33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24353 Én a Real-Munak örülök, 2. és 3. legesélyesebb egymás ellen egyből az nekünk csak jó. -
#24352 Milan...nem rossz,kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is,de nehezebbet is,jó ez. MU-Real,Sahtar-Dortmund hatalmas párharcok lesznek!!!! -
#24351 az ország a lényeg. A bunda és a maffia hazája :D -
#24350 :DDDDD -
#24349 Ja... -
#24348 jaj
én is ezt néztem
majd jó eséllyel egy malaga vagy egy valencia elvergődik a döntőig:SS:S: -
#24347 az az Inter... -
#24346 eleg konnyu ellenfelet kaptatok -
#24345 Azért az idegenbeli meccsre figyelni kell, nehogy mindenféle lesgólokat megkapjon az ellenfél :P -
#24344 Csodálatos...
Van 3 kiemelkedő, amiből 2 akár döntőnek is elmenne, Milan-Barca, Madrid-Mu és azért az Arsenal-Bayern se kutya. Ez mellett meg vannak annyira gyengék is hogy nemigaz... -
#24343 De ahogy nezem a Real-MU se orulhet lol. -
#24342 Ill Milan elirtam. fck -
#24341 Akkor a Porto maradt. -
#24340 11:30-tól BL sorsolás ez eurosporton élőben -
#24339 itt most nem az a lényeg,hogy mikor térhet vissza a padra,hanem hogy mennyire súlyos a dolog,de hálistennek nem az! Ha a Karácsonyt is otthon töltheti,akkor olyan nagy baj nem lehet. Kitartás Tito! -
#24338 viszont úgy néz ki ez a tavalyihoz képest "gyerekjáték"-nak tűnik, 1 meccset kell csak kihagynia mint vezetőedző -
#24337 Hogy mindig van valami "jó" hír. Tumor lábtörés tumor tumor... -
#24336 Miércoles 19-12-2012, 14:35 Wednesday 19/12/2012, 14:35
Doctors, Vilanova optimistic. According to sources consulted by SPORT, routine control he was subjected coach Tuesday was detected a small node within an inch of the place in which you removed the previous tumor. La operación de este jueves sería para intervenírselo. The operation would be to intervenírselo Thursday. The good news is that it is of much less serious than the last.So much so that, if everything goes as planned, it could even spend Christmas at home and join the workouts in a month. -
#24335 hihetetlen,nem lehet erre mit írni...olyan szépen alakult eddig ez az őszünk,jól játszunk,a csapat dönti a rekordokat,Leo élete formájában,jönnek a hírek a szerződéshosszabbításokról,Abidal visszatéréséről...és kapunk egy ilyen hírt :( Faszba az egész idei szezonnal,a rekordokkal,levan szarva minden,CSAK GYÓGYULJON meg a mesterünk!!! -
#24334 Tito Vilanovát,a Barcelona edzőjét tavaly novemberben operálták meg egy rákos daganattal, de spanyol sajtóértesülések szerint állapota visszaesett, a daganat kiújult, ezért újra kórházba kerül.
Az elkövetkezendő hetekre a Barcelona csapata törölte minden tervezett programját, így nem lesz karácsonyi közös vacsora a sajtóval, és a katalán klub elnöke, Sandro Rosell sem tartja meg mára tervzett sajtótájékoztatóját. A klub hamarosan hivatalos bejelentés ígért.
Tito Vilanovát tavaly operálták meg rákos daganattal, de a tumort sikeresen eltávolították. Most azonban a Barcelona trénere visszaesett, ami újabb komoly műtéti beavatkozást jelent.
Az edző nyáron vette át Josep Guardiola helyét a kispadon, addig segédedző volt. Idén kilenc ponttal vezeti a tabellát az Atlético Madrid előtt, és 13-mal előzi meg a nagy rivális Real Madridot.
A hírek szerint valószínű, hogy a Barcelonának a szezon hátralévő részében meg kell oldali a tréner helyettesítését, és már meg is tette a szükséges lépéseket.
Ilyen nincsen,a kibaszott kurva életbe Abidalról jön egy nagyon jó hír,hogy végre visszatérhet,erre a semmiből jön ez Titoval...Istenem
JOBBULÁST TITO!!!! Küzdeni fog,és ő is győzni fog,ahogy a pályán is!! ÁNIMS TITO -
#24333 Bazz :( -
#24332 Nabazmeg... kiújult Vilanova rákbetegsége -
#24331 Ma 24 éves Alexis Sanchez,Isten éltesse sokáig!
(és végre elkezdhetne focizni is) -
#24330 a lényeg hogy a címben benne legyen a Barca, ez az nso mottója -
#24329 Fasza írás,és legalább nem mi vagyunk a középpontjában a cikknek,mindigis érdekelt az Ajax utánpótlásnevelési rendszere,lehetne róluk több cikk is a neten,ne mindig csak rólunk meg a Madridról írjanak... -
#24328 Hihetetlen ez az ember!!!! Nem lesz már olyan mint régen,ebben biztos vagyok,de nem is ez számít,hanem majd az,amikor kifog futni a Nou Camp gyepére és 90 ezer ember fogja éltetni!! Küzdeni akart,és saját egészségét kockáztatva is VISELNI AKARJA a csapat mezét,ez nálam mindennél többet ér!! Egy igazi példakép! ABI22 -
#24327 Eljött Abidal ideje, itt a visszatérés
-
IXEMGabeo #24326 A Barca a topjátékosnevelde
érdekes cikk -
#24325 jaja!! -
#24324 Xavi, Messi és Puyol hosszabbított. -
#24323 Nem. Röhögök, ahogy kapálózik 13 pont hátránynál :D -
#24322 Tito eddig összesítve 20-2-2vel kezd, ami azért nem rossz... -
#24321 Az igazság az,hogy ezen a szinten,amit ők ketten képviselnek,már egy tucat orvos,dietetikus,pszichológus foglalkozik velük,minden szart mérnek rajtuk,hogy a lehető legkisebbre csökkentsék egy esetleges sérülés lehetőségét. Az se véletlen,hogy kisebb csapatok nagy játékosai évente elszenvednek 1-2 komolyabb sérülést,vagy akár egy Coentrao,vagy Mascherano is lesérül 1 évben többször,de Messi meg Ronaldo nem. -
#24320 hát nemtom, ronaldo mikor volt sérült utoljára, olyan istenigazából? Mindenbe próbálnak belekötni, irigyek, és nincs jobb dolguk. -
#24319 csak a sok betegagyú szerint a gyógyszerek miatt nem "képes" lesérülni hosszabb időre...undoritóak az ilyen emberek -
#24318 Szerintem nem gyógyszertől tanul meg valaki focizni :D -
#24317 karrierje elején eleget volt sérült, szerencsére kinőtt belőle :D
Amúgy meg kit érdekel? Levitték aztán játszott, és akkor mivan? Műringyó inkább a saját csapatával foglalkozzon. -
#24316 A cikk alatt sokan megkérdőjelezik Leo gyógyszereinek a mai hatásait,amiket kapott anno 10 éve...Nyílván Mourinho nem erre gondolt,ő szerintem arra gondolt hogy Leo megteheti hogy leviteti magát,hogy ne kelljen játszani,majd két nap múlva meg lövi a gólokat,mindezt következmény nélkül. Erre gondolt a nagy JM. Sajnos már más nem jut eszébe,nyílván saját játékosait nemfogja leszidni a sajtóban. -
#24315 Nem hiszem hogy ezzel olyan dologra utalt volna hogy Messi új lábat kapott vagy ilyesmi. Amúgy az tényleg durva hogy kb az elmúlt években ha volt 1 két hetes kihagyása, nem több. Egyszer a bokája is be volt dagadva mint állat, na én egy olyan bokaszalag húzódással 3 napig nem jártam ő meg 2 hét múlva kezdőben volt -
#24314 "Van, akit hordágyon visznek le, és két napra rá már topformában játszik" - utalt Lionel Messi gyors felépülésére José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az Espanyol elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatóján.
nektek amikor ilyet olvastok nem szorul ökölbe a kezetek?