33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Denis és Gomes se volt az igazi, nagyon érezni lehetett Iniesta hiányát. Remélem azért majd a két fiatal jobban belelendül, mert így lehet hogy csak epizód szerep jut nekik Rafinha mellett. Mindenesetre Samper kölcsönbe adásának örülök, így már csak 7en (SR jobbjátvéd lesz) vannak a középpálya 3 posztjára...
  • UUUU
    Az Umtiti srac jateka nagyon bejott, sokkal biztosabb lett a belso vedoparos a beivelt labdaknal.
    Az osszjatekban is nagyon magabiztosnak tunt, nem is ertettem a Mascherano cseret, mert szerint a srac a mezony legjobbja volt addig.
    Viszont a Denis Suarez jateka nekem egyaltalan nem jon be, tiszta helyzetek sokasagat hagyta ki, amivel magabiztosabb lett volna mar az elejen a vezetes. Oke, hogy meg fiatal, de szerintem ez itt egy nagy lyuk lesz a komolyabb merkozeseknel.
    Arda az elejen jol jatszott kb 25 percig, utana meg eltunt, mint golyafos a levegoen.
    Rengetegszer csak alldogalt a partvonal menten es lelassult tolle a baloldali tamadasaink tobbsege.
  • TomStorm
    Jó az ha bajnokságra egyelőre felosszák a 2 kapust.
    BL-re meg mehet Stegen.
  • Sippie
    az a kemény, hogy benézi a bíró, és kioszt még 2 sárgát amikor balfasz volt :D
  • UUUU
    Dehogy volt felesleges. Barmikor johet egy serules es akkor nem egy kozepszeru tartalek kapus fog vedeni.
  • bakkerman
    VV is mekkora potyakirály volt az első éveiben,és ahogy öregedett/tapasztaltabb lett elhagyta azokat az orditóan nagy hibáit,bár utána se lett világklasszis kapus ezt hozzá kell tenni :D MATS viszont bőven az lehet
  • shevy
    Egyetértek, Bravo jobb kapus jelenleg, de néhány év múlva Stegen is jobb lesz, és elhagyja a potyákat remélhetőleg.
  • Nyiri
    Ez mind rendben. De Stegen leszokhatna a potyákról vagy ha nem szokik le akkor meg fogja be.
  • shevy
    De a két kapusunkból kettő azt gondolta, hogy az, ezért is lépett le az egyik, és a másik is lefog, ha nem ő véd a bl-ben és a bajnokságban is. Szerintem, Cilessen csak a kupában fog védeni, illetve ha Stegen sérült, erre fogadnék is. De az idő majd megmondja.
  • bakkerman
    De nyilvan LE tudja hogy neki mi/ki kell, a vezetoseggel ezt biztosan atbeszeltek mar a nyar elejen,hogy ez lesz a koncepcio,remeljuk bevalik,csak jojjenek az eredmenyek :) Egy ujabb BL :)
  • bakkerman
    De hosszutavon nem lehet csinalni ezt a rendszert...ez ki is derult mar 2 szezon utan,el is ment az egyik kapusunk. Cili leigazolasa szerintem folosleges penzszoras,egy 31-32 eves olcso spanyol kapust kellett volna,olyat mint Pinto volt,aki egyebkent imadta a klubot azon felul h nem nagyon vedett csak a kupaban. A kapusposzt sose volt olyan pozicio ahol kellett versenyhelyzetet teremteni. Volt az 1-es szamu meg a csereje,aki ha 1 ev alatt 3 meccset kapott,akkor annyit...
  • tobias88
    10 trófeából 8 nem úgy gondolja hogy hülyeség
  • shevy
    Ter Stregen pont azért nyígott, hogy a bl-ben meg a bajnokságban is akar védeni, nem hiszem, hogy elvennék tőle valamelyiket is. Egyébként is hülyeség volt, hogy ő védett a bl-ben, bravo meg a bajnokságban, minden más csapatnál ugyanaz a kapus véd mindenhol.
  • tobias88
    Kupára nem igazoltunk volna 15 millióért kapust
  • shevy
    Szerintem Cilessen a kupában fog védeni, mint anno Pinto. Ter Stegen meg a bajnokság plusz BL.
  • tobias88
    Cilessen van annyira jó kapus, hogy megkapja Ter Stegen szerepét, ő meg a bajnokságban fog védeni. Viszont ha ez így lesz, akkor nem sok értelme volt, mert a német is elégedetlenkedett...
  • bakkerman
    Bajnoksagra is MATS lesz szerintem,max 4-5 kisebb bajnokit kap meg Cili
  • TomStorm
    Nem neked ment,sry
  • TomStorm
    Marad akkor Ter Stégn BL 1-es?
    Cillessen-t próbálhatnák de mikor?:)
  • Sippie
    már megint city, már megint celtic? :D
  • bakkerman
    Mennyire ereztem hogy megkapjuk a Cityt mar a csoportkorben :) Mire ez a felhajtas evrol evre az uefa sorsolasokra
  • TomStorm
    Meg is van a kapus csere,gyorsan ment.
    Bravo City-hez Cillessen meg jött 27 évesen:)
  • Nyiri
    Turan utóbbi 2 meccsen 3 gól és 1 gólpassz. Adjuk el a gecibe :D Én bíztam benne mindig is. Nagy király volt az Atletico-ban.
    Sajna ha visszajön Neymar visszamegy valszeg kp-nak ami mint látható volt tegnap azonnal kinyírja. Szélsőként jó.

Egyébként aki nagy király volt még az Sergi Roberto. Legalább 4 gólban benne volt. A lapos középre passzai csodásak.
  • bakkerman
    Neymar meg kozben olimpiai bajnok lett :)
  • TomStorm
    Azt fogod is.Turan belendült hozza a tőle elvárt kötelezőt.Umtitinek kell még pár meccs de védelem ugye egyben van már.
    Digne nagy igazolás!
    Most nem sorolok fel mindenkit mert vak is látja mi történik és még Neymar itt sincs:D

2 meccs alatt 9 gól^^
  • [HUN]FaTaL
    Jó lenne ezt a focit látni az egész szezonban.

Ja és a károgóknak: #32647 (igen, a Pool ma kikapott a Burnleytől)
  • bakkerman
    Leo mekkora gólt szúrt :) 2-1-re vezetünk a Betis ellen eddig a 40. percben
  • ToM1113
    A Sevilla elleni párharcot figyelve akeretünk idén nagyon bíztató. A középpályánk és védelmünk variációs lehetősége nagy.
    Emellett azt vettem észre hogy az eddigi Barcából mostanában néha hiányzó váratlan és kockázatosabb passzok az új embereknek hála most megvoltak. Denis Suarez játéka valami csodás, Gomes is bíztató volt, Digne pedig feladta a leckét Albának mert magabiztos, jól védekezik és felér támadni is. Turan is jó teljesítménnyel rukkolt elő.
    Összességében bíztató volt ez a 2 meccs. Csak így tovább.
  • bakkerman
    Bravot meg viszi a City, ugy nez ki 20 millioert. Varhato volt, meg egy szezonnak nem tudunk ket elsoszamu kapussal nekivagni. Viszont mostmar MATS-nak nem fernek bele a bakijai,megkapja a tenyleges 1-es posztot,innentol vagy VV utjara lep vagy megy a levesbe
  • bakkerman
    Munir amikor megkapja a lehetoseget altalaban tenyleg el vele,es vagy beszor egy golt,vagy ad egy golpasszt. Nem kene ot eltekozolni,inkabb kuldjuk el Ardat es bukjunk rajta,de Munirbol oriasi klasszis lehet ha megkapna a lehetoseget mostmar a bajnokik nagyreszen. Na meg +4-5 kg izom elferne rajta,most meg ugyanolyan nyeszlett mint Neymi volt amikor idejott
  • ToM1113
    Igen, szép volt... :)
    De nem találjuk a helyét a csapatba. :( Remélem rámcáfol.
  • Nyiri
    Azért Turan gólpassza parádés volt
  • ToM1113
    Iniesta két, Mathieu három hétre esik ki sérülés miatt. Előbbi térd utóbbi combizom sérülés miatt. Szept. 10-én térhetnek vissza (Alaves).

Azért Mathieu miatt nem hullatok könnyeket, legalább talán több lehetőség jut az új védőinknek. Digne elég meggyőző volt tegnap, Alba felkötheti a gatyáját...

D. Suarez is parádés eddig, igazából az van meg benne ami Iniestából már kezd hiányozni, a váratlan, a rizikós beinditások, beadások, amiből Suarez gólja is lett.

Tessék csak játszatni őket. Umtiti, D. Suarez, Digne, Gomes remek alternatívákat igazoltunk. De ne csak padozzanak, tessék rotálni és igenis egy Iniestának és Rakiticsnek is megkelljen küzdeni a posztért.

Arda Turan viszont bosszantóan gyenge eddig, nem értem miért erőltetik, Munir simán kezdhetett volna. 4. csatár attól még jöhet, Mivel 3 posztra 1 Munir nem elég sérülés esetén, és ne feledjük hogy tehetséget vennénk valószinűleg, gondolva a jövőre.
  • bodajoci
    Jó kis hajtós meccs volt a tegnapi, igaz sok hibával, de ami külön tetszett, az a cserék játéka, ez a Digne gyerek nagyon jól mozgott a védelem oldalán, Suarez is , Munir, meg majd megszakadt :) Persze üröm az örömben a két sérülés...
  • Rudee
    Óhajom teljesülni látszik, verik Wengeréket is rendesen.
  • Rudee
    De értem. Te viszont nem érted. Egy erős kezdővel kiütötték a katalánokat, aztán egy gyengével kikaptak a Mainztól. Te meg a kettőt egy kalap alá veszed, mintha ugyanazzal a csapattal álltak volna ki 24 órán belül kétszer.
    El kell ismerni, hogy jól játszottak, remélem az Arsenal ellen is úgy játszanak majd.
  • bodajoci
    sztem nem érted mire gondoltam...mindegy
  • Rudee
    Ha ugyanazzal az erős kezdővel kapnak 4-et a németektől, akkor jogos a felvetés.
  • bodajoci
    pont erről van szó, h ennyit az fk meccsekről majd hülye lenne bármelyikük is szétszakadni a tétmeccsek előtt 1-2 héttel... a többi meccs így is meg volt, ez is meg lehetett volna, ha nekik is minden befele pattan...ennyi

Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.08.10. 13:56:23
  • Rudee
    1 nappal később, amikor 2 ember maradt meg a kezdőből. A másik kilencet többnyire fiatalok pótolták, akik a PL-be sem fognak játszani.