33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Nincsenek még papírok azért nem ő védett.

#24832:
  • bakkerman
    Carles után Xavi is aláírt 2016-ig,és ha minden jól alakul mindketten innen vonulnak vissza
  • tobias88
    Ha Diego Lopez védene, akkor már ezen a meccsen is ő védett volna hogy szokja a játékosokat. A Barca ellen szerintem még bőven nem fog kezdeni, túlzás lenne.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem Diego Lopez fog védeni, nem Adán.

#24826: Pinto nem nagyon szokott olyan ajándéklabdákat osztogatni, mint Valdes. Viszont kevesebbet véd :D
  • tobias88
    Digié a spanyol kupa szóval igen
  • Sippie
    Egyébként a Digin lesz a meccs?
  • tobias88
    Adan sem egy életbiztosítás
  • Sippie
    ja tényleg... akkor két ajándék labda :D
  • Jakuza001
    Nem a Pinto fog vedeni ??? :D
  • Sippie
    Belekalkuláltad Valdes ajándék labdáját valamelyik Reálosnak? :D
  • bakkerman
    Real ellen jók leszünk úgyérzem,első félidő lesz a necces,mindig jól megnyomják ellenünk az elejét,valószínűleg kapunk gólt,de lövünk is,félidő 1-1 lesz,idegenben lőtt gólunk miatt második félidőben már nyugodtabban játszhatunk,a Madrid fáradni fog folyamatosan,helyzeteink meglesznek,csak be kell lőni azokat! 3-1 vagy 3-2-es győzelmet tippelek
  • Jakuza001
    A vedelem meg mindig nagyon gyenge.
    Ilyen amator golokat nem szabadna kapni. Sanchez meg akkor tud golt rugni, ha bepattan rola a labda, mint a Malaga ellen.
    Egy vicc hogy 3 meterrol sem tud golt rugni.
  • bakkerman
    eurobarcáról
  • Sippie
    én mostmár azon kezdek gondolkodni hogy ez a srác egy beépített szabotőr.
  • Sippie
    dejó hogy rászóltam, vette a lapot egyből :D
  • tobias88
    Az elsőn olyan jókat nevettem, aztán rájöttem hogy nálunk játszik.

• tobias88
  • tobias88
    szavakban nem mérhető hogy mennyire gyenge, remélem a keretben sem lesz szerdán
  • [HUN]FaTaL
    Sánchez tényleg egy láma fasz.
  • tobias88
    amúgy elvileg Messi picit sérült
  • bakkerman
    jaja CR nagyon elhittem hogy idén nyerhet egy aranylabdát :DD
  • banok
    XD
  • tobias88
    Ronaldo azt hitte közelebb jöhet a góllövőlistán, de nem jött be neki...
  • IXEMGabeo
    Icardi után Messi is négyet vágott ma:D
  • bakkerman
    5-1

GRANDE LEO
  • tobias88
    Ezért kell Villának játszania és nem Sancheznek... Nem is értem. Még Tello is jobb jelenleg mint Sanchez.
  • bakkerman
    félidőben 3-1re megyünk,két Leo gól,1 Pedro,10 emberrel az Osasuna,plusz az edzőjüket is leküldték,védelmünk ingatag,de elől jók vagyunk,tetszik a játék. Vamos!
  • Sippie
    Na C.Ronaldo az aranylabdára hajt, Messinek is bele kéne húzni :P
  • bakkerman
    Chelsea meg szopik egy harmadosztályú csapat ellen nulla focival,a regnáló BL címvédők,ezigen,amióta meg"nyerték" a BL-t,azóta valahogy nem megy nekik. Sors.
  • tobias88
    Nah, a Madridot ma segíti a bíró ahogy látom, ilyen gólt megadni te jó ég...
    Carvalho megüti a kapus kezét és az miatt kiejti a bíró meg tovább engedi
    (kommentátor szerint meg kapushiba...)
  • bakkerman
    nem lesz pihentetve,ez tuti,ha ő azt mondja,hogy játszani akar,akkor Roura befogja rakni. Lehet pár neves edző megmerné húzni a padoztatását,de Roura nem fogja lerakni a padra
  • [HUN]FaTaL
    Igen, közben rájöttem :D A hozzászólás többi részét viszont most is tartom :)
  • tobias88
    holnap
  • [HUN]FaTaL
    Földönkívüli, nem vitás :D Azért ma pihentetném legalább egy félidőt a classicora, nehogy rásérüljön.
  • bakkerman
    nem súlyos Leo sérülése,ma már teljesértékű edzésmunkát végzett,játékra készen áll
  • bakkerman
    így van,meg nálam még Giggs aki iránt óriási a respektem
  • IXEMGabeo
    Zanetti vasból van kb. Tiszteletre méltó, amit ő elért és, hogy mennyire hű az Interhez
  • Sippie
    egyébként spanyol kupa esetében ám legyen. Viszont nem igazán értem, hogy a BL-nél ahol a stadionokat is folyamatosan ellenőrzik, hogy engedhette meg tavaly pl a Milan azt a trágya fődet amin fociztunk? A pálya talaját miért nem írja elő a Fifa nemzetközi kupában? A meccs előtti karbantartást is Fifa személynek kéne ellenőrizni, hogy egész véletlen olyan turpisságok ne történjenek meg, hogy úgy fellocsolják a pályát hogy röpködnek jobbra balra az emberek esőmentes napon is. Merthát a Barca ellen az ismert taktika, ha szar a pálya akkor tiki-taka sem megy, csak ez patkányság.
  • IXEMGabeo
    lool
  • bakkerman
    arról hallottam,de nekem még ezen is fennakad a szemem :D