33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24513 Alves stílusa meg nem ismer határokat... -
#24512 Mourinho alap hogy nem ment el az eseményre és fogadni mernék hogy Cé is így tesz... -
#24511 Zürichben van a Barca delegáció :)
-
#24510 Annak csak örülni tudunk,hogyha sorra döntögeti a gólrekordokat természetesen,csak nem feltétlenül gond az,hogyha ő nem talál be,majd lő gólt más :D -
#24509 az lehetetlen, minden évében többet lőtt eddig Messi mint az előzőben szóval idén is elvárható és eddig teljesíti is ezt a feltételt -
#24508 én azzal is kiegyeznék ha 1 hónapig nem lőne gólt,ha helyette viszont Pedro meg a többiek igen :) A lényeg a győzelem -
#24507 Messi csak 1 gólt lőtt tegnap most először, eddig mindig 2őt lőtt ha lőtt. Remélem azért ez nem fog folytatódni. -
bodajoci #24506 A tico x-elt, így már 11 ponttal megyünk... -
#24505 Szép kis vasárnap estét okozott a csapat :) Soha rosszabbat! -
#24504 Így van azért ez mégis csak rangadó volt még akkor is ha az Espanyol mostanában nincs a legjobb formájában.
-
bodajoci #24503 Sztem a második sem volt les...egyvonal inkább. Mindegy. Lényeg, h kiütöttük őket :) -
#24502 És ez is... -
#24501 Teljesen szabályos gól volt... -
bodajoci #24500 Elég izmosan kezdtük az első fél órát... -
#24499 Még Messi adós egy góllal, hogy meglegyen a szokásos dupla :D -
#24498 hát igen,ezért szeretem én ezt a srácot,bármikor lehet olyan napja,hogy kettesével szórja a gólokat -
#24497 így legyen igazad mindig -
#24496 Na ott a második Pedro gól :D -
#24495 Én Kakát is bírom még onnan. De amúgy +1. :) -
IXEMGabeo #24494 +1 Casillas nélkül nincs Real Madrid. Kb az egyetlen akit bírok onnan. -
#24493 Na Pedro végre, remélem most már nála marad a góllövő cipője :D -
#24492 Casillas az,akit még Katalóniában a legelvakultabb 40-50 éves sociok is elismernek,és tisztelnek,ahogy én is :) Na meg Raúl,aki miatt képes voltam leülni Schalke meccseket nézni,pedig utálom azt a csapatot :D -
#24491 Ott a pont, mondom ezt barcás létemre, de ez így van. -
#24490 Igazából elég érdekes a dolog. Casillas neve már összeforrt a Reállal, rá évek és évtizedek múlva is emlékezni fognak a szurkolók. JM meg egy múló szeszély, pláne ha idén nem nyernek semmit. Kicsit olyan ez mintha az erejét fitogtatná, hogy "igen én megtehetem hogy padoztatom Casillast", pedig a kapus lényegesen többet tett a Reálért, mint amennyit JM valaha is tehetne... -
#24489 Casillas megint padon kezdett,őrület amit művel vele JM...a világ legjobb kapusa nem ezt érdemelné,azok után amit eddig tett a Realért meg a spanyol válogatottért -
#24488 Köszi !!
Jaja,nézem a Real meccset énis,elég szomorú ahogy teljesítenek -
#24487 Nah, Madrid 7. perctől 10 emberrel 1-1re áll olyan védelemmel, hogy azt még nekik se kívánnám Lesz ma még -19 is? -
#24486 streamek hozzá -
#24485 Hát, én már azt sem látom mostanság rajta sajnos. Válogatottban megvan, de nálunk sokszor még védekezni se jön vissza. Valami nincs rendben vele -
#24484 de rajta legalább lehet látni az alázatot,meg úgy általánosságban ha nézem a őt egy-egy meccsen látszik rajta,hogy tenni akar valamit a címerért,ha kell fut tizenhatostól tizenhatosig,odalép,becsúszik,szerel,de Alexis teljesen tanácstalan,néha megindul fut a labdával,de hogy mit csináljon vele,na ott megáll a tudomány! És ennek ellenére jócskán több percet kap mint Tello. Nem azt mondom,hogy nem bírom őt,de attól hogy kipengettek érte euro milliókat,attól még nincs bérelt helye a csapatban,pont ezért kéne 2x annyit nyújtania mint a kis Tello gyereknek,mert ő légiós,és kurvasokba fájt a klubnak a megvétele. -
#24483 Pedro sem igazán van formában az utóbbi időben. Valahogy elhagyta a góllövő cípőjét. -
#24482 FC Barcelona - Espanyol
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Gil Manzano
TV: Sport1
Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro (Tello), Alexis Sánchez (Fábregas), Messi
Espanyol: Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Álvarez - Víctor Sánchez, Forlín - S. García, Verdú, Simao - Stuani
Pedro-Tello-Leo támadó hármasnak örülnék,fölösleges Alexist erőltetni -
#24481 a sors egyszer ad,egyszer elvesz...ki is estek idén a picsába a BL-ből,pedig nem játszottak szarabbul mint tavaly. Csak idén ennyire futotta -
IXEMGabeo #24480 az igaz, de az élet visszaadta nekik a sorozatos évek óta tartó igazságtalanságokat és balszerencséket...
Be nem ment gólt, kezezett gól ellenük és persze Övrebó.
Ezért is, a szerencsének köszönhetően is, de bemákolták. -
#24479 bemákolta inkább... -
IXEMGabeo #24478 meg is nyerte vele a Chelsea a BL-t:D:D:D -
#24477 -
#24476 bár én a Cityt írtam, de az MU-t is többre tartom a chelsea-nél. Amikor a BL-ben ellenük játszottunk az MU legalább focizott, nem beállt 11 emberrel a kapuba. -
#24475 Lehet, de az összevásárolt csapatokat mégjobban rühellem. Igazából akkor örülnék a legjobban, ha az Arsenalba menne.
#24472: A Fradiból pedig megmaradnék a női kézinél :))) -
IXEMGabeo #24474 nem értelek benneteket pont azt a csapatot bírjátok, akiket Angliában úgy és oly látványosan segítenek a bírók, mint egyetlen másik csapatot se...