33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci
    ez kész :D
  • [HUN]FaTaL
    :D:D
  • bakkerman
  • Effe88
    XDXD
  • kaposi1
    Nekem jó a Football factor is.
  • bakkerman
    Nézz szét boltokban is,könnyen felismerhető ami official termék,például hervisben vagy intersportban is lehet kapni Barca mezt(azt nem tudom névvel együtt-e...),vagy nagyobb Nike boltokban!Itt egy kép a mezről,lent két oldalt ha rajtavannak azok a nyomtatványok,akkor biztosan eredeti! Hol laksz?
  • Gaba94
    Azért gondoltam a Barca Store-ból, mert - bár drágábban jutok hozzá - biztos lehetek benne, hogy eredeti terméket vásárolok.
  • bakkerman
    Zseniális cikk,ez a rész pedig full libabőr

Xavi felegyenesedett ültében. Pep látta őt játszani? Pep látta őt játszani a saját posztján? Látta, hogy ő viseli a csapatban a karszalagot? Észre se vette, de a keze elkezdett remegni. Pep elmosolyodott, a szeme csillogott, a hangja és a varázsa megtöltötte az egész termet.

- Van egy különleges oka annak, hogy miért játszunk egy meghatározott stílusban, és miért akarjuk ugyanezt megtanítani nektek. Azért tesszük, mert azt gondoljuk, hogy ti is felelősséggel tartoztok Katalóniának és a szurkolóknak. Ezek nem régimódi elvek és ez nem a régmúlt. Ez igaz ma és igaz lesz mindaddig, amíg viselitek a csapat mezét. Ne érezzétek ezt tehernek, gondoljatok úgy erre, mint kiváltságra. Mert az is. Kiváltság.

Xavi meg mert volna esküdni, hogy Pep egy pillanatra ránézett és a szavai és a mosolya csakis neki szóltak.
  • bakkerman
    ne Barca store-ból rendeld! Jó persze,úgy az igazi,meg mégiscsak tudod,hogy egyenesen Barcelonából jött,de drága nagyon! Ha név nélkülit is vennél,akkor megoldhatod magyar webshopokból is 15-20k-ért
  • Gaba94
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

A következő "szint" már nekem is egy mez kell, hogy legyen, viszont az árban is húzósabb. Mindenképp a Barca hivatalos boltjából rendelném, ahonnan kiszállítással együtt vagy 30.000 forintba biztos benne lenne. Természetesen 'Messi'-vel a hátán :)

Ezt meg ajánlom mindenkinek, nagyon jó olvasmány! ;)
  • bodajoci
    Boldog Karácsonyt mindenkinek. Nekem a hűtőmágnestól a sálig, szinte minden megvan, a testvérem hozta a Camp Nou melletti boltból, de egy idei Messi mezért én is meg vok őrülve kb.
  • bakkerman
    Hehe :D Én saját magamnak Puyi mezt akartam volna venni,ő mégiscsak katalán,és kitudja meddig lesz még aktív,de így hogy hosszabbított még 1 évet örülök,és jövőre megveszem az 5-ös Carles mezt,ha Leonak helye van a falamon,akkor az "öregnek" is! :) Idegenbeli mezünk nekem idén nem tetszik :S

Barca Toons

Songot sikerült beöltöztetni valami jumurdzsák szerüségnek :DDDD
  • kaposi1
    Nálunk a gyerek a vendég Messi mezért volt megörülve.
    Többek között azt a Barca relikviát hozta neki a jézuska.
    Mondtam neki, azért nyáron gondoltál a méhecskékre is?
  • [HUN]FaTaL
    Mindenkinek boldog karácsonyt :)
  • Jakuza001
    Neked is Bakker, es a tobbi szurkolonak is hovatartozastol fuggetlenul Boldog Karacsonyt.
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kaptam ma egy kedves rokontól egy idei hazai Messi mezt,rohadtul váratlanul ért,mert úgy volt,hogy én veszem meg magamnak januárban,de végülis ma elhozta a Jézuska ezt a kincset :)) Szép lassan összeáll a szentélyem,még egy zászlót veszek kétünnep között,és a falamon lesz egy FCB részleg :)) Mez a hátuljával belesz keretezve egy fakeretbe,az felszögelve,fölé egy katalán zászló,alattuk pedig egy polc,amin a sál,a bögre,és a minizászló lesz :) Életem része a Barca,és megérdemli ez a klub,amennyi mosolyt már az arcomra csalt,és sok szép pillanatot okozott nekem,hogy csináljak egy ilyen díszfalat :) Ha összeáll minden,rakom a képet!! :)
  • Sippie
    Köszönjük, viszontkívánjuk :)
  • Oziris666
    BL-t amúgy is szerencsével lehet csak nyerni...
  • bakkerman
    Boldog Karácsonyt kívánok a topik az összes lakójának,vagy a csak simán betévedőknek! :)
  • IXEMGabeo
    az túlzás h bemákolt 2 bajnoki cím egymás után nem mák szerintem...2005-ben a Chelsea akár meg is nyerhette volna a BL-t csak egy bizonyos gól, ami nem volt gól akadályozta meg őket benne...1 vereségük volt akkor a bajnokságban úgy nyertek...2006-ban hozzácsapták a Community Shieldet.
  • tobias88
    Az más Mou volt még annó. Arrogáns volt akkor is, de edzői hibákat nem is vétett szinte. Azóta a Barcába belebetegedett szerintem, elgurult a gyógyszere. (és a hibákat is halmozza mostanság)

Porto-val és az Interrel is szerencsével nyerte azért meg a BL-t, tavaly jöhetett volna ez így össze szerintem a Madriddal, de a Bayern jobbnak bizonyult. (a Chelsea meg bemákolt minden meccset)
  • IXEMGabeo
    ebből látszik, hogy beteg ez a Real Madrid. Ha Mounrinhoval se tudnak BL-t nyerni ott komoly gáz van:D Nem akarok vitát szítani a Madrid topikban, de nem véletlen h 10 éve nem tudnak BL-t, de még UEFA kupát és új nevén Európa ligát se tudnak nyerni.

Porto, Inter mindkettőből BL csapatot csinált úgy, hogy előtte mindkét csapat álmodni se mert volna diadalról ezenkívül a Chelseaből is nagy csapatot csinált amíg ott volt, a Reallal is bajnok lett, de a BL győzelem a túlzott elvárásokkal tarkított csapatoknál nem fog összejönni.
  • szabii98
    igazad van, nem igazán fekszik neki a la liga....menjen vissza az interbe. csak az a gáz, hogy nemtudom ki tudná mégiscsak helyettesíteni őt, mert ha nyerünk, akkor az bizony az ő érdeme is
  • bakkerman
    blaugrana al vent
    un crit valent
    tenim un nom el sap tothom
    Barça, Barça, Baaarça!

amikor 90 ezer ember telitorokból nyomja,istenem de ott lennék!!!

homeless: korrekt vélemény,ígylátom én is!
  • Jakuza001
    Az egész pálya
    Egy kiáltás
    Mi vagyunk a kék-vörösek
    Nem számít honnan jövünk
    Délről-e vagy északról
    Most egyek vagyunk, egyek vagyunk
    Egy zászló minket összefog

Kék-vörös a szélben
    Egy bátor kiáltás
    Van egy nevünk, mindenki tudja:
    Barça, Barça, Baaarça!

Játékosok, szurkolók
    Együtt erősek vagyunk
    Annyi lelkesedéssel teli év
    Annyi gólt kiáltottunk
    S bebizonyosodott, bebizonyosodott
    Hogy soha senki minket legyőzni nem fog

Kék-vörös a szélben
    Egy bátor kiáltás
    Van egy nevünk, mindenki tudja:
    Barça, Barça, Baaarça!
  • homeless
    Szerintem ebbe a beteges Barca fóbiába bukott bele. Nagy hiba volt részéről, hogy megpróbálta egymásnak ugrasztani a Real és a Barca spanyol játékosait. Hibába nyertek bajnoki cimet, összességében sokkal többet ártott a Realnak, mint amennyit használt. Csak azok a Realosok nem akarják elzavarni, akik ugyanabban a beteges Barca fóbiában szenvednek, mint Mourinho, mert ők csak azt látják, hogy vele párszor sikerült megszorongatniuk a Barcát.
  • bodajoci
    ki nem szarja le :)
  • tobias88
    Amúgy a 26. fordulóra kéne 39 pontos előny a sorfalhoz, szóval nem hiszem hogy meglesz
  • tobias88
    "Vállaljuk a felelősséget azért, hogy ebben az idényben nem teljesítünk jól, nem hozunk egy jó bajnokságot, de mérkőzésről mérkőzésre történnek olyan dolgok, melyekről nem szívesen beszélek, nyilván, miután vesztettünk. Nem akarok a felelősség alól kibújni, sem a pontkülönbség elől megfutamodni, de így van, ez az igazság."

Vállalja a felelősséget de mégsem vállalja. Kíváncsi lennék arra tényleg, hogy mi a fenéről beszél? Mert idén a Madrid azért köszönhetett pár pont előnyt a bíróknak (na nem a bajnokságot), de idén erről szó sincs...

Motiválatlanok, formán kívüliek, és sokan elöl csak sétálgatnak.
  • bodajoci
    szánalmas ez az ember, bármekkora edzőnek is tartják...
  • bodajoci
  • bakkerman
    Bajnokság félig zsebben,ez jó! :) Viszont nem tudom mi van a feherekkel...Mourinho teljesen tönkrebassza a Realt,szégyent hoz arra a csapatra,és szégyenbe rakja a világ legjobb kapusát. Arrogáns tiszteletlen fasz,és már tanácstalan is,mindenkit megmar aki körülötte van. Szükseg van egy erös Realra,akivel utolsó fordulóig kiélezett csata van! JM-nek mennie kell en igy látom!
  • Shelton
    egészen pontosan 59-et lőtt messi a 121 bajnoki gólból a 2012-es naptári évben.
  • tobias88
    Így jobb
  • tobias88
    várható hőmérsékeletet is módosítani kellett volna
  • tobias88
  • tobias88
    Milan meg kap egy 4est a Rómától, remélem tartják ezt a formát a bl meccsig. Vagy felőlem szárnyalhatnak is addig, csak ott játszanak így...
  • Jakuza001
    Kellemes karacsonyt. :D
  • tobias88
    sztem már felesleges a Madridhoz számolgatni, max az Atmához érdemes
  • [HUN]FaTaL
    16 pont