Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Köszöntem!
Mondjuk faternak tv-re sajna nem tudom átküldeni 😄 Na majd egyszer összekötöm a géppel. Ha rájövök hogy kell! 😄
köszi barátom 😊

The Matrix has you...

banok

20.45 AC Milan-Barcelona tv: Digisport hu, ORF1, TVR1, STV1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

adjak stream linket?

The Matrix has you...

Sippie
phaszom... köszi.
Digin

Visca El Barça!

Sippie
Melyiken lesz a meccs?
Jakuza001
Tehat akkor megiscsak hazai palyan jatsza a rinyamargit a kovetkezo merkozesen is a 2. merkozeset ?

Mas: Edzes a San Siroban

bakkerman
mindenképpen kell vennie nyáron Pepnek(??) egy balhátvédet,és egy középhátvédet. van a Vilarrealban egy Argentín srác,olasz útlevéllel,Mateo Musacchio,õt olcsón eltudnánk hozni,alapember a csapatában,és jó játékos,elõbb utóbb elvinnék,miértne vinnénk el mi nyáron?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Chiellini Abidal stílusú. Támadni nem nagyon tud, de védekezni annál jobban.
tobias88
De Alba-t nem lehet használni középen. Ugyan ott lennénk, hogy van 3 védõnk, de Puyol már nem teljes értékû.
bakkerman
akiket felsoroltál én csak Pereira-t nézném szivesen Barca mezben,tetszik a stílusa,gyors,technikás játékos,és szerintem 20 alatt elhozható lenne,de akkor már inkább Jordi Alba,õ a spanyol bajnokságban nevelkedett,pikk-pakk beilleszkedne,a fél csapatot ismeri a válogatottból,én neki örülnék nagyon! Vermaelen,Boateng nem Barca szint,Chiellinirõl nem tudok nyilatkozni,FM-ben jó,annyit tudok 😄D

tobias88
Amúgy nekünk Mascherano szerintem bevált középen, hülyeség lenne oda igazolni bárkit is. Balhátvéd kellene aki tud középen is játszani esetleges 2 sérülés esetén: Vermaelen, Chiellini, Portóból Pereira vagy a Bayernbõl Boateng
tobias88
Annyiban jó, hogy hasonlít Puyolra <#zavart1>
bakkerman
David Luiz--->Barca???

remélem ez egy nagyon nagy kacsa,bûngyenge a csávó,40 misibõl jönne egy Thiago Silva,meg egy spanyol olcsó játékos padra...ez a gyerek nemhogy 40-et nem ér,de még 15-öt se.

tobias88
Pontosan. Már egybõl mindenhol a csalást keresed mielõtt utána néznél.
Tavaly mi kaptunk könnyû sorsolást a negyeddöntõben.
bakkerman
a következõ körben a Real otthon fogja játszani a 2. meccsét,és ha mi továbbmegyünk,akkor mi is. nézz utána az uefa.com-on

Jakuza001
Miert mit gondoltal, miert ilyen a sorsolas ? 😛PPP
En nem lepodnek meg azon, (sot en kifejezetten azt varom) ha a Chelsea es az RM jatszana otthon a masodik merkozesuket a kovetkezo korben is.

bakkerman
AC Milan – FC Barcelona
Milánó, San Siro
20:45
Vezeti: Eriksson (svéd)

Milan: Abbiati - Bonera, Mexes, Nesta, Zambrotta - Aquilani, Ambrosini, Nocerino - Robinho, Ibrahimovics, Boateng.

Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol – Busquets, Xavi, Iniesta, Fábregas, Alexis és Messi.

tobias88
Érik a Chelsea továbbjutása. Kár, mert tetszett a Benfica játéka, a Chelsea játéka meg majdnem nulla <#whatever>
tobias88
Szerintem 1-1 vagy 2-2 lesz. Vezetünk, de a Milan rögzített szitu után kiegyenlít. Visszavágón meg lemossuk õket, ahogy az Arsenal tette.
bakkerman
szerintem kettõvel nem fogunk gyõzni,jó ez a Milan,õsszel is nagyon jók voltak,és azóta mentálisan csak erõsödtek,én egyébként 1-2-re tippelek,fogunk gólt kapni,de ígyis nyerünk 1 góllal. És amit én érzek,az az,hogy holnap Messi nem fog lõni gólt,hanem valaki más fog(ha egyáltalán ugye lövünk gólt).

1-3

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

bakkerman
na tippeket várok a holnapi meccsre,szerintetek mi lesz?

bakkerman
jó kis vidi 😊

Jakuza001

tobias88
"Fellebbezést nyújt be az FC Barcelona a Spanyol Labdarúgó Szövetség illetékes bizottságához Thiago Alcántara és Carles Puyol sárga lapja ügyében. Mint ismeretes, a hétvégi, Mallorca elleni bajnokin mindkét játékosnál kezezést látott Ayza Gámez játékvezetõ, melyet büntetett is, ráadásul Thiagónak már nem elõször kellett felmutatni a sárga lapot, így a kiállítás sorsára jutott. A Barcelona vezetõsége azonban úgy érzi, mindkét esetben véleményes játékvezetõi döntés született, így a versenybizottság elé viszi az ügyet."

Ha Thiago 2. sárgáját nem törlik el, az eléggé jelzés értékû lesz.
tobias88
Amúgy tegnap megfigyelhettük, hogy a Barca játékosai hogy körbeállják a bírót egy teljesen jogtalan pirosnál. Sehogy...
Talán Busquets ha odament nyavalyogni, más nagyon nem. Senki nem anyázott, tapsolt gúnyosan, ordított a cserepadról.
tobias88
De most komolyan. 0-1 volt és még nagyon sok hátra. Ilyen esetnél sárgát adni nonszensz. Lehet a bíró úgy számolt, hogy 35 perc alatt 10 emberrel csak nem nyer a Barca és akkor Mou-ék csöndben maradnak? Remélem hogy ez csak egy pesszimista felvetés.
[HUN]FaTaL
Nem fogunk fellebbezni sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Jah, és kíváncsi vagyok, hogy ha megfellebbezzük e, ez a sárgát el e törli a szövetség, valószínûleg nem...
tobias88
De legalább BL jön normális 5 bíróval ahol nem lesz ilyen probléma.
tobias88
Mily meglepõ, hogy kiállítittak tõlünk megint valakit. Ez megint a Madridi érdekek nyugtatására volt alkalmas. Aki látta az esetet, egybõl láthatta, hogy az ég világon semmi kiállításra érdemes dolog nem történt. Ez csak megint arra jó, hogy alkalmas legyen arra, hogy a Barcát jobban sújtják a bírók már már csalás szinten, vagy szimplán a Madridi érdekek kívánták<#pardon1>

Nem tudom melyik, de idiótaság volt a bírótól
Jakuza001
Amugy Messinek adtak a golt, Sanchez nem ert bele.

jó esély van rá hogy nem...

Sippie
😄 na az igenjó kérdés, szervezzünk fogadásokat? 😄
Nah kíváncsi leszek Thiago pirosát eltörlik e... csak mert a semmire kapta a második sárgáját <#szomoru2>

tobias88
Szerintem Messi gólja volt
tobias88
Nah, Messi elkezdte írtani az ellenfelet, igaz, csak labdával. Kár hogy most nem jött be a löbbölés, mert ez a meccs nem lesz sétagalopp...
banok
18.00 Real Mallorca-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tobias88
Realos népsport blog

"Utóiratnak pedig csak annyit, hogy borzasztóan büszke vagyok blogunk (szinte) minden tagjára. A legnagyobb hazai sportújság internetes fóruma, az oldalon megjelent vonatkozó cikkek, a külföldi oldalak illetve a legnagyobbként ismert szurkolói oldalak csordultig tele voltak gyûlölködõ, egymás torkát átharapó szurkolókkal és persze trollokkal. Ellenben nálunk eddig még nem került sor moderálásra."

Úgy vagyok onnan kitiltva, hogy 1szer írtam be annyit kulturáltan, hogy kicsit elfogult a cikk, de néhol igaz. Így persze hogy nincs ellenvetés. <#zavart1>
Most is megírnám, hogy teljesen jól látja a dolgot, de ki vagyok tiltva...
Jakuza001
"Ugyanez igaz Özil esetére is" Ez szep es jo csak kozben odamondta anyanyelven, hogy "Fick mich durch!"
Pechjere a jatekvezeto kivaloan beszel nemetul.

Raadasul megegyszer kijelentem, ha csak a jatekvezeto a hibas, hogy vontak vissza az egyik sargajat a szovetsegnel Ramosnak ? Az elso egy visszaranta volt, amiert kotelezo a sarga es az is volt, a masodik meg egyertelmu szandekos szabalytalansag volt duhbol.

Most akkor csak a birok nyomjak a margitot vagy a szovetseg is ?

Engem is aggodalommal tölt el, hogy más szabályokat alkalmaznak a madridra. Nem hiába vezetik a bajnokságot.

tobias88
Madridot képviselõ szóvivõ nyilatkozott:
"A klubnál támadásként éljük meg és aggodalommal tölt el minket, hogy a játékvezetõk más szabályokat alkalmaznak ellenünk, ez pedig arra késztet minket, hogy osztozzunk az edzõi stáb és a játékosok megdöbbenésén azzal kapcsolatban ami az El Madrigalban történt.

A játékvezetõ hihetetlenül szigorú volt velünk; Rui Fariát egyszerûen csak azért állította ki, mert Cristiano Ronaldót bíztatta tapsával. Ugyanez igaz Özil esetére is, pedig ez a srác mindig tisztán játszik.

Mi nem foglalkozunk a mérkõzés végeredményével, de a bíró velünk kapcsolatos tetteivel - ami abból állt, hogy folyamatosan arra figyelt, mi történik a technikai zónában - igen."

Komolyan mondom ezek szívnak valamit. Még hogy Ronaldo-t bíztatta, ugyan már, na meg van egy 4. játékvezetõ és õ is szólt. Ráadásul az elsõ mondat meg arra utal, hogy az egész szezonban õket bántották a bírók. <#kacsint>
Jakuza001
"Sánchez Arminio a bírói kar feje erõsnek, és durvának titulálta Gerard Piqué azon nyilatkozatát, hogy a Velasco Carballo utazott rá, csak azért, mert szóvá tette a Sporting elleni bajnoki szünetében azt, hogy miért nem adott tizenegyest a Keita elleni szabálytalanság után. A kiállított Piquét nagy csinnadratta közepette akarta a Szövetség elé citálni, mondván, igenis büntessék meg a védõt kijelentéséért.Szerdán a Real Madrid játékosai közül Pepe szinte le k.....va a...nyázta a játékvezetõt a döntetlen után, Ronaldo pedig egész egyszerûen azt mondta, tisztán és érthetõen, "rablás, egyszerûen rablás". Azt már csak mellékesen jegyezzük meg, egyes lapok szerint José Mourinho sem volt visszafogott amikor Paradas Romero ténykedését kellett minõsíteni. Arminio azonban hallgat, egy szót sem szólt a történtekkel kapcsolatban Sõt, még csak fel sem emelte a szavát, pedig ezek a szavak legalább olyan súlyúak voltak, mint Gerard Piquéé!"

Jakuza001
3-4 ponttal ? LOL
Hagyjal mar, kapasbol vagy 6-8 merkozest feltudok sorolni.

tobias88
Ebben nem értek egyet. Ugyan úgy, ahogy a Madridistáktól túlzás az már, hogy valaki azt mondja hogy õket hátráltatják a bírók, ugyan úgy butaság az, hogy a Madridot tolnák a bírók. Messi is sokszor megkapja arra a szabadot, hogy õ Messi, miközben nem bántották annyira.

Tény, hogy még mindig a Madrid jött ki jobban a bírókból 3-4 ponttal, de az annyira elenyészõ már, hogy csalásnak nevezni abszurditás.
Jakuza001
Mert mint irtam mar tobbszor is neked, hogy naiv vagy.
Olyan egyertelmuen egyoldalu az egesz, hogy nem lehet nem eszrevenni.

tobias88
Arra azért nem számítottam, hogy már a meccsek elõtt máris jobban fognak állni a meccsek utáni bírói ítéletekhez képest.
bakkerman
Pep:

„Nem láttam a meccset. Amikor megtudtam az eredményt, örültem neki, ez normális, de ugyanúgy tudtam pihenni és aludni éjszaka, mint máskor. Nincs véleményem a Villarreallal kapcsolatban.”

„Vagyunk köztünk olyanok, akiknek családja van. Feleségünk, gyerekeink… Van azért más is a focin kívül. A kettesen egy jó filmet adtak, más napokon elmész moziba… Sok meccsét láttam a Real Madridnak, de pont ezt nem tudtam megnézni. De ilyen esetekben is megnézem az összefoglalókat természetesen, hogy lássam, milyen helyzetek voltak.”

annyira természetes,egyszerû,és "tiszta" ember benyomását kelti minden nyilatkozata,hogy csodálatra méltó.