33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci
    és milyen jól teszi
  • WuFraZselic
    idei 121 gólból 91et Messi lőtt?!
    lol...
  • [HUN]FaTaL
    Villa sokkal jobban játszik, mint Pedro, több gólt lőtt.

Azért az egy vicc, hogy Adriano több gólt lőtt, mint Alexis és Pedro együtt.

Alexist el kéne adni, és Tellonak szerintem több lehetőséget kellene kapnia. És kéne venni végre egy csatárt, mert Messi, ha valami folytán megsérül, vagy eltiltják sárgák miatt, akkor nem tudom mi lesz..
  • bakkerman
    3 pont megvan,játék szokásos,kapott gól szokásos,2 helyzetből talált gólt a Valladolid...támadásban szarok vagyunk,Leo topformában,csak ugye ez meddig tart...Villa,Alexis náluk nagyon kilóg a lóláb,abszolút nincs kizárva hogy nyáron elmennek...sorozatosan szarul játszanak,szeretem Villa játékát,meg szimpatikus srác sokat tett értünk,de nyáron mehet...Alexisnek meg vagy a spanyolfoci nem fekszik,vagy a mi stílusunk,nem tudom,ő is mehet...sajnos :S
  • tobias88
    Én csípem Tello-t, nagyon jól játszik és mindig kreatív, aktív és él a lehetőséggel ahogy ma is láthattuk. Azt viszont nem értem, hogy miért nem kap több lehetőséget, ha mind Villa, mind Pedro, mind Sanchez a béka segge alatt...
  • XLVII
    "A Barca megdöntötte a Real Madrid tavaly 199 találattal beállított éves gólrekordját is: Lionel Messiék jelenleg 201-nél járnak."forrás:NSO
  • Sippie
    na azt én se értettem...
  • tobias88
    Alves 5ösről visszapasszolt
  • tobias88
    Messi ilyen helyzetet utoljára az anyaméhben hagyott ki de ott bezavart a magzatvíz.

u.i.: ezt meg minden nehézség nélkül belövi...
  • tobias88
    rosszul vannak faragva ezek a kapufák
  • tobias88
    Ennyi erővel Pedro is mehetne hiszen ő is rossz mostanság. Korai lenne még ilyen nagy változás szerintem.
  • homeless
    Sanchez megint fájdalmasan szar és nem csak a kihagyott ziccer miatt. Szimpatikus gyerek de most már én is amelett vagyok, hogy jobb lenne eladni:(
  • tobias88
    Micsoda beadás Alvestől. Onnan Adriano gólt is lő...
  • bakkerman
    ezt bazmeg torgelle belövi csutkarészegen csukott szemmel...ebben a csapatban senki nem tud gólt rugni csak Leo,KURVAJÓ!!!
  • tobias88
    Villa ezt még csukafejessel is betette volna... Sanchez te gyökér te
  • [HUN]FaTaL
    Sanchez te balfasz
  • bakkerman
    én is megnézném Neymart Barca mezben,de csak ha képes visszavenni az egójából,mert még egy Ibra nem kell.
  • tobias88
    Hát nem tudom. Viszont azon vagyok, hogy Neymar elélne nálunk, nézzétek csak meg Tello-t. Sanchez és Pedro más stílusúak és szenvednek is rendesen míg Tello ha kap lehetőséget rendre jól játszik, megpróbálja az 1-1 elleni szitukat míg a 2 nagynév mostanában nem (Sanchez utolsó meccse kivételesen jó volt ilyen szempontból)
  • bakkerman
    Alexist meg az Udinese visszakarja csábítani nyáron,kölcsönbe,vagy végleg(mondjuk ez elég kamugyanús),és ha a chilei hajlana az olaszok felé ismét,akkor beszállna az Inter...
  • bakkerman
    Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Tito Vilanovát már nem az intenzív osztályon kezelik tegnapi műtétje után, de még nem lehet tudni, mikor hagyhatja el a kórházat.
  • kaposi1
    Mert a Barca egy nagy család és gondol azokra is akik nélkül nem tartanának itt.
    Vagyis ránk szurkolókra.

Ő meg már sejt valamit hogy ki kapja azt a bizonyos labdát Januárban.
  • bakkerman
    A Liverpool és a Tottenham vinné januárban Villat,15 millió környékén van a reaális értéke,nyárra pedig szóbahozták velünk Javier Hernandezt a MU-ból. Érdekes!
  • bakkerman
    az meg a másik!
  • Sippie
    Hát azért egy játékos sérülését kívánni eléggé retardált dolog
  • bakkerman
    egyszer lesérülne 1 hónapra,és abban a hónapban ugyanúgy megnyernénk minden tétmeccset,kiváncsi lennék mit találnának ki a haterek.
  • Zenszkij
    akkora az arc, hogy nagy lesz a pofáraesés :D, ideje hogy Messi lesérüljön
  • tobias88
    Nem csak a fogadóirodák, láttad te az idei Milan-t? Kb akkora a különbség a tavalyihoz képest mint az idei Madrid és a tavalyi Madrid között.
  • Sippie
    Milán továbbjutásra 4.5-ös szorzó van... hmm, a fogadó irodák eléggé egyoldalúnak látják a küzdelmet :D
  • bakkerman
    Masch baszki :DDDDDDD ha az lenne a neve,hogy Javier Rosell,aztis elhinném hogy a fia Rosellnek :DD
  • bakkerman
    csávók
  • Jakuza001
    Amugy szerintem a REalnak egyetlen egy makja van ami megkimeli a kiesestol....
    Hogy jon a vilagvege. :PPPPPP
  • Effe88
    lol
    szégyen
  • bakkerman
    minden a tervek szerint alakult,ragyogó munkát végeztek! :DD
  • Sippie
    Nem is értem honnan veszed ezt:

"Tegnap elvégezték a próbasorsolást is – az események bizarr összjátéka folytán a „főpróba” ugyanazokat a párosításokat hozta, mint a csütörtöki „előadás”! "
  • IXEMGabeo
    jobbulást neki! Mocskos dolog a rák
  • Effe88
    néha nekem is ez az érzésem
  • bakkerman
    én az Arsenalnak örültem volna úgy teljes szívemből,csórikat 2006 óta folyamatosan szopatjuk (na meg ugye Cesc-Song leigazolása..:DD ) jó buli lett volna megint kiejteni őket
  • [HUN]FaTaL
    Má' megin a Milan? :D Nem baj, kiejtjük őket idén is :D
  • bakkerman
    egyébként ma is bebizonyosodott,hogy totál irányított az egész sorsolás,amikor kiderült,hogy a Real csak csoportmásodik lesz,a MU meg első,jöttek is a hírek hogy mekkora csúcspárositás lenne 2002/2003-as szezon után ismét összecsaphatnak...és totál véletlenül össze is kerültek.
  • limperatore
    tudom h rossz emlekek vannak rola :))