33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Igaz, kaptak egy 11est és egy pirosat, de ettől még szép győzelem.
  • tobias88
    Atma szétgyalulta a Sevillát
  • Jakuza001
    Hahaha. Ezen a semleges dolgon rohogtem a legnagyobbat. Mikozben margit topicban szurkolja halalra magat. :D
  • tobias88
    Most a jó formában lévő Sevilla ellen játszanak, megtudjuk majd a meccsen hogy tényleg csak fellángolás e.
  • [HUN]FaTaL
    Nyert a B csapat, reméljük este az A is :)

Barcelona B 4 - 1 Racing Santander
  • [HUN]FaTaL
    Jópár meccsünk volt nekünk is, ahol az utolsó pillanatban nyertük meg / fordítottuk meg a meccset.
  • tobias88
    Szerintem se lesznek. Hiába a 10-1-1es mutató, a 10 győzelmük legnagyobb részénél rezgett a léc a döntetlen fele. Egész szezonban nem lehet ilyen játékkal utolérni minket, de még a Madrid előtt végzés se jöhet össze. Egy Falcao nem csinál nyarat.
  • [HUN]FaTaL
    Ebben nem lennék olyan biztos. Majd meglátjuk :)
  • bakkerman
    az Atletico nem lesz harcban hosszútávon a bajnoki címért,ezért viszonyítom magunkat a Realhoz
  • [HUN]FaTaL
    "a ma nyerünk nagyon megnőnek az esélyeink a bajnokságot illetően,11 pont"

Nem feltétlen. Ahhoz előbb meg kéne verni az Atleticot is :)
  • bakkerman
    ha ma nyerünk nagyon megnőnek az esélyeink a bajnokságot illetően,11 pont,úgy hogy már csak 1 classico lesz nagyon nagy előny. Egyébként szvsz nyáron a JM-CR7 kettős megbomlik...hogy melyikük lép,az jó kérdés
  • tobias88
    Semmi Special One ő, csak a "Kifogások mestere". Ha ezzel levenné a játékosokról a terhet, akkor nem ellene lenne a fél Madridi csapat.
  • Sippie
    Igen, ezért is említettem, nem emlékszem akkor tőle olyan nyilatkozatra hogy "azért nyertünk, mert a szegény barca 4 nap játszott 2 meccset, és ez igazságtalan velük szemben"
  • tobias88
    Mounak nem számít:

"Igyekszem objektív és igazságos maradni, és amikor az együttesem veszít, próbálok nem keresni mentséget különböző dolgokban. Kézenfekvő, hogy annak a játékosnak, aki szerdán pályára lép, annak nem kellene ma küzdenie, és vannak csapatok, akik nagyobb befolyással vannak az időbeosztásra, nos, mi nem tartozunk közéjük."

De mikor nekünk kellett játszani szerda-szombat-kedd stílusban és a Madrid meg kedd - vasárnap - szerda menetben játszott, az nem számított
  • Sippie
    Barcelonának mi köze volt a tegnapi meccsükhöz?
  • tobias88
    "Hát semlegesként idén meg inkább titeket tolnak... most is a Real szerdán játszott és tegnap, ti meg kedden és vasárnap? Hát hogy van ez?

Nálatok voltak jócskán bírói tévedések, amik meccseiteket döntöttek el (lesgólok, meg nem látott kezezések), míg a Realnak tegnap is egy szabályos gólt nem adtak meg.

Nem szurkolok egyik csapatnak sem, de idén a Barca mellé állt a szerencse (vagy a szövetség ki hogy hívja :D) az biztos."

Ha tudatlan vagy és nem jársz utána a tényeknek, akkor ne beszélj hülyeségeket. Mint tudod a Barcelona a Levantéval játszott aki CSÜTÖRTÖKÖN EL meccsett játszott. Ő miattuk van szombaton a meccs.
  • tobias88
    "José Mourinho mindenkit megtalált a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid tegnapi veresége után. A portugál szakember a játékosainak, a klubjának, a Barcelonának és a játékvezetőnek is beszólt a Betis elleni 1–0-s idegenbeli kudarcot követően." - Nso főcím, cél a minél több hozzászólás mint mindig...
  • szucsy89
    Hát én is ezt kérdezem :D

Valamit nagyon nem jó csinálnak ott fent :D
  • Sippie
    Ja előző szezonban a Barca bl elődöntője szerdán volt, a madridé kedden, majd szombaton el classico, aztán bl visszavágó a barcának kedden, madridnak szerdán. Hát hogy van ez?
  • szucsy89
    Hát semlegesként idén meg inkább titeket tolnak... most is a Real szerdán játszott és tegnap, ti meg kedden és vasárnap? Hát hogy van ez?

Nálatok voltak jócskán bírói tévedések, amik meccseiteket döntöttek el (lesgólok, meg nem látott kezezések), míg a Realnak tegnap is egy szabályos gólt nem adtak meg.

Nem szurkolok egyik csapatnak sem, de idén a Barca mellé állt a szerencse (vagy a szövetség ki hogy hívja :D) az biztos.
  • Jakuza001
    Marmint nem toljak oket annyira a birok, mint tavaly.
    Amugy holnap nyerni kell, lehetoleg Messi goljaival. :D
  • tobias88
    Jah, hál isten nincs meg a tavalyi forma nekik, lehet nem is lesz már többet Mou-val
  • [HUN]FaTaL
    Kikapott a Real, holnap nyerni kell!
  • bakkerman
    jaja,csak a 8 között jöhet létre egy Barca-Real,de ismerve Platini urat,megint az elődöntőbe rakja össze a két csapatot(persze ha addig nem esik ki egyik csapat se). Amúgy nem olyan hihetetlen egy Dortmund-Bayern döntő,vagyis a Dortmund mostmár 2 meccs alatt bárki ellen okozhat meglepetést,velünk összekerülnének esetleg a 8 között,és belemennek egy adok-kapokba ellenünk,a csodás védelmünket látva még akár ki is ejthetnének minket...Jó csapat ez a Dortmund
  • [HUN]FaTaL
    Ne álmodozz :)
  • DasIsFuck
    ja igen, 16 közt még nem lehet 1 orászágból sorsolni.

de minél előbb annál jobb.xD
    (én már lejátszottam magamban a Bayern-Dortmund döntőt, nem venném jó néven, ha ilyen barcák meg reálok közbepiszkítanának)
  • [HUN]FaTaL
    Vagy a 8 között, most hírtelen nem emlékszem, de a 16 között biztosan nem.
  • [HUN]FaTaL
    Azt aligha. Legkorábban a 4 között :)
  • DasIsFuck
    Egy Barca-Madridot de megnéznék a 16 között:D
  • tobias88
    Valamelyik csoportelső nagyon nem fog örülni annak, hogy a Madrid így botladozott a csoportban
  • Sippie
    Lehet, hogy szabotőrnek megy oda, hogyha összekerülnek a barcával, akkor nem antifocit játszat
  • tobias88
    Az itteni 2. éve után már kidobták volna. Amúgy akár milyen jól motiváló edzőnek tartom, szerintem nem lenne sokáig a Chelsea kispadján. Csak 1 taktikája van amihez csak a Barcában vannak meg a megfelelő középpályások.
  • bakkerman
    jaja!
  • Oziris666
    És nagyobb kihívás nemigen van számára mint helytállni a világ legjobban inogó kispadján:)
  • tobias88
    És Luke-nak ez nem is volt akkora csapás mint Benitez a Chelseanek, fél év alatt kiesnek
  • bakkerman
    ááá citybe ne,csak oda ne,Balo kitéritené a hitéből is a kiskopaszt :DDDD
  • Sippie
    Nekem valahogy a választott csapat nem felel meg. Inkább a cityt, mint azokat a patkányokat :D
  • bakkerman
    mondom én örülök/örülnék neki,egyáltalán annak is örülök,hogy ismét láthatjuk a pálya szélén,ha meg a PL-ben,az azért lenne jó,mert bizonyíthatja,hogy a sok okosnak nincs igaza,és ő tényleg egy zseni,nem csak velünk tudott alkotni valamit! Vamos Pep!
  • Sippie
  • bakkerman
    Chelsea topikból
    "A goal.com-on már hivatalos: Rafael Benítez a szezon végig lesz a Chelsea menedzsere, majd PEP GUARDIOLA veszi át a helyét."