Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
A szíve is ízig-vérig Blaugrana,jövõre is láthatjuk,de ha visszavonul utána is számomra õ lesz a Kapitány mindig! És a mezét visszavonultatnám addig,amíg nem jön ismét egy saját nevelésû világklasszis középsõbekk 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Nekem õ a kedvencem, de sajnos már a csupaszív játékát nem sokáig láthatom <#rinya>
bakkerman
Ma lett 34 éves a Kapitány,Carles Puyol!!! Isten éltesse nagyon sokáig még!!!!

tobias88
Komolyan mondom én Mou-ból azt is kinézem, hogy Altintop a pályán lesz és az lesz a feladata, hogy rúgjon le akit tud lehetõleg úgy, hogy ne kapjon lapot, hogy kiállítás ne legyen de azért sérüljenek le a BL döntõre páran.
tobias88
Jah és a sehonnai Brazil bajnokságba rúgja majd a szezonbeli 30 gólt és istenítik majd a Brazilok... És minden héten jön egy Pelé nyilatkozat
Pepe és Ramos egymást rúgják az nem baj. Pepe-bõl ki is nézem. <#nevetes1>
Hát nagyon remélem hogy nem favágás lesz!!!! Ha mégis veszek egy Real sálat és leköpöm,elégetem,levideózom és fölnyomom a youtube-ra. <#nevetes1>
Bocsesz Real drukkerek.

Sippie
nem fognak azok a gyõzelemre menni. Csak arra hogy lábat törjenek, borítékolható lesz a pepe ramos rugdosódás, esetleg olyanok lépnek a pályára akiknél nem baj ha eltiltást kapnak. B csapat, csonttörésre.
"Barcelona: Afellay hat hónap és 21 nap után felépült sérülésébõl"
Forrás:NSO
Nem kapkodta el. 😊

"Brazília: Neymar elmondta, a Santosnál szeretné befejezni karrierjét"
Forrás: NSO
Van isten, nem jön hozzánk.

"C. Ronaldo: A vereség nem szerepel a szótáramban" <#nevetes1>
Remélem sírni fog a Nou Camp-ban. Arca az van akkora hogy nem fér be az öltözõbe.

Apu biztos betolta az akadémiára hátha lesz belõle valaki. <#eplus2>

[HUN]FaTaL
Hehe 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Jaja, beindult a Twittere és a hülyeségek is jönnek vele <#whatever>
bakkerman
remélem csak félrefordították,mert amúgy nagyon cink az öreg...elhiszem,hogy Neymar az õ pártfogoltja,õ is Santos nevelés,de azért levehetné a brazil szemellenzõt Pelé,Neymar egyelõre még csak egy túlhypeolt brazil tehetség,amíg nem jön be európába,és tesz le valamit az asztalra,addig nem lehet egy lapon említeni Messivel.

Szerintem az öreg agydaganatot kapott vagy agyfingást vagy nem tudom.
Neki az a filozófiája hogy csak Brazil állampolgár lehet a világ legjobb játékosa? Megkérdezném tõle hogy látta-e az idei klub vb-t. Nálam elég szépen leszerepelt a kis kedvence.

<#taps><#eljen>

szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/jatekosok/labdarugas-messinek-eloszor-neymarnal-kene-jobbnak-lennie-pele-2125592

ez komoly?? 😄
bakkerman
Úristen,milyen jó hír!!!

„Éricet és az unokatestvérét tegnap operálták meg Barcelonában, és jelen pillanatban minden rendben van. Õ szeretné megköszönni mindenkinek a támogatást, az üzeneteket, amit neki címeztetek. Köszönjük” – tette közzé Abidal felesége, Hayet Abidal az üzenetet férje közösségi oldalán.

Hasonlóan nyilatkozott David Venditelli, a futballista ügynöke is a TV3 katalán televíziónak, megerõsítve, hogy egyelõre nincs ok az aggodalomra:

„Tudjuk, hogy a következõ órák kulcsfontosságúak lesznek abból a szempontból, hogy minden a lehetõ legjobban menjen. Egy nagy mosollyal fogadott bennünket, és arra kért engem, hogy minden katalánnak, spanyolnak és a világon máshol élõ szurkolónak is köszönjem meg a támogatást, mert a világon tényleg mindenhonnan kapott támogatást, és mindenki mielõbbi felépülést kívánt neki.”

Amiga
Íme az ember, aki azt látja, amit látni akar. Szép álomvilágot építettél, irigyellek érte. <#taps>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

tobias88
Nem volt az annyira kamu, csak nekünk ilyenbõl a szezonban egyet nem kaptunk pedig minimum 5öt, de inkább 10 ilyen eset volt...
szerencséjük volt azért azzal a 2 (3) pontrugással. az utolsó párperc 2 nagyhelyzetük volt össz talán.

Sippie
*készülhetünk
Sippie
Fene, pedig 1-1nél még bizakodtam hogy izgalmas classico lesz. De most készülhet a rugdosásra, reméljük lábtörés nem lesz :S
Jakuza001
A jol megszokott Real Madrid kamutizenegyes is megvolt.

bakkerman
milyen gyorsan mennek az évek,még emlékszem Dinho nálunk volt,és a sportklubon a barca tv leadott valami felkészülési meccset,és már akkor oktatta a népet 😄

bakkerman
ma lett 21 éves Thiago,Isten éltesse sokáig! <#integet2>

tobias88
De az óta volt pár Clasico más játékkal, és ott csak a szerencsén múlt, hogy a Barca nyert. Remélem olyan taktikával fognak kiállni Pepe nélkül.
bakkerman
Reméljük minden rendben ment!!! Akkor ez a tegnapi gyõzelem sokkal többet ér egy sima 3 pontnál,ez a gyõzelem Abié!!!!

Josep Guardiola, a Barcelona vezetõedzõje a katalánok Getafe ellen 4–0-ra megnyert tegnap esti bajnokija után elmondta, Éric Abidal túl van a májátültetésen.

Az operációt kedden délután 3 órakor kezdték el a barcelonai klinikán, és a beavatkozás közel kilenc órát vett igénybe. A francia futballistát az éjszaka folyamán ébresztették fel az altatásból.

„Mielõtt beléptem, arról tájékoztattak, hogy befejezõdött az operáció, és negyvennyolc órát várnunk kell, hogyan alakul az állapota. Nagy köszönettel tartozunk az orvosoknak. Különleges nap volt ez számunkra, mivel tudtuk, hogy miközben játszunk, Abidal a mûtõben fekszik. Köszönjük a hetvenezer embernek, aki kedd este kijött a Camp Nouba" – mondta Josep Guardiola.

bakkerman
jóreggelt,jó meccset láthattunk tegnap,néhol igencsak szemet gyönyörködtetõen csapatták a srácok! 😊 Az elsõ félidõben nagy dühített,hogy miket hagytunk ki,de jött Messi egy hihetetlen góllal...amit ott csinált Iniestaval,na az maga a futball!!! Az elsõ gólunk is nagyon szép volt,Alexisrõl eddig is tudtuk,hogy jó a lövõtechnikája! 3. gólunknál Cuenca álomlabdát adott,szép fejes volt a kis chileitõl 😊 Amúgy meg,az a gól amit elvettek tõlünk,egész szezonra nézve top10-es lett volna,Xavi csatárokat megszégyenítõ higgadtsággal oldotta meg a helyzetet,nagy kár hogy elvették 😞 4-0,ez a lényeg!! BARCA!

reméljük Pep felkészül erre a verzióra is és kitalál valami okosságot. Jó lenne elkenni a szájukat és végül megnyerni szépen a bajnokságot, olyan egyetlen pontocskával 😊

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
A 9 emberes védekezés az favágással jár, és egyedül ezzel tudtak nyerni tavaly is a kupadöntõben. De most nem fognak 😄

Jakuza001
En tudod mire szamitok ?
Arra, hogy ugy fog gondolkozni a muringyo, hogy a dontetlent kell mindenaron megvedeni es visszafog allni a 9emberes vedekezesre es egy csataros kontrakra, es ez lesz amivel ki is nyirja magat, mert mar ezerszer leirtam, hogy lehet a Barcat megverni jatekkal, ha nincs kulso tenyezo.

Amugy nem vettetek eszre, hogy annyira nagy edzo a portugal, hogy nincs is sajat otlete ? Azt probalja jatszatni, amit mi jatszunk, mar regota, meg a 3-5-2-t is probalja masolni.

tényekhez nem is nagyon lehet hozzáfûzni, ez is igaz 😊

The Matrix has you...

Sippie
Egyébként csak én féltem a játékosokat a classicotól? Ha megmarad az elõnye a reálnak, simán felküldhetek 11 favágót akinek más feladata sem lesz csak lerúgni Messit, Xavit, Init, így a Bl-t is be tudnák húzni
LasDen
értettem az egészet (tudom nem magyarázom már ki 😄), de a többihez nem akartam hozzáfûzni semmit...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megláttad a lényeget, az már biztos...

The Matrix has you...

LasDen
szerintem nincs miért bocsánatot kérnem, nem írtam semmi olyat, ami bárkire is rossz lenne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

persze-persze. mindig ez van, elõbb duma aztán gondolkozás és sûrû bocsánatkérés. azért túl sok elvakult barca-sal nem nagyon találkozhattál ebben a topikban, többnyire mi is kritizáljuk - fõleg Jakuza - a saját csapatunkat,ha szarul játszunk, még akkor is ha nyerünk, mert sok helyzetet viszont nem használunk ki.
Ahogy eddig láttam többnyire jogos reklamációkat fogalmaztunk meg, ha pedig nekünk fújtak - akármilyen szégyen is - elismertük. Ugyanez kevés csapat topikjáról mondható el azért. Vannak rendes, tisztességes szurkolók is, akik felemelt fejjel tudnak veszíteni is, ha az szabályos keretek között zajlott.

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Nem ezt mondta, hanem hogy Fabregas (mivel Arsenal játékos volt) gyõzze meg RvP-t, hogy miért is kéne ide jönnie neki.

LasDen
akkor bent volt, +-1 nem számított most....egér meg nem vagyok, nem szeretem õket...vak meg, hát affelé haladok 😄

Sippie
Ja csak úgy fogalmazta meg hogy "Fabregas mehetne" de akkor lehet hogy rábeszélni mehetne.
Christian88
Én csak olyat hallottam, hogy Fabregasnak kellene rávenni RvP-t, hogy milyen jól járna, ha ide jönnne játszani. Cserérõl szerintem szó sem volt.

http://www.twitch.tv/hegii

Sippie
Mondjuk a riporter magyarázta ezt, de tényleg most jut eszembe hogy mekkora baromságokat mondott ezen kívül is. Ettõl függetlenül is iszonyat pénz ez, és szerintem olyan kidobott lenne mint az Ibra féle. Fabregassal szerencsénk volt, itt nevelkedett könnyen beilleszkedett, de másnál ez egyáltalán nem ilyen könnyû, nem is értem hogy került szóba a neve. Vagy max arra hajtunk hogy nehogy a reál vegye meg elõbb? 😄
tobias88
Kommentátor:
"Kiderült hogy április 21-én lesz a Barcelona - Real Madrid meccs. Sokak szerint ott fog eldõlni a mérkõzés" - Már hol máshol dõlne el? <#idiota>
ki mondta ezt amúgy? sztem már rég nem téma kettejük közti ordító különbség

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza001
Az vazz, mi volt mar az az utolso percben ?😛
aztan az otos sarkanal az alapvonarol kepes volt ugy rugni a labdat, hogy felso kapufa lett. 😛
Kesz van ez az ember, valahonnan a Marsrol johetett, mert hogy en attol fuggetlenul, hogy Barcelona szurkolo vagyok, de az eltel 35 ev ota amiota nezem a labdarugast en meg ilyen labdarugot nem igazan lattam, pedig eloben lattam Pelet jatszani es Maradonat,Van Basten es hasonlo labdarugokat.
Na de egyik se volt ekkora UFO.

utálom azt a faszt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza001
Missei 51 merkozes 61 gol 25 golpassz.
Most gondolhatja barki is komolyan, hogy hiszti kriszti jobb jatekos nala, mikor kozeleben sincs ?

Jakuza001
Persze -persze, ettol meg az bent volt es te meg egy madridi vakeger vagy. 😛