33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24033 és mégis mennyien szidják ITTHON!! Azért hangsúlyozom ki,hogy csak itthon,mert külföldön a futballszerető embereknek több eszük van annál,hogy azért szidjanak egy játékost,mert alacsony...sajnos itthon vagy elismeri valaki Leo tudását,és tiszteli,vagy elmondja fűnek-fának... -
homeless #24032 Hihetetlen ez az ember. Minden szezon végén azt hiszi az ember, hogy ezt már nem lehet felülmúlni, aztán tessék... Minden fociszerető ember hálát adhat, hogy láthatja játszani. -
#24031 Messi statja eddig a szezonban:
18 tétmeccs 21 gól 7 gólpassz -
#24030 Amúgy a 8-2-2 a Madridtól nem is annyira rossz szezon kezdés, ez a 8 pont még semmit sem jelent a bajnokságot illetően szerintem... -
#24029 12 meccsen 17 gólos Messi, durvább lesz mint tavaly? Eddig minden szezonjában felülmúlta az előzőt de az előző évi az elképesztő volt, azt felülmúlni... -
IXEMGabeo #24028 Alexander Song? azzse tudom ki az -
#24027 Persze ezt a #24018-ra akartam. -
#24026 Ott a második :) -
#24025 megvan Leo szokásos gólpassza is -
#24024 Dal Sándor góljával vezetünk ASD:ASSDAF:ASSDG -
#24023 Song is beköszönt -
#24022 tipikus basszameg!!!!! rettegek minden szirszar szöglettől meg szabadrugástól,akárki az ellenfél,ez milyen már??!! na mind1,Leo beindul,meglövi még a maga góljait,és no para emberek!! -
#24021 Megint gól, megint rögzített szituáció. Ezeket pont hogy be lehetne gyakorolni. -
#24020 Ilyen nincs, tényleg minden kibaszott pontrúgásból gólt kapunk. -
#24019 Messi -
#24018 LEOO!!! 1-0,mekkora gül -
#24017 Ez milyen gól volt -
#24016 igen igen,amikor megláttam a kezdőt csak pislogtam,éljen a Kapitány! -
#24015 Puyol kezd :) -
#24014 streamek hozzá -
bodajoci #24013 kizárt, h megfeledkezzünk.... -
#24012 emberek nehogy megfeledkezzetek arról,hogy ma meccsünk lesz!
FC Barcelona – Real Zaragoza:
Barcelona, Camp Nou
20:00
Vezeti: Ayza Gámez
TV: Sport2
FCB: Valdés, Alvés, Piqué, Mascherano (Puyol), Alba – Song, Xavi, Iniesta – Pedro, Villa és Messi.
Zaragoza: Roberto, Obradovics, Goni (Pintér), Álvaro, Lanzaro - Zuculini, Movilla, V. Rodríguez, Apono, Montanes - H. Postiga
hiába van Puyi kérdőjellel,de nem lesz ott a meccskeretben sem,együtt edz a srácokkal,de az orvosa szerint még legalább 1 hét kell neki,hogy egyáltalán padra leülhessen. De bíztatóak a jelek,1-2 hét és ismét a látjuk a pályán a Kapitányt -
#24011 reklámozza ő saját magát eleget,csak lehet nem úgy jön le az embereknek ahogy szerinte kéne :DD -
#24010 de csak azért mert Ronaldo-t a Fifa is utálja meg a Madrid sem reklámozza eléggé... -
IXEMGabeo #24009 Portonak alig változott a meze:) -
#24008 2003. november 16,ellenfél a Porto.
Egy kissrác elindul az úton...és ma már a VILÁG legjobbja. -
#24007 Panamát verték a Spanyolok 5-1re Pedro 2, Villa 1 góljával. Pedronak nagyon megy mostanság, a meccsen meg konkrétan a saját magának átlépős cselek mentek, komolyan csinálta -
#24006 akkor ez argentín szokás lehet :D -
#24005 Villát többre tartom, ő ha nem is olyan jó előrejátékban, ha elveszti a labdát, visszafut védekezni miközben Aguero fent pihen. -
Gaba94 #24004 Áhh de jó lenne ezt a srácot gránátvörös-kékben látni! (Agüerot ofkóz) -
Janika114 #24003 Igen én belátom hogy erősebb ez a spanyol bajnokság mint az akkori brazil, de úgy állítják be kis túlzással mintha Pelé egy senki lenne Messihez, ezért bátorkodtam megjegyezni. -
#24002 A spanyol bajnokság az bohócliga tudhatnád már -
#24001 Szerintem meg rég a harmadosztályban lenne. -
#24000 Meg akkor azt is hogy ezt Messi a bl-ben és a Spanyol bajnokságban érte el 2012-ben, addig Pelé az 1959es Brazilban. Szerintem nem mondok hülyeséget azzal, hogy az 1959es brazil bajnok jelenleg a kiesés ellen küzdene Spanyolországban. -
Janika114 #23999 Nem kötekedésből de ez a kép így kicsit csalóka ha már azt hangsúlyozza, hogy Messi 11 hónap alatt rúgott 76 gólt, míg Pelé egy év alatt érte el, mivel akkor azt is oda kellene írni, hogy Pelé 53 meccs alatt érte ezt el, Messi pedig 59 alatt ha jól tudom. Gerd Muller eggyel több meccs alatt rúgott 85-öt. -
#23998 ez egy kikúrt jó kép :)
-
#23997 Maradona egy félisten,legalábbis nekem mindenképp,csúfságot űzött a komplett futballvilágból,és mindezt full lazán,amit meg edzőként nyújt/nyújtott az nem érdekel! -
#23996 Maradonával viaskodjon nyugodtan, de azért Neymart Messi elé helyezni, és folyton ezt hangoztatni... hát hát... -
IXEMGabeo #23995 Én bírom Pelét mondjuk, Maradonával való viaskodása természetes bár kicsit különböző korban fociztak -
#23994 Pelének már csak az okoskodás,és Neymar felszopása maradt...