Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb mindenki belátja, cikk is volt róla spanyol újságban, hogy a Madrid jobban jött ki idén a bírói ítéletekbõl
Felesleges szépíteni. Kb minden fociszeretõ ember belátja a dolgot, kivéve a barcásokat. De nem akarok én ezen vitázni, minden sportban történnek érdekes dolgok, és születnek rossz döntések.
ja, barca internél is mindenki elfelejti, hogy volt egy érdekes odavágó is csak a buszkeccre emlékeznek
Szoktam nézni barca meccset, kb minden másodikat, és való igaz, az utóbbi idõben nem dobálják magukat azok az emberek. De én ezt annak tudom be, hogy eleget voltak piszkálva már érte.
Barcelona - Chelsea, szedd le és nézd meg. Volt elsõ meccs is és ha megnézed, akkor rájössz hogy mennyire segítették a Barcát a párharcban <#vigyor2>#vigyor2>
Nyertetek ti már BL címet is erõs bírói segédlettel, mégis ha nem megy a csapatnak, másokban keresitek a hibát. Tisztelet a kivételnek. Az elmúlt években én sem azt mondtam, hogy az a köcsög barca, hanem hogy balfasz madrid.
Ha néznél Barca meccseket, láthatnád, hogy senki nem színészkedik. Az az áprilisi BL meccsen elõfordult, azóta a Madridban sokkal inkább láttam színészkedõt.
Kapott egyet a 20. percben és egyet az 55-ben. Nem csoda, hogy a Villarreal azonnal lecserélte...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
inkább rosszul volt az jegyzõkönyvezve, a játékos sem indult el lefele, és nem hisztizett úgy mintha kiállítanák, pedig általában egy játékos tudja ha van sárgája.
Te mirõl beszélsz hogy 2/3-a kamu 11-es? Állítom a felét se láttad, mert akkor nem mondasz ilyet. A király kupában is "csupán" 3 11-es gyanús esete volt a barcának, egyet sem fújt be a bíró.
Ha meg Ramost meg Pepét eltiltanák, lenne más aki megoldja a feladatukat. A barcának sincs acélos védelme, még is jó csapat.
Lehet, hogy Ramos meg Pepe ellen a durváskodást nem díjazzák lapokkal, de jusson eszedbe, hogy a barcának meg basznak színészkedésért lapot adni. Egyik kutya másik eb.
Nyugtatgasd csak magadat, hogy a köcsög bírók a hibásak, meg az a szemét Ramos...
Ha meg Ramost meg Pepét eltiltanák, lenne más aki megoldja a feladatukat. A barcának sincs acélos védelme, még is jó csapat.
Lehet, hogy Ramos meg Pepe ellen a durváskodást nem díjazzák lapokkal, de jusson eszedbe, hogy a barcának meg basznak színészkedésért lapot adni. Egyik kutya másik eb.
Nyugtatgasd csak magadat, hogy a köcsög bírók a hibásak, meg az a szemét Ramos...
Csak fél szemmel követem, de fennhagyta a pályán két sárgalappal Ruben-t? Az azért nem semmi, valljuk be. :-D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ma ez a bíró szerintem csak simán egy kalap sz...
Mou-t látszik hogy nem bírja, szóval nem hiszem hogy szándékosan segítette volna a Madridot, de hogy hagyja õket szétrúgatni, az is biztos.
Mou-t látszik hogy nem bírja, szóval nem hiszem hogy szándékosan segítette volna a Madridot, de hogy hagyja õket szétrúgatni, az is biztos.
Nem a legtöbbet, Honvéd egálban van vele, azt is nagyon nézegetik Magyarországon, mert 2,5szer annyit kapott mint a 2. <#whatever>#whatever>
Hol toltak elozo szezonban a Barcelonat ?
Ott toltak, ahol Ramost, Pepet es a tobbi karates gyokeret nem tiltottak el es ahol mint most is a Real kapta a legtobb 11-est egesz europaban, aminek a 2/3-a kamu volt ?
Te lehet szerinted nem "idefosod" a mondanivalodat, de azt sem tudod mirol beszelsz. Korrekt jatekvezetes mellett lenne most is vagy 8 pont hatranya a Real Madridnak, raadsaul te meg fel se tudod fogni a szavakl ertelmet, amit leirtak, marpedig azt, hogy pofatlansag birozni 1-1 utan, mikozben 7 kamu tizenegyest es csomo kamukiallitast kaptatok, sose fujnak be ellenetek tizenegyest, mikozben kezilabdat jatszotok es olyanokat csinalhatnak a palyan ilyen taplo Ramos fele jatekosok, hogy lekonyokolik az ellenfelet ocsmany modon vagy hatulrol agyonrugdos valakit mikozben ott sincs a labda.
Ezek utan van kepe birozni a szarhazi edzotoknek, aki eltiltast se kap miutan az ellenfel edzojenek a szemet akarja kinyomni, vagy megvarja a birot es inzultalja a parkoloban, mikozben egy egyszeru mondatra a szovetseg azonnal feljelenti Piquet, ha birozik.
Aki ezeket a dolgokat nem veszi eszre az vak es egy szuklatokoru kreten es meg hogy veletlenul elnezik a birok. Igen veletlenul ellehet nezni amikor nyujtott kezzel kiut egy labdat a golvonalrol egy jatekos.
Ellenben ha hozza se er a labda, a szogletzaszlonal a margit ellenfelebol valakinek, lezavarjak piros lappal.
Ott toltak, ahol Ramost, Pepet es a tobbi karates gyokeret nem tiltottak el es ahol mint most is a Real kapta a legtobb 11-est egesz europaban, aminek a 2/3-a kamu volt ?
Te lehet szerinted nem "idefosod" a mondanivalodat, de azt sem tudod mirol beszelsz. Korrekt jatekvezetes mellett lenne most is vagy 8 pont hatranya a Real Madridnak, raadsaul te meg fel se tudod fogni a szavakl ertelmet, amit leirtak, marpedig azt, hogy pofatlansag birozni 1-1 utan, mikozben 7 kamu tizenegyest es csomo kamukiallitast kaptatok, sose fujnak be ellenetek tizenegyest, mikozben kezilabdat jatszotok es olyanokat csinalhatnak a palyan ilyen taplo Ramos fele jatekosok, hogy lekonyokolik az ellenfelet ocsmany modon vagy hatulrol agyonrugdos valakit mikozben ott sincs a labda.
Ezek utan van kepe birozni a szarhazi edzotoknek, aki eltiltast se kap miutan az ellenfel edzojenek a szemet akarja kinyomni, vagy megvarja a birot es inzultalja a parkoloban, mikozben egy egyszeru mondatra a szovetseg azonnal feljelenti Piquet, ha birozik.
Aki ezeket a dolgokat nem veszi eszre az vak es egy szuklatokoru kreten es meg hogy veletlenul elnezik a birok. Igen veletlenul ellehet nezni amikor nyujtott kezzel kiut egy labdat a golvonalrol egy jatekos.
Ellenben ha hozza se er a labda, a szogletzaszlonal a margit ellenfelebol valakinek, lezavarjak piros lappal.
Hát, õ is mondott hülyeséget, mert Arbeola visszahúzása (nem a szögletnél) az semmi, meg nem is Pepés esetre mondta a pirosat
Nah, ha Puhl vezetné a meccset, 2 11est kapott volna a Villareal, Arbeloa 2 sárgás piros, Diarra 2 sárgás piros, Villarealos kick boxer piros.
Hallod én legalább összeszedtem a gondolataimat, nem csak olyan formában fostam ide mint te. Remélem neked sincs szavazati jogod. Én csak annyit mondok, hogy ha ráülnek 1 gól elõnyre, és a végén beszopnak egy gólt, mint a hétvégén a madrid, akkor vállalni kell a következményeket, és azt mondani, hogy igen, elbasztuk. Ha hajtottak volna még egy gólért, akkor most szorosabb lenne ez az egész bajnokság. Csak ezek után kellene másban keresni a hibát.
Én belátom, hogy ebben az idényben a madrid javára sokat tévednek a bírók, de hidd el, minden meccsen azon szurkolok hogy ne fújjanak nekünk 11-est se. (a 11-esek Ronaldos vonzatáról meg annyit, hogy aki ezért fikázza, és kijelenti, hogy Ronaldo egy rakás szar, az nem ért a focihoz. Õ legalább berúgja.)Elõzõ szezonban meg a barca volt tolva, senki nem tudja miért van ez, csak remélhetjük hogy nem megrendezett dolog ez. Végül is a király kupa visszavágón meg a barca kapott kedvezõbb ítéleteket, ki tudja, lehet ennyin múlt a továbbjutás.
Én belátom, hogy ebben az idényben a madrid javára sokat tévednek a bírók, de hidd el, minden meccsen azon szurkolok hogy ne fújjanak nekünk 11-est se. (a 11-esek Ronaldos vonzatáról meg annyit, hogy aki ezért fikázza, és kijelenti, hogy Ronaldo egy rakás szar, az nem ért a focihoz. Õ legalább berúgja.)Elõzõ szezonban meg a barca volt tolva, senki nem tudja miért van ez, csak remélhetjük hogy nem megrendezett dolog ez. Végül is a király kupa visszavágón meg a barca kapott kedvezõbb ítéleteket, ki tudja, lehet ennyin múlt a továbbjutás.
Nem hiszem el. Egy kis szerencsével már 2 góllal vezethetne a Villareal. Már vagy 5 olyan elõre indulásuk volt, ahol 3 a 3 ellen mentek, most meg 1 az 1ben Casillassal...
Latom, neked sikerul szoros osszefuggest talalnod azok alapjan, hogy hisztizik a mûringyó és a hisztis kölyök, hogy a biró elfújja a mérkõzésüket teljes jogalap nélkül, miközben állandóan nekik csalnak aa birok,foleg az o merkozeseiken, ezert nem kellene kiengednie a Barcelonanak. 😛
Neked aztan a logikad nem semmi. Remelem nincs szavazati jogod.
Neked aztan a logikad nem semmi. Remelem nincs szavazati jogod.
Idei La Liga statisztika:
Real Madrid: 89 gól
46 jobb lábbal
24 bal lábbal
8 fejjel
10 11es
1 öngól
Real Madrid: 82 gól
29 jobb lábbal
36 bal lábbal
8 fejjel
3 11es
2 szabadrúgás
3 öngól
A 7 gól dif oka megtalálható a 4. sorban <#vigyor2>#vigyor2>
Real Madrid: 89 gól
46 jobb lábbal
24 bal lábbal
8 fejjel
10 11es
1 öngól
Real Madrid: 82 gól
29 jobb lábbal
36 bal lábbal
8 fejjel
3 11es
2 szabadrúgás
3 öngól
A 7 gól dif oka megtalálható a 4. sorban <#vigyor2>#vigyor2>
... Azt bárki belátja, hogy ahogy most a Madrid áll, 23-2-2 nem normális. Ha a Barca megnyeri azokat a meccseket, de nem nyerte meg mert emberekbõl áll ahogy a Madrid is. Csak amikor a Madrid hibázott, a bírók nem szánt szándékkal gondolom, de elég sokszor kisegítették.
Az meg hogy azzal jössz, hogy milyen rendszerességgel állítanak ki Barcást, az mutatja hogy nem nagyon nézed a meccseket. Madridnak 3 piroslapja van a Barcának 2, úgy hogy a Barca birtokolja sokat a labdát és fele annyit szabálytalankodik így mint a Madrid. Azért is vicces a 3 Madridi piros, mert Ramos idén tudtommal még nem kapott, pedig volt már könyöklése-rugdosása nem 1 úgy, hogy a labda az 5 méteres körzetben nem volt.
Az meg hogy azzal jössz, hogy milyen rendszerességgel állítanak ki Barcást, az mutatja hogy nem nagyon nézed a meccseket. Madridnak 3 piroslapja van a Barcának 2, úgy hogy a Barca birtokolja sokat a labdát és fele annyit szabálytalankodik így mint a Madrid. Azért is vicces a 3 Madridi piros, mert Ramos idén tudtommal még nem kapott, pedig volt már könyöklése-rugdosása nem 1 úgy, hogy a labda az 5 méteres körzetben nem volt.
Röhely, ami a 11-es szituk körül folyik mostanában...Alvesnak egyáltalán nem kellett volna sárgát adni másodszor, nekünk meg sokkal nagyobb szabálytalanságokat nem fújt be 11-esnek, mint amilyen Alves elsõ szituja volt. De ez az év ilyen, ne csak a Barca legyen mindig bajnok <#falbav>#falbav>
Visca El Barça!
Akár vezethetne is a barca, ha azokon a bizonyos meccseken nem engedtek volna le 1 gólos elõnynél... Persze errõl is a madrid tehet. Egyébként meg, ha a madridnak mindig fújnák a 11-est, akkor hétvégén sem döntetlent játszottak volna. Pedig volt gyanús szituáció. Ennyi erõvel beszélhetnétek arról is, hogy milyen rendszerességgel állítanak ki játékost a barcából? Legalább annyira fontos tényezõ, mint egy 11-es. Foglalkozzon mindenki a saját csapatával, keresse annak a játékában a hibát, és az okokat az eredményekre. További sok sikert!
na csak nyertünk,rohadt jó,élvezetes meccs volt,igaz,csúnya dolog otthon 3 gólt kapni,pláne egy Granadatól,de örülök nagyon a lõtt 5 gólunknak! 😊 Messi pedig...MINDEN IDÕK LEGEREDMÉNYESEBB BARCELONA JÁTÉKOSA LETT! Nincsenek rá szavak,fantasztikus érzés hogy a kedvenc csapatom mezében láthatom hétrõl hétre <#worship>#worship><#worship>#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mar akkor is eselyunk lehetett volna, ha csak a Rayo es a Betis merkozest korrektul vezetik es akkor meg a tobbit nem is emlitettem, csak ezt a kettot.
Az a legszebb az egeszben, hogy az 1-1 merkozes utan a Mûringyó és a Krisztina ágyasa még pofátlanul birózni mertek.
Az a legszebb az egeszben, hogy az 1-1 merkozes utan a Mûringyó és a Krisztina ágyasa még pofátlanul birózni mertek.
Ugyan már. Ronaldo sokkal jobb mert szebben lövi a 11eseket. Messi is lõné, csak nekünk nem fújják be <#idiota>#idiota>
Ezért is mondja Pep, hogy 8 pontot nem hozhatunk be. Még ha nyerjük a Clasico-t, akkor is 10 meccsen 5 pont, ami ilyen bíráskodás mellett lehetetlen.
Ezért is mondja Pep, hogy 8 pontot nem hozhatunk be. Még ha nyerjük a Clasico-t, akkor is 10 meccsen 5 pont, ami ilyen bíráskodás mellett lehetetlen.
Meessi nagyon durva.
Nem csak a barcelonai golrekordot dontotte meg, hanem a tavalyi sajat 53 goljat is, mivel mar most 54 golnal jar tiz merkozessel kevesebbet jatszva.
Ami pedig az igazan durva , hogy ha csak az elmult harom idenyt nezzuk, akkor 153 merkozesen / 154 golt szerzett, raadasul emellett meg adott 56 golpasszt is.
Szerintem ez mar a Marslako kategoria.
Nem csak a barcelonai golrekordot dontotte meg, hanem a tavalyi sajat 53 goljat is, mivel mar most 54 golnal jar tiz merkozessel kevesebbet jatszva.
Ami pedig az igazan durva , hogy ha csak az elmult harom idenyt nezzuk, akkor 153 merkozesen / 154 golt szerzett, raadasul emellett meg adott 56 golpasszt is.
Szerintem ez mar a Marslako kategoria.
Úgy látom a kommentátor a szabályokkal sincs tisztában. 1 méterrõl rábikázzák a kezére a labdát. Az lehet hogy 11es, de hogy nem sárga, az is biztos, Puhl Sándor is elmondta már nem egyszer. Bíróvezetés nulla volt megint...
2db 11est nem kaptunk meg a meccsen, Granada megkapta a sajátját <#vigyor2>#vigyor2>
Ez a kommentátor meg komolyan mondom hogy rövidlátó. Nem az elsõ eset, hogy nem tud megítélni egy leshelyzetet...
Ez a kommentátor meg komolyan mondom hogy rövidlátó. Nem az elsõ eset, hogy nem tud megítélni egy leshelyzetet...
Mi nem kapunk, az a Madrid kiváltsága. Nem ezen fog múlni, majd fújják be a Milan ellen az összes ilyent.
Busquets fel se tünt, hogy nincs a keretben, õ is pihen <#vigyor2>#vigyor2>
Busquets fel se tünt, hogy nincs a keretben, õ is pihen <#vigyor2>#vigyor2>
Ez sem tizenegyes ugye? 😄 Kirúgják a lábát de semmi gond 😄 beszarás...
Mindenesetre Messi respect <#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Mindenesetre Messi respect <#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Úgy látszik pihentet ma Pep, mert Mascherano, Pedro, Fabregas és Iniesta is csak pados. Pique-nek a meccsrutin nem árt, mert nem állapot ahogy mostanában játszik...
és nem is szabad feladni ezt a filózófiát,és ezt a játékstílust semmilyen körülmények között!! jöhet bármilyen válság,bármekkora adósság,amíg nekünk van a világ legjobb(??) utánpótlásbázisa,addig jönni fognak a trófeák is!
Hát igen, ezt gyerekkortól nevelik beléjük. Ezért is van, hogy Thiago-Fabregas és minden fiatal könnyedén be tud illeszkedni a csapatba.
Egyszerûen tökélyre vitték ezt a max két passzos játékot.<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
FC Barcelona – Granada CF:
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: Teixeira Vitienes
TV: Sport1
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Piqué (Puyol), Adriano – Busquets, Fábregas, Thiago (Xavi) – Pedro, Alexis és Messi (Cuenca).
Granada: J. César,Nyom, I. López, B. Gómez, Siqueira – Moises, Rico, Jara, Abel, Benítez – Uche.
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: Teixeira Vitienes
TV: Sport1
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Piqué (Puyol), Adriano – Busquets, Fábregas, Thiago (Xavi) – Pedro, Alexis és Messi (Cuenca).
Granada: J. César,Nyom, I. López, B. Gómez, Siqueira – Moises, Rico, Jara, Abel, Benítez – Uche.
zseniálisak,és az a durva,hogy mindenki csak áll egy helyben,mozogniuk se kell,mert minden labda pontosan érkezett 😊
Akkor meg a kesobb BL meccs miatt lenne rossz. Az igazsag az, hogy mindenkeppen szar, barhova is tegyek, mert harom merkozest jelent egymas utan 3 naponta, raadasul azert tegyuk hozza, hogy mind a 3 szuperfontos merkozes lesz a Barcanak.
miért nem tudják eltolni 1 héttel, vagy kettõvel? nem rohadtul mind1 mikor van a szaros kupadöntõ? Egyébként már elõre látom hogy nem a barca számára lesz kedvezõ a döntés 😄
Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
hátralévõ bajnoki fordulók. Ha ezt a jelenlegi formát tudjuk tartani,akkor maximum a Bilbao okozhat gondot(meg ugye a clasico),meg esetleg a Betis idegenben,de az utolsó fordulóban lesz,ha akkor még neadjisten versenyben vagyunk,akkor kitömnénk õket. A Real a Valencia,és Atletico ellen megizzadhat majd,de szerintem 6 ponttal fognak kijönni abból a két meccsbõl. A BL kavarhat be majd mindkét csapatnak,mostmár az a csapat fogja hozni a meccseket,amelyiknek hosszabb a padja,és ebben a Real tûnik picivel jobbnak,de nálunk ha top formán pörög Puyol,Alves,Xavi,Ini,Leo,akkor nem lehet gond a véghajrá,és még a Clasico se,akkor meg már csak azt kell figyelni a Real hogy szerepel. Én nem reménykedem a bajnoki címben,bízom a csapatban,hogy a tõlük telhetõt megteszik,jó játékkal,sok góllal,akkor engem nem fog érdekelni kié a cím. A Clasicon meg basszuk meg a szájukat de csúnyán!!! <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
hátralévõ bajnoki fordulók. Ha ezt a jelenlegi formát tudjuk tartani,akkor maximum a Bilbao okozhat gondot(meg ugye a clasico),meg esetleg a Betis idegenben,de az utolsó fordulóban lesz,ha akkor még neadjisten versenyben vagyunk,akkor kitömnénk õket. A Real a Valencia,és Atletico ellen megizzadhat majd,de szerintem 6 ponttal fognak kijönni abból a két meccsbõl. A BL kavarhat be majd mindkét csapatnak,mostmár az a csapat fogja hozni a meccseket,amelyiknek hosszabb a padja,és ebben a Real tûnik picivel jobbnak,de nálunk ha top formán pörög Puyol,Alves,Xavi,Ini,Leo,akkor nem lehet gond a véghajrá,és még a Clasico se,akkor meg már csak azt kell figyelni a Real hogy szerepel. Én nem reménykedem a bajnoki címben,bízom a csapatban,hogy a tõlük telhetõt megteszik,jó játékkal,sok góllal,akkor engem nem fog érdekelni kié a cím. A Clasicon meg basszuk meg a szájukat de csúnyán!!! <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
A március 31-i hétvégén játsszák a Primera Divisionban a Barcelona - Athletic Bilbao meccset, arról azonban még hosszú egyeztetések várhatók, hogy pontosan mikor. Amíg ugyanis az Európa-ligában szerepel a Bilbao, addig a Barcelonának a Bajnokok Ligájában vannak kötelezettségei, ami azt jelenti, hogy a két együttes közül legalább az egyiknek három napon belül kétszer kellene pályára lépnie, és a két meccs között talán 48 óra sem lenne.
A nemzetközi sorozatok pénteki sorsolása után már ismert, hogy a Bilbao március 29-én Gelsenkirchenben lép föl a Schalke ellen az Európa-ligában, míg a Barcelona a Milannal találkozik április 3-án, kedden a Camp Nouban, a negyeddöntõ visszavágóján. Ez azt jelenti, hogy ha a Barça – Athletic meccset március 31-én, szombaton játsszák, úgy a Bilbaonak csak két nap pihenõje lenne két idegenbeli mérkõzése között, míg ha április 1-re kerül a meccs, úgy a Barcelonának lenne kétnapnyi ideje a regenerálódásra a BL-negyeddöntõ visszavágója elõtt. Igaz, ezek hazai mérkõzések lennének.
Magyarán az egyik félnek engednie kell, mert valakinek biztosan nem lesz meg a minimálisan megszokott, háromnapos pihenõ. A Barcelona nyilvánvalóan szombaton szeretne játszani, hiszen egy sorsdöntõ BL-negyeddöntõ elõtt még a háromnapos szünet sem tûnik feltétlenül soknak, míg a Bilbao számára a kiváló Európa-liga menetelés mellett a bajnoki pontok is életbevágóan fontosak, ezért érthetõ a baszkok álláspontja is.
Kompromisszumos megoldás lehet, ha a meccset vasárnap délben játsszák, így mindkét együttesnek több mint 48 órás pihenõje lenne, bár elégedett alighanem így sem lenne a két tizenegy.
na most azért kifejezetten nem bánnám,ha a mi javunkra hozna itéletet VALÓBAN a szövetség!
A nemzetközi sorozatok pénteki sorsolása után már ismert, hogy a Bilbao március 29-én Gelsenkirchenben lép föl a Schalke ellen az Európa-ligában, míg a Barcelona a Milannal találkozik április 3-án, kedden a Camp Nouban, a negyeddöntõ visszavágóján. Ez azt jelenti, hogy ha a Barça – Athletic meccset március 31-én, szombaton játsszák, úgy a Bilbaonak csak két nap pihenõje lenne két idegenbeli mérkõzése között, míg ha április 1-re kerül a meccs, úgy a Barcelonának lenne kétnapnyi ideje a regenerálódásra a BL-negyeddöntõ visszavágója elõtt. Igaz, ezek hazai mérkõzések lennének.
Magyarán az egyik félnek engednie kell, mert valakinek biztosan nem lesz meg a minimálisan megszokott, háromnapos pihenõ. A Barcelona nyilvánvalóan szombaton szeretne játszani, hiszen egy sorsdöntõ BL-negyeddöntõ elõtt még a háromnapos szünet sem tûnik feltétlenül soknak, míg a Bilbao számára a kiváló Európa-liga menetelés mellett a bajnoki pontok is életbevágóan fontosak, ezért érthetõ a baszkok álláspontja is.
Kompromisszumos megoldás lehet, ha a meccset vasárnap délben játsszák, így mindkét együttesnek több mint 48 órás pihenõje lenne, bár elégedett alighanem így sem lenne a két tizenegy.
na most azért kifejezetten nem bánnám,ha a mi javunkra hozna itéletet VALÓBAN a szövetség!