Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTCC-ben volt ilyen, hogy több súllyal indult valaki, ha az elõzõ versenyen az elsõ 3ban volt. Most majd olyan lesz, hogy Messi csak jobbal lõhet rá ha vezet a Barca <#whatever>#whatever>
Mi az hogy elvette az elmenyt a biro ? Jah, hogy a szabalyokat azert hozzak, hogy szorosak lengyenek a merkozesek, nem azert, hogy a szabalytalansagokat lefujjak ?
Holnap bevezetik, hogy ha valaki vezet a felidoben 3:0-ra, visszaallitjak az eredmenyt 0:0-ra, hogy izgalmas legyen ? Ami jar az jar, bekaphtjak a nyavajgok, hogy ilyen marhasagokat talalnak mar ki.
Holnap bevezetik, hogy ha valaki vezet a felidoben 3:0-ra, visszaallitjak az eredmenyt 0:0-ra, hogy izgalmas legyen ? Ami jar az jar, bekaphtjak a nyavajgok, hogy ilyen marhasagokat talalnak mar ki.
Amúgy sok helyen most azon megy a vita, hogy a bíró elvette az élményt, hogy izgalmas meccs legyen, mert a Milan továbbjutás nem volt reális. De az elsõ meccsen a bíró Alexises esetnél a 0-1et vette el, ami után biztosan izgalmasabb meccset látunk, mint az idei legrosszabb BL meccs, ami végül is lett.
Az az igazi baj, hogy a Barca nyert megint sokadjára. Schumacherrel is ez volt a probléma anno. 2000ben még mindenki szerette, de 2005re, mikor már zsinórban nyert 5 vb címet, csak azok nem szurkoltak ellene, csak azok nem utálták, akik neki szurkoltak.
Az az igazi baj, hogy a Barca nyert megint sokadjára. Schumacherrel is ez volt a probléma anno. 2000ben még mindenki szerette, de 2005re, mikor már zsinórban nyert 5 vb címet, csak azok nem szurkoltak ellene, csak azok nem utálták, akik neki szurkoltak.
Marhasag, ez a lerantas tipikus esete a 16-oson belul.
Ezt nem lehet felre ertelmezni es merlegelni, hogy ezert lehet, hogy meg adhatok 4db-t. Ami jar az jar, marhasag allitani azt, hogy merlegelni kell az esetet, a szabalytalansag az szabalytalansag es pont az a baj, hogy a birok merlegelnek kulonbozo helyzetekben, mint monddjuk nagy aranyu vezetesnel azt mondva, hogy ugyanmar nem gond ha szabalytalankodott mar 5-0 az eredmeny, miert is adjak meg egy tizenegyest.
Emiatt van az, hogy osszvissaza fujnak esetenkent a birok.
Ez egy teljesen lathato szabalytalansag volt, raadasul a biro 5 meterre allt az esettol meghozza nem a mi altalunk latott kamera szogbol, hanem pont a masik oldalrol, de meg innen is latszodik, hogy Busquets mar majdnem a foldon van teljes testevel, amikor Nesta elengedi a mezet.
Ezt a jo birok 100bol 99szer befujjak, meghozza teljesen jogosan.
Ezt nem lehet felre ertelmezni es merlegelni, hogy ezert lehet, hogy meg adhatok 4db-t. Ami jar az jar, marhasag allitani azt, hogy merlegelni kell az esetet, a szabalytalansag az szabalytalansag es pont az a baj, hogy a birok merlegelnek kulonbozo helyzetekben, mint monddjuk nagy aranyu vezetesnel azt mondva, hogy ugyanmar nem gond ha szabalytalankodott mar 5-0 az eredmeny, miert is adjak meg egy tizenegyest.
Emiatt van az, hogy osszvissaza fujnak esetenkent a birok.
Ez egy teljesen lathato szabalytalansag volt, raadasul a biro 5 meterre allt az esettol meghozza nem a mi altalunk latott kamera szogbol, hanem pont a masik oldalrol, de meg innen is latszodik, hogy Busquets mar majdnem a foldon van teljes testevel, amikor Nesta elengedi a mezet.
Ezt a jo birok 100bol 99szer befujjak, meghozza teljesen jogosan.
Ez igaz, csak talán az indexen olvastam a Magyar játékvezetõi bizottság elnökének a válaszát az újságírói kérdésre, ami nagyjából ez volt:
"Egy dolog van a szabálykönyvben és egy dolog az amit a bírók a meccseken alkalmaznak. Kialakult egy konszenzus, hogy a rögzített helyzeteknél többet engednek meg a bírók, mint amit a mezõnyben szokás. Ha nem így lenne, 1 meccsen lenne 4-5 darab 11es."
Szerintem nem volt tizi ez miatt sem meg a bevett gyakorlat miatt sem, de nem ez döntött.
Amúgy jó lenne már egy közös álláspont ilyen helyzeteknél, mert hiába jönne a videóbíró, mert van aki ezt befújja és van aki nem. Ugyan ez van a kezezéssel is, amit valamelyik bíró még akkor is lefúj, ha le van szorítva, más meg csak a szabályok szerint (váll fölött vagy kéz kereste a labdát)
"Egy dolog van a szabálykönyvben és egy dolog az amit a bírók a meccseken alkalmaznak. Kialakult egy konszenzus, hogy a rögzített helyzeteknél többet engednek meg a bírók, mint amit a mezõnyben szokás. Ha nem így lenne, 1 meccsen lenne 4-5 darab 11es."
Szerintem nem volt tizi ez miatt sem meg a bevett gyakorlat miatt sem, de nem ez döntött.
Amúgy jó lenne már egy közös álláspont ilyen helyzeteknél, mert hiába jönne a videóbíró, mert van aki ezt befújja és van aki nem. Ugyan ez van a kezezéssel is, amit valamelyik bíró még akkor is lefúj, ha le van szorítva, más meg csak a szabályok szerint (váll fölött vagy kéz kereste a labdát)
Teljesen mindegy innen is egyertelmu az eset, mint ahogy mar mondtam, mar a szoglet elott fogast keresett a mezen Nesta, a labda nem is erdekelte.
Annyira szoritotta es huzta a mezt, hogy jol lathatoan, majdnem o is orra bukik, mikozben Busquets elesik, mert meg akkor sem engedte el a mezt, mikozben Puyol probalta kizarni.
A kitoro jatekost pedig mezenel fogva lerantani szabalytalan es a szabalykonyv egyertelmuen kiter arra, hogy sarga lap jar erte azonnal, merlegeles nelkul, fuggetlenul attol, milyen helyzetben tortenik a 16-oson belul vagy kivul.
Annyira szoritotta es huzta a mezt, hogy jol lathatoan, majdnem o is orra bukik, mikozben Busquets elesik, mert meg akkor sem engedte el a mezt, mikozben Puyol probalta kizarni.
A kitoro jatekost pedig mezenel fogva lerantani szabalytalan es a szabalykonyv egyertelmuen kiter arra, hogy sarga lap jar erte azonnal, merlegeles nelkul, fuggetlenul attol, milyen helyzetben tortenik a 16-oson belul vagy kivul.
Amúgy az azért felháborító, hogy csak ebbõl az 1 kameraállásból van meg. Van kint 30 kamera egy ilyen meccsen.
Ha nagyon akarnám, bármelyik csapatról össze tudnék állítani egy ilyen videót. Közel sem volt olyan bíráskodás tegnap, hogy ezért bárkiben felmerülhetne a csalás. Minden 2. meccsen bírózik a vesztes mert minden meccsen tévednek a bírók.
Úgynézem megint az a szitu, mint anno az ominózus cselzi meccs után...Megy a fika, de ahogy akkor is, most is könnyen elfelejtik az emberek az ODAVÁGÓT!!! Pedig ez két meccsen dõl el, és ha akkor nekünk nem fújtak be jogos 11-est, hát most megtették egy vitathatóval. Hozzáteszem, h akkor is fújhattak volna ilyen könnyû szívvel, vagy síppal még legalább egy tizit 😊 De kinemszarjale, tovább jutottunk 😊
Visca El Barça!
MU topikból 😊 hát igen,két elbukott BL döntõ mély sebeket ejtett rajtuk,megértem õket 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a Kapitány 😊)
Leo!
😊)
Carles 😊)
MINDIG EGYÜTT!

Leo!
😊)
Carles 😊)
MINDIG EGYÜTT!

jóreggelt,éreztem hogy reggel tisztogatnom kell,de leszarom 😄DD 180 perc alapján jobbak voltunk,de jobbak lennénk 360 perc után is,csak akkor nem 3-1 lenne az összesítés hanem 6-2. Mindkét büntetõ befújható volt,az más kérdés,hogy a Milannak is volt egy olyan szituja,mint a mi elsõ büntetõnk,de hát,na,hazai pálya elõnye. elõdöntõsök vagyunk,jöhet a Chelsea/Benfica.
Csak irigyek, a világ legjobb, és legeredményesebb csapatára. Ennyi a történet.
Amúgy azt a vak nem veszi észre, hogy ha mi nem kapunk meg egy jogos 11est, vagy kapunk egy jogtalan pirosat, nincs nyavalygás - sírás az ellenfél fórumjában, de ha a Barcát segíti egy bírói tévedés, akkor jön ide mindenki, akit az elmúlt 3 évben vertünk <#pardon1>#pardon1>
Mar ugy kezdodott a szituacio, hogy a szamozasnal fogta a mez kozepet es meg azt is visszaismeteltek hogy megcsavarta oldaliranyban, hogy jobban tudja fogni.
Angol riporterek egybol megjegyeztek, hogy teljesen jogos tizenegyes.
Angol riporterek egybol megjegyeztek, hogy teljesen jogos tizenegyes.
Én kb 3 másodpercet láttam belõle. Ennyit játszottak vissza kb. Ez alapján megítélni nem nagyon tudom, de elég sok ilyen van a 16oson belül szögletnél.
Ha megnézzük a 180 percet, azért ez a 4 gól elég kevés a helyzeteink számához képest. 6-7 gólt legalább kellett volna rúgni belõlük. Veszélyes lesz ez így.
180 perces statisztika amúgy:
Barcelona - Milan: 3 - 1
Labdabirtoklás: 60% - 40%
Kapura lövés: 28 - 7
Kaput eltaláló lövés: 12 - 5
Ziccer: 9 - 3
Szabálytalanság: 19 - 32
Teljesen megérdemelt a továbbjutás
180 perces statisztika amúgy:
Barcelona - Milan: 3 - 1
Labdabirtoklás: 60% - 40%
Kapura lövés: 28 - 7
Kaput eltaláló lövés: 12 - 5
Ziccer: 9 - 3
Szabálytalanság: 19 - 32
Teljesen megérdemelt a továbbjutás
Egyszer felvehetned a szemuvegedet. Vegig fogta a mezet, meg el sem vegeztek a szogletet, aztan lerantotta hatulrol vakeger.
hát azért védekezés itt sem volt rossz, lélektanilag az a 2. büntetõ betett, plusz az a szerencsés Iniesta gól 😊 de én nem vitatom hogy jobbak voltatok, csak alakulhatott volna másképp is a meccs menete
#acm
Ezt a sok birkát itt 😊
Egyértelmûen megérdemeltem jutunk tovább.Kész.3 büntetõt kaphattunk volna, ha még hozzá adjuk a Milanban történteket akkor 4-et.Ennyi.
Egyértelmûen megérdemeltem jutunk tovább.Kész.3 büntetõt kaphattunk volna, ha még hozzá adjuk a Milanban történteket akkor 4-et.Ennyi.
3-1 😊))
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Bíró össze vissza fúj. Ibra ellöki Alvest, mehet tovább, aztán ebbõl jön egy becsúszás ami meg talán lábat talált, ez is mehet tovább. Alveses eset meg semmi nem volt.
A másodikról a látott 2 másodperces visszajátszások alapján elmondható hogy nem volt 11es, de a Milan szó szerint nem csinál semmit. Vezethetnénk vagy 3 góllal kis szerencsével. Remélem a 2. félidõben szerencsések leszünk játékban és összejön még 3-4 gól. Mert különben hallgathatjuk az amúgy nem jogos bírózást...
Igen, a kontrajátékot hírbõl sem ismerjük. olyan lassan hozzuk fel a labdát, hogy simán visszazár 9 játékos, én nem is értem miért kell szarakodni, fõleg egy Messivel aki végigvezethetné a labdát a kinyílt védelem mellett.
Mindketto 11-es teljesen jogos volt, sot a 40. perc kornyeken is volt egy tizenhatoson beluli kezezes, de azt mar nem merte megadni a biro. Amire oda kell figyelni, hogy a Milannak ne ajandekozzunk tobb golt, mert meg helyzetuk sem volt.
Ket komoly hiba elozte meg a goljukat, eloszor is a gyengen jatszo Fabregas ahelyett, hogy Dani Alvest inditotta volna a jobb oldalt, 4vs3 helyzetben, be akarta eroltetni Messinek kozepre 3 vedo koze a labdat, a masik hiba meg Mascheranoe volt azt hitte a kulso jatekos nincs lesen es visszalepett pedig lesre volt mar allitva.
Ket komoly hiba elozte meg a goljukat, eloszor is a gyengen jatszo Fabregas ahelyett, hogy Dani Alvest inditotta volna a jobb oldalt, 4vs3 helyzetben, be akarta eroltetni Messinek kozepre 3 vedo koze a labdat, a masik hiba meg Mascheranoe volt azt hitte a kulso jatekos nincs lesen es visszalepett pedig lesre volt mar allitva.
dehogy. Van még 1 félidõ, azalatt bõven bevághatunk még 2-õt és akkor nem lesz kétség. Vagy kaphatunk kettõt és akkor baszhatjuk. Nehezen hiszem hogy nem lenne több gól a mérkõzésen, addig meg amíg nincs vége kár stresszelni.
Tehát ha itt 3-3 lenne, akkor ez is egy külön meccs? Két döntetlen akkor jön a hosszabbítás? Na ugye...
Egy nem megadott teljesen jogos, 1 megadott teljesen jogtalan az egállal egyenlõ <#vigyor2>#vigyor2> (Puszta matek)
Egy nem megadott teljesen jogos, 1 megadott teljesen jogtalan az egállal egyenlõ <#vigyor2>#vigyor2> (Puszta matek)
Amúgy hozott 4k-t a 2. barca gól, szóval köszi bíró !
Hogy lenne minden meccs külön meccs? Ez 180 perces negyeddöntõ, hiszen az eredményt is úgy számítanak.
Azt meg hogy én idióta lennék, kikérem magamnak. Én nem állítok olyan hülyeségeket, hogy bárkit is lefizettek volna. Nem volt 11es, de ilyen abszurd dolgokat írni...
Azt meg hogy én idióta lennék, kikérem magamnak. Én nem állítok olyan hülyeségeket, hogy bárkit is lefizettek volna. Nem volt 11es, de ilyen abszurd dolgokat írni...
Hát te hülye vagy. Elsõ meccsen nem adtak meg egy jogos 11est, most megadtak egy jogtalant. Akár hogy számolom, ez egál.
Ez egy kicsit erõs kifejezés, de Nesta annyira volt szabálytalan, mint pl Puyol. Nem volt ezen mit befújni.
én 97-ben voltam spanyolban, már elõtte is szimpatizáltam a csapattal, aztán egy barcelonai körkiránduláson elmentünk a Nou Campba is. Na azóta 100%-osan gránátvöröskék a vérem, ahogy a legjobb spanom mondaná 😄 Akkor szoktam röhögni a "divatdrukker"-ezõkön, fõleg akik akkor még az ovit nyomták 😊
Kívánom mindenkinek, hogy mindnél kevesebbet izguljunk. Legyen már fél óra alatt 3-0, azt nem kapunk szívrohamot <#vigyor2>#vigyor2>