33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    Hááát... azért egy Puyol, Alves, Masc, Alba védelemmel is megnéztem volna a meccset. Vagy egy formában lévő Piquet esetleg.
  • [HUN]FaTaL
    Lett volna még 10 perc megnyerjük. Na mindegy, legalább maradt a 8 pont, evvel a szedett-vedett védelemmel ez is csoda.
  • tobias88
    Hát, a végén nagyon simán megnyerhettük volna a meccset. Nem baj, maradt a 8 pont.
  • tobias88
    ó hogy nem rúgta kicsit lejjebb Montoya...
  • [HUN]FaTaL
    Bazzeg ez gólt érdemelt volna!
  • tobias88
    nem
    kaphatnak
    2.
    sárgát
    a Madridosok
  • Sippie
    de jó lenne ha tudna a csapat kontratámadást vezetni. Kevesebb védő ellen nehezebb passzolni vagy mi a f...
  • Sippie
    kalap szar ma ő is, de Xavi sem tud 10 méterre passzolni ma. Egyébkén Di Maria belépője hajazott Pedroéra. Utóbbi lapot kapott előbbi nem.
  • [HUN]FaTaL
    Busquets minden labdát elad.
  • Sippie
    1 normális védővel nehéz meccset nyerni. Montoya még kevés, Adriano és Alba meg többet van elöl mint hátul.
  • [HUN]FaTaL
    Ennyi labdát máskor egy szezon alatt adunk el...
  • [HUN]FaTaL
    Bazzeg, ilyen ez a védelem...
  • tobias88
    Messi berúgta a szabadot, Ronaldo a sorfalba vágta, ennyi. Amúgy Mou elérte amit akart, nem kapja már meg vagy 3-4 meccse a 2. sárgát egyik játékosa se, most Alonso például a sima sárgás belépőért...
  • Sippie
    Egyébként nagyon következetes a bíró. Busquets hátulról szabálytalan, sárga. Xabi Alonso hátulról szabálytalan semmi. Most felrúgják Busquets-et semmi lap, de még a Barcás játékost figyelmezteti hogy ne szövegeljen... da fuq?
  • banok
    Szép gól
  • [HUN]FaTaL
    MESSI!!!!!!
  • Sippie
    Mekkora GÓÓÓL :D:D:D:D:D:D:D:D
  • Sippie
    Na Messi végre villantott valamit, kár hogy mindig az utolsó passzok nem jönnek össze. Valami hasonló megindulás kéne tőle még.
  • dienesoft
    Én meg azt mondom, hogy jelenleg a Real fejben ott van, mi meg egyelőre sehol.
  • [HUN]FaTaL
    Messze vagyunk a jótól elöl is, szerintem. Bármi lehet szerintem, de ez a szedett-vedett védelem...
  • bakkerman
    elől is szarok vagyunk,Cesc vicc amit művel,Leo sétálgat,Ini ha belendülne akk lehet keresnivalónk
  • dienesoft
    Rettentően dekoncentráltak vagyunk ma, egyszerűen nem figyelünk. Dani Alves-t sajnálom, de a gólt ő is végignézte, meg úgy az egész védelem. Normális akciónk nem volt, a Messi gólhoz kellett Benzema bénasága. Fabregas nagy nulla eddig. Ha így folytatjuk és ennyire nincs ötletünk, egyszerűen kipicsáznak minket, ez ilyen egyszerű. Montoyán meglepődtem, egész lelkes és Mascherano-nak is volt egy akkora sprintje hátrafelé, hogy még Usain Bolt is elgondolkodott a pályafutásán, ha ezt látta.
    Kicsit Tito összeszedhetné őket szünetre és elgondolkodni azon, hogy vegyünk-e egy ÉRTELMES védőt.
  • szabii98
    a védelmetek durva, viszont elől jók vagytok sajna :S a végére elkezdtek szabálytalankodni a srácok... eddig kb ugyan az a meccs, hiába gyenge a védelmetek
  • tobias88
    Ez eddig gyenge. Remélem a 2. félidőben elkezdenek focizni a skacok.
  • Sippie
    Azért jófej a bíró hogy megvárja amíg vissza ér az összes reál játékos, és csak utána engedi el nekünk elvégezni. Amúgy Fabregas passz hatékonyságát megnézném, kb minden második labdája ellenfélhez megy.
  • [HUN]FaTaL
    Régen ennyi kezezést se fújtak le, csak a szándékost. Most meg minden marhaságot lefújnak, azt is, ha rárúgják az ellenfél kezére.
  • pett3rson
    Hát, biztos így van, rosszul tudom a nevét, csak régen az ilyet visszafújták. Na, mindegy, megadták, már történelem.
  • [HUN]FaTaL
    "Tétlen les: a csatár a védők mögött tartózkodik, de nem avatkozik a játékba, nem befolyásolja a támadás eredményét."

http://www.sportolj.hu/foci_szabalyok

Itt ilyenről szó nem volt, Ronaldo lőtte a gólt.
  • [HUN]FaTaL
    Még a nevében is benne van, hogy tétlen les. Lesen van, amikor a góllövő ellövi. Itt ilyen nem történt.
  • pett3rson
    Mi van? Ki takar kit? Hol van ez leírva így? Eddig sosem olvastam ilyet, linkelj már ilyen oldalt ahol ez le van írva. Komolyan mondom, mert ez így zagyvaság nekem amit írsz. Lehet nincs igazam, de azt sem értem amit mondani szeretnél.
  • Sippie
    Na most akartam írni hogy baromira unom hogy Messi cseszik letámadni az ellenfelet csak sétálgat, de most megbocsátok neki :D
  • [HUN]FaTaL
    looool :DDDD
  • [HUN]FaTaL
    Alves is kiesik. Ebből csúnya verés lesz ma.
  • Sippie
    Jaj de kurvajó, hogy ráadásul még le is kellett cserélni egy védőt. Mert olyan hihetetlen jól állunk ilyen téren. Jó lenne mostmár támadásban is alkotni valamit, esetleg kapura lőni, nem belőni 3 fehérmezesek valamelyikébe.
  • bakkerman
    Ha elől valami csodát nem mutatnak a srácok,akkor ma nagyon kikapunk. A védelem katasztrófa.
  • [HUN]FaTaL
    A tétlen les nem az, amiről beszélsz. A tétlen les, ha a góllövő előtt áll valaki, aki takarja a kapust. Itt nem ez történt, hiszen Ronaldo kapta a labdát, előtte meg nem állt senki, aki zavart volna.
  • pett3rson
    Megkérdezném újra, mert régen ez a dolog felröppent és azt mondtátok, hogy van tétlen les. Nos, most Én úgy látom, hgoy nincs, mert Ronaldo lesen volt mikor Benzema megkapta a labdát, aztán amikor már a passzolta neki, természetesen nem..de előtte igen...most akkor hogy is van ez??
  • bakkerman
    ez is mi volt...kapufa,nagy mákunk van
  • Sippie
    Na jó hogy nem lett mindjárt kettő. Megint zseniálisak voltunk hátul.
  • [HUN]FaTaL
    Á nem kell, hisz megvettük Songot, ő tud játszani középhátvédet is. Na sebaj, dobjuk be Adrianot a real ellen, hiszen ő még nem volt középhátvéd soha.