33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24273 "A gránátvörös-kékek ugyanis már 168 szerzett gólnál járnak ebben a naptári évben – amelyből Messi ugye 88 találattal vette ki a részét –, és ez csak kettővel kevesebb, mint a 2011-ben elért 170 gól, amely rekord a klubnál. A Barcának még két meccse van hátra (az Atlético és a Valladolid ellen), így jó esélye van a csúcs megdöntésére."
Furcsa,hogy Tito döntheti meg Pep rekordját,pedig ez még mindig a "Pet Team". Persze ez semmit nem von le Tito eddigi teljesítményéből,nagyon jól állunk,de helyén kell kezelnie még neki ezeket a dolgokat :) Ha tavasszal bajnokok leszünk,akkor emelem kalapom Tito előtt természetesen!! Csak ugye a GRANDE az még mindig Pep -
#24272 pálya tartozéka, ha róla pattan vissza és nem volt kint a labda mert esetleg beljebb állt mint a szokásos, akkor megy a játék tovább -
#24271 Eléggé úgy nézett ki hogy róla pattant vissza, és nem fújták le hogy kint volt a labda. -
#24270 A partjelző alapból a vonalon túl (ergo kint) áll, tehát ha hozzáér a labda, akkor kint van. -
bodajoci #24269 :) lehetséges
-
bodajoci #24268 megint 2 messi gól :) -
#24267 Villa szerintem be van rúgva... -
#24266 88 :D húú a kis náci :D
amúgy ez hogy van, ha a partjelzőről visszapattan a labda akkor nincs kint, mint a leszászlónál? :D -
#24265 ha megsérül egyszer kiesünk a bajnokságból -
#24264 Messit is megfertőzte :D Mit hagyott ki, ejjj -
mostmeg... -
#24262 Pedro úgy néz ki tényleg csak a válogatottban hordja a góllövő cipőjét -
#24261 Amúgy miért játszik a komplett csapat, ezt nem tudom megérteni. Hétvégén Atma, a Cordoba ellen meg max ha kikapna a csikó csapat, akkor se kapna ki max 1el. -
#24260 majd félidőben megkapja a dorgálást :D -
#24259 Amúgy a Viva Espana a Barcának szól?! Mert eddig mérkőzéseken nem hallottam, de mostanság mindig megy -
#24258 Alves passzolhatott volna Messinek. Tudom hogy 1 az 1ben vihette a kapusra de akkoris -
#24257 aszittem 1-1... :D jól játszik ez a Cordoba, legalábbis focihoz lényegesen több közük van mint a cselzinek volt tavaly pl. Letámadnak nem szaroznak, meg is zavarják a védelmet. -
#24256 a kicsi megint nem szarral gurigázik :DDD Gerard Deulofeu miért nem játszik?? Mikor,ha nem egy kupameccsen kéne kezdőnek lennie alacsonyabb osztályú csapat ellen?? Nem kéne eltékozolni a srácot mert penge lesz -
#24255 87 :D -
#24254 ez így igaz, csak ne a rekord érdekében, hanem azért mert szeret játszani -
#24253 Messi kezd a kupameccsen, úgy néz ki akar még pár gólt vágni :D -
#24252 nincs is rajta mind a 86 gól, szóval ezek a távoliak -
#24251 bár ez így hülyeségnek tűnik,mert lőtt gólt azért bőven a 16-oson belülről is,szóval nem tudom hovarakni ezt a képecskét,na mind1 :D -
#24250 elvileg ez a kép azt mutatja,hogy Messi az idén lőtt góljainál honnan indult meg a pályán egyedül a labdával,vagy honnan kapta a passzt. Középpályát nézzétek,bitang komoly.
-
#24249 uristen ez a cikk...
-
#24248 lehet csak 86 (vagy mennyi gólt szerzett eddig) másodperces Messi-zés lesz -
bodajoci #24247 nyertünk és ez a lényeg :) -
#24246 kiváncsi vagyok milyen élőképpel fogják fogadni Leot a szurkolók az Atletico ellen,cirka 90ezer fogja a nevét skandálni,libabőr lesz még tévé előtt ülve is -
#24245 meleg volt a pite basszameg,de ez a kiszenvedett 3 pont a későbbiekben még nagyon nagyon sokat fog érni. Fogunk még mi is döntetlenezni,sőt kikapni is,amikor beindul a tavaszi nagy hajtás(BL,kupa,bajnokság),és akkor sokat fog érni ez a tegnapi győzelem! Szerdán Cordoba ellen kupameccs,ott lehet pihentetni,rotálni,hétvégén pedig fogadjuk az Atleticot,Falcao formáját nézve abszolút 3 esélyes lesz az a meccs. Alexis miatt pedig aggódok egy cseppet,hetek óta totál formán kívül van,néhány elfutáson kívül abszolút nem tesz hozzá semmit a játékhoz,Cordoba ellen őt beraknám a kezdőbe,hátha egy kiscsapat ellen magára talál. Vamos!
Real Betis – FC Barcelona: 1-2 (1-2)
Sevilla, Benito Villamarín
55.000 néző
Vezette: Velasco Carballo
Betis: Adrián; Chica, Amaya, Dorado, Nacho, Cañas, Beñat, Salva (Pozuelo, 74’), Juan Carlos (Vadillo, 29’), Campbell (Jorge Molina, 46’) és Rubén Castro.
Barcelona: Valdés; Adriano, Piqué, Puyol (Mascherano, 46’), Alba; Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc (Alexis, 10’), Pedro (Thiago, 82’) és Messi.
Gólok: 0-1, 15’, Messi. 0-2, 25’, Messi. 1-2, 39’, Rubén Castro. -
#24244 Ekkora mázlink rég volt. -
#24243 szerintem a Betis stadionjában indokolatlanul nagyok a kapufa méretek -
#24242 ezmialóf... volt bammeg... kapufák meccse a mai :D -
#24241 ott vagyok a -
#24240 vagy Pedro helyére de ez így nem mehet tovább -
#24239 na jó, jöhetne 1-2 csere, pl Sanchez helyére Thiago na meg Alba helyére Alves -
#24238 nem is rossz ötlet... -
#24237 Pedro-nak fel kéne vennie egy spanyol mezt a Barca mez alá, mert ott az utóbbi 5 ilyen helyzetét mind belőtte. Rég volt ilyen meccs ahol izgulni kellett. -
#24236 Hát ez a Pedro... nem egy Messi :D -
#24235 Valdes előre tudta hogy így fog pattanni! És 0-3 lenne ha a bíró nem szivat be minket, így meg aggódhatunk -
#24234 Pontrúgásoknál még mindig zseniálisak vagyunk...