlyozottabb volt a bíráskodás. Nem állítottak ki minden második meccsen ellenfelet; meg kellett dolgozni az eredményért. Nem is ment annyira, ugye?! -
Rudee #23659 A kezezés szabálytalanságnak minősül, ugyanúgy mint a les... Ti is kaptatok 11-est bőven, csak hát a nagy lesszi kihagyta a felét. -
#23658 Néznétek egy kis nfl-t azt meglátnátok mi a rossz bírói vezetés. Fejelni akart a Sevillai, én nem adtam volna, max sárgát, de bíró amilyen formában volt ma, biztos volt hogy rosszul ítél mint vagy 20 alkalommal máskor és azokból már összejött volna a Sevillának egy 2. sárgás piros simán. Tavaly karácsonyra a Madridnak összejött 5 ilyen győzelem utolsó másodperces kezezésekkel meg piroslapokkal, mi még csak 1nél tartunk, szóval ez bőven fairplay a tavalyihoz képest -
Gauge #23657 Én használom aszemem, nem csak azt ismételgetem, amit mások mondanak. Csak egy rettentő egyszerű példa: Messit nem lehet leütközni, mert azonnal szabadrúgást kap. Lassan már rá sem szabad nézni csúnyán, mert kiállítás lesz a vége (ma már erre is láttunk példát: a la Fabregas) -
Odacsap77 #23656 had mondják, legalább már most beletörődnek.. tavaly mit csináltak nekik, és nekünk a bírók? de ebben a szezonban is nem kaptunk meg több jogos tizenegyest erre most 1 ilyen meccs és már arról beszélnek miért leszünk mi az elsők -
Rudee #23655 Fel lehetne hozni rögtön egy gól előtti lest, amit tovább engedtek ugye és gól is lett belőle, de minek sorolni, úgyse értesz egyet másokkal -
#23654 Ha szerinted ez a fairplay, az igazi futball, akkor oké. Lehet jönni a meg nem kapott tizikkel, de ez akkor is helytelen meccs volt.
Nem beszélve a 'szurkolókról', akik nemlátják a szemüktől hogy mi történt. (nem az itteni, hanem a sport híradós fb oldalon lévő társulatra gondolok) -
#23653 Fáj nekik hogy most nem nyomják őket mint tavaly. Látszik is a teljesítményükön -
#23652 azaz mind a 6 meccsen kaptunk egy csomó 11est meg vagy 20 ajándék kiállítást, így gondolod ugye? téged honnan szalajtottak -
#23651 Amúgy azt meg túlzásnak érzem, sőt nevetségesnek, hogy a Madrid topicban már csalásról beszélnek miközben tavaly nem 1 ilyen meccse volt a Madridnak a kapott 15-16 11essel a szezonban. Első meccsünk ahol a bíró a javunkra hibázgatott (igaz, most valami elképesztő módon), eddig meg nem kaptunk meg vagy 5db 11est -
Gauge #23650 Erre lehet büszkéne lenni! Undorító csaló szar csapat, csak újabb bizonyítéka annak, hogy a Barcelona csakis bírói segítséggel tud nyerni. Gyönyörű... -
#23649 Thiago kezezést szerintem nem látta, de az a kiállítás az nonszensz volt. Partjelző jelezhette, de még annyira Fabregas se játszott rá, nem dobta hanyatt magát ahogy undorítóan szokták -
#23648 mondjuk ha ezt szándékosan így akarja se jön össze az biztos. Viszont a tavalyi szezon fújásai után, ez igazán semmiség :D -
#23647 3-2 :DD
hosszú idő után végignéztem egy spanyol bajnokit, de ami itt folyik, attól rosszul ismét rosszul lettem :)) -
#23646 Hát, tavalyi Madrid szindróma nálunk? Érdemtelenül 3 pont 0 helyett.
Amúgy Tello megint megbolygatta a védelmet. Többet tett mint addig Sanchez... -
#23645 Na, ezért kaptok majd hideget-meleget :) kamu kiállítás, plusz Thiago kezelése a bírótól kb. fél méterre, ugyanebből a támadásból gól :DD -
Ferrari23 #23644 Ritka balfék ez a bíró.... -
#23643 Ez a bíró valami borzalom ahogy vezeti a meccset. Az a piros egy vicc volt, azon kívül meg vagy 5 sárgát ki lehetett volna adni. -
Ferrari23 #23642 Hat ez elég egyértelmű kéz volt bírótól 50 cm re :D:D -
#23641 pedig nem érdemlünk pontot -
#23640 Na Fabregas is jókor kezdi meg a gólgyártást :D -
#23639 pedig azlesz:/ :D -
#23638 Istenem, ilyenért pirosat... Majd jöhetnek a Barcát tólja a bíró szövegek, ha fordítunk -
Ferrari23 #23637 Na itt hullik 3 pont... -
#23636 Jó kis meccs lesz ez -
#23635 A bl növelésében egyet értek vele, csak az a baj, hogy Platini nem így akarja növelni a létszámot. Nem 8 spanyol csapatnak lenne esélye bejutni a 64ben, hanem 5-6nak, a többit kelet európai országok bajnokaival töltené meg. Persze, jó lenne állandó magyar bajnok a bl-ben, de úgy lemenne a színvonal... -
#23634 Rosell tett egy pár érdekes kijelentést...
-„Sergio Ramos boldogtalan a Real Madridnál? Soha ne mondd, hogy soha!"
-„Neymar egyike azon különleges játékosoknak, akiket a szurkolóink szívesen látnának. A többi játékossal összevetve tudna nekünk extrát nyújtani. A Santoshoz azonban 2014-ig szerződés köti, és ezt tiszteletben kell tartanunk.”
-„A hazai bajnokságok még mindig érdekesek, és kevesebb csapattal is azok maradnának. A Bajnokok Ligája viszont még érdekesebb lenne több együttessel. Úgy vélem, a spanyol ligát 16 csapatosra kéne csökkenteni, a BL mezőnyét pedig a jelenlegi 32 együttesről 64-re növelni.”