Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Különbség van csoportmeccs és kieséses szakasz között. A Milan nem akart gólt kapni, ez volt a fõ taktikája és bejött.
bakkerman
Nem rossz ez a 0-0 egyébként,de ha már döntetlent érünk el,én jobban örültem volna az 1-1 nek,mert így ha otthon kapunk egy gólt(pl.: a semmibõl szöglet után),akkor futnunk kell az eredmény után. De én bízom a csapatban,otthon szerintem 2-0 3-1 körüli eredményt fogunk elérni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ezt jól megmondtad bratyó 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Végülis... jogos <#idiota>
[HUN]FaTaL
Nem fogtam a pályára, annyit mondtam, hogy a visszavágón nem libalegelõ lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Mert szar játékosokra nem foghatjuk 😄 nálunk csak jók és nagyon jók vannak 😊 a taktika meg kiváló, szóval marad a pálya, a bírók na meg a szerencse.

The Matrix has you...

szucsy89
A pálya talaja kritikán aluli volt. És az is már jó pár éve, 2 topcsapat használja, heti kettõs terheléssel mindkettõ, tehát 1 évben minden héten 2 meccset játszanak rajta, plusz a városi rendezvények, ezzel kezdeni kell valamit mert tényleg nem jó.

De hogy emiatt nem tudott a Barca legalább 1 gólt bekotorni 90 perc alatt... érdekes, mikor a csoportkör meccsén 3-2-re nyertetek, egy kurva szót nem szólt senki a pálya talajára... most, hogy nem tudtatok gólt lõni, nem (nagyon) volt 11-es gyanús eset, nem volt kiállítás gyanús eset, most elõjött a pálya. Miért kell MINDIG fogni valamire?
Sippie
ja, csak az egyik csapat mindennap libalegelõn játszik, a másik meg hozzászokott a minõségi pályához 😛
[HUN]FaTaL
"hogy a Milan-védõk hányszor csúsztak meg döntõ szituációban, és tudta a Barcás továbbvinni a labdát... mert szerintem kb. ugyanannyira csúszkált mind2 csapat, hiszem UGYANAZON a pályán játszottak."

És akkor ettõl most nem lesz libalegelõ a pálya? Szerintem meg pont azt bizonyítja.

szucsy89
Akik itt a "libalegelõt" emlegetik, azt gondolom nem számolták, hogy a Milan-védõk hányszor csúsztak meg döntõ szituációban, és tudta a Barcás továbbvinni a labdát... mert szerintem kb. ugyanannyira csúszkált mind2 csapat, hiszem UGYANAZON a pályán játszottak.

A meccsrõl annyit, hogy az eredmény nekünk hízelgõ, a visszavágó így nyitott maradt, mi az idegenben lõtt gólban bízhatunk, ti pedig a hazai pályában.
Azért Messi sem osztja túl sokat manapság a labdákat. Nagyon ragad hozzá, de sokszor feleslegesen cipeli, le is szerelik elõbb-utóbb...

The Matrix has you...

Messi oda is mondta neki az esetet, nemis, inkább kiabálta ahogy láttam...ami viszont a kontrákat illeti, veszélyesek voltak, bezzeg mikor Ibra nálunk játszott, nem sok vizet zavart, hogy rohadjon meg!
[HUN]FaTaL
Fiatal még, az önzõségén lehet csiszolni. De még így is sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint Pedro, akivel nem tudom mi a szar van. Lehet, hogy Tello kiszámítható, de mindig otthagyja a védõjét. 😄

Jakuza001
En meg leuvoltenem a fejet a Tello gyereknek. Multkor is mondtam, kiszamithato es onzo. Ma bemutatta, ha bepasszolja Messinek akkor most 0:1-el mehettunk volna haza

[HUN]FaTaL
Tellot én is többet játszatnám.

A Messis eset szerintem nem volt tizenegyes, viszont az elsõ félidõben az Abbiati - Sanchez eset igen.

De teljesen mindegy, a visszavágót be kell húzni hazai pályán, ami szélesebb és nem ilyen libalegelõ.

Tudom, adjunk helyet a többieknek is 😊
az nagyon fájt már nekem is...ennél jobban már nem is tudta volna kiemelni.

Tellot szerintem is jó játékos, gyors és technikás a korához képest. látszik a Barca nevelés.

The Matrix has you...

Jakuza001
Koze nem volt annak a tizenegyeshez.

Sippie
lesz 30-40 ezer vendégszurkoló 😄
csak reméljük nem fog esni az esõ aznap.
Azért én Tellot többet játszatnám, nagyon gyors, és szinte mindig becsapja a védõjét. Bénák voltunk, bár nyerhettünk volna kicsit nagyobb mákkal.

Visca El Barça!

tobias88
60-70 ezer? 98 ezer férõhelyes a stadion <#idiota>
Hát ennyi. Valószínû, hogy otthon 60-70ezer hazai szurkoló elõtt sokkal bátrabban játszunk, és nyújtani tudjuk az igazi formánkat!! Ez a Tello gyerek hihetetlen gyors, csak kiszámítható. Messi sem hozta a megszokott formát, fõleg a 2. félidõben. Mindegy, az eredmény nem rossz nekünk...
tobias88
"nem hívnám BL meccsre az Uefa helyében"
tobias88
Hát, azért mi is kaphattunk volna 2 talán 3 sárgát, igaz, én a Messi elleni szabálytalanságot is 11esnek láttam. Simán tovább ment volna, de ketten közrefogták. A labda is ott pattogott, szóval bõven 11es volt.

Ambrosinis eset miatt meg a bírót többet nem hívnám meccsre. Xavi mondja meg a bírónak, hogy a visszahúzás sárga lap? Ugye Ambrosini végig cibálta, csak azt a visszajátszáson már nem lehetett látni.
tobias88
Milan nem akart mást, annyira mi sem, így várható volt a 0-0.
Majd a visszavágón nyerünk 2vel. 1-1nem most jobban örültem volna, úgy tuti továbbmegyünk, így azért még maradtak kérdések.
Christian88
Remélem a tizi nem fog hiányozni végelszámolásnál és hogy a Milan úgy játszik idegenben, ahogy Londonban.

http://www.twitch.tv/hegii

[HUN]FaTaL
Ritka szar meccs volt ezen a libalegelõn.

0-0 lett, nem nagyon volt jó meccs kevésbé néztem bele...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

maszcseránó <#idiota>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Sippie
meg két oldalról szendvicsbefogás is az
a mezhúzás mostantól szabályos szerelési módszer...

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Jaja, elég fontos lenne.

Christian88
Pedig jó lenne legalább 1 idegenben lõtt gól.

http://www.twitch.tv/hegii

[HUN]FaTaL
Ezen a libalegelõn ma nem fogunk gólt lõni, remélem nem is kapunk.

Sippie
Na ez jó csere volt, Ininek ma nagyon nem ment. Kisgyerek meg mindig talál egy gólt 😄
Nem a bírót kell felhozni, 1xüen el kell vállalni a lövéseket 16oson kívülrõl is.....akkor majd kimennek a Milan védõk a zóna védelembõl és lesz lehetõség bejátszani lukra
tobias88
Nameg ha a bíró-val jönnek majd esetleg, 1 meg nem adott 11essel már vezetünk <#idiota>
Sippie
Még szerencse, hogy lesz egy meccs otthon is, amikor focizni is lehet. Borzalmasan szar ez a "gyep" bohóckodásra való. Azért elég gyenge most több játékos is, Xavi otthon hagyta a góllövõ cipõjét, elpattannak a játékosoktól a labdák (?!) fölösleges felpörgetik maguknak (???) rálépnek a labdára (eh) szóval halovány eddig a teljesítmény.
nekem kezd túl sok lenni ez a tili-toli a 16-os elõtt, sõt azon belül. néha rá lehetne lõni messzirõl is - ahogy azt Xavi is csinálta elsõ félidõ vége felé - , csak hogy kilépjenek a védõfalból, így lazulna az is idõvel, mindjárt másként nézne ki a tábla.

The Matrix has you...

tobias88
Volt pár megingás, de azért az érzékelhetõ, hogy jobb a csapat. Remélem a 2. félidõben nem leszünk ilyen pechesek, ha már a pálya talaja javulni nem tud... (Alves hogy elcsúszott már a végén)
tobias88
Arsenalosok is panaszkodtak rá és az óta csak rosszabb lett. Milanosoknak tökéletes.
clio1616v
itt a tavasz, itt a nyúl, milan barca 3-0

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sippie
ORF is adja... ellenben mi a szar van a pályával? esett az esõ, vagy ennyire eláztatták direkt? Csúszkálnak a barcások jobbra balra
tobias88
Nagyon félek Pique teljesítményétõl mert ma neki kell fejjátékban valahogy felvenni a versenyt Ibra-val nagyon sokszor, hiszen a Milán már hétvégén is így játszott a Roma ellen, legalább 15ször ívelték a fejére a labdát.
tobias88
Milan: Abbiati – Bonera, Nesta, Mexes, Antonini – Nocerino, Ambrosini, Seedorf – K-P. Boateng – Robinho, Ibrahimovic

Barcelona: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Mascherano, Puyol – Busquets, Xavi, S. Keita, Iniesta – A. Sánchez, Messi

Keita gondolom a nagyobb erõ szükséglete miatt került be, bár én nem értek vele egyet. Szerintem a középpálya így gyengül, Keita nem egy passzt fog majd eladni.
Voyager5
Ja van, csak azok k.. drágák.
tobias88
Van hdmi-vga átalakító is
Voyager5
Akkor van csak gáz, ha a videokártyának csak HDMI kimenete van, a TVdnek meg nincs.
Jakuza001
Nem nagy ordongosseg. Veszel egy megfelelo kabelt osszekotod a TV-t es a VGA kartyat vele es a videokartya drivereben beallitod a tv-t mint masodlagos kijelzot.

tobias88
Nah, azért megkaptuk a sorsolással az izgalmat legalább. Ha nem is kaptunk olyan nulla ellenfelet mint a Madrid, legalább izgulhatunk a Milan ellen <#vigyor2>