33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24593 Fejelte és kb az 5. helyzete volt...
Egy góltól ezt a helyzetkihasználást nem felejtem el meg az elmúlt 3 havi játékát. -
IXEMGabeo #24592 én Abidalt nem tartottam semmire. Én pl őt tartottam a leggyengébbnek, de aztán Hleb alul tudta múlni azzal a Csingrinszkijjal együtt -
IXEMGabeo #24591 aha most rúgta a 4. gólt:D -
#24590 Én is bírom a 2010-es VB óta, vicceltem csak :)
Remélem ez a gól egy sorozatot indít el :D -
#24589 Hát, Alexis nagyon nem jó. Ha egy 2. osztályú csapat ellen nem tud villogni, akkor ki ellen? -
#24588 a sérülés közbeszólt -
#24587 Szerintem Messi be fog jönni, sokan csak azért vettek jegyet hogy megtapsolják. -
IXEMGabeo #24586 őt ne bántsd én már az Udinében is bírtam nagy cselgép a srác még akkor is, ha nagypofájú dél-amerikai:D -
Gaba94 #24585 Remélem a 2. Villa gólt megelőző Ronaldinhos "no-look" passz Alexistől mindenkinek megvan ;) -
#24584 Sanchez... Adjuk el szerintem :D -
#24583 akár... Thiago is végre játszhat. Nagyon nagy tehetség, de alig kap lehetőséget -
#24582 Én Deulofeut megnéztem volna egy teljes meccsen :) -
#24581 Meg Tello miért nem kezd? -
#24580 Hát, tényleg nem tudom miért játszik ennyi játékos az első csapatból...
Fabregas, Masche, Puyol nyugodtan lehetett volna pados... -
#24579 És megint Villa :D
Jó lenne, ha tényleg több lehetőséget kapna a bajnokikon is... -
#24578 Ó mekkora Villa gól!!! -
#24577 Sanchez bazz, hihetetlen, hogy mennyire nem érzi a kaput... -
#24576 Remélem nem Egri Idióta Viktor fogja közvetíteni. -
#24575 Köszi!
Hajrá!! -
#24574 COPA DE REY
21.30 Barcelona-Cordoba
tv: Digisport1 hu
streamek: -
bodajoci #24573 minden bizonnyal... -
#24572 jah, egy gazdag szurkoló gondolta (aki az országa pénzéből lett gazdag és az országa pénzét herdálja el Felcsútra) -
#24571 minden bizonnyal fogalma nem volt ki ez, biztos azt hitte valami csöves, és jótékonykodik :D -
bodajoci #24570 csalódtam Pepben, h egy ilyen gyökérrel fotózkodik -
#24569 Néztem a Milan-t a Juve ellen, remélem a bl meccsünkig megtartják a jó formájukat. Bojan majdnem hogy irányítót játszott, ez mindent elmond... -
#24568 Már vagy 2 órája láttam. Lekönyökölte picit és elnézést kért. Komolyan ezen kell cirkuszolni? Bulvársajtó rulz. -
#24567 A videót is megnézted a kép alatt ?? -
#24566 mondjuk nem tudni, hogy mikről beszélgettek a partvonal mellett, lehet szépen elküldték egymást az anyjukba. -
#24565 Inkább az újságírók idióták.
CR nekiment és mutatta, hogy bocs, majd Pep mondta, hogy semmi gond.
Konklúzió: Pep nem fog kezet Ronaldoval :DDDD -
#24564 Pep Guardiola a haragtartó
LINK -
#24563 -
#24562 értem :D -
#24561 régebben bírtam a black eyed peast,britney meg alapból tetszik nekem(amióta megint van haja :D ),szóval bejövős a zene ja :D -
#24560 izé... de neked tényleg tetszik a william meg a britney közös száma? :D -
#24559 egy interjú részlet 2002-ből,a La Masia egyik ifjú csillagával
"...El fútbol es todo para mí, pero el balón está en juego y sé que si me entreno duro, correcta y alimentación, hasta que un día yo gano bola de oro, camisetas del Barça, es que todos mis sueños..."
magyarul
A futball a mindenem,csak a labda érdekel,és tudom,hogy ha keményen edzek,és helyesen táplálkozok,akkor egy nap aranylabdát nyerhetek,a Barca mezében,ez minden álmom.
:)
-
IXEMGabeo #24558
-
#24557 -
#24556 énis csak azért védtem őt sokszor,meg tartom mostis szimpatikusnak mert mégiscsak katalán,ő is szépen végigjárta a lépcsőket,de egyszer eljön az az idő,amikor már pusztán ezért nem fogják megtartani. Szerintem lejáró szerződéssel fog távozni '14 nyarán,pénzt nem nagyon adna érte senki,főleg hogy a fizuját maximum egy Chelsea-City-PSG hármas tudná átvállalni,nekik meg nyílván nem kell -
#24555 én sose voltam oda érte, de az is igaz hogy kapus téren mindig szarul állt a csapat. Valdes elég régóta van már a klubbnál, már ez önmagában csoda kategória :D De ez amit művel azért a pofátlanság netovábbja. -
#24554 20-25 millióért már simán találna a vezetőség egy olyan kapust,aki jó korban van (22-27 év között),és képességei alapján jobb is mint VV. Remélem ezt felfogja Valdes is,az alapcsapatból ő az egyedüli,aki bármikor mehetne a részemről