33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci
    Aztán meg a mainztól kaptak egy négyest ennyit a fk meccsekről...Inkább most kapjunk ennyit, mint majd később :)
    Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.08.10. 13:16:49
  • Nyiri
    Én néztem. Nem voltunk rosszak. Az első gól után keményen átvettük az irányítást sokszor le lettek iskolázva. Sajnos a JHV poszt nagyon gáz. Nincs rá ember. Vidal szerintem megy a levesbe. Sokan szidják Arda-t, de tegnap közel sem volt szar. Néha persze csinált hajmeresztő dolgokat, néha pedig megemeltem a kalapom. Remélem bízik benne LE.

Nekem úgy tűnt a srácok telibe szarják az egészet egyébként.
  • tobias88
    Liverpoolnak ez volt a 8. felkészülési meccse, nekünk a 3.

Csak annyit bizonyított a meccs, hogy még közel sem kész a csapat a szezonkezdetre, de ezt eddig is tudtuk. Van egy hetük felkészülni a Sevilla ellen.
  • [HUN]FaTaL
    Szaros felkészülési meccs, kutyát nem érdekli :)
  • bakkerman
    Na ja, Neymi kivetelevel minden alapemberunk ott volt, es leszopatott minket a Pool.
  • nagy hős
    foleg ugy, hogy a kezdo sem volt C csapatos
  • bakkerman
    A Liverpool jol elpicsazott minket ma... nem neztem a meccset halistennek, biztos atnyomtam volna a billentyuzetet a monitoron. Felkeszulesi meccs ide vagy oda
  • bodajoci
    ma este digi 1-en celtic barca meccs :)
  • bakkerman
    Ezen semmi meglepő nincs...25 évesen vettük,a legjobb korban,2x UEFA kupa győztesként,az akkori egyik legjobb spanyol csapat alapembereként. 9,5 millióért!! Most 31 évesen túl a legjobb évein maximum 1-másfél millió eurót tudtunk volna elkérni érte egy arab vagy keleti csapattól. Mai árak mellett vennénk meg őt simán legombolnának rólunk 25-30 milliót érte (25 évesen),ahhoz képest mi anno jó üzletet csináltunk
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.07.30. 16:03:25
  • Tommy H
    Adriano-t kemény 600ezerért viszik Törökök.
    Pár éve 10 milliót ért.Érdemes volt tartani..
  • bakkerman
    Ugy ertem h elment ja
  • Nyiri
    Eladtuk? Egyszerűen elment, mert ilyen volt a szerződése.
  • [HUN]FaTaL
    Super Saiya Jin :D
  • bakkerman
    uhhh bazz... csak nem kezd el meghülyülni
  • tobias88
    Már bízik, többször kijelentette, hogy ők ketten lesznek. Még Gomes érkezése előtt mondta, hogy csak egy csatár kell, szóval semmi se biztos ezek után
  • bakkerman
    Iden muszaj lesz biznia mert a brazil fodraszt eladtuk
  • [HUN]FaTaL
    Jobbhátvéd meg SR-en kívül nincs...

Illetve ott van Vidal, de benne LE nem bízik valamiért.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.07.22. 18:43:27
  • bakkerman
    az EB-n a sztárok/klasszisok 90%-a kalap szar volt :D
  • Sippie
    EB-n is egy kalap szar volt pedig :S
  • bakkerman
    1 valaki fog menni a felsoroltak kozul,ketto mar sok lenne. Es meg bizon egy csatar erkezeseben
  • tobias88
    De sajnos valakinek mennie kell, mert a 3 posztra ott van:
    Busquets, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Denis, Arda, Samper, Gomes

És akkor már SR-t csak jobbhátvédnek számolom. Gomes előtt voltam úgy vele, hogy valakinek mennie kell, de most már kettőnek nem ártana.
  • Nyiri
    Meglepődtem én is. Sokan már Turan-t zavarnák el. Szerintem nem kellene. Én még bízom a srácban. Az Atleticónal művész volt itt is beérhet.
  • bakkerman
    Igaz mert mar a hivatalos honlapunk is lehozta ! Aztakurva :D Alakulunk
  • bakkerman
    Hoppa kozben a Barca kirakta twitterre, Andre Gomes erkezik a Valenciatol 50 millioert :O :O Ha ez igaz szepen titkoltak
  • bakkerman
    Egy csatart kene igazolnunk (egy center szeruseget) aki jol birja a padot,es akkor megvagyunk szerintem.
  • tobias88
    Rubin Kazan have reached provisional agreement to sign Song from Barca. Player to join them on free transfer if he passes his medical.

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.21. 15:08:02
  • tobias88
    50? Kupában remélhetőleg 9, BL-ben 13, Bajnokságban 38 és még 2 meccs a szuperkupában, azaz 62
  • bakkerman
    Nem rosszak ezek az igazolasok,posztra lettek veve,nem csak hasraütesre. Bar furcsa most ez a francia fellangolas,de egyebkent jo kis jatekosok,es pluszt fognak jelenteni mindenkepp,azert ne felejtsuk el laza 50-55 tetmeccsunk lesz a szezonban,kellenek az emberek.
  • bodajoci
    Az meg mindent visz, h Bravo helyett a német lesz a favorit...fasorban sincs... szomorú idény lesz asszem, bár ne legyen igazam...
  • Tommy H
    Kiez?!

Na meg Umtiti egy Barca védelembe..

Hol vannak a saját nevelések?Inkább velük kellene menni
  • bodajoci
    megint vki akit megvettek azt sehol sem lesz...
  • bakkerman

Még a támadósorba is jöhetne valami francia...
    például egy Griezmann
  • bakkerman
    Leo 21 hónapos felfüggesztett börtönbüntetés. Ez kemény,egy időben két játékosunk is felfüggesztett börtönbütetéssel van. Nem tudom volt-e a futball történelmében ilyenre példa :DDDDD Ja,és még Neymar + Neymar papa ügye folyamatban van.
  • tobias88
    Nincs pénz, szóval Marquinhos biztosan nem jön
  • bakkerman
    Samuel Umtiti nálunk folytatja! :)
    25 millió euróért érkezik,és a cikk szerint még Marquinhos van célpontban a belsővdéő posztra
  • bakkerman
    Leo lemondta a válogatottságot...szerencsétlent rohadtul sajnálom,hihetetlen ez a balszerencse ami már 3. nyáron történik vele...VB döntő,2 Copa döntő,és "csak" ezüstök :(

Közben hivatalos: Dani Alves a Juvéban folytatja! Neki sok sikert az olaszoknál,fasza csapatba került,nagy célokért küzdhet ott is,persze BL-t azért ne nyerjen,azt mi fogjuk jövőre :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.27. 17:25:04
  • Rudee
    Amíg ilyen Nolito-félék szerencsétlenkednek, addig nem lesz újabb cím. Rossz volt nézni néha, Juanfran beadása pl a gól előtti akciónál nb1-esre sikerült :D
  • UUUU
    Ez jó :D

"A katalán klasszisok ismét megmentették ezt a nélkülük jóindulattal is csak középcsapatnak nevezhető, hálátlan spanyol csürhét. Immár sokadjára. Most nem fütyülte ki a gólszerzőt a sok "hazafi"?"
  • Sippie
    namostan... ki jön a helyére?
  • bakkerman
    Bartra ---> Dortmund

A Barcelona közleménye szerint a dortmundiak jelezték, hogy kifizetnék Marc Bartra 8 millió eurós kivásárlási árát, a katalán klub így nem tehet mást, elengedi a 25 éves védőt, aki 11 évesen került a Barca kötelékébe.
    Josep María Bartomeu, a katalán klub elnöke így búcsúzott el a Twitteren Bartrától:

„Köszönöm, Marc Bartra, hogy eddigi életed felét a Barcelonának ajánlottad. Sok sikert ehhez az új fejezethez!”
    A kilencszeres spanyol válogatott védő öt bajnoki címet szerzett a Barcelonával, a Bajnokok Ligáját kétszer, a Király-kupát háromszor, a Spanyol Szuperkupát, az Európai Szuperkupát és a klub-vb-trófeát egyszer hódította el.

Sok sikert neki remélem stabil tagja lesz a Dortmundnak! Jó helyre kerül remek városba brutál szurkolótáborral legyen ő az új Hummelsük :)

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.04. 09:31:04