Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem beszélnek!!!!!!!!
"Aggódok azért, ahogy Rui Faria kiállítása kezelve lesz. Ugyanolyan a viselkedése, mint mindenkié a padon, Karankától Chendóig. Tiszteletteljesen tiltakozni normális. Ez a 4. játékvezetõ a legarrogánsabb volt, akivel valaha találkoztam a karrierem során. Kiállíttatta Rui Fariát és most azt ír a jegyzõkönyvbe, amit akar."
Azert sarga jar, ahol szandekosan lekonyokol egy masik jatekost valaki ?
Vegig lehet latni, hogy sunyi modon nezi, hogy hol jon a jatekos a hata mogott felrehajtott fejjel es szandekosan odaut. Ha ezert nem jar piros akkor semmiert. Na de korrekt szovetsegnel nem csak piros, de legalabb 3 merkozeses eltiltassal parosul az ilyen gyoker magatartas, mint amit Ramos megint mmuvelt.
Nem kéne mindent a bírókra fogni, hogy ne menjek messzebb a Valencia elleni meccsen ki kellett volna állítani Piquet 2:1 nél, és ezt nem én mondom, hanem a világ legjobb, bírója Puhl Sándor.
Nem ártana néha a valóságot is látni.
Ennyi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Végülis nem meccseket eldöntõ ítéletek, hogy Ramost nem állították ki 0-1nél és 0-0nál... <#falbav>#falbav>
Pepe taposás sima ütemkésés volt, nem volt szándékos. Hiába sírtok.
És nem a piros lap döntötte el a meccset, szóval ezért megint csak elcsitulhattok.
A játékvezetés egyébként valóban egy trágya volt, mind két oldalra tévedett eleget.
Ramos hogy ezért még a 2. sárgát se kapta meg, nevetséges.
Ezek után lehet mondani hogy nem segítik õket, de hülyeséget beszél az aki ezt állítja.
cesc fábregas
Jah persze nem a magyarokkal kell osszehasonlitani, mert azok tobbnyire a felet sem nagyon futjak ennek a mennyisegnek.
The Matrix has you...
Sajnos ugy tunik mar nincsenek az UEFA oldalon fent az elozo donto adatai, igy megkerestem neked az utolsot a Leverkusen elleni adatot.
Messi Distance covered (metres) 8772 azert ez eleg tavol van a csucs 800 metertol. 😄
mondjuk osszehasonlitani egy csatart egy kozeppalyassal, azert nem ugyanaz, mert az osszes sokkal kevesebbet fut.
Amugy ezen a merkozesen Fabregas 12028 metert, mig Dani Alves 11658 metert futott.
Most így viszont kíváncsi lennék, hogy Õ mennyit futott, nem hiszem, hogy túl sokkal lenne lemaradva. Ez a statisztika mindig érdekes "tudomány" volt 😊
The Matrix has you...
http://www.goaledor.com/la-liga-news/la-liga-barcas-player-running-more.html
Xavi:
"Without going any further, at the end of last Champions League against Manchester United, the Catalan midfielder was, by far, the most active player of the match with a total of 11,950 meters traveled. The next player with more miles was the veteran Welshman Ryan Giggs (11 160) was followed by Korean Ji Sung Park (11 056).
Andres Iniesta crossed in the final 10,638 meters and was next to Xavi who completed more passes to good throughout the match."
Volt egy magyar bajnoki a 90-es evekben ahol lemertek Bognar Gyorgy mennyit futott. 800 metert egesz merkozesen, szinte egesz vegig setalt. LOL
De akkoriban az atlag sem volt 3km. Mondjuk szerintem ma sem. 😄DD
az kétségtelen, de szerintem egy magyar focista többet fut nála 😄
a felsorolt nevek közül nekem Luis Enrique tetszik,és Bielsa. Enrique azért mégis csak 8 nagyon szép évet töltött nálunk,úgy ismeri a klubot mint a kisujját,és nem mellesleg a B csapattal zseniális teljesítményt nyújtott már edzõként. Bielsa pedig egy igazi mágus,chilei válogatottból a lehetõ legtöbbet hozta ki 4 év alatt,és amit idén a Bilbaoval csinál,azis nagyon figyelemre méltó! Nem egy sztár edzõ,de remek taktikus,jó szakember! De a legjobb természetesen az lenne,ha a MI Pep Mesterünk maradna jövõre is! Állítólag 3-4 héten belül nyílvánosságra hozza a döntését.
Volt egy kezdeményezésünk, ahol arra kértük az olvasókat, hogy adjanak Önnek egy új becenevet. A legtöbb szavazatot a Tocopillator, az Alexis el bárbaro (Alexis a barbár), a Maravilla Sánchez (Csodálatos Sánchez), és a Correcaminos (Gyalogkakukk) kapták… Melyik tetszik a legjobban?
A Tocopillator.
Arnold Schwarzenegger miatt?
Szeretem a filmjeit, de elsõsorban azért tetszik ez a név, mert kapcsolatban van a szülõvárosommal, Tocopillával.
Valdés korábban azt nyilatkozta, hogy nehezére esik megérteni, amit mond. Még mindig csak Leo érti a mondandóját?
Már mindenki megért. Korábban nagyon gyorsan beszéltem, ez nekik nehezen volt érthetõ, de most már lassítottam.
Milyen Alexis Sánchez egy napja Barcelonában?
Szeretek nyugodtabb körülmények között élni, mint például otthon pihenni, filmeket nézni, zenét hallgatni. Mondhatni, a napjaim hasonlítanak egy átlagemberéhez.
Továbbra is egyedül él itt?
Nem, a családommal együtt, közel a tengerparthoz.
Az elmúlt hónapok alapján mi tetszik Önnek a leginkább Barcelonában?
A tenger. Imádok úgy pihenni, hogy csak nézem a tengert.
És az itteni konyha?
Mindent nagyon szeretek, különösen a Paellát. Az szuper!
Most hogy már jobban ismeri a Barçát. Mi lepte meg a leginkább?
Az az igazság, hogy azt nem vártam, hogy a Barça ennyire hatalmas klub. Természetesen egy nagy klubot képzeltem el magam elõtt mindig is, de a valóságban még sokkal nagyobb.
Miért mondja?
Elsõsorban azért, mert a Barçába igazolni olyan, mint újból elkezdeni focizni, de teljesen másként, mint egészen addig.
Nagyban változott az élete?
Kétségtelenül. Minden napot maximálisan ki kell élveznem itt. Ráadásul a csapattársaim, akiket megismertem, mind csodálatos emberek.
Mi fordul meg a fejében pont akkor, amikor kifut a Camp Nou gyepére?
Ez mindig nagyon szép pillanat, jó érzéssel tölt el. Amikor pályára lépek, tele vagyok kedvvel, hogy gólt szerezzek, és hogy soha ne érjen véget a meccs.
Kívülrõl nézve sokak számára meglepõ lehet, hogy ilyen gyorsan be tudott illeszkedni, és szinte már annyi gólt szerzett, mint a tavalyi szezonjában. Ez önnek is meglepetés?
Nem, és még szükséges, hogy többet ki tudjak adni magamból. Tudom, hogy többet is fel tudok mutatni. Számomra a 11 szerzett gól egyelõre kevésnek tûnik, úgyhogy továbbra is gólokat kell szereznem.
Olyan játékosok mellett, mint Xavi, Iniesta vagy Messi könnyebb azért futballozni?
Nyilvánvalóan. Õk a világ legjobbjai, nagy megtiszteltetés, hogy velük játszhatok együtt, és nagyon sokat is lehet tanulni tõlük. Messirõl megtudhattam például, hogy rendkívüli versenyszellem munkálkodik benne, egyszerûen mindig játszani akar, ettõl érzi jól magát.
Önnek csalódást jelentene, ha Guardiola a következõ nyáron távozna a klubtól, figyelembe véve, hogy õ választotta az Ön leigazolását tavaly?
Számomra is, de szerintem mindenki számára, mert nagyon sokat adott a klubnak. Abban bízok, hogy maradni fog.
Mi Alexis álma a Barçában?
Mindent megnyerni. Minden évben megnyerni a BL-t, a Kupát...
Úgy gondolja, hogy eljutnak Münchenbe?
Igen.
Úgy, hogy Ön szerzi a gyõztes gólt?
Nagyon szép lenne. BL-döntõt játszani, és ott gyõztes gólt szerezni is egy álmom, kétségtelenül.
És a Ligáról lehet még álmodozni?
Nagyon nehéz, de amíg az életben van remény, addig küzdeni kell, és harcolni is fogunk a végsõkig. Nem úgy tekintünk rá, hogy már elveszett.
emberileg nagyon ott van a srác,végtelenül szerény,pedig lenne mire felvágnia,nagyon tehetséges! elsõ szezonja,én eddig elégedett vagyok vele 😊
The Matrix has you...
Nezd csak meg peldaul a matracosok elleni rangadojukat. Kamu tizenegyes mar az elejen es egy kamu kiallitas. Igy nem nehez behuzni a merkozeseket, foleg ha utana kap meg egy ajandek tizenegyest valaki, hat meg ha megfejelik meg egy kiallitassal.
Konkretan ma neztem meg, a lejatszott bajnoki merkozesek tobb mint egy harmadaban!!! emberelonyben jatszhattak es tobbsegeben mar a merkozes elso felidejetol, egy azaz egy merkozes kivetelevel!!!
A tobbseguk raadasul mind rangado volt, mint Bilbao,Sevilla,Atletico Madrid, ahol a pontokat ellehetne bukni. Najo a Sevilla mondjuk nem szamit, mert az a merkozes volt, ahol a merkozes vegen volt a kiallitas.
Na de mint irtam, igy nem nehez.
Nalunk mindossze egy kiallitas volt a bajnoksagban olyan ami merkozes elso felidejeben tortent a Granada ellen, a tobbit mind a 90. perc kornyeken sikerult befujni, amikor mar nem oszt nem szoroz semmi.
Es akkor meg a tizenegyes zuhatagrol nem is beszelek. Mi kaptunk talan 4et 23 merkozes alatt.
Illetve olyan esetekben mint Pepe, Hiquian kezezes, vagy eppen ezre se veszik, mintha mi sem tortenne. Olyan van, hogy egy biro el nez valamit egyszer ketszer esetleg haromszor. Na de 15szor mar nem veletlen ha elnezik a nyilvanvalo dolgokat.
a STATISZTIKÁHOZ és az VALÓS ADATOKHOZ nem kell elfogultság,mert ezek tények. ha ezt a cikket a hajdú online,vagy a bors hozza le,az se lenne sokkal elfogulatlanabb,mert ebben a cikkben nincsenek "ha"-k,hanem TÉNYEKRE alapul. a tény pedig az,hogy a Real idén zsinórban kapja a büntetõket,és/vagy a piros lapokat az ellenfél részérõl. én nem ebben keresem a -10 pont okait,csak pusztán ezeket is meg kell említeni,amikor arról beszélnek a világon,hogy a Real idén szarrá alázza a Barcat a bajnokság(MERT OLVASTAM MÁR ILYET). legfõbb véleményem nekem továbbra is az,hogy a Real nem lett jobb csapat tavaly óta,hanem mi lettünk gyengébbek,motiválatlanabbak. és ettõl a véleménytõl nem tágítok. most leszögezném,hogyha a Real bajnok lesz májusban(vagy hamarabb),én leszek az elsõ,aki a gratulációját fogja kifejezni a másik topikban,mert a sport errõl szól,nem az újjal mutogatásról.
A tizenegyesek miatt vezet a Real Madrid a spanyol bajnokságban!
Legalábbis a katalán Sport címû újság szerint, amely amely nem csupán azt nehezményezi, hogy a Real Madrid már tíz büntetõt kapott a 2011–2012-es Primera División-szezonban, hanem azt is, hogy a királyi gárda (pontosabban Cristiano Ronaldo) négy meccsen is sorsdöntõ helyzetben helyezhette le a labdát a pontra. A Getafe és az Athletic Bilbao ellen döntetlen állásnál lõhetett a portugál (a baszkok ellen aztán még 2–1-nél is), az Atlético Madrid és a Levante ellen pedig 0–1-es állásnál. Ráadásul mind a négy mérkõzés hazai pályán volt, csak hogy tovább erõsödjön az összeesküvés-elmélet, legalábbis a Sport szerint.
Ronaldo persze egyszer sem hibázott (2009. december 5. óta nem rontott tizenegyest, azóta a bajnokságban 21-et, a Bajnokok Ligájában kettõt vágott be – a sorozatban értékesített 21 tizenegyes négyre van Ronald Koeman 1992 és 1995 között felállított Primera División-rekordjától), és a – természetesen elfogult – lap fõleg neki tulajdonítja, hogy a Real a fent említett négy összecsapást megnyerte. Ha maradt volna a tizenegyesek elõtti eredmény (amire persze semmi garancia sincs, látva a Real mostani támadóerejét), a madridiaknak tízzel lenne kevesebb pontjuk, azaz éppen eltûnne a két csapat közötti tízpontos különbség a tabellán, és az egymás elleni eredmények miatt máris a Barcelona vezetné a tabellát.
A Sport persze azt is felveti, hogy a Reallal ellentétben a Barcelona miért lõhetett csak három tizenegyest, miközben legalább további négyet (a Racing Santander, a Valencia – ezen két esetet vitatnak – és a Sporting Gijón elleni meccseken) meg kellett volna ítélni a csapatnak. Ráadásul, mondja a lap, a tizenegyesgólok nélkül nem csupán a bajnokság, de a góllövõlista elsõ helye is átkerülne Barcelonába, hiszen akkor Lionel Messi 25–18-ra vezetne Cristiano Ronaldóval szemben.
forrás : www.sport1tv.hu/Hirek/2012/02/21/lab_real_tizenegyesek8
Érdekes. Arról nem is írnak, hogy a tizenegyesek mellé piros lap is társul a real madrid ellen 😊))
"Ezen az úton kell továbbhaladnunk. A csapat jól reagált a Valencia vezetõ találatára, Lionel Messi pedig ismét megmutatta, hogy Õ a világ legjobbja. Összességében egy remek mérkõzést tudhatunk magunk mögött."
"Amennyiben a hátralevõ mérkõzéseinket megnyerjük, úgy jó esélyünk van a bajnoki cím megszerzésére. Türelmesnek kell lennünk, s tennünk kell a dolgunkat. A Valencia elleni gyõzelem önbizalmat ad a csapat összes tagjának."
"Örülni fogok annak, ha a döntõben játéklehetõséghez juthatok. Egyáltalán nem számít az, hogy hol lépünk majd pályára, azonban fontos, hogy a lehetõ legtöbb szurkolónk ott lehessen velünk a stadionban."
"Szakmai döntés miatt nem léptem pályára múlt héten Leverkusenben, természetesen tiszteletben tartom az edzõ döntését. Megadta nekem a lehetõséget arra, hogy az évek során rendszeres játéklehetõséghez jussak, így eszem ágában sincs megkérdõjelezni a cselekedetét."
"Õ egy rendkívül kommunikatív vezetõedzõ, mindenkivel megbeszéli az épp felmerülõ problémákat, beleértve engem is. Nyugodtan kijelenthetem, hogy remek kapcsolatot ápolok vele, tehát nem volt köztünk nézeteltérés."
"Az Õ döntése, hogy marad-e vagy sem. Pontosan tudja, hogy mindannyian azt szeretnénk, ha hosszabbítana a klubbal. Elmondta nekünk, hogy boldogan érzi magát itt. Minden idejét a klubnak szenteli, így talán vannak egyéb tényezõk, amelyek miatt jobban átgondolja a döntését."
Xavi:
"Arra törekszünk, hogy a szezon végéig lefaragjuk a Madrid elõnyét a bajnokságban. A csapat nem dobja be a törölközõt, hiszen meg vagyunk gyõzõdve arról, hogy nagyszerû dolgokat érhetünk el. Roppant nehéz kihívás áll elõttünk, ugyanis a Real Madrid rendkívül erõs együttes, de a futballban semmi sincs kõbe vésve. A végsõkig fogunk küzdeni, tehát nem mondhatunk le a bajnoki címrõl."
"Kiváló érzés volt ismét pályára lépni. A csapat fantasztikusan játszott, ez volt az egyik legjobb teljesítményünk. Az idei szezonunk eddig remek, hiszen sikerült három trófeát szereznünk, valamint bejutottunk a Király Kupa döntõjébe."
"Rendkívül motivált, s továbbra is úgy készít fel bennünket a mérkõzésekre, mint ahogyan korábban is tette. Továbbra is egy gyõztes típus, akinek tekintélye van az öltözõben. Úgy gondolom, remekül végzi a dolgát, s hiszem, hogy hamarosan meghosszabbítja a szerzõdését. A mester az egyik legfontosabb eleme ennek a gépezetnek, így természetes, hogy mindannyian azt szeretnénk, ha hosszabbítana. Õ alapeleme ennek a Barcelonának, egyelõre azonban kénytelenek vagyunk várni a döntésére."
"Sokkal jobban érzem magam. Tulajdonképpen meggyógyultam, és remélem, hogy vasárnapra valóban tökéletes állapotban leszek."
Vegul is igy is lehet csinalni a befolyasolast.
„Mindenképpen jobb játékvezetést várok a visszavágón, mert a bíró ezúttal túlságosan is kedvezett a moszkvaiaknak, engedte, hogy a CSZKA játékosai idõnként átlépjék a sportszerûség határát, többször is felmutathatta volna nekik a sárga lapot”
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Visca El Barça!