Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
tobias88
Ramost felmentették. Na ez a nevetséges. Szó szerint Soha senkit nem szoktak felmenteni, erre õt felmentették, miközben jogos volt a piros.
Jakuza001
Szerintem azt az edzot nagyon gyorsan elkuldenek barcelonabol.

bakkerman
Leoval nem kell egy hullámhosszon lenni,ennek a srácnak mindene a futball,kikell küldeni a pályára,oda kell adni neki a labdát,és õ a többit tudja! Az igaz,hogy Pep nagyon ért a játékosai nyelvén,fiatalos,egy nagy családként fogja össze a keretet,de más edzõvel is kijönne Messi,én azt mondom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pzoli00
és mi van akkor, ha jön egy új edzõ, akivel mondjuk nem igazán lesznek egy hullámhosszon? mert Pep szerintem távozik a szezon végén

[HUN]FaTaL
Európán belül õ nem fog máshol játszani szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
egy cseppet se bánnám,ha 34-35 évesen hazamenne,de arra kevés esélyt látok hogy az elkövetkezõ 5-6 évben máshova igazoljon.

[HUN]FaTaL
Nem innen fog visszavonulni, ha jól emlékszem azt mondta, hogy a pályafutása végefele szeretne hazatérni Argentínába.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Chelseabe nem fog menni nyáron az biztos,sõt,sehova nem fog,ha nem hosszabbít,pihenni fog 0,5-1 évet.

#21651: Én szeretném azt hinni,hogy pályafutása végéig nálunk játszik,de a mai labdarugásban kevés példa van arra,hogy valaki nevelõklubjából vonul vissza úgy,hogy máshol nem is játszott. Barca mezben még legalább annyi gólt lõjjön amennyit eddig,legalább ennyi trófeához segítse a csapatot,és akkor ha menni szeretne,akkor menjen.Már ígyis legenda lett nálunk. 😊

Jakuza001
Aham, valoszinuleg azert jatszik majd a hetvegen Ramos, mert allitolag a sargaja nem volt jogos. 😛PPP
Ezen mar csak nevetni lehet.

tobias88
Szerintem úgy lesz nála mint Raúlnál. Mikor eljön az az idõ, hogy nem tud segíteni a csapaton, elszerzõdik. Csak õ nem a Schalke-ba, hanem vissza Argentínába <#vigyor2>

Viszont jó edzõ nem lesz belõle, mert egyáltalán nem tökös <#idiota>
pzoli00
egyébként elhiszitek, hogy Messi a Barcelonában marad a pályafutása végéig? Mert szerintem ez marha nagy baromság, elõbb utóbb eljön az idõ amikor már õ is tovább akar lépni, csak az a kérdés, hogy hová?

tobias88
Hát. Elõtte lévõ évben nem nyertünk semmit, mielõtt jött, utána meg mindent szóval valamit számít <#hamm>
pzoli00
Guardiola megy vagy marad?

Szerintem sanszos, mert egy igazi edzõ szereti a kihívásokat és a Barcával már mindent megnyert többször is, és úgy tûnik Abramovics nem fogja sajnálni a pénzt!

szerintetek mennyire befolyásolná a csapat játékát, ha szezon végén távozna?

bakkerman
<#wave> bocsánat,csak már nagyon elegem van ebbõl a spanyol fociból,ami kialakult...saját meccsünkön kívül nagy ívben kerülni fogom mostmár minden "érintkezést" ezzel a fertõvel,csak a csapatbeli nyilatkozatok,híreket fogom olvasni,mert elegem van murinyobol és a szövetségbõl. Visca el Catalunya

tobias88
Nah, nálam ez az írásod már moderálva lett volna. Csak pont te vagy a házigazda <#vigyor2>

Kevesebb káromkodást <#circling>
bakkerman
ahol JM az edzõ...normális edzõ,aki nem csak megy a feje után,és emberséges,az azt mondja,hogy "emberileg egy nulla vagy,nálam nem játszol,keress másik csapatot"! murinyo meg olaj a tûzre folyamatosan...

Jakuza001
Na jo de most oszinten milyen csapat az, ahol egy olyan jatekos jatszhat mint Pepe ?

bakkerman
büdös fasszopó ez a szóvívõ is,most ezt gondolom olvasták Katalóniában is,és ezzel megint csak az ellenségeskedést indítják be,meg szítják az indulatokat...ez a geci murinyo meg eltakarodhatna végre spanyolból,õ teszi olyanná a játékosait amilyenek most.

tobias88
Mourinho szóvivõje:
„Igaz, hogy két ponttal csökkent az elõnyünk, de még mindig hahahahaha, elnézést, nem tudom abbahagyni a nevetést, mert a tabellára nézve még mindig látok hatot. És ne feledjük, hogy a második az az elsõ az utolsók között. Na és most ki a második, ki? Elnézést, megint nevetnem kell.”

Na ezért nem csípem én a mai madridot. Soha nem volt ez a viselkedés Madridban szokás...
Tibi7
Az a baj, hogy hiába megy megint az óvás. Ha az is lesz amit mondasz, az megint csak a szurkolótáborok közt fogja a feszültséget szítani. Tényleg lépni kellene a szövetségnek a bírói hibák ellen. Nem azért bámulom ezt a tetves bajnokságot, hogy a bírók döntsék el, melyik csapaté legyen a bajnokság. Ez a játékosok dolga lenne.
tobias88
Nem csak a Real esetében van minimális eltiltás, hanem szinte minden esetben. Minden beadványt elutasítanak, utólag nem tiltanak el senkit.

Amúgy figyeljétek meg, a Madrid most fellebbezni fog, meg lenyilatkozzák a Spanyol bírót mindennek, és ezek után a hátralévõ 8 meccsbõl mindegyiken jobban jönnek majd ki a bírókból, mert jobb a békesség. Remélem hogy nem így lesz, de idén láttunk már rá példát <#pardon1>

Ezek után kétes szituációban ki ad meg a Madrid ellen egy 11est, vagy ad nekik egy pirosat? Senki
Jakuza001
Jo jatekos es szerintem 15 milliot boven meger.

Az eltiltassal kapcsolatban, a spanyol szovetseget ismerve minimalis lesz, vagy semmi, ha az RM-rol van szo.

tobias88
Nem voltak nagyon helyzeteik. Az utóbbi 4 meccsen a béka segge alatt volt a Madrid és még ezt a 8 pontot se érdemelték meg amit szereztek.
Az a baj, hogy itt nem arról van szó, hogy 1 pont hanem a tényleges biráskodás! Ez a Biro ne vezessen meccset, csak azt a tetves öreganyát 😄

Ez a különbség a 2 csapat, meg az edzõjük között...Szarul játszanak, meg kifognak egy hülye bírót, aztán már megy is a rinyálás, meg durcázás, meg balhézás...Jah kérem nekik is be kellett volna rugdalni a helyzeteket,akk nem lenne mirõl beszélni. Ezt csak azért, mert mi is megkaptuk 😊

Visca El Barça!

Sippie
#21628-t is lehetne törölni, ha már moderálsz.
Sippie
Piquet hány meccsre tiltották el végül? Nem követtem a fejleményeket.
bakkerman
"A Real Sociedad ellen Ramos, Özil, Lass, Mourinho és Faria mellett valószínûleg Pepe sem léphet pályára! A portugál védõ az öltözõfolyosón azt mondta a bírónak: "Micsoda tolvaj, a k***a anyád!", ami miatt a Fegyelmi Bizottság valószínûleg egy mérkõzésre eltiltja."
(penamadridista fb)

egy mérkõzésre...bíró rágalmazása a spanyol szövetségnél 1 meccset ér. értem.

tobias88
Én örülnék neki, ha jönne. Igaz, 1 év alatt 50 misit kiadnánk saját nevelésû játékosokért
bakkerman
egyébként én eddig nem támogattam a Thiago Silvaról szóló pletykákat,de mostmár én is azt mondom,hogy nyáron repüljön rá Rosell! Puyol már abban a korban van,hogy hónapról-hónapra lassabb lesz,körülményesebb(de ugyanakkor még mindig rohadt jó játékos),BL-be jövõre már nem lehet majd építeni,Pique-nek meg jólenne egy klasszis vetélytárs,hogy megcsapja egy picit a pad szele 😄D 25-30 misiért hozható lenne,és a Milan hajlana arra is,ha bevonnánk 1-2 fiatalunkat. Más posztra nyáron nem igazolnék,mindenhol megvagyunk,ha Villa végre felépül,akkor ismét bivaly lesz a támadó szekciónk,középpályánk mesés,és a védelmünk is rendbe lenne 2 új emberrel!

bakkerman
az ügynöke kamuzik,tudja nagyon jól,hogy Abidal kiesése miatt nekünk kiemelt kérdés a balhátvéd poszt,ezért több pénzt akar kicsikarni a védencének. Nem fog hosszabbítani,a Barca és a Valencia között jó a viszony,15 misiért elfogják engedni nyáron. Én szívesen látnám õt

bakkerman
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a Valencia CF szélsõje, Jordi Alba a következõ idénytõl az FC Barcelona színeiben fogja folytatni a pályafutását, miután a játékos és a katalán klub közötti egyezség immáron teljes, s innentõl már csak a két klubnak kellene megegyeznie. Amennyiben igazak a sajtóhírek, úgy Alba a nyáron nagyjából 15 millió euróért igazol majd a gránátvörös-kék alakulathoz.

A valenciai székhelyû 'Informa Valencia' értesült úgy a szerdai nap folyamán, hogy Jordi Alba, a jelenleg még a Valencia CF kötelekébe tartozó válogatott szélsõ és az FC Barcelona szóban már megegyeztek a labdarúgó jövõbeli kontraktusáról, azaz a játékos és a Barcelona között az egyezség teljes. A katalán klubnak így már csak a Valenciával kell megegyeznie, ám a tárgyalások nem ígérkeznek nehéznek, hiszen Alba valenciai szerzõdése 2013. júniusában lejár, aminek következtében a Valencia a nyári átigazolási ablakon kívül esetleg még a következõ esztendõ januárjában kaphat pénzt a keretének egyik legjobbjáért.

Utóbbi esetben viszont - érthetõ okok miatt - jóval kevesebbet. A nyári klubváltás esetén nagyjából 15 millió eurót fizethet a Barça Albáért, a téli transzferperiódusban aligha kaphat még csak hasonló nagyságú összeget a válogatott játékosért a Valencia.

A Barcelona azért gyorsította fel a korábban a Masián is futballozó játékos megszerzését, mert a védelem baloldalán igencsak elfogyott a szezon végére. Abidal májátültetésre vár, és nem tudni, hogy mikor és hogy egyáltalán visszatérhet-e a pályára; Adriano már nem elõször szenvedett izomsérülést az idény során, ráadásul ugye a télen a brazil Maxwell a PSG-hez igazolt, vagyis csupán egyetlen klasszikus balhátvéddel, a B kerethez tartozó Muniesával készül a Pep Team a Mallorca elleni ütközetre.

Forés: "Közel állunk a szerzõdéshosszabbításhoz a Valenciával"

A hírekre reagálva a játékos menedzsere, Vicente Forés is megszólalt, és kategorikusan cáfolta az értesüléseket. Forés elmondta, nem írtak alá semmiféle elõszerzõdést a Barcelonával, hiszen ez nem lett volna szabályos a játékos 2013-ig szóló kontraktusának tudatában.

Mi több, Forés kijelentette, közel állnak ahhoz, hogy meghosszabbítsák Alba szerzõdését a Valenciával: "Az új kontraktust bármelyik pillanatban lezárhatjuk" - nyomatékosította a sajtóban megjelent hírek alaptalanságát Alba ügynöke.

bakkerman
egymás után kétszer botlott a Madrid...most mondjam azt,hogyha 1-2 meccsük számukra kedvezõtlenül fejezõdik be,akkor most mi vezetnénk a tabellát?? <#szomoru2>

Amiga
Persze, hogy reméled, mert egy rosszindulattól fûtött kis makimajom vagy. <#eljen>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Jakuza001
Mindenesetre remelem a Slick fele kreten RM-eseknek, most kiujult a gyomorideguk. 😄

tobias88
Nameg a Bilbao ellen idegenben, ami elmaradt ugye. Az is szép lesz a Madridnak.
tobias88
Amúgy ha megnézzük, nagyjából egálban volt a bíró 10-15 hibáják eloszlása <#idiota>
Az edzõi stáb a meccset nem befolyásolja ugye, azt felesleges nézni.

Villareal nem kapott meg egy 11est, meg Diarra-t is már az elsõ félidõben ki lehetett volna állítani. Ramos 2. sárgája jogos volt, Özil meg úgy látszik, csak káromkodni tanult meg spanyolul. Viszont a Villarealosok meg szétrugdosták a meccset, náluk is lett volna 1-2-3 piros normális bírónál. Pontosabban normális bírónál 1 piros se lett volna.

Amúgy Özil-Ramos-Pepe-Diarra eltiltott lesz, mivel Diarranak az 5. sárgája volt, Pepe meg a meccs végén jogosan kapott egy pirosat a gratulációjáért, de nem hiszem hogy otthon a Santander ellen csökken a hátrány.

Ha csökken, ezeken a meccseken fog csökkenni:
(2012. 04. 08.) Real Madrid - Valencia
(2012. 04. 11.) Atletico Madrid - Real Madrid
(2012. 04. 22.) Barcelona - Real Madrid
(2012. 04. 29.) Real Madrid - Sevilla
Tibi7
Az is érdekes, hogy a fél edzõi stábot elküldte...
tobias88
Szerintem ez a bíró csak szimplán utálja Mou-t, mert a legutóbbi kiállításnál elhordta mindennek a nyilatkozatában.
Sippie
ó je, egy meccs és máris megfordul minden. 2 pont, összvissz.
Tibi7
Jóval azelõtt le kellett volna szedni, hogy Mou elhagyta a pályát. Özil meg nem tudom mit mondhatott, de azért ilyen szituációban, szövegelés miatt kiosztani még egy pirosat... kicsit túlzásnak érzem. Bár valószínû az eredményen nem változtatott volna ha fent marad...
Amiga
Na, innentõl van hivatkozási alapunk, ha valaki benyögi, hogy tolnak minket a bírók. <#mf2>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

tobias88
Ki hozta volna le? Mou már az öltözõben van.

Ramos pirosa szerintem jogos volt, Özil meg lehet elég csúnyát mondott az azonnali piroshoz, bár a jegyzõkönyvbe azt ír amit akar. (Özil nem reklamált annyira)
Tibi7
Végülis én azt se értem, hogy Özil mi a bánatért kezdett, de azért ez egy kicsit drasztikus módja a lehozatalának.
tobias88
Ez csak 1 meccs. (bár a bírü egy agyhalott ökör)
Tolni nem tolja a Madridot sose a bíró, csak a tévedésekbõl jobban jön ki, sosem mondtam hogy szándékos.
Tibi7
Hú de nagyon tolnak minket a bírók 😊
tobias88
Holnaptól bevonnám az engedélyét. Így okot ad rá a Madridosoknak, hogy a bírói kritikákra felhozzák ezt az ökröt <#vigyor2>
tobias88
Ramosnak elszált az esze újfent. Kíváncsi leszek a 17. perces Rubenes esetre.

Na jó, ez a bíró hülye
tobias88
Madrid gödörben van már pár meccse, és végre ez kijön a szezonban. Viszont a meccs egy borzalom. Ilyen trágyát, ha nem lenne fontos, ki is kapcsoltam volna