Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Amúgy a BL elõdöntõk közül a 2 Bayern Real összecsapás és a Chelsea-Barca meccs is bõven bekerülhet a történelmi meccsek közé, mert olyan színvonal volt a Bayern Realon és olyan pech a Barca meccsen, hogy az ritkaságszámba megy <#whatever><#whatever>
Christian88
Hiába válaszolsz neki, szerintem az életben nem látjuk már 😄DD

http://www.twitch.tv/hegii

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na mégse jött össze az álomdöntõ,de így hogy mind a 4 elõdöntõt láttam,az az igazság,hogy teljesen megérdemli a Chelsea is a döntõt,a Bayern meg fõleg. Keddi meccsünkrõl már újat én nem tudok mondani,ki lett vesézve a téma,számunkra ez a szezon elment,még lesz egy kupadöntõnk,azt meg kell nyerni mindenképpen! Összességében nem vagyok elégedetlen ezzel a szezonnal,voltak sok szép meccseink,amikor örömfocit játszottunk,és votlak olyan meccseink is,ahol a szív és a lélek kellett ahhoz hogy egyáltalán nyerjünk. Pep nyáron megmutathatja mekkora edzõ,bízom benne hogy marad,és jövõ ilyenkor ismét mi leszünk a bajnokság fõ esélyesei,és a BL-ben is mentelni fogunk!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
"Messi volt ma a buktató, ennyi, az igazán nagy játékosok (CR7) krízis helyzetben berúgják a büntetõt, nincs mirõl beszélni"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄:😄DDDDDDDDDDDD😄😄😄😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄:😄DDDDDD😄😄DDD😄😄😄😄😄DDDDDDDD
Sippie
Több mint valószínû hogy ez történik, még ha Kassai ki is szórt pár alapembert a csapatból. Még egyszer nem lehet ekkora mázlija a csapatnak mint 1 hét alatt.
Sippie
Ez bizony igaz. Meg egy pár védõ sem ártana.
Effe88
hát vegyetek
pénzetek van
Valdes amúgy se egy világszám

Christian88
Bárcsak egy ilyen kapusunk lenne, mint Casillas vagy Neuer. 😞

én most elvonatkoztattam a Barca meccstõl. Azért hangsúlyoztam ki, hogy hamár így alakult. Egyébként tegnap sokat taglaltuk, hogy a Chelseanak kellett jó adag szerencse nem kell mondanod

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dienesoft
Egyszerûen ne vedd fel az ilyet. Azért legyél itt, hogy a többi igazi drukkerrel összevesd a véleményed, vagy leírd, esetleg kiírd magadból. A többi meg forduljon fel ahol van. Csak irígységbõl írnak ilyet és közben nem gondolnak arra, hogy a Barca 4 éven keresztül uralkodott és átgázolt a világ futballmezõnyén... 😊

tobias88
Amúgy nem mellesleg a Bayern-Chelsea döntõ a bwinnél 200 forintra 4000et fizetett <#zavart1>
Shep
Na de a 2. gól kellett különben a mafia hogy vette volna fel a nagy pénzt a pontos végeredmény 2-1-ért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jakuza001
Dehogy erdemlik meg. Antifocival ketszer jatszottak a szerencsere, meg hazai palyan is es a vicc az, hogy a foci igazsagtalansaga miatt ugy nyertek, hogy lottunk 4 kapufat tobb mint 100szor lottunk kapura es semmi masra nem jatszottak csak a rombolasra.
Szegyen lenne ha egy ilyen csapat barmit is nyerne.

Azért az kicsit undorító szerintem, hogy mikor kikaptunk mind Inter,MU,Chelsea,Realos (és a többi, egyszóval:mindenki) átjött ide és a számolgatós messis "viccet" stb. h csicska barca stb. benyomta. Ránézek Real topikra és megy hogy nem baj majd jövõre ott lesztek stb szöveg megy :dD nevetséges.. Ide meg jön minden olyan csapat szurkolója akit az elmúlt 2-3 évben megvertünk (egyszóval : mindenki <#eplus2>).. hogy már megint bírók stb. meg hogy 10 ember ellen se tudtatok.. azt se írja be senki, hogy pl. ronaldo 2. gólja les volt.. érdekes 😊

Haha, na persze, de azért GazCamp3r csumira osztja az észt most is a Real topicban <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

hamár így alakult nekem olymind1 ki nyeri, a Chelsea abból a szempontból érdemli meg, hogy Terry, Lampard, Drogba utolsó esélye a BL nyerésre. õk nagyon megérdemelnék

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mert ez a társaság nem troll😄, amúgy nem volt vészes tegnap se.

Risu Führer
ha ez nem volt krízishelyzet akkor nem tudom hogy az micsoda 😊 ja nagyon nagy a c.ronaldo, arcba legalábbis.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Jó, persze, világos, én is tudom miért nincsenek sehol sem és éppen most miért zokogják álomba magukat a kispárnájukat ölelve. <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

tobias88
Most már Ronaldoval is mûködik a dolog <#vigyor2>
Tegnap volt vagy 150 üzenet, nem hiszem hogy nem a trollok voltak.
Christian88
Pedig szívesen beírnám azt a tegnapi számolós poént, amit nyomattak... 😊

[HUN]FaTaL
Én örülök neki, hogy nem trollkodik itt senki.

Remélem a Bayern szarráveri a cselszit a döntõben.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Nezd a jo oldalat, legalabb eltuntek a trollok es remelem ma egy masik topicban jelennek meg.

Ilyenkor miért nem halljuk az összes Real troll hangját, aki átjött ide tegnap osztani az észt ???

mit mondtam, ez már a 3. 11-es döntõ pillanatban, amit kihagy😊

ez mekkora win... sírok 😄D de mint játékos azért tényleg isten volt...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

tobias88
Pontosan. 1szer hagy ki 11est a szezonban, de azt pont a legrosszabbkor. Fejben õ se volt ma ott.
limperatore
az elmúlt 20 év legjobb játékosa, c ronaldo közelébe se érhet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

<#eplus2> ez csúnya volt, dehát igaz, ami igaz

9csöves9
mellette lassan már egy elefánt is el tud bújni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

C Ronaldo elbújhat az mellett a Ronaldo mellett

<#banplz>

õt szerettem😊 õ igazi fenomén volt

[HUN]FaTaL
Ronaldo? Már visszavonult. <#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

kurva életbe de utálom ezt a buzi Ronaldottt

Chelsea egy szar. Angol foci szar. Elárultam mindent. <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tobias88
Egyértelmû. De épp azt mondom, hogy egy Reál ellen miért ne csinálnák ezt? Játékban elveri õket a Madrid, szóval ez az egyetlen megoldás. A Real-Chelsea szerintem a legrosszabb bl döntõ lesz ha összejön <#pardon1>
Az Arsenal ellen azért játszották ezt, mert gyakoroltak a Barca elleni meccsre.

tobias88
Arsenal ellen is így játszottak és lehozták 0-0al a cserecsapattal. Miért csinálnák ezt másképp a Madrid ellen, ha ott kb ugyan úgy alig van esélyük mint a Barca ellen?
Oziris666
Nem sok Chelsea meccset láthattál ha így gondolod!Azért mert itt ezt kellett játszani,az nem jelenti azt h mindig ezt játsza a csapat!

Igen, de akkor még nem sok csapat játszotta ezt. Ebben a szezonban viszont alig volt olyan csapat aki felvállalta a saját stílusát a Barca ellen. Gyakorlatilag az egész világ megszokta a Barca stílusát, egyzerûen nem hat már az újdonság erejével. Szerintem csak abban lehet reménykedni, hogy a Barcelona játékosai is szép lassan megszokják, hogy 10 emberrel védekeznek ellenük, és rutinból fognak játszani ilyen szituációkban is. Ha viszont ez bekövetkezik, akkor megint nem lesz ellenszer még vagy 2-3 évig.

Inter is már ezt játszotta 2010-ben a csapat ellen...

Magic Boy
Mi történt a Barcelonával?

Szerintem ez egy nagyon jó elgondolkoztató cikk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hedonist
Mindig higgadt tud maradni és tiszteli az ellenfelet, ez becsülendõ.
Persze, h belül mit gondol..😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
"Kivételes 180 percet játszottunk, de ezek szerint most nem rajtunk volt a sor. A következõ napokban beszélni fogok Sandro Rosell elnökkel, eldöntjük, mi a legjobb a klubnak" - kezdte Guardiola a meccs utáni értékelést.

„Szomorú vagyok, mindent megtettünk, hogy bejussunk a döntõbe. Gratulálni kell a Chelsea-nek a védekezéséért, hibáztunk, mert nem lõttünk gólt. Nagy kár volt Ramires találatáért. A második félidõ végén már csak imádkoztunk, hátha találunk egy gólt, de nem sikerült. Vannak dolgok, amik elúsznak, csak az marad, hogy gratuláljunk a Chelsea-nek ezért a teljesítményért."

Egy igazi sportember szavai.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Pluskast
A baj ott van, hogy egyrészt a barcanak nincs jó szélsõ játékosa - Cuenca nagyon gyenge volt tegnap - másrészt meg Messi az egyetlen csatár és köré épül minden.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tobias88
Amúgy a párharcról a Görög EB gyõzelem jutott eszembe. Végig védekezték a meccset, 1-1 helyzetük volt, azt meg belõtték-befejelték. Valami ilyesmit fog a döntõben is csinálni a Chelsea, mert játékban a másik ág csapatait sem tudják felülmúlni, nem csak a Barcát.
Talán meg kellett volna próbálni távolról lõni, sokszor volt, hogy ki sem léptek az angolok, csak összetömörültek a 16-osuknál.
Ez a Barca egyik nagy hátránya, van 145871245 passzotok egy támadásban, de utoljára 16-oson kívülrõl talán még Kubala lõtt gólt<#wave>
Cabell
ez a Barca egész évben gyengébb volt magához képest...mindig vártam, hogy na akkor majd most elkezdenek atom módon focizni, de sosem következett ez be...tavaly amit csináltak az volt a csúcs, azt felülmúlni már nem lehetett, de még ott maradni sem sikerült, megjegyzem a lehetõség most is adott volt.
Év elején sem voltak már olyan acélosak a Real elleni szuperkupameccseken, de ott legalább fél helyzetbõl is gólt tudtak lõni, most meg ilyen Cuencák félidõkön át játszottak totális nullát, meg ziccereket lõttek égbe

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Én nem vagyok ennyire optimista. Az idei szezon volt az elsõ, ahol az összes meccsen (beleértve a világ 2. legjobb csapata elleni meccseken) 10 védõvel játszottak ellenünk, és ez még csak rosszabb lesz. Még fegyelmezettebb, még kevésbé kinyíló védelemre kell számítani. Ilyen helyzetben becsúszik néha 1-2 döntetlen.