Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Mindenki a 72 % 18 arányon lovagol.

Hát nekem sokkal szembetûnõbb és fontosabb ez a mutató: gól/kapuralövés cfc 100%
fcb 0%

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

igen? nem nagyon látszott a mozgásán. persze Õ érezte, ha gond volt, gondolom akkor kérte, hogy cseréljék le.

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Sanchez megsérült, kérdéses a szombati játéka, ezért hozta le.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
Xavi cseréjét a végén én sem értettem, vagy hozza le korábban ha pihentetni akarja, vagy küldje be Tellot.
Sanchezt szerintem pihenteti az el classicóra, még nincs olyan erõnlétben mint a többiek.
szasztok.

tegnap végre megint sokat nevethettem...no nem a Barca-n, hanem Drogba-n 😄

ez a játékos régebben még valamit tudott ami fociról szólt, most is volt pár zseniális mozdulata, de a többi...hát az kegyetlen nagy vígszínház volt 😄DD

egyébiránt a jobb helyzetkihasználás hozta volna meg a gyümölcsét a tegnap felépített stratégiának, ami úgy látszott mûködik is a Chelsea ellen. nem jött össze, otthon viszont tényleg ki kellene õket tömni, hogy betömjünk pár szájat. cseréket nem értettem, nem is jöttek be szerintem. Sanchez tegnap is nagyon jó formában volt, nem értem miért kell lehozni állandóan, mire jó ez?
Nem tetszik Messi önzése, nálam már túl sokat akar egyedül megoldani, valamint nekem is hiányzik a távoli bomba, néha jó lenne felnyitni a védelmet, rögtön könnyebb lenne átpasszolgatni köztük.
Mindegy, jövõ héten megoldják a fiúk, bízok bennük.

The Matrix has you...

limperatore
meg hülye real persze 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

[HUN]FaTaL
Hol láttál te itt bírózást tegnap?

Ha a Barca nyer, akkor szokott hülye bíró, a szerencse, uefa, unicef meg minden egyéb lenni.

limperatore
és az normális h ha a barca kikap akkor egybõl a bíró a hibás? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tobias88
Nem egyszer volt már a sport2õn <#vigyor2>
Sippie
de ez el classico! 😄
tobias88
Sport1? Pedig már készültem a streamekre, mert a szombat az sport2 nap
MrSpock
Jogos ! DE! Azért egy Barca drukker ne sértõdjön már meg mikor egy szezonban kb 3-4x kikap a csapat és végre örülhet az akinek csapata legyõzi,vagy annak hogy végre, mégha csak 90+ percben is. Persze Barca ellen csak mákkal lehet nyerni..semmi nem kel hozzá..elfutni beadni,és még be is lõni az ahülye labdát. Ez szinte vérlázító,hogy merte Drogba is belerakni a lábát abba a szar beadásba! Én lehet ki is nyírom magam,mert legalább ez volt az utolsó látott meccs életemben és boldog leszek ,mert nem fogom tudni a visszavágó eredményét! 😄 Néha már tényleg vicc ami akár itt az sg-n is megy. Persze vanak Trollok,de ugye a fanok egybõl ugranak,ahelyett hogy viccként fognák fel. Errõl egy mondás jutott eszembe amit anyukám hintett el egyszer mikor haver mondta itt,hogy Clinton lett az usa elnöke,mikor újraválasztották. Anyum erre: Nem mindegy ki az elnök,nekünk ugyanúgy kell dolgozni! 😊

Go Jeff Go!!!!

[HUN]FaTaL
Sport 1

19:45
Labdarúgás (élõ)

Spanyol bajnokság, 35. forduló, Barcelona-Real Madrid

8-kor kezdõdik.

Melyik adó fogja közvetíteni a hétvégi el classicot, és pontosan mikor kezdõdik a meccs? 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Japep

Jogos. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DONGUBA
Hagyd el a villát:.....MOST😄DDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
nem,csak én mindig azt furcsállom,hogyha minket legyõz egy csapat(nem egy getaféra gondolok),utána megy az áradozás hogy na mivan öcsém legyõztük a nagy Barcelonat,megnõ a mellény,és ha a visszavágón meg kapnak egy négyest(pl.: Arsenal) akkor meg a nagy mellény hirtelen leszûkül,és jön az,hogy hát igen,ennyi különbség van a két csapat között. 180 perc alatt ha legyõz minket valaki,akkor óriási respekt,és megyek is a Chelsea/Arsenal/Real topikba gratulálni. de ahhoz nem tudok gratulálni,hogy valaki talál egy gólt ellenünk,úgy hogy amúgy labdát nem látott az a csapat egész meccsen,és akkor jönnek át ide,hogy "ne a nagy Barca(vagy szarsza,uefalona,fc platini,barkasz ésatöbbi) kikapott" .

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Hazai pályán a Madrid ellenállhatatlan. Igaz, hogy mostanság nem sok minden jött össze nekik, meg ez nagy meccs, szóval Ronaldo se fog jól teljesíteni, de szerintem továbbmennek.
Rockynhooo
Szerintem is. Annyi különbséggel hogy én a Real - Bayernre 50-50et mondok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sippie
Drogbára büntetõt fújni? A tegnapi után? 😄 Ha bíró lennék, visszanézném a korábbi meccseket, és már a mérkõzés elõtt szólnék neki hogy ne essen el, úgyse fújok rá semmit, csak az idõt pocsékolja.
tobias88
Amúgy szerintem még mindig nekünk van a legtöbb esélyünk bejutni a BL döntõbe, utána a Madridnak, utána a Bayernnek és a legkisebb még mindig a Chelseanek. Csak annyi változott, hogy a Bayernnek és a Chelseanek is nõttek az esélyei.
tobias88
De ahhoz el kéne jutni a 16osig. A Barca 16osán belül kb 5ször volt a labda.

Amúgy a fogadóirodák szerint a várható eredmények sorrendben:
2-0,3-0,1-0,2-1,3-1,4-0

Remélem igazuk lesz. (kivéve a 2-1el)
Kocka08
Tipikus cinikus lenézõ Barca drukker.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

MrSpock
Én abban bízom,hogy ha mondjuk Drogbát felrúgják a 16oson belül,vagy netalán kézt ér a labda,majd bemeri fújni a bíró a 11est abban az atmoszférában. De még mindig Barca az esélyesebb ez tény!

Go Jeff Go!!!!

Sippie
Amúgy õszintén remélem, hogy a visszavágóra gyûjtenek egy kis kurázsit a fiúk, és ha neadjisten egy szép barca támadás közben Drogbát megfújja a szellõ, és hanyattvágja magát, akkor baromira nem rúgjuk ki a labdát, hanem befejezzük az akciót.
MrSpock
Megnyerték a meccset? Meg. Eredmény 1:0. Hány gólt lótt a Barca? De tudom katalán szemszögbõl,gólhelyzetre,"szépségre" tili-tolira játszák a focit. Gólra csak akkor ha õk rúgnak 4et. Minden más esetben csak a szerencsefaktor számít. Miért ne örülhetnének aChelsea hívõk és az angolok? Barcát verték meg,olyan játékkal ami ezt az eredményt hozta. Niért nem akadályozták meg agólt, akkor nincs mirõl beszélni. Csak benézték ennyi,elcsúsztek túlszaladtak lekéstek.

Go Jeff Go!!!!

Sippie
Dani Alves lövöldözget, az tényleg 10 méterrel fölé is megy általában <#idiota>
tobias88
Az azért komoly, hogy a Chelsea játékosai istenítik magukat, az angol sajtó meg adja alájuk a lovat. Komolyan azt hiszik, hogy jól játszottak tegnap, sõt nem is hogy jól, brilliánsan <#idiota>
kaposi1
„Most a Chelsea a favorit, neki kedvezõ az eredmény. De legalább kihívás lesz a következõ 90 percben játszani. Akkor annyi helyzetet kell kidolgoznunk, amennyit csak tudunk. Csak a gyõztesre fognak emlékezni, de van még egy esélyünk, hogy újra teremtsünk legalább 24 helyzetet, és néhányat megpróbáljunk berúgni belõlük. Talán nagyobb kockázatot kell majd vállalnunk" - mondta Guardiola.

Hát ha ennek az elképzelt 24-nek csak a negyede bemenne akkor csúnya zakó vár a Chelsea-re.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

MrSpock
Pontosan belehetne vállalni! Rárúgnák mindne támadás végén,be is pattanhat stb. Én edzõ lennék biztosan azt mondanám,hogy lõjetek fiúk. Fejezzetek be minden akciót lövéssel lesz ami lesz. Passzolgatunk 80 percen át,és semmi. Amint kicsi rés van már ellõni,technika megvan. Realt enynivel jobban bírom ott CR megrúgja lesz ami lesz. Van hogy fölé 10mrel de ha eltalálja rendesen beakad! Ezt kellene valahogy kombinálni a játékukban,apassz-távoli lövések. Betömörülések ellen így mehetne,mert akkor kilépnének,és így könnyebb mélységi passzokkal operálni is.

Go Jeff Go!!!!

bakkerman
én is hiányolom a távoli lövéseket,pláne kisebb csapatok,pl.: bajnokikon miért nem vállal be Xavi,Ini,vagy Cesc egy-két távoli bombát? Kitûnõ rugótechnikájuk van!

MrSpock
A visszavágó sima Barca sikert jósol. Tegyük fel mi lesz ha,nem jut tovább a katalán csapat,akkor ki mit fog mondani? Szar béna Chelsea bemákolták a 2 meccset ekkora egy mákos csapt stb? Fociban minden megtörténhet,lásd a tegnapi meccset? Bekell rúgni a ziccereket ennyi. Egyébként Barcánál van aki legalább 16 mrõl eltalálja a kaput? Miért nincsenek átlövések pl? Mindig csak tilitoli 10 védõvel szemben. 20mnél senki nem zavarja õket nyugodtan meglehetne lõni a labdát!

Go Jeff Go!!!!

Vannak ilyen meccsek sajnos...

Visca El Barça!

bakkerman
akkor is gyere vissza,ha azok a helyzetek amik tegnap nem mentek be,majd bemennek otthon,és kaptok egy 4-est(ami a reális különbség). Addig meg sok sikert a bajnokságban,meglesz az EL-t érõ 5. hely,én bízom bennetek!

kaposi1
Majd a visszavágó után várunk szeretettel ismét itt.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kocka08
Tovàbb fogunk jutni.
Az meg nem nekünk ciki h nulla csapat lètünkre elvertük MEGINT a Barcat

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

bakkerman
nem fogom semmire a vereséget,nem bírózok,nem anyázok. a Chelseanek 1 helyzetbõl bement 1,nekünk a nagyon sokból egy se. De otthon kizárt dolog,hogy ez megismétlõdjön,ezzel szerintem a Chelsea drukkerek is tisztában vannak.

bakkerman
na jó reggelt emberek! Aggodalomra semmi ok,ez a Chelsea KURVÁRA KIBASZOTTUL nincsen egy szinten velünk,de még olyan szinten sincsenek,mint voltak 2009-ben. Óriási szerencséjük volt,hogy esett az esõ,és hogy a helyzetkihasználásunk a béka segge alatt volt. Otthon ezek tõlünk minimum 3-at fognak kapni,ezt már most mondom. Nulla csapat nagyon ez a Chelsea,akiket a saját közönségük kifütyül,hogy ugyanmár szerezzenek egy labdát,az nem méltó egy BL döntõre,és nem is lesznek BL döntõsök.

tobias88
Én arra gondoltam komolyan, hogy kicsit rosszabbul kéne játszani szándékosan, aztán kijönne a Chelsea. Más fegyvert az ilyen csapatok ellen nem látok...
igazából 2 kapufa már gyakorlatilag a szerencsén múlik. Chelsea is vesztett már el így BL-t 2008-ban 2 Drogba kapufa. Most kapták vissza az élettõl. Ilyen a foci, de akkor is ideges vagyok picit😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
Engem kihagyhatsz, egy pillanatig sem mondtam semmi rosszat a Barcáról, vagy a mai meccsrõl. Nem kárörvendtem, de azt kifejezetten utálom, ha agyatlanul szitkozódnak, nyílván nem is hagyom magam. Bár jobb lett volna ezt is elengedni a szemem elõtt...

Sippie
és ez szerinted kicsit sem gáz?
Sajnos a Barca magának köszönheti, hogy minden épeszû ember bunkerfocit játszik ellene. Aki nekimegy a barcának annak meszeltek lehet az reál vagy MU akármi! Ezt kell játszani lásd Inter. Egyszerûen olyan magas szinten megy a tili toli elõl, hogy az összes mezõny jatekosnak menni kell hátra rombolni...ez van. Nyilván mindenki próbál alkalmazkodni... a chealsea is es meglett az eredménye ma este.

Kocka08
Angol - Angol
Én is MU nak szúrkolnék

SLICK
Majd kinövöd 😊

tobias88
Volt 2 kapufánk, 3 lövési esélyünk 8 méterrõl, 1 Puyol fejes, 1 mentés a gólvonalról, ez azért bizakodásra ad okot <#kacsint>
Effe88
😄
hát mindenki játsza a saját játékát
nem támaadht ki a cselzi ész nélkül csak mert nektek az a jó😄
ez már nem sporitn gijon meg levante😄
fabregas meg kis törpe gyenege volt nagyon nálatok😄
de azért ez a cselzinek 1-0 édes kevés lehet a kamp núba

tobias88
Még mindig azt gondolom, hogy a Chelseanek nem sok esélye van a továbbjutás szempontjából. Össze sem hasonlítható ez a meccs a Bayern - Real al, mert ott a Bayern jobb is volt a Madridnál de ma itt nem volt elmondható.

Visszavágós meccs meg borzalmasan unalmas lesz. A Chelsea 11 emberrel védekezik majd, ugyan azt mint a 2. félidõben. Remélem ott nem lesz ekkora balszerencsénk...
[HUN]FaTaL
Nem dúl bennem a harag, egyrészt lesz egy visszavágó is, másrészt nem szoktam a falat kaparni idegességemben egy focimeccstõl, csak utálom az ostoba trollokat, mint, amilyen te vagy. 😊

Jagumo
Haver nem errõl van szó 😄 Ezt senki nem kérdezte. De kösz, hogy megosztottad velem boldoggá tettél 😄 Itt arról van szó, hogy néztem a meccset és ma se nyertétek meg 😄😄

Na mind1 😄 befogom a szám míg hátra van 1 meccs bérmi lehet. Azért jó meccs volt a végén elég rendesen ordibáltam 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money