Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
olvasgattam katalán,meg spanyol focis site-okat,fórumokat,és sokak szerint Pedro nyáron menni fog,és Tello fog a helyére lépni.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Csak a tenyekrol beszelunk semmi egyebrol.

Ja csak az eredeti cikkben nem arról van szó, amit az origo berakott, hanem volt Alexisnek egy gólja az elsõ félidõben is, amikor egy védõ kb 1 méterre belógott. Ja és az eredeti cikkben nem a Barca vezetné a tabellát, de csak 1 ponttal lenne lemaradva.

Amúgy meg szarjátok már le a bírókat. Madridista szokás állandóan a bírokkal jönni.

tobias88
Amúgy azért a bírók nem egyenlõ mércéjével kapcsolatban már a statisztikák alapján gyanút fog az ember (NSO-Kiajobb blog)

"Az élmezõny ellen lõtt gólok:
Ronaldo: A Bilbaonak és az Atleticonak két-két tizenegyes, a Valenciának egy akciógól. (1+4, azaz 5 gól)"

"Érdekes észrevétel, hogy Ronaldo 28 góljából 10-et (góljai közel 40%-át) büntetõbõl szerezte..."
tobias88
Most engem ez annyira nem zavar, mert a Madrid megérdemelten nyerné meg a bajnoki címet, de még van hátra jó sok forduló és ha 1 ponttal nyer a végén mert kifognak egy rossz szériát, akkor az tényleg idegtépõ lesz.
tobias88
A nagy része igaz, bár Alexis gólja az les volt.
Jakuza001
Ettol meg igazuk van es akkor meg meg sem emlitettek benne olyan merkozeseket mint Valencia-Real (Hiquain kezezes),Getafe-Real (Pepe kezezes) es meg tudnak parat felsorolni.

Persze nekunk ilyenekert nem jart meg csak tizenegyes sem (ilyenekert ? nyujtott kezzel kivedik a golvonalon a lovest, meg azert sem, nem hogy azert mert elszallt valaki keze mellett a labda), ellenben az utolso merkozes kezezeset jol nezze meg mindenki, meg azt se nagyon lehet latni, hogy kez volt e egyaltalan, raadasul meg a teste melle is szoritotta.
Nem is lett volna semmi, ment tovabb a jatek, csak hat a taccsbiro ugy erezte, hogy neki be kell vagodnia egy kamu itelettel.

Sippie
ha a bajnokság a fontos, akkor már tavaly leléphetett volna 😄
Szükségünk van nekünk erre??? Ha egyszer így alakult, akkor így alakult. Mounak meg mindig az a fontos trófea, amiben jól állnak, most éppen a bajnokság...Ehheehe

Visca El Barça!

Jakuza001
Mar leirtam.
A szezon legjobb jatekat produkaltuk, ellenben a helyztetkihasznalasunk meg mindig nagyon tavol van attol, amilyen szokott lenni.
Ezt a merkozest mar az elso felidoben sok gollal el kellett volna donteni.
Mondhatnank persze azt, hogy van ilyen, de sajnos ez volt eddig az egesz idenyben jellemzo rank es ezert vezet, meg a birok miatt a Real 10 ponttal. Ha csak egy kicsivel jobb lett volna a helyzetkihasznalasunk nem lenne szerintem meg harom pont sem a kulonbseg, de 5bol egy ziccert beloni ilyen szinten az keves.

Mint irtam Valdes is megcsinalta a maga hibajat, igaz utana ket kirugastol eltekintve, jol vegezte a dolgat, bar valljuk meg, nem volt sok neki.

Messi,Sanchez,Iniesta nagyon jol jatszott a vedelmunk is ugy ahogy rendben volt, bar tobb hibat is vetettek.
De ami a legfontosabb, ismet mukodott a letamadasunk, ami a jatekunk legfobb alapeleme, minnel hamarabb visszaszerezni a labdat, hogy a vedelemre, ne nehezedjen akkora nyomas es kevesebb tamadast tudjanak az ellenfelek felepiteni.

En a tobbiekkel ellentetben nem mondanam, hogy rosszul jatszottunk az elso 15 percben sem, mert mielott kaptuk a golt, az fogalmazodott mar meg bennem akkor is, hogy ez az eddigi legosszeszedettebb jatek amit iden lattam a csapattol. Kevesbe kapkodoan jatszottunk meg akkor is, amikor a Valencia letamadott minket 6-7 emberrel a sajat terfelunkon.
Vegig higgadtak voltunk, kisebb helyzeteket alakitottunk ki otletes jatekkal. Csak megint jott a hiba, mint iden mar annyiszor a semmibol lott gol az ellenfel helyzet nelkul.

Utana meginkabb fokozni tudtuk a tempot es vegre meglatszodott a kozeppalya, es vegre megvolt mind a kombinativ jatek es az emberelony is az elorejatekban, kevesbe voltunk defensivek.

Ez foleg amiatt volt, hogy 3-4-3 rol sokszor valtottunk, 2-5-3-ra.
Igazabol a 3-4-3at is csak akkor jatszottuk, amikor nagyon probalt letamadni a Valencia.

Pedro nincs formaban az latszodik sajnos, de szerintem ideje volt jateklehetoseget adni neki, mert kell a regi golerzekenysege. Iden amugy is tul jobb oldalasok voltunk sulytalan baloldallal. Most elol mindket oldalon veszelyesek voltunk. Igaz hozza kell tenni, hogy sok hibaval jatszott Pedro, mert latszodott rajta a kihagyas.
A masik oldalon Alexis most kifejezetten jol jatszott, eddig talan ha egyszer volt ennyire agilis, inkabb zavarta a jobb oldali jatek.
Mondjuk a vegere elfaradt es sokat hibazott o is emiatt, de sokat nem von le a tejesitmenyebol.

Mindenesetre velemenyem szerint, ha egy kicsit javitunk a helyzetkihasznalasunkon es igy tudunk jatszani ,akkor meg lesz a BL.

tobias88
Mint Ronaldinho és Messi régen <#nyes>
bakkerman
mester,és tanítvány?

bakkerman
na halihóó! étterembõl néztem a meccset haverommal,hálistennek jobban csúszott a sör,és a pizza,mert jól játszott a csapat! Messi végre összekapta magát,és hintett is egy négyest 😊 A helyzetkihasználásunk javult,a védelemnek se voltak olyan megingásai,mint a Leverkusen,vagy az Osasuna ellen,így összességében elégedett voltam a meccsel! Xavi beállt,és lõtt is egy gólt,a Mester elegánsan,lazán tette fel az "I"-re a pontot 😊) Jakuza te milyennek láttad a meccset? Pedrorol mi a véleményed?

A belga esetet láttam tegnap a neten, nem volt egyszerû. A Barca meccset viszont nem láttam tegnap csak az végeredményt tudtam. Itt van szerencsétlen fickó. LÁBTÖRÉS

Ezt már tegnap mondta a közvetítõ manus. Szerencsétlen baleset, sokat hallottunk már ilyet és még furcsábbakat is. Szerintem az év egyik legdurvább sérülése ami egy "spontán" törés volt az a legutóbbi belga fordulóban történt, senki nem ért a játékoshoz, futás közben egyszer csak elesett, neki is a sípcsontja tört el. Ha jól tudom a túlzott terheléstõl történhet ilyen, erõsebb az ínszalag és az izom tartása, így képes eltörni a csontot.

The Matrix has you...

Érdekes. <#taps><#nevetes1>

tobias88
Az egy dolog, hogy Puhl mit mond és az egy másik, hogy a meccsen mi történt sajnos. <#shakehead>
Jakuza001
Tessek. Puhl szerint nem volt kiallitas.

Sippie
Guardiola elég csúnyán nézett, azért mondjuk Fabregas meg nem. Fura
Sippie
na nebasz, Puhl szerint az öröm jött ki guardiolán a fabregas lecserélésnél? Érdekes... 😄
tobias88
Most visszajátszották, nem volt ez semmi Fabregassal
Hihetetlen mit puskáznak el, de legalább ma a kisember méltón ünnepelte a jubileumot <#eljen>

Visca El Barça!

legközelebb is lehet ilyen rossz a helyzetkihasználás, ha hintünk vele 5 gólt..
viccet félretéve, a végére nagyon elfáradt a Valencia, Messi kétszer körbefutotta õket az utolsó 10 percben, szédület ez a kisfickó.

The Matrix has you...

tobias88
És abból az 5 gól az már majdnem hogy a borzalmas szint <#zavart1>
Jakuza001
30 kapura loves lol 12 ziccer.

[HUN]FaTaL
Xavi 😄 Beáll 10 percre és rúg egy gólt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

pzoli00
<#nevetes2>

Sippie
ja, csak aztán nehogy elõre is dolgozzon 😄
pzoli00
úgy tûnik Messi papa be akarja hozni teljesítményben az elmúlt egy hónapot 😊

tobias88
Messi helyzetkihasználása jelentette ma a gyõzelmet, a többieknek 0%, neki meg 50 felett
Sippie
Hát erre kiváncsi lennék, hogy vajon mi volt. Nem tetszett neki hogy lecserélte, és akkor már anyázni kell?
Ja, ha a Reál ellen is így fogjuk kihasználni a helyzeteinket akkor lehet hogy megszívjuk. Mindenesetre Messi kezd belelendülni
tobias88
Fabregas valami nagyon durvát beszólhatott, valami nagyon nagyon durvát. Úgy lesz ez 3-1, hogy szinte semmi nem jön össze a kapuralövéseknél.
Sippie
Hoppá, mi volt ez Guardiola és Fabregas között?
az ívet elnézte az stimm, de ott még volt két védõ. ez kb olyan mikor páros teniszben a két ember közé kell ütni a labdát, mert olyankor egymásra várva egyik sem fog jól reagálni. Valdes sok hibát vétett már korábban is, nem is kedvencem emiatt, de ez nem teljesen rajta múlt most, errõl beszéltem.

The Matrix has you...

Jakuza001
Te megis mirol beszelsz ? Milyen tizenhatoson kivul ?
Valami mast nezhetsz joember, jobboldalt futottak el es adtak be a labdat onnan, es a beadast nezte el es elszamitotta az ivet es jobbra mozdult ki rosszul, majd probalt visszavetodni.

Az meg egy vicc, hogy a masodik felidoben is mar volt 3-4 szaz szazalekos ziccerunk es egy golt nem tudunk loni.
Ha dontetlen lesz a vege, mint ahogy szokott ilyenkor, akkor nagyon ideges leszek, mert iden mar 6 pontot veszitettunk igy el valamint igy lett dontetlen az elso Milan meccs is.

Sippie
öcsém, aztána sok gólhelyzet után nehogy megint az utolsó pillanatban kapjunk egy gólt, ahogy szoktunk.
mert várta a védõket, az még a 16-os körül volt, mit keresne Õ ott?

The Matrix has you...

Jakuza001
Akkor jol nezd meg megegyszer a szituaciot. Elnezte a beadast es nem elore lepett kettot , hanem rosszul lepett ki es elindult a jobb keze fele, azutan pedig probalt vissza vetodni arra ahonnan elindult. Az az o golja.

[HUN]FaTaL
Kicsit túlzásnak tartom Valdes nyakába varrni a gólt, miután Pique sétálgatott vissza és Montoya is jócskán lemaradt.

Jakuza001
Egyaltalan nem tulzas.
Kapufa, 3 ziccer, tobb kisebb masik helyzet. Mar ha kicsinek mondhato az, ahol tobb jatekos egyben marad a kapussal, mint peldaul ketszer Iniesta is vagy Pedro helyzete.

Amint korábban azt már írtad, ha letámadnak félpályánál vagy még hamarabb - ahogy ezt most a Valencia meg is csinálja - akkor sok gond van hátul, bár most elég gyorsan tudtunk alkalmazkodni a szituhoz, szerencsére.

A gólt nem tudom kinek adni. Eléggé céltalannak tûnt a labda, de valahogy megtalálta a rést a két védõ között és még elég messze volt ahhoz a kaputól, hogy Valdes se érje el. Szerintem itt mindhárom ember hibázott és egy jó labdaátadás történt amit persze kíméletlenül használt ki a csatár.

The Matrix has you...

tobias88
6:1 az túlzás, akkor minden nagy helyzet gól. 3:1 jogos lenne bõven, így hízelgõ. Amúgy szerintem a legjobb 30 percét, mert az elsõ 15 gyalázat volt.

Pedro és Sanchez nagyon gyors, bár Pedro-n érzõdik a játékhiány.
Jakuza001
Szerintem tisztogass, mert az ilyen retardalt hozzaszolasa nem kell a topicba.

Ezért jók a stream-ek, most már egyre több van és egyre jobb minõségûek, legutoljára Super Bowl-t néztem TV-ben, azelõtt és azóta is mindent stream-en keresztül.

The Matrix has you...

tobias88
Na ez az hogy senkit se. Azt mondom hogy nálunk sport1 és sportM van, sport2 nincs <#idiota>
[HUN]FaTaL
Tudom, hogy van sport m, de kézilabdát nem adnak, a magyar foci és a többi sport meg nem érdekel 😄

Jakuza001
Szezon eddigi legjobb felidejet produkaltuk eddig szerintem, de a golloves tovabbra sem megy.

Viszont Valdes ugy tunik atvette Pinto szerepet, mert ilyen idegesito hibat megint csinalni ez egy vicc, ajandekozott egy golt a Valencianak, aminek akkora makja van, mert siman vezethetnenk vagy 6:1-re a latottak alapjan.

tobias88
Van sport M csatorna is...

Amúgy a csapat nehezen kezdett, de aztán olyan henger jött, hogy csak na. Messi amúgy még mindig nincs formában, majd ez az egy hét pihi talán.
Sippie
jóóó lövéééés... bedobás. 😄
[HUN]FaTaL
Milyen idióta szolgáltató az?

Dehogy van a digisport alatt, T-nél, UPCnél is van sport1-sport2, ez a két legnagyobb szolgáltató.

#21131: Ahogy elnézem, könnyen lehet...