Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem sokkal szembetûnõbb és fontosabb ez a mutató: gól/kapuralövés cfc 100%
fcb 0%
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
The Matrix has you...
Sanchezt szerintem pihenteti az el classicóra, még nincs olyan erõnlétben mint a többiek.
tegnap végre megint sokat nevethettem...no nem a Barca-n, hanem Drogba-n 😄
ez a játékos régebben még valamit tudott ami fociról szólt, most is volt pár zseniális mozdulata, de a többi...hát az kegyetlen nagy vígszínház volt 😄DD
egyébiránt a jobb helyzetkihasználás hozta volna meg a gyümölcsét a tegnap felépített stratégiának, ami úgy látszott mûködik is a Chelsea ellen. nem jött össze, otthon viszont tényleg ki kellene õket tömni, hogy betömjünk pár szájat. cseréket nem értettem, nem is jöttek be szerintem. Sanchez tegnap is nagyon jó formában volt, nem értem miért kell lehozni állandóan, mire jó ez?
Nem tetszik Messi önzése, nálam már túl sokat akar egyedül megoldani, valamint nekem is hiányzik a távoli bomba, néha jó lenne felnyitni a védelmet, rögtön könnyebb lenne átpasszolgatni köztük.
Mindegy, jövõ héten megoldják a fiúk, bízok bennük.
The Matrix has you...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha a Barca nyer, akkor szokott hülye bíró, a szerencse, uefa, unicef meg minden egyéb lenni.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Go Jeff Go!!!!
19:45
Labdarúgás (élõ)
Spanyol bajnokság, 35. forduló, Barcelona-Real Madrid
8-kor kezdõdik.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy a fogadóirodák szerint a várható eredmények sorrendben:
2-0,3-0,1-0,2-1,3-1,4-0
Remélem igazuk lesz. (kivéve a 2-1el)
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Hát ha ennek az elképzelt 24-nek csak a negyede bemenne akkor csúnya zakó vár a Chelsea-re.<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Visca El Barça!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az meg nem nekünk ciki h nulla csapat lètünkre elvertük MEGINT a Barcat
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én is MU nak szúrkolnék
hát mindenki játsza a saját játékát
nem támaadht ki a cselzi ész nélkül csak mert nektek az a jó😄
ez már nem sporitn gijon meg levante😄
fabregas meg kis törpe gyenege volt nagyon nálatok😄
de azért ez a cselzinek 1-0 édes kevés lehet a kamp núba
Visszavágós meccs meg borzalmasan unalmas lesz. A Chelsea 11 emberrel védekezik majd, ugyan azt mint a 2. félidõben. Remélem ott nem lesz ekkora balszerencsénk...
Na mind1 😄 befogom a szám míg hátra van 1 meccs bérmi lehet. Azért jó meccs volt a végén elég rendesen ordibáltam 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money