Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk faternak tv-re sajna nem tudom átküldeni 😄 Na majd egyszer összekötöm a géppel. Ha rájövök hogy kell! 😄
The Matrix has you...
20.45 AC Milan-Barcelona tv: Digisport hu, ORF1, TVR1, STV1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
The Matrix has you...
Visca El Barça!
Mas: Edzes a San Siroban
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
remélem ez egy nagyon nagy kacsa,bûngyenge a csávó,40 misibõl jönne egy Thiago Silva,meg egy spanyol olcsó játékos padra...ez a gyerek nemhogy 40-et nem ér,de még 15-öt se.
Tavaly mi kaptunk könnyû sorsolást a negyeddöntõben.
En nem lepodnek meg azon, (sot en kifejezetten azt varom) ha a Chelsea es az RM jatszana otthon a masodik merkozesuket a kovetkezo korben is.
Milánó, San Siro
20:45
Vezeti: Eriksson (svéd)
Milan: Abbiati - Bonera, Mexes, Nesta, Zambrotta - Aquilani, Ambrosini, Nocerino - Robinho, Ibrahimovics, Boateng.
Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol – Busquets, Xavi, Iniesta, Fábregas, Alexis és Messi.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Ha Thiago 2. sárgáját nem törlik el, az eléggé jelzés értékû lesz.
Talán Busquets ha odament nyavalyogni, más nagyon nem. Senki nem anyázott, tapsolt gúnyosan, ordított a cserepadról.
Nem tudom melyik, de idiótaság volt a bírótól
tv: Sport2 hu
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Utóiratnak pedig csak annyit, hogy borzasztóan büszke vagyok blogunk (szinte) minden tagjára. A legnagyobb hazai sportújság internetes fóruma, az oldalon megjelent vonatkozó cikkek, a külföldi oldalak illetve a legnagyobbként ismert szurkolói oldalak csordultig tele voltak gyûlölködõ, egymás torkát átharapó szurkolókkal és persze trollokkal. Ellenben nálunk eddig még nem került sor moderálásra."
Úgy vagyok onnan kitiltva, hogy 1szer írtam be annyit kulturáltan, hogy kicsit elfogult a cikk, de néhol igaz. Így persze hogy nincs ellenvetés. <#zavart1>#zavart1>
Most is megírnám, hogy teljesen jól látja a dolgot, de ki vagyok tiltva...
Pechjere a jatekvezeto kivaloan beszel nemetul.
Raadasul megegyszer kijelentem, ha csak a jatekvezeto a hibas, hogy vontak vissza az egyik sargajat a szovetsegnel Ramosnak ? Az elso egy visszaranta volt, amiert kotelezo a sarga es az is volt, a masodik meg egyertelmu szandekos szabalytalansag volt duhbol.
Most akkor csak a birok nyomjak a margitot vagy a szovetseg is ?
"A klubnál támadásként éljük meg és aggodalommal tölt el minket, hogy a játékvezetõk más szabályokat alkalmaznak ellenünk, ez pedig arra késztet minket, hogy osztozzunk az edzõi stáb és a játékosok megdöbbenésén azzal kapcsolatban ami az El Madrigalban történt.
A játékvezetõ hihetetlenül szigorú volt velünk; Rui Fariát egyszerûen csak azért állította ki, mert Cristiano Ronaldót bíztatta tapsával. Ugyanez igaz Özil esetére is, pedig ez a srác mindig tisztán játszik.
Mi nem foglalkozunk a mérkõzés végeredményével, de a bíró velünk kapcsolatos tetteivel - ami abból állt, hogy folyamatosan arra figyelt, mi történik a technikai zónában - igen."
Komolyan mondom ezek szívnak valamit. Még hogy Ronaldo-t bíztatta, ugyan már, na meg van egy 4. játékvezetõ és õ is szólt. Ráadásul az elsõ mondat meg arra utal, hogy az egész szezonban õket bántották a bírók. <#kacsint>#kacsint>
Tény, hogy még mindig a Madrid jött ki jobban a bírókból 3-4 ponttal, de az annyira elenyészõ már, hogy csalásnak nevezni abszurditás.
Olyan egyertelmuen egyoldalu az egesz, hogy nem lehet nem eszrevenni.
„Nem láttam a meccset. Amikor megtudtam az eredményt, örültem neki, ez normális, de ugyanúgy tudtam pihenni és aludni éjszaka, mint máskor. Nincs véleményem a Villarreallal kapcsolatban.”
„Vagyunk köztünk olyanok, akiknek családja van. Feleségünk, gyerekeink… Van azért más is a focin kívül. A kettesen egy jó filmet adtak, más napokon elmész moziba… Sok meccsét láttam a Real Madridnak, de pont ezt nem tudtam megnézni. De ilyen esetekben is megnézem az összefoglalókat természetesen, hogy lássam, milyen helyzetek voltak.”
annyira természetes,egyszerû,és "tiszta" ember benyomását kelti minden nyilatkozata,hogy csodálatra méltó.