33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Nyiri
    Ugyanígy voltam vele én is. Elég megosztó figura volt.
  • homeless
    Én rengeteget szidtam a használhatatlan beadásai miatt, de mégis jó szívvel fogok visszaemlékezni rá, mert egy rendkívül pozitív figura. Lehet, hogy hülyén hangzik, de remélem, hogy Messit nem fogja nagyon megviselni a hiánya. Azt érdemes tudni, hogy Messi minden meccs előtt szinte csak Alves-al melegített. Soha nem felejtem el, amikor 2012-ben a Malaga elleni 4-1 előtt élőben nézhettem végig, ahogy ez a 2 ember 30-40 méteres távolságból ívelgette egymásnak a labdát úgy, hogy 3-4 percig nem esett le a földre:) Köszönünk mindent Dani!
    Utoljára szerkesztette: homeless, 2016.06.02. 21:39:22
  • bakkerman
    Vele szerintem minden Barca szimpatizans ugy volt hogy valamikor nagyon tudtuk ot utalni valamikor meg nagyon csiptuk :D Nala nem volt koztes ut :D
  • bodajoci
    Alves elmegy, pedig most megint jól tolta, bár lehet, h épp ezért... én nem örülök neki, ha voltak rosszabb periódusai, kinek nincsenek, akkor is. Sokat köszönhetünk neki (is) :)
  • [HUN]FaTaL
    Affelayt nagyon olcsón vettük és ha nem sérül meg nem biztos, hogy rossz vétel lett volna, főleg annyiért.

A Real elleni bl elődöntőben adott gólpassza miatt szurkolói szemmel már megérte :D
  • Sippie
    Legalabb annyira mint csigrinszkij :D vagy a dzsudzsak volt csapattarsa a psv nel.. a hogyishivjak. Megasatöbbi :D
  • Nyiri
    Vermalen tuti vétel volt...
  • tobias88
    Bartra és Adriano már biztosan távozik, a többi kérdéses
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.31. 17:55:08
  • bakkerman
    pár hete olvastam egy olyan pletykát,hogy nyáron kompletten kicserélődik a védelem,Masch,Alves,Adriano,Bartra,Douglas,Verma off,és akkor ezek helyére meg jönnek az újak...de ez rohadt meredeken hangzik,totál új védelemmel nekimenni az ősznek az öngyilkosság
  • Nyiri
    Most akkor Masch és Alves is megy a Juvehoz? Bartra már nincs. Ki lesz hátul?
  • bakkerman
    Bemutatták a következő szezonra a mezt :)
    katt

Picit fura elsőre de amúgy nemrossz
  • Lópikula
    meg a Fradi :D
  • bakkerman
    Lecsapott ra a japan rendorseg...
  • Amiga
    Jakuzával mi történt? Régen nagyon aktív volt a fórumon.
  • bakkerman
    Ja igen :) Az se kis csapat :D
  • [HUN]FaTaL
    Meg a Bayern is duplázott.
  • bakkerman
    Igy igaz! Amit tegnap mutatott a csapat a masodik felidoben az le a kalappal! Es batran kijelentem,hogy ez a tegnapi feledtette a BL kudarcot...legalabbis nalam. Megmutattak hogy tudnak kuzdeni egymasert a klubert szurkolokert es az eredmenye a Kiraly kupa :) Egyebkent az europai nagy bajnoksagokbol csak a Juve es a PSG tudott otthon duplazni (bajnoki + kupa) ,szerintem buszkek lehetunk erre is. Meg az egesz szezonunkra. Nyaron megerosodik a csapat es ismet celba vesszuk az europai tront,a spanyolon mar rajtaülünk :)
  • UUUU
    Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat.
  • tobias88
    Azért a 7 kupa 2 szezon alatt nem rossz.
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.23. 00:08:45
  • [HUN]FaTaL
    Csak behúztuk ezt is
  • homeless
    Hiába örültek az ellendrukkerek a BL kiesésnek, ez akkor is egy remek szezon volt. Rosszkor jött a hullámvölgy, de a végére sikerült javítani. Soha rosszabbat :D
  • [HUN]FaTaL
    Nézem, csodálkoznék ha gólt lőnénk. A tizenegyesek meg... Hagyjuk.. [#idióta]
  • limperatore
    Javier Zanetti maga a becsületesség, ne legyél már ilyen szánalmas
  • homeless
    Nézitek a meccset? Én soha nem szoktam bírózni, de ez a faszkalap egyértelműen ellenünk fúj...
  • UUUU
    Ott a pont nálad.
    Csak egy szösszenet az egészhez, hogy is húzták a Real szűműra idén a csapatokat.

• nagy hős
    most nem azert, de a barca csak az epphogy odaero arsenal ellen ment tovabb, a romaval x, sima gyozelem csoportmeccseken. oket a real oda-vissza verte ugye.
    a teny hogy a city csoportelsokent jutott tovabb a tavalyi bl dontos mellol csak jelent valamit. a vegere teljesen elfogytak, plusz pellegrini tavozasat is hatalmas kretenseg bejelenteni honapokkal elore ugye.
    az egyeduli alairando eredmeny a wolfsburgi 0-2, ami bosszantoan cink vereseg, de belefert a vegen. egy csapat amelyik 5 golt kap a dontoig valo sorozatban, (3 egy ebbol egy tet nelkuli meccsen a donyeck ellen) azert valamilyeb szintu elismerest csak megerdemel.
    pacsi jar simeonenak hogy ilyet brusztolnak erte a sracai, valahol a szerencse is mindig mellette allt a kieseses szakaszban mar.
    remelem nem megy az interbe, nem lenne tul szimpi lepes tole :f
  • Nyiri
    Már csak a Real bukja a BL-t és minden rendben. Igazából nem érdekelne, de amilyen szenvedéssel jutott tovább még a tré csapatokon is, rohadtul nem érdemli meg. Inkább az Atletico, főleg 2014 után :)
  • tobias88
    Azt hittem hogy jövő héten lesz az EL döntő, de így akkor ez mégjobb számunkra. Remélhetőleg fáradt lesz a Sevilla vasárnap
  • bakkerman
    Suarez az utolsó 5 fordulóban 14 gólt ért el 16 kapuralövésből :D Ez kibaszott beteg :D
  • bakkerman
    CAMPIONS! Csak sikerült,bár tavasz elején nem gondoltam volna hogy még az utolsó meccs 21. percéig izgulni kell majd...de megvan :) Jöhet a kupadöntő!!

• bakkerman
    Elso 20 percben meg kell szerezni a vezeto golt es akkor meglesz a dolog,onnantol mar a Granada se fog kaparni feleslegesen,es johetnek a tovabbi golok. REMELEM :)
  • tobias88
    Fontos infó a hétvégi meccs előtt, hogy hiába van 39 pontja a Granadának és 36 pontja a Gijon Getafe kettősnek, ha kikap a Granada akkor sem eshet ki a jobb egymás elleni eredmény miatt. Így azért sokkal könyebb dolgunk lesz, mintha egy éhes és bentmaradásért kűzdő Granada-val találkozunk.
  • Rudee
    Atletic nem szerepel sem a spanyol bajnokbagban, sem a BL-ben :)
  • Rudee
    A gólt nem lesről lőtte Benzema. Előtte, a beadásnál nézte el a partjelző, utána a Valencia bekk pöckölte Benzema elé.
    Ha nem adja meg, akkor minden máshogy alakul. Lehet lőtt volna egy másikat a francia, lehet hogy nem.
  • Nyiri
    Jaja mindegy. Mondjuk ez most érdekes helyzet. Atletic hibázott és kiesett a buliból. Neki már csak a BL marad. Jövő héten ha megynyerjük (már pedig meg) a bajnokságot, a madrid is kiesett a bajnokságból. Már "csak" nekik a BL marad. Az pedig számomra az Atletic a favorit. Jobban egyben van. Simán lehet hogy Real a hajrá végére reményt kapott és mégis üres kézzel megy haza.
  • bakkerman
    mindegy hogy ki mit jatszott,meg kell verni a Granadat es megvan a bajnoksag! 1 meccsre vagyunk a celunktol,meg kell csinalni ennyi. A kupadonto meg mar a jutalomjatek lesz egy eros Sevilla ellen,de verhetoek, ha 100%ra felporgunk.
  • bodajoci
    na még egy meccs, atleti kiszállt...ha jól láttam nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt les címén, a realnak meg megadtak egy lesgólt...ha az nincs akk bajnok már most a csapat :p
  • Nyiri
    Oké, elírtam a márkát, de biztos nem lesz szponzor nékül a Barca és nem is köt majd rossz üzletet. Tehát attól még az áll hogy a cikk hatásvadász
  • tobias88
    Majdnem. Az adidas irtózatosan ráígért a nike-ra a MU esetében. Mivel az adidasnál van már a Bayern, a Real, a MU is így a Barcát már biztosan nem szeretnék elveszteni. Ha meg nem akarják elveszteni, fizessenek annyit legalább mint az Adidas a MU-nak. A Mu egyébként évi 94 milliót kap, mi 30at a nike-tól. Érthető a vezetőség döntése
  • Nyiri
    Mennyire hatásvadász "cikk".
    "a Barcának még nincs mezszponzora a következő szezonra. Szponzor nélkül viszont a klubnak nincs reális esélye arra, hogy meghosszabbítsa Neymar szerződését, Messi és Suárez fizetése mellett."

1.5 éve kötött a Nike durva szerződést a MU-val leváltva a korábbi szponzort. A Barca is Nike-nál volt eddig és a vezetőség úgy van vele hogy szeretnének egy zsírosabb szerződést ha már az MU úgy ugráltatja a Nike-t ahogy akarja.

Lesz a Barcanak szponzora és komoly pénzért ez biztos
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.04.24. 11:01:58