33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24113 Igaz, kaptak egy 11est és egy pirosat, de ettől még szép győzelem. -
#24112 Atma szétgyalulta a Sevillát -
#24111 Hahaha. Ezen a semleges dolgon rohogtem a legnagyobbat. Mikozben margit topicban szurkolja halalra magat. :D -
#24110 Most a jó formában lévő Sevilla ellen játszanak, megtudjuk majd a meccsen hogy tényleg csak fellángolás e. -
#24109 Nyert a B csapat, reméljük este az A is :)
Barcelona B 4 - 1 Racing Santander -
#24108 Jópár meccsünk volt nekünk is, ahol az utolsó pillanatban nyertük meg / fordítottuk meg a meccset. -
#24107 Szerintem se lesznek. Hiába a 10-1-1es mutató, a 10 győzelmük legnagyobb részénél rezgett a léc a döntetlen fele. Egész szezonban nem lehet ilyen játékkal utolérni minket, de még a Madrid előtt végzés se jöhet össze. Egy Falcao nem csinál nyarat. -
#24106 Ebben nem lennék olyan biztos. Majd meglátjuk :) -
#24105 az Atletico nem lesz harcban hosszútávon a bajnoki címért,ezért viszonyítom magunkat a Realhoz -
#24104 "a ma nyerünk nagyon megnőnek az esélyeink a bajnokságot illetően,11 pont"
Nem feltétlen. Ahhoz előbb meg kéne verni az Atleticot is :) -
#24103 ha ma nyerünk nagyon megnőnek az esélyeink a bajnokságot illetően,11 pont,úgy hogy már csak 1 classico lesz nagyon nagy előny. Egyébként szvsz nyáron a JM-CR7 kettős megbomlik...hogy melyikük lép,az jó kérdés -
#24102 Semmi Special One ő, csak a "Kifogások mestere". Ha ezzel levenné a játékosokról a terhet, akkor nem ellene lenne a fél Madridi csapat. -
#24101 Igen, ezért is említettem, nem emlékszem akkor tőle olyan nyilatkozatra hogy "azért nyertünk, mert a szegény barca 4 nap játszott 2 meccset, és ez igazságtalan velük szemben" -
#24100 Mounak nem számít:
"Igyekszem objektív és igazságos maradni, és amikor az együttesem veszít, próbálok nem keresni mentséget különböző dolgokban. Kézenfekvő, hogy annak a játékosnak, aki szerdán pályára lép, annak nem kellene ma küzdenie, és vannak csapatok, akik nagyobb befolyással vannak az időbeosztásra, nos, mi nem tartozunk közéjük."
De mikor nekünk kellett játszani szerda-szombat-kedd stílusban és a Madrid meg kedd - vasárnap - szerda menetben játszott, az nem számított -
#24099 Barcelonának mi köze volt a tegnapi meccsükhöz? -
#24098 "Hát semlegesként idén meg inkább titeket tolnak... most is a Real szerdán játszott és tegnap, ti meg kedden és vasárnap? Hát hogy van ez?
Nálatok voltak jócskán bírói tévedések, amik meccseiteket döntöttek el (lesgólok, meg nem látott kezezések), míg a Realnak tegnap is egy szabályos gólt nem adtak meg.
Nem szurkolok egyik csapatnak sem, de idén a Barca mellé állt a szerencse (vagy a szövetség ki hogy hívja :D) az biztos."
Ha tudatlan vagy és nem jársz utána a tényeknek, akkor ne beszélj hülyeségeket. Mint tudod a Barcelona a Levantéval játszott aki CSÜTÖRTÖKÖN EL meccsett játszott. Ő miattuk van szombaton a meccs. -
#24097 "José Mourinho mindenkit megtalált a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid tegnapi veresége után. A portugál szakember a játékosainak, a klubjának, a Barcelonának és a játékvezetőnek is beszólt a Betis elleni 1–0-s idegenbeli kudarcot követően." - Nso főcím, cél a minél több hozzászólás mint mindig... -
#24096 Hát én is ezt kérdezem :D
Valamit nagyon nem jó csinálnak ott fent :D -
#24095 Ja előző szezonban a Barca bl elődöntője szerdán volt, a madridé kedden, majd szombaton el classico, aztán bl visszavágó a barcának kedden, madridnak szerdán. Hát hogy van ez? -
#24094 Hát semlegesként idén meg inkább titeket tolnak... most is a Real szerdán játszott és tegnap, ti meg kedden és vasárnap? Hát hogy van ez?
Nálatok voltak jócskán bírói tévedések, amik meccseiteket döntöttek el (lesgólok, meg nem látott kezezések), míg a Realnak tegnap is egy szabályos gólt nem adtak meg.
Nem szurkolok egyik csapatnak sem, de idén a Barca mellé állt a szerencse (vagy a szövetség ki hogy hívja :D) az biztos. -
#24093 Marmint nem toljak oket annyira a birok, mint tavaly.
Amugy holnap nyerni kell, lehetoleg Messi goljaival. :D -
#24092 Jah, hál isten nincs meg a tavalyi forma nekik, lehet nem is lesz már többet Mou-val -
#24091 Kikapott a Real, holnap nyerni kell! -
#24090 jaja,csak a 8 között jöhet létre egy Barca-Real,de ismerve Platini urat,megint az elődöntőbe rakja össze a két csapatot(persze ha addig nem esik ki egyik csapat se). Amúgy nem olyan hihetetlen egy Dortmund-Bayern döntő,vagyis a Dortmund mostmár 2 meccs alatt bárki ellen okozhat meglepetést,velünk összekerülnének esetleg a 8 között,és belemennek egy adok-kapokba ellenünk,a csodás védelmünket látva még akár ki is ejthetnének minket...Jó csapat ez a Dortmund -
#24089 Ne álmodozz :) -
#24088 ja igen, 16 közt még nem lehet 1 orászágból sorsolni.
de minél előbb annál jobb.xD
(én már lejátszottam magamban a Bayern-Dortmund döntőt, nem venném jó néven, ha ilyen barcák meg reálok közbepiszkítanának) -
#24087 Vagy a 8 között, most hírtelen nem emlékszem, de a 16 között biztosan nem. -
#24086 Azt aligha. Legkorábban a 4 között :) -
#24085 Egy Barca-Madridot de megnéznék a 16 között:D -
#24084 Valamelyik csoportelső nagyon nem fog örülni annak, hogy a Madrid így botladozott a csoportban -
#24083 Lehet, hogy szabotőrnek megy oda, hogyha összekerülnek a barcával, akkor nem antifocit játszat -
#24082 Az itteni 2. éve után már kidobták volna. Amúgy akár milyen jól motiváló edzőnek tartom, szerintem nem lenne sokáig a Chelsea kispadján. Csak 1 taktikája van amihez csak a Barcában vannak meg a megfelelő középpályások. -
#24081 jaja! -
#24080 És nagyobb kihívás nemigen van számára mint helytállni a világ legjobban inogó kispadján:) -
#24079 És Luke-nak ez nem is volt akkora csapás mint Benitez a Chelseanek, fél év alatt kiesnek -
#24078 ááá citybe ne,csak oda ne,Balo kitéritené a hitéből is a kiskopaszt :DDDD -
#24077 Nekem valahogy a választott csapat nem felel meg. Inkább a cityt, mint azokat a patkányokat :D -
#24076 mondom én örülök/örülnék neki,egyáltalán annak is örülök,hogy ismét láthatjuk a pálya szélén,ha meg a PL-ben,az azért lenne jó,mert bizonyíthatja,hogy a sok okosnak nincs igaza,és ő tényleg egy zseni,nem csak velünk tudott alkotni valamit! Vamos Pep! -
#24075 -
#24074 Chelsea topikból
"A goal.com-on már hivatalos: Rafael Benítez a szezon végig lesz a Chelsea menedzsere, majd PEP GUARDIOLA veszi át a helyét."