33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Alves stílusa meg nem ismer határokat...
  • tobias88
    Mourinho alap hogy nem ment el az eseményre és fogadni mernék hogy Cé is így tesz...
  • bakkerman
    Zürichben van a Barca delegáció :)
  • bakkerman
    Annak csak örülni tudunk,hogyha sorra döntögeti a gólrekordokat természetesen,csak nem feltétlenül gond az,hogyha ő nem talál be,majd lő gólt más :D
  • tobias88
    az lehetetlen, minden évében többet lőtt eddig Messi mint az előzőben szóval idén is elvárható és eddig teljesíti is ezt a feltételt
  • bakkerman
    én azzal is kiegyeznék ha 1 hónapig nem lőne gólt,ha helyette viszont Pedro meg a többiek igen :) A lényeg a győzelem
  • tobias88
    Messi csak 1 gólt lőtt tegnap most először, eddig mindig 2őt lőtt ha lőtt. Remélem azért ez nem fog folytatódni.
  • bodajoci
    A tico x-elt, így már 11 ponttal megyünk...
  • bakkerman
    Szép kis vasárnap estét okozott a csapat :) Soha rosszabbat!
  • xRAIDERx
    Így van azért ez mégis csak rangadó volt még akkor is ha az Espanyol mostanában nincs a legjobb formájában.
  • bodajoci
    Sztem a második sem volt les...egyvonal inkább. Mindegy. Lényeg, h kiütöttük őket :)
  • [HUN]FaTaL
    És ez is...
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen szabályos gól volt...
  • bodajoci
    Elég izmosan kezdtük az első fél órát...
  • [HUN]FaTaL
    Még Messi adós egy góllal, hogy meglegyen a szokásos dupla :D
  • bakkerman
    hát igen,ezért szeretem én ezt a srácot,bármikor lehet olyan napja,hogy kettesével szórja a gólokat
  • tobias88
    így legyen igazad mindig
  • [HUN]FaTaL
    Na ott a második Pedro gól :D
  • [HUN]FaTaL
    Én Kakát is bírom még onnan. De amúgy +1. :)
  • IXEMGabeo
    +1 Casillas nélkül nincs Real Madrid. Kb az egyetlen akit bírok onnan.
  • [HUN]FaTaL
    Na Pedro végre, remélem most már nála marad a góllövő cipője :D
  • bakkerman
    Casillas az,akit még Katalóniában a legelvakultabb 40-50 éves sociok is elismernek,és tisztelnek,ahogy én is :) Na meg Raúl,aki miatt képes voltam leülni Schalke meccseket nézni,pedig utálom azt a csapatot :D
  • xRAIDERx
    Ott a pont, mondom ezt barcás létemre, de ez így van.
  • Sippie
    Igazából elég érdekes a dolog. Casillas neve már összeforrt a Reállal, rá évek és évtizedek múlva is emlékezni fognak a szurkolók. JM meg egy múló szeszély, pláne ha idén nem nyernek semmit. Kicsit olyan ez mintha az erejét fitogtatná, hogy "igen én megtehetem hogy padoztatom Casillast", pedig a kapus lényegesen többet tett a Reálért, mint amennyit JM valaha is tehetne...
  • bakkerman
    Casillas megint padon kezdett,őrület amit művel vele JM...a világ legjobb kapusa nem ezt érdemelné,azok után amit eddig tett a Realért meg a spanyol válogatottért
  • bakkerman
    Köszi !!

Jaja,nézem a Real meccset énis,elég szomorú ahogy teljesítenek
  • tobias88
    Nah, Madrid 7. perctől 10 emberrel 1-1re áll olyan védelemmel, hogy azt még nekik se kívánnám Lesz ma még -19 is?
  • banok
    streamek hozzá
  • tobias88
    Hát, én már azt sem látom mostanság rajta sajnos. Válogatottban megvan, de nálunk sokszor még védekezni se jön vissza. Valami nincs rendben vele
  • bakkerman
    de rajta legalább lehet látni az alázatot,meg úgy általánosságban ha nézem a őt egy-egy meccsen látszik rajta,hogy tenni akar valamit a címerért,ha kell fut tizenhatostól tizenhatosig,odalép,becsúszik,szerel,de Alexis teljesen tanácstalan,néha megindul fut a labdával,de hogy mit csináljon vele,na ott megáll a tudomány! És ennek ellenére jócskán több percet kap mint Tello. Nem azt mondom,hogy nem bírom őt,de attól hogy kipengettek érte euro milliókat,attól még nincs bérelt helye a csapatban,pont ezért kéne 2x annyit nyújtania mint a kis Tello gyereknek,mert ő légiós,és kurvasokba fájt a klubnak a megvétele.
  • Sippie
    Pedro sem igazán van formában az utóbbi időben. Valahogy elhagyta a góllövő cípőjét.
  • bakkerman
    FC Barcelona - Espanyol
    Barcelona, Camp Nou
    19:00
    Vezeti: Gil Manzano
    TV: Sport1

Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro (Tello), Alexis Sánchez (Fábregas), Messi

Espanyol: Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Álvarez - Víctor Sánchez, Forlín - S. García, Verdú, Simao - Stuani

Pedro-Tello-Leo támadó hármasnak örülnék,fölösleges Alexist erőltetni
  • bakkerman
    a sors egyszer ad,egyszer elvesz...ki is estek idén a picsába a BL-ből,pedig nem játszottak szarabbul mint tavaly. Csak idén ennyire futotta
  • IXEMGabeo
    az igaz, de az élet visszaadta nekik a sorozatos évek óta tartó igazságtalanságokat és balszerencséket...

Be nem ment gólt, kezezett gól ellenük és persze Övrebó.

Ezért is, a szerencsének köszönhetően is, de bemákolták.
  • Sippie
    bemákolta inkább...
  • IXEMGabeo
    meg is nyerte vele a Chelsea a BL-t:D:D:D
  • bakkerman
  • Sippie
    bár én a Cityt írtam, de az MU-t is többre tartom a chelsea-nél. Amikor a BL-ben ellenük játszottunk az MU legalább focizott, nem beállt 11 emberrel a kapuba.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, de az összevásárolt csapatokat mégjobban rühellem. Igazából akkor örülnék a legjobban, ha az Arsenalba menne.

#24472: A Fradiból pedig megmaradnék a női kézinél :)))
  • IXEMGabeo
    nem értelek benneteket pont azt a csapatot bírjátok, akiket Angliában úgy és oly látványosan segítenek a bírók, mint egyetlen másik csapatot se...