33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24193 Tello renewed with Barcelona until 2016
(sport.es) -
#24192 -
#24191 bocsi,Vilanova egy "L" -
#24190 A Barcelona szombat este valósággal átgázolt az Athletic Bilbaón, 5-1-re kiütötte – ennél jobban még nem kezdte csapat a spanyol első osztályt (13-1-0), ez még a Real Madrid 1991-92-es rajtját is felülmúlja.
Tito Vilanova azonban megőrizte szerénységét, és elsősorban fiai hozzáállását emelte ki.
„Örülök, hogy rekordot döntöttünk, de azzal még elégedettebb vagyok, ahogyan a játékosaim futballoztak” – fogalmazott a katalán mester.
„Öt egyes vezetésnél is nyomást helyeztünk az ellenfélre a gólszerzés szándékával. Ha ezen az úton folytatjuk, biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok meccsen győzünk, és ha eljön az idő, trófeákat is nyerünk.”
„Az Athletic más futballt játszik, mint a többi La Liga-csapat, mert sohasem adja fel, sohasem hagy téged levegőhöz jutni. Ha nem játszol a megfelelő sebességen, az Athletic nagyon meg tudja nehezíteni a dolgod.”
„Mi viszont kockázatot vállaltunk, és a kapu előtt határozottak voltunk. Az eredmény nagy különbséget sugall, de nem volt könnyű meccs.”
Vilanova a rekord kapcsán néhány szóval kitért Pep Guardiolára és az edzősége alatt összetalicskázott megannyi trófeára.
„Az a négy év megismételhetetlen mindazért, ami akkor történt, azok miatt a címek miatt, ahogyan a csapat játszott. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehettem” – fogalmazott Guardiola egykori segédje, egyben utódja.
én úgy fogalmaznék,hogy ez még mindig a "Pep Team",csak a különbség az,hogy Guardiola már nem tudta motiválni a srácokat,és új lendületet belevinni a dologba,de Titonak sikerült,eddig legalábbis. Nyílván nem kellett nagyon hozzányúlni a rendszerhez Villanovanak -
#24189 Sőt, igazából nem ekkora és nem kék a bőre! :D Értelemszerűen ez nem egy azonnal frissülő csodakép. -
#24188 84nél van már -
KATT
-
#24186 Nem lehetett volna linkben a 6 megás gifet, ami baromi lassan töltődik le, mert a szerver is tré?:D
Most jódarabig fogni fogja a topicot. -
#24185 muhaha :DDDDDD ha aranylabdát nem is,de legjobb focista haj díjat megkapja januárban -
#24184 Aranylabdát neki
-
#24183 -
bodajoci #24182 a matracosok mindig lefexenek a realnak.... ez van, majd ellenünk kemnénykednek :/
-
#24181 azt majd lementem gifbe
ez a mai atma kapott volna ma tőlünk egy 5öst, remélem megtartják a jó formájukat -
#24180 Hű micsoda cselek :D -
#24179 Max a harmadosztályba :D -
#24178 Be kéne nevezni a fradit -
#24177 spanyol ligának meg van a lehetősége arra hogy más országban lévő csapatot felvegyen és a Barcának is hogy jelentkezzen -
#24176 Viszont hogy Ronaldo mekkora egy síró színész, az nem igaz. Messit ma még hátulról bokán rúgták 16oson belül, akkor is ment tovább, persze elvesztette a labdát e miatt és utána reklamált. Ronaldo már a földön fetrengett volna fél perce -
#24175 csak katalónia azért nem egy törpe állam.
-
#24174 Semmi. Monaco is a Francia bajnokságban játszik...
Amúgy megnyugtató hogy mindkét Madridi csapat lótrutymó jelenleg... -
#24173 Mi lesz a Barcával, ha Katalónia függetlenedik?:D
vagy a válogatottal?
-
#24172 bizony, hülye felvezető csávó megkérdi hogy most kinek szúrkolnak a Barcások... -
#24171 És akkor most hajrá Atletico :D -
#24170 ANOTHER RECORD - Messi has equalled Gerd Müller's world record of most CLUB goals (72) in a calendar year -
#24169 Kommentátor kicsit megbukott matekból :D -
#24168 Official: The referee has awarded Barcleona's 2nd goal to Messi -
#24167 Navégre mán :D -
#24166 Ennek a riporternek mindenki Messi aki Barca mezben van... -
#24165 Jól játszunk, bár az első negyed órát nem láttam.
#24164: Szerintem sem, ilyet nem szoktak öngólnak adni, egyébként is bement volna. -
#24164 amúgy szerintem az nem Amorebieta öngólja -
#24163 hát, Messi rekorddöntéshez közelebb kerülhetett volna, inkább az ment volna be -
#24162 Messi kapufa ááááááááááá... a rekord nehezen lesz meg, de a gól ez odabasszzz 3-0 :D gyönyörű -
#24161 ha így marad akkor nyugodtan,hátradőlve nézhetjük a madridi derbit! Vamos! -
#24160 Eddig nagyon jók vagyunk, utolsó passzok hibádznak. -
#24159 Ja, errő jut eszembe hogy a Messi nem is érdemel aranylabdát, me az EB-n semmit nem mutatott...
-
#24158 meg az EB cím ugye
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#24157 Ha megdöntené, tényleg csak a VB cím maradna neki hátra. -
#24156 az már-már beteges lenne :DDD két naptári év alatt több mint 160 gólt lőni,megkérdőjelezném Leo emberi mivoltát,lehet egy robot :D -
#24155 Szerintem jövőre :D -
#24154 Mondjuk a kupameccsen jászhatott volna, lehet akkor már meg is lenne :D