33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24073 én amúgy örülnék neki ha odaigazolna nyártól,szem előtt lenne,és talán meg leülnék Chelsea meccset is nézni -
#24072 Még a végén focit is látnánk tőlük. -
#24071 Chelsea-nél menesztették Di Matteot,Abramovics nem nevezte meg az új edzőt még,de nyáron végleges megoldásnak Pep merült fel.. -
#24070 Nem teljesen mindegy?
Deulofeut óriási tehetségnek tartják (legalábbis ha jól tudom) és valószínű lehetőséget akarnak adni neki a nagycsapatnál is, hogy ne igazoljon el. -
#24069 Tito is érdekeset cserél. Pedro helyére Delofeu. Kérdezem én, Tello ilyen sokat játszik, hogy Bl-be inkább ne álljon be? -
#24068 Alvesnak be kéne adni azt a szert amit Alba kap, mert míg ő borzalmas ma, Alba mint a veszett egér úgy fut hajt. -
#24067 6 már csak + Messi megmutatta Pedronak hogy hogy kell ezt csinálni. -
#24066 ja igaz, 8 meccs 8 gól, valamiért 10 meccs 10 gól rémlett :D -
#24065 Közben Messi! :D -
#24064 +1, 2-0nál meg pláne nem értem mi szükség van erre. Mindenesetre ezért Oscart biztos nem kap :DD -
#24063 Pedro ezt a válogatottban úgy átemelte volna hogy a kapusnak még a kapuban állva se lett volna esélye. A Barcában meg ezt sikerült csinálnia... -
#24062 Masche erősebb annál hogy lesérüljön. -
#24061 Megint egy védő, hát ilyen nincs ez már tényleg kabaré. Remélem nem komoly. -
#24060 0-2 jólesz jó lesz! -
#24059 Tudtommal 7 -
#24058 Na akkor még 9 gól kell a rekordhoz? -
#24057 Na mondjuk ez sem volt kis labda Iniestának :D -
#24056 Messi :) -
#24055 0-1 na mehet a buli mostmár -
#24054 Erre bedöglik a stream, a jó édes anyját :D -
#24053 Alves végre lőtt! -
#24052 online tv keresre-n benyomhatnák a digit... -
#24051 VAMOS CATALUNYA! -
#24050 Na mindjárt kezdődik :) -
#24049 teháiksz,lassan kezdünk! -
#24048 18.00 Szpartak Moszkva-Barcelona
tv: Digisport 1 hu
streamek: -
#24047 jaja,pár évig edzősködne a kicsiknél,esetleg megkapná a B csapatot,és ki tudja,ha feküdne neki az edzői pálya,akkor még látnánk őt a Nou Camp kispadján is...:) -
#24046 Több helyen olvastam, hogy pontosan ezt tervezi. :) -
#24045 Ja jó lenne ha innen vonulna vissza, aztán edzősködne a fiataloknál :) Ő tudja mi kell egy igazi középpályásnak, átadhatná a tudását a kisebbeknek. -
#24044 bizony bizony,rohadt nehéz meccs lesz,győzelmi kényszerrel megyünk,de én bízom a sikerben! -
XLVII #24043 Bocsi,el is felejtettem hogy ma megyünk a Szpartakhoz. -
#24042 énis gecc ne ijesztgess minket :DDDDDD -
#24041 Baszki, azt hittem nem utazik a mai meccsre. :DDD
Fel sem merült bennem, hogy eligazolna, de úgy látszik benne sem.
-
XLVII #24040 Xavi nem megy Oroszországba. -
IXEMGabeo #24039 Egyébként halkan jegyzem meg, hogy Vettellel ugyanez a helyzet:D
Elején bírták a magyarok aztán már nem tudják mivel támadni... -
IXEMGabeo #24038 mert a média is Ronaldot isteníti inkább. Legalább is a cikkekből nekem ez jön le még akkor is, ha ő szerinte kiforgatták a nagyképű nyilatkozatait... -
homeless #24037 Nem azért utálják mert alacsony, hanem azért mert túl sok ember kedvenc csapatának okozott kellemetlen pillanatokat. Nem baj, majd 50 év múlva elismerik, amikor már senki nem fog emlékezni CR-re, Ibrára vagy Rooneyra és az unokájuk megkérdezi, hogy "te tényleg láttad játszani Messit"? -
#24036 Még 8 meccse van a kis zseninek, hogy szerezzem 8 gólt és megdöntse Müller rekordját. Szerintem simán megcsinálja, nem is kérdés -
#24035 de azért közel se olyan "szinten" mint itthon...tök mindegy kinek szurkol valaki,ugyanúgy szidja a Chelsea-s is Leot,ahogy egy Pool,vagy Real fan is. Ha 3 gólt lő,akkor szokásos,hogy csak Xaviék miatt(ami már régen nem igaz,rohadt sok aszisztot oszt ki az elmúlt 2 évben Messi),ha meg nem lő gólt,akkor jön az,hogy ha a csapattársaknak nem megy akkor neki se. És ezek még a jóindulatú szidások...facebookon olyanokat olvasok meccseink alatt,hogy legszívesebben egy ásót dugnék le ezeknek az embereknek a torkán :S Én is szidom Ronaldot,ha olyan kedvem van,de alapjáraton nem érzek felé utálatot,szimplán NEM ÉRDEKEL. De akik Leot szidják,azoknak ez hobbi lett már...na mind1 -
#24034 Akkor nem sok külföldi fórumot olvasol, ott is ez megy, elég ha megnézed a commenteket 1-2 yt videó alatt :)