Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hát nagyon remélem hogy nem favágás lesz!!!! Ha mégis veszek egy Real sálat és leköpöm,elégetem,levideózom és fölnyomom a youtube-ra. <#nevetes1>#nevetes1>
Bocsesz Real drukkerek.
Forrás:NSO
Nem kapkodta el. 😊
Forrás: NSO
Van isten, nem jön hozzánk.
Remélem sírni fog a Nou Camp-ban. Arca az van akkora hogy nem fér be az öltözõbe.
Neki az a filozófiája hogy csak Brazil állampolgár lehet a világ legjobb játékosa? Megkérdezném tõle hogy látta-e az idei klub vb-t. Nálam elég szépen leszerepelt a kis kedvence.
ez komoly?? 😄
„Éricet és az unokatestvérét tegnap operálták meg Barcelonában, és jelen pillanatban minden rendben van. Õ szeretné megköszönni mindenkinek a támogatást, az üzeneteket, amit neki címeztetek. Köszönjük” – tette közzé Abidal felesége, Hayet Abidal az üzenetet férje közösségi oldalán.
Hasonlóan nyilatkozott David Venditelli, a futballista ügynöke is a TV3 katalán televíziónak, megerõsítve, hogy egyelõre nincs ok az aggodalomra:
„Tudjuk, hogy a következõ órák kulcsfontosságúak lesznek abból a szempontból, hogy minden a lehetõ legjobban menjen. Egy nagy mosollyal fogadott bennünket, és arra kért engem, hogy minden katalánnak, spanyolnak és a világon máshol élõ szurkolónak is köszönjem meg a támogatást, mert a világon tényleg mindenhonnan kapott támogatást, és mindenki mielõbbi felépülést kívánt neki.”
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az operációt kedden délután 3 órakor kezdték el a barcelonai klinikán, és a beavatkozás közel kilenc órát vett igénybe. A francia futballistát az éjszaka folyamán ébresztették fel az altatásból.
„Mielõtt beléptem, arról tájékoztattak, hogy befejezõdött az operáció, és negyvennyolc órát várnunk kell, hogyan alakul az állapota. Nagy köszönettel tartozunk az orvosoknak. Különleges nap volt ez számunkra, mivel tudtuk, hogy miközben játszunk, Abidal a mûtõben fekszik. Köszönjük a hetvenezer embernek, aki kedd este kijött a Camp Nouba" – mondta Josep Guardiola.
The Matrix has you...
http://goo.gl/gd6Zi5
Arra, hogy ugy fog gondolkozni a muringyo, hogy a dontetlent kell mindenaron megvedeni es visszafog allni a 9emberes vedekezesre es egy csataros kontrakra, es ez lesz amivel ki is nyirja magat, mert mar ezerszer leirtam, hogy lehet a Barcat megverni jatekkal, ha nincs kulso tenyezo.
Amugy nem vettetek eszre, hogy annyira nagy edzo a portugal, hogy nincs is sajat otlete ? Azt probalja jatszatni, amit mi jatszunk, mar regota, meg a 3-5-2-t is probalja masolni.
The Matrix has you...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The Matrix has you...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ahogy eddig láttam többnyire jogos reklamációkat fogalmaztunk meg, ha pedig nekünk fújtak - akármilyen szégyen is - elismertük. Ugyanez kevés csapat topikjáról mondható el azért. Vannak rendes, tisztességes szurkolók is, akik felemelt fejjel tudnak veszíteni is, ha az szabályos keretek között zajlott.
The Matrix has you...
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.twitch.tv/hegii
"Kiderült hogy április 21-én lesz a Barcelona - Real Madrid meccs. Sokak szerint ott fog eldõlni a mérkõzés" - Már hol máshol dõlne el? <#idiota>#idiota>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
aztan az otos sarkanal az alapvonarol kepes volt ugy rugni a labdat, hogy felso kapufa lett. 😛
Kesz van ez az ember, valahonnan a Marsrol johetett, mert hogy en attol fuggetlenul, hogy Barcelona szurkolo vagyok, de az eltel 35 ev ota amiota nezem a labdarugast en meg ilyen labdarugot nem igazan lattam, pedig eloben lattam Pelet jatszani es Maradonat,Van Basten es hasonlo labdarugokat.
Na de egyik se volt ekkora UFO.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most gondolhatja barki is komolyan, hogy hiszti kriszti jobb jatekos nala, mikor kozeleben sincs ?