33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    betette Adri eléggé!
  • [HUN]FaTaL
  • bakkerman
    Szépjóreggelt!

FC Barcelona – Atlético Madrid: 4-1 (2-1)
    Barcelona, Camp Nou
    86.637 néző
    Vezette: Pérez Lasa

FCB: Valdés; Adriano, Piqué, Puyol, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro (Villa 79’), Alexis (Thiago 75’) és Messi.

Atlético: Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe (Cata Díaz 46’), Mario (Adrián 55’), Gabi, Arda, Koke, Diego Costa (Tiago 60’) és Falcao.

Gólok: Falcao (30’), Adriano (35’), Busquets (45’), Messi (57’ és 88’).

• bodajoci
    Nehezn indult, annál jobb lett a vége...soha rosszabb meccseket
  • Jakuza001
    Madrid egyik fele sír, meg a másik is! LOL
  • tobias88
    azt azért nagyon szépen megoldotta Falcao, nehéz lett volna védeni, csak ha állva marad de akkor meg a hosszúba még a gurítás is elmegy
  • Sippie
    A második félidőben ellenünk is feküdtek :D
  • Sippie
    Na most foghatja a fejét Pelé, és a Brazilok, gyorsan keresni kell valakit az 1910-es évekből aki 90 gólnál többet lőtt :D
  • WuFraZselic
  • tobias88
    Reál ellen feküdtek
  • tobias88
    Adriano-tól micsoda balos volt. Valencia ellen tolt egy gyönyörű jobbost de ez még azt is überelte. Viszont ha nem javulunk, amire azért kicsi az esély főleg hogy vezetünk, akkor ez kevés lesz a győzelemhez.
  • Sippie
    Milyen okos gól :D
  • [HUN]FaTaL
    Hoppá :D Azt a hidegvért.
  • Sippie
    Na ez nem kis gól volt :D Mindenesetre Messi mintha nem nagyon akarna focizni eddig, labdaszerzés ő meg kocog középen amíg Init 4-en veszik körbe... na mind1. Az biztos hogy a Reál ellen nem így játszott az Atletico, szóval bekaphatják :D
  • [HUN]FaTaL
    Hú bazmeg mekkora gól
  • szabii98
    jól játszotok pedig, csak az atletico egy cseppet jobban
  • [HUN]FaTaL
    Odébb van az még, főleg ilyen játékkal, mint most.
  • Neoncsoves
    grat a bajnoki címhez
  • tobias88
    mondjuk azért még nincs vége, a Madrid szeret az utolsó percekben nyerni
  • szabii98
    azért nagyon nem gyenge :D csak elbasztuk a helyzeteket..:(
  • tobias88
    majd jön Januárban hogy persze nekünk fexik az Espanyol, mikor majd rúgunk nekik 3at
  • tobias88
    Nagyon gyenge ez a Madrid, Espanyol is megszorongatja. Most egyenlítettek ki.
  • bakkerman
    nekünk szerintük lefeküdt a Betis...ja igen,valószínűleg ezért izzadtak vért a meccs végén már a Barcasok,mert olyannyira lefeküdt nekik a Betis
  • tobias88
    ne használd ezt a mondatot, ezt Madridosok szokták írni... még beperelnek
  • Sippie
    Go home casillas, you are drunk. Amúgy meg miről vakerol?

Az atletico meg reméljük ellenünk is úgy lefekszik mint a reál ellen, és akkor nem lesz gond.
  • Sippie
    :D:D:D:D:D:D hát ez nagyon jó :D:D:D
  • Pukkka
    Azokról az emberekről is ugyan ez a véleményem.
  • bakkerman
    legyen egy kis ON is:
    Xavi interjú

Xavi Hernández maga jelentette be a sajtó előtt, hogy sikerült megállapodnia a Barcelonával a szerződése meghosszabbításáról, így 2016-ig biztosan folytatja gránátvörös-kékben. A játékos célja, hogy itt is fejezze be a pályafutását, az még bizonytalan, hogy ez pontosan mikor következhet be. Xavi a sajtótájékoztatóján beszélt más aktuális kérdésekről, az ellenfelekről, és Iker Casillas kritikájáról is.

Casillas: „Nem büszkélkedhetnek, mert korábban tizenegy légióssal álltak fel"
    „Tisztelem Ikert, jó barátom, de ebben nem értek egyet vele. Büszkélkedünk az utánpótlásunkkal, mert most kapnak lehetőségeket a fiatalok, és azoknak a játékosoknak nehezebb a dolguk, akik máshonnan jönnek. Nekik nehezebb a beilleszkedés, mint a mi fiataljainknak, és büszkék vagyunk rájuk. A Barça utánpótlásából 8 vagy 9 játékos lett Európa- és világbajnok, és erre nem csak a Barçának, a spanyol labdarúgásnak is büszkének kell lennie."

Az új szerződés kész, 2016-ig hosszabbít

„Nagyon boldog vagyok itt, és már csak a szerződés megszerkesztése maradt hátra. Gyakorlatilag nem került időbe, hogy megállapodjunk, a klub is szerette volna, hogy folytassam, és nekem is az a vágyam, hogy itt fejezzem be, most úgy tűnik, hogy ez valóra válhat. Azt nem tudom, hogy már a jövő héten bejelentjük-e, de 2016-ig szól majd a hosszabbítás."

„Azt még nem tudom, hogy a szerződés lejárta után mi következik, maradok-e a klubnál, és milyen minőségben. Az a cél, hogy 36 éves koromban is itt lehessek, és továbbra is legyek hasznos tagja a csapatnak."

Madrid vagy Atlético?

„Még korai lenne arról beszélni, hogy ki lesz a riválisunk a Ligáért. Valószínűleg mindketten azok lesznek. Az Atlético nagyon erős. Mindenki azt mondta, hogy majd hibázni fognak, de nagyon ritkán buknak pontokat. Most vasárnap lehetőséget kapunk arra, hogy most kicsit leszakadjanak. Jó formában vannak, jól kontráznak, és van egy csatáruk, aki mindent belő. De nem tekintjük legyőzöttnek a Madridot sem, még nagyon sok van a bajnokságból."

Mi változott tavalyhoz képest?

„Nagyon kevés dolog, talán leginkább az a szerencsétlenség múlt el, hogy tavaly nekünk nem ment be a labda, általában az ellenfél szerzett vezetést, és nekünk kellett küzdeni a fordításért. Idén nagyon jól játszunk, és a sikeréhség töretlen. A filozófia nem változik, csak az edző, de minden más ugyanolyan. Az a fontos, hogy folytassuk a nyerő szériát, a célok mindig ugyanazok."

• bakkerman
    Igen,szerintem vicces,és nem,nem vagyok retardált :) Valamelyik nap néztem a facebookot,és a penamadridista egy olyan képet osztott meg,hogy Xavi meg Iniesta tartja Messit,hogy tudjon hugyozni. Nyílván ezzel arra célzott a kedves kitaláló,hogy nélkülük semmi lenne. Ezek csak szurkálódások,ezért nem érdemes leretardáltozni valakit szerintem,kivéve persze ha ezt a Real topikba tettem volna be :D
  • Pukkka
    Nekem ezzel nincs bajom. Nyilván azt csinálsz amit akarsz. Én csupán a lelki világodra voltam kíváncsi, hogy ez szerinted tényleg vicces e, ezért rakod be, vagy csak simán retardált vagy.
  • bakkerman
    Barca topikba berakhatok ilyen képet,ahogyan Fradi topikba is berakhat egy fradista debrecent szidó malacos képet,vagy nevezheti a videotont fideszotonnak. Igen,ez kb olyan "humor",mint amikor Messit köpködik a magassága miatt,ugyanúgy nem megyek be más topikba rinyálni ezért,ahogy a Realos fórumozó társak se fognak idejönni,mert nem tetszik nekik ez a kép. Más kávéház,ugye érted? :)
  • Pukkka
    Sejtettem. Ilyen dolgokkal csak 12 éves idióták, meg a szellemi visszamaradottak humorizálnak. Mint ahogy a másik oldalról, Messi magasságával.
  • bakkerman
    utóbbi
  • Pukkka
    Ez szerinted vicces, vagy csak egy korlátolt barom vagy?
  • bakkerman
    Szavazataikkal segítség az idén díjak nélkül maradt Cristianot. Ez az egyetlen esélye,hogy kitörjön,minden segítség jól jön.
    1799 KRISZTI
  • bakkerman

• Grove4
    Az úgy más... igen egyébként erre az eshetőségre én is gondoltam, hogy ha közel áll a partjelző a vonalhoz és a labda nem megy kis teljes terjedelmével, ebben az esetben igazad van.
  • Jakuza001
    Meg szerencse hogy ez nem igy van.
    A labdanak el kell hagynia teljes terjedelmevel az alap vagy a part vonalat. Ha ugy pattan vissza a partjelzorol, hogy ez nem tortenik meg, akkor mivel a jatekvezetok es a partjelzok a palya tartozekainak tekintendok, a szabalyok szerint folytatodnia kell a jateknak. Tehat akar golt is rughatnak a visszapattano labdaval.
  • Gaba94
    Az is marad örökre :)
  • bakkerman
    *Pep Team