33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Tello renewed with Barcelona until 2016

(sport.es)
  • bakkerman
  • bakkerman
    bocsi,Vilanova egy "L"
  • bakkerman
    A Barcelona szombat este valósággal átgázolt az Athletic Bilbaón, 5-1-re kiütötte – ennél jobban még nem kezdte csapat a spanyol első osztályt (13-1-0), ez még a Real Madrid 1991-92-es rajtját is felülmúlja.

Tito Vilanova azonban megőrizte szerénységét, és elsősorban fiai hozzáállását emelte ki.

„Örülök, hogy rekordot döntöttünk, de azzal még elégedettebb vagyok, ahogyan a játékosaim futballoztak” – fogalmazott a katalán mester.

„Öt egyes vezetésnél is nyomást helyeztünk az ellenfélre a gólszerzés szándékával. Ha ezen az úton folytatjuk, biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok meccsen győzünk, és ha eljön az idő, trófeákat is nyerünk.”

„Az Athletic más futballt játszik, mint a többi La Liga-csapat, mert sohasem adja fel, sohasem hagy téged levegőhöz jutni. Ha nem játszol a megfelelő sebességen, az Athletic nagyon meg tudja nehezíteni a dolgod.”

„Mi viszont kockázatot vállaltunk, és a kapu előtt határozottak voltunk. Az eredmény nagy különbséget sugall, de nem volt könnyű meccs.”

Vilanova a rekord kapcsán néhány szóval kitért Pep Guardiolára és az edzősége alatt összetalicskázott megannyi trófeára.

„Az a négy év megismételhetetlen mindazért, ami akkor történt, azok miatt a címek miatt, ahogyan a csapat játszott. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehettem” – fogalmazott Guardiola egykori segédje, egyben utódja.

én úgy fogalmaznék,hogy ez még mindig a "Pep Team",csak a különbség az,hogy Guardiola már nem tudta motiválni a srácokat,és új lendületet belevinni a dologba,de Titonak sikerült,eddig legalábbis. Nyílván nem kellett nagyon hozzányúlni a rendszerhez Villanovanak
  • ProGabe #24189
    Sőt, igazából nem ekkora és nem kék a bőre! :D Értelemszerűen ez nem egy azonnal frissülő csodakép.
  • tobias88
    84nél van már
  • ProGabe #24187

KATT
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehetett volna linkben a 6 megás gifet, ami baromi lassan töltődik le, mert a szerver is tré?:D

Most jódarabig fogni fogja a topicot.
  • bakkerman
    muhaha :DDDDDD ha aranylabdát nem is,de legjobb focista haj díjat megkapja januárban
  • tobias88
    Aranylabdát neki

• bakkerman
  • bodajoci
    a matracosok mindig lefexenek a realnak.... ez van, majd ellenünk kemnénykednek :/
  • tobias88
    azt majd lementem gifbe

ez a mai atma kapott volna ma tőlünk egy 5öst, remélem megtartják a jó formájukat
  • Sippie
    Hű micsoda cselek :D
  • [HUN]FaTaL
    Max a harmadosztályba :D
  • Sippie
    Be kéne nevezni a fradit
  • tobias88
    spanyol ligának meg van a lehetősége arra hogy más országban lévő csapatot felvegyen és a Barcának is hogy jelentkezzen
  • tobias88
    Viszont hogy Ronaldo mekkora egy síró színész, az nem igaz. Messit ma még hátulról bokán rúgták 16oson belül, akkor is ment tovább, persze elvesztette a labdát e miatt és utána reklamált. Ronaldo már a földön fetrengett volna fél perce
  • DasIsFuck
    csak katalónia azért nem egy törpe állam.
  • tobias88
    Semmi. Monaco is a Francia bajnokságban játszik...

Amúgy megnyugtató hogy mindkét Madridi csapat lótrutymó jelenleg...
  • DasIsFuck
    Mi lesz a Barcával, ha Katalónia függetlenedik?:D
    vagy a válogatottal?
  • tobias88
    bizony, hülye felvezető csávó megkérdi hogy most kinek szúrkolnak a Barcások...
  • [HUN]FaTaL
    És akkor most hajrá Atletico :D
  • [HUN]FaTaL
    ANOTHER RECORD - Messi has equalled Gerd Müller's world record of most CLUB goals (72) in a calendar year
  • [HUN]FaTaL
    Kommentátor kicsit megbukott matekból :D
  • [HUN]FaTaL
    Official: The referee has awarded Barcleona's 2nd goal to Messi
  • Sippie
    Navégre mán :D
  • Sippie
    Ennek a riporternek mindenki Messi aki Barca mezben van...
  • [HUN]FaTaL
    Jól játszunk, bár az első negyed órát nem láttam.

#24164: Szerintem sem, ilyet nem szoktak öngólnak adni, egyébként is bement volna.
  • tobias88
    amúgy szerintem az nem Amorebieta öngólja
  • tobias88
    hát, Messi rekorddöntéshez közelebb kerülhetett volna, inkább az ment volna be
  • Sippie
    Messi kapufa ááááááááááá... a rekord nehezen lesz meg, de a gól ez odabasszzz 3-0 :D gyönyörű
  • bakkerman
    ha így marad akkor nyugodtan,hátradőlve nézhetjük a madridi derbit! Vamos!
  • tobias88
    Eddig nagyon jók vagyunk, utolsó passzok hibádznak.
  • Sippie
    Ja, errő jut eszembe hogy a Messi nem is érdemel aranylabdát, me az EB-n semmit nem mutatott...

• bakkerman
    meg az EB cím ugye
  • tobias88
    Ha megdöntené, tényleg csak a VB cím maradna neki hátra.
  • bakkerman
    az már-már beteges lenne :DDD két naptári év alatt több mint 160 gólt lőni,megkérdőjelezném Leo emberi mivoltát,lehet egy robot :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem jövőre :D
  • Sippie
    Mondjuk a kupameccsen jászhatott volna, lehet akkor már meg is lenne :D