33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Fejelte és kb az 5. helyzete volt...
    Egy góltól ezt a helyzetkihasználást nem felejtem el meg az elmúlt 3 havi játékát.
  • IXEMGabeo
    én Abidalt nem tartottam semmire. Én pl őt tartottam a leggyengébbnek, de aztán Hleb alul tudta múlni azzal a Csingrinszkijjal együtt
  • IXEMGabeo
    aha most rúgta a 4. gólt:D
  • [HUN]FaTaL
    Én is bírom a 2010-es VB óta, vicceltem csak :)

Remélem ez a gól egy sorozatot indít el :D
  • tobias88
    Hát, Alexis nagyon nem jó. Ha egy 2. osztályú csapat ellen nem tud villogni, akkor ki ellen?
  • tobias88
    a sérülés közbeszólt
  • tobias88
    Szerintem Messi be fog jönni, sokan csak azért vettek jegyet hogy megtapsolják.
  • IXEMGabeo
    őt ne bántsd én már az Udinében is bírtam nagy cselgép a srác még akkor is, ha nagypofájú dél-amerikai:D
  • Gaba94
    Remélem a 2. Villa gólt megelőző Ronaldinhos "no-look" passz Alexistől mindenkinek megvan ;)
  • [HUN]FaTaL
    Sanchez... Adjuk el szerintem :D
  • tobias88
    akár... Thiago is végre játszhat. Nagyon nagy tehetség, de alig kap lehetőséget
  • [HUN]FaTaL
    Én Deulofeut megnéztem volna egy teljes meccsen :)
  • tobias88
    Meg Tello miért nem kezd?
  • tobias88
    Hát, tényleg nem tudom miért játszik ennyi játékos az első csapatból...
    Fabregas, Masche, Puyol nyugodtan lehetett volna pados...
  • [HUN]FaTaL
    És megint Villa :D

Jó lenne, ha tényleg több lehetőséget kapna a bajnokikon is...
  • [HUN]FaTaL
    Ó mekkora Villa gól!!!
  • [HUN]FaTaL
    Sanchez bazz, hihetetlen, hogy mennyire nem érzi a kaput...
  • [HUN]FaTaL
    Remélem nem Egri Idióta Viktor fogja közvetíteni.
  • bakkerman
    Köszi!

Hajrá!!
  • banok
    COPA DE REY

21.30 Barcelona-Cordoba
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • bodajoci
    minden bizonnyal...
  • tobias88
    jah, egy gazdag szurkoló gondolta (aki az országa pénzéből lett gazdag és az országa pénzét herdálja el Felcsútra)
  • Sippie
    minden bizonnyal fogalma nem volt ki ez, biztos azt hitte valami csöves, és jótékonykodik :D
  • bodajoci
    csalódtam Pepben, h egy ilyen gyökérrel fotózkodik
  • tobias88
    Néztem a Milan-t a Juve ellen, remélem a bl meccsünkig megtartják a jó formájukat. Bojan majdnem hogy irányítót játszott, ez mindent elmond...
  • [HUN]FaTaL
    Már vagy 2 órája láttam. Lekönyökölte picit és elnézést kért. Komolyan ezen kell cirkuszolni? Bulvársajtó rulz.
  • xRAIDERx
    A videót is megnézted a kép alatt ??
  • Sippie
    mondjuk nem tudni, hogy mikről beszélgettek a partvonal mellett, lehet szépen elküldték egymást az anyjukba.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább az újságírók idióták.

CR nekiment és mutatta, hogy bocs, majd Pep mondta, hogy semmi gond.

Konklúzió: Pep nem fog kezet Ronaldoval :DDDD
  • xRAIDERx
    Pep Guardiola a haragtartó
    LINK
  • bakkerman
  • Sippie
    értem :D
  • bakkerman
    régebben bírtam a black eyed peast,britney meg alapból tetszik nekem(amióta megint van haja :D ),szóval bejövős a zene ja :D
  • Sippie
    izé... de neked tényleg tetszik a william meg a britney közös száma? :D
  • bakkerman
    egy interjú részlet 2002-ből,a La Masia egyik ifjú csillagával
    "...El fútbol es todo para mí, pero el balón está en juego y sé que si me entreno duro, correcta y alimentación, hasta que un día yo gano bola de oro, camisetas del Barça, es que todos mis sueños..."

magyarul
    A futball a mindenem,csak a labda érdekel,és tudom,hogy ha keményen edzek,és helyesen táplálkozok,akkor egy nap aranylabdát nyerhetek,a Barca mezében,ez minden álmom.

:)
  • IXEMGabeo

• bakkerman
  • bakkerman
    énis csak azért védtem őt sokszor,meg tartom mostis szimpatikusnak mert mégiscsak katalán,ő is szépen végigjárta a lépcsőket,de egyszer eljön az az idő,amikor már pusztán ezért nem fogják megtartani. Szerintem lejáró szerződéssel fog távozni '14 nyarán,pénzt nem nagyon adna érte senki,főleg hogy a fizuját maximum egy Chelsea-City-PSG hármas tudná átvállalni,nekik meg nyílván nem kell
  • Sippie
    én sose voltam oda érte, de az is igaz hogy kapus téren mindig szarul állt a csapat. Valdes elég régóta van már a klubbnál, már ez önmagában csoda kategória :D De ez amit művel azért a pofátlanság netovábbja.
  • bakkerman
    20-25 millióért már simán találna a vezetőség egy olyan kapust,aki jó korban van (22-27 év között),és képességei alapján jobb is mint VV. Remélem ezt felfogja Valdes is,az alapcsapatból ő az egyedüli,aki bármikor mehetne a részemről