33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#23713 nem lep meg,Alves gyönyörűen nézte végig a gólt. Na hajrá -
#23712 Már megint ez a buzi, no komment... Védőt nem kéne venni esetleg néhanapján? -
#23711 Pf, érett már, eddig nagyon gyengék vagyunk. -
#23710 Álmosan kezd a csapat, szokásához híven -
#23709 sportszerű nem lesz szerintem, Mou óta nem az, de izgalmasnak izgalmas lesz szerintem -
#23708 persze hogy erősebbek vagyunk viccet félretéve remélem jó,izgalmas,és SPORTSZERŰ meccs lesz szép jelenetekkel ! A világ 2 legjobbja lesz a pályán,a két legjobb klubban! Visca el Barca ! -
#23707 Majd ma kiderül! :) -
#23706 Én pont fordítva érzem, evvel a szedett-vedett védelemmel. -
#23705 Sok sikert a meccshez :D Győzzön a Jobbik
mondjuk úgy érzem, hogy egy picikét erősebbek vagytok :S -
#23704 19.50 FC Barcelona-Real Madrid
tv: Sport1 hu/sk
streamek itt: -
#23703 Song kell ma nekünk hátulra, nem kérdés. -
#23702 NEM. Baromság, se formában nincs, mégjobban rásérül és teljesen beszopjuk, egyszerűen hülyeség lenne. -
#23701 nagyon remélem nem rakja be Tito Piquet,nem csak a beinjekciózás miatt,hanem azért mert NINCS FORMÁBAN! -
#23700 Eurobarca szerint elképzelhető, hogy Pique játszik a classicón. Szerintetek jobb egy beinjekciózott sérült Pique, mint Song? Nonszensz... -
#23699 Carles Puyolnak legalább két hónapos pihenőre lesz szüksége az orvosok szerint ahhoz, hogy ismét pályára léphessen a kedden elszenvedett könyöksérülése után. A vizsgálatok szerint a játékost nem szükséges megoperálni, de hosszú konzervatív kezelésre számíthat, pihentetéssel, fizioterápiás kezelésekkel.
sajnos mostmár azzal is számolnunk kell,hogy év végén visszavonul a Kapitány :S Neadjisten tavasszal megint lesérül,akkor biztosan elfog gondolkozni a folytatáson Ő a vezérünk,még legalább 1 szezon mindenképpen van benne -
bodajoci #23698 Jó, h nyertünk, jó meccs volt, de szegény Puyi -
#23697 nyertünk,örülök hogy Cesc ismét betalált,de Carles miatt szomorú vagyok végülis a meccs miatt...hihetetlen,hogy megint lesérül,pedig annyira jó volt tegnap látni ismét a pályán,igazi vezérünk volt mint mindig,erre megint lesérül jobbulást Puyi !!!!!! -
#23696 Nagyon durva volt ezt látni... mihamarabbi gyógyulást neki!!
-
#23695 -
#23694 Puyol :S -
#23693 Puyol bázz :S:S:S -
#23692 Fabregas -
#23691 Idáig teljesen jól játszunk, bár látszik, hogy a média nyomására rögtön ellenünk fújnak, ami nem meglepő. Az Alexis gól szép volt, ki volt passzolva a portugál védelem teljesen.
Ettől függetlenül még nincs lejátszva a meccs, de Puyol nagyon kellett hátulra.
Viszont mostanába Messi habitusával nem vagyok megelégedve, rengeteget magyaráz, csapkod... ahelyett, hogy futballozna és koncentrálna már jobban! Legalább is én ezt érzem sokszor és ezzel nagyon nem szimpatizálok. -
#23690 vezetünk! Alexis! Kellett nekem szidni,itt a válasz ! :P -
#23689 És az EB-n is fantasztikus volt -
#23688 Nem 4 az csak 3 ... amúgy meg Messi is nagy százalékban elvállalta tavaly a 11-eseket. (és többet hagyott ki mint CR7) -
#23687 neki meg kell várnia amíg Leo visszavonul,vagy valami hatalmas sérülést szenved,amúgy nem sűrűn lesz a kezében aranylabda,max ha átugrik a kicsihez :) -
#23686 Ronaldo fantasztikus megint, már 6 gólnál jár a bajnokságban, adjuk neki az aranylabdát. Igaz, abból a 6ból 4 tizenegyesgól -
#23685 Vannak ugyanilyen meccsei minden nagy csapatnak más országok bajnokságában is,ugye azt meg nem is kell megemlítenem,hogy tavaly a bírók kb 6-10 pontot "adtak" a Realnak. Engem a mutatott játék,és főleg a védekezés ami aggaszt,és az,hogy Alexis hétről hétre egy nulla,vele valami nagy probléma lehet fejben :SS -
#23684 Hogy legalább minimálisan befolyásolja a vitázókat a téma ismerete... :)
Sevilla-Barcelona 2-3 ::: összefoglaló
-
#23683 Igen, lehet egy bukó kicsit helyére billentette volna a srácokat, vagy legalább elgondolkodnak hogy nem kéne 80 percig várni arra hogy gólt szerezzenek. -
#23682 Rég nem láttam ilyen pocsék játékvezetést, persze lehet megint mondogatni, hogy megvettük a bírót, ami egy faszság.
Ettől még a játékvezetés kritikán aluli volt és simán megérdemeltük volna, hogy 0 ponttal távozzunk. -
#23681 „Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, most sem teszem. Mindössze annyit tettem szóvá, hogy kezezés történt az egyenlítő gólnál, de azt a választ kaptam, hogy vétlen volt. A jelentésbe az került be, hogy gazembernek neveztem, de az nem én voltam. Ezzel együtt sok jó dolgot csináltunk a meccsen, közel álltunk a kiemelkedő eredményhez. Csalódott vagyok a játékosaim miatt, nem érdemelték meg, hogy üres kézzel zárják a meccset.” - Sevilla edzője
Most azt nem értem, hogy a Spanyol bajnokságban hogy lehet ennyire szerteágazó a bírói felfogás. Egyik bíró nem fújja le a véletlen kezezést (ami az új szabály szerint helyes döntés), a másik bíró meg még sárgát is ad érte... Jó lenne ha összeülnének megbeszélni, mert ez így borzalmas -
#23680 Nah, most már Pique, Puyol és Iniesta mellett Thiago is sérült, igaz, Ini most tér vissza, de akkor is valamit rosszul végeznek megint a csapatnál. -
#23679 2 perc? Szoktál te meccseket nézni? Szinte 1 meccset nem tudok mondani az elmúlt 5 évből, ahol kevesebb volt a hosszabbítás 3 percnél. 3 perc az alap hosszabbítás, ehhez bőven hozzájöhetett az a 2, mert állt a játék legalább 5 percet -
#23678 Jó volt ez a tegnapi elcsalt meccs,bár én nem izgultam,meccs előtt már tudtam,hogy mi(azaz az Uefalona) nyerjük a meccset,mert levolt zsírozva minden. Igazából bajnokikon srácok ne izguljatok,megvan véve a bajnokság,legalábbis a Realosok már tudják -
IXEMGabeo #23677 nagyon nagy meccs épp most néztem vissza.:) Régi időket idézte amikor még voltak igazán fordítások meg minden a spanyol focira nem jellemző események voltak. Tegnap a MU - Tottenham is állati volt. -
bodajoci #23676 Én meg leszarom a sok vinnyogást, hány, meg hány meccsünk ment el a hülye bírói ítéleteken, meg a balszerencsén...? Kapják be -
#23675 "Csere miatt nem hosszabbítanak"
Ezt honnan szedted ? :D -
Odacsap77 #23674 "Csere miatt nem hosszabítanak" ilyen ember ne próbáljon már okoskodni :D sorozatban lövöd az öngólokat srác pihenj meg egy kicsit, töröld meg a habzó szádat és feküdj le aludni, holnap játszik a csapatod.