33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24833 Nincsenek még papírok azért nem ő védett.
#24832: -
#24832 Carles után Xavi is aláírt 2016-ig,és ha minden jól alakul mindketten innen vonulnak vissza
-
#24831 Ha Diego Lopez védene, akkor már ezen a meccsen is ő védett volna hogy szokja a játékosokat. A Barca ellen szerintem még bőven nem fog kezdeni, túlzás lenne. -
#24830 Szerintem Diego Lopez fog védeni, nem Adán.
#24826: Pinto nem nagyon szokott olyan ajándéklabdákat osztogatni, mint Valdes. Viszont kevesebbet véd :D -
#24829 Digié a spanyol kupa szóval igen -
#24828 Egyébként a Digin lesz a meccs? -
#24827 Adan sem egy életbiztosítás -
#24826 ja tényleg... akkor két ajándék labda :D -
#24825 Nem a Pinto fog vedeni ??? :D -
#24824 Belekalkuláltad Valdes ajándék labdáját valamelyik Reálosnak? :D -
#24823 Real ellen jók leszünk úgyérzem,első félidő lesz a necces,mindig jól megnyomják ellenünk az elejét,valószínűleg kapunk gólt,de lövünk is,félidő 1-1 lesz,idegenben lőtt gólunk miatt második félidőben már nyugodtabban játszhatunk,a Madrid fáradni fog folyamatosan,helyzeteink meglesznek,csak be kell lőni azokat! 3-1 vagy 3-2-es győzelmet tippelek -
#24822 A vedelem meg mindig nagyon gyenge.
Ilyen amator golokat nem szabadna kapni. Sanchez meg akkor tud golt rugni, ha bepattan rola a labda, mint a Malaga ellen.
Egy vicc hogy 3 meterrol sem tud golt rugni. -
#24821 eurobarcáról
-
#24820 én mostmár azon kezdek gondolkodni hogy ez a srác egy beépített szabotőr. -
#24819 dejó hogy rászóltam, vette a lapot egyből :D -
#24818 Az elsőn olyan jókat nevettem, aztán rájöttem hogy nálunk játszik.
-
#24817 -
#24816 szavakban nem mérhető hogy mennyire gyenge, remélem a keretben sem lesz szerdán -
#24815 Sánchez tényleg egy láma fasz. -
#24814 amúgy elvileg Messi picit sérült -
#24813 jaja CR nagyon elhittem hogy idén nyerhet egy aranylabdát :DD -
#24812 XD -
#24811 Ronaldo azt hitte közelebb jöhet a góllövőlistán, de nem jött be neki... -
IXEMGabeo #24810 Icardi után Messi is négyet vágott ma:D -
#24809 5-1
GRANDE LEO -
#24808 Ezért kell Villának játszania és nem Sancheznek... Nem is értem. Még Tello is jobb jelenleg mint Sanchez. -
#24807 félidőben 3-1re megyünk,két Leo gól,1 Pedro,10 emberrel az Osasuna,plusz az edzőjüket is leküldték,védelmünk ingatag,de elől jók vagyunk,tetszik a játék. Vamos! -
#24806 Na C.Ronaldo az aranylabdára hajt, Messinek is bele kéne húzni :P -
#24805 Chelsea meg szopik egy harmadosztályú csapat ellen nulla focival,a regnáló BL címvédők,ezigen,amióta meg"nyerték" a BL-t,azóta valahogy nem megy nekik. Sors. -
#24804 Nah, a Madridot ma segíti a bíró ahogy látom, ilyen gólt megadni te jó ég...
Carvalho megüti a kapus kezét és az miatt kiejti a bíró meg tovább engedi
(kommentátor szerint meg kapushiba...) -
#24803 nem lesz pihentetve,ez tuti,ha ő azt mondja,hogy játszani akar,akkor Roura befogja rakni. Lehet pár neves edző megmerné húzni a padoztatását,de Roura nem fogja lerakni a padra -
#24802 Igen, közben rájöttem :D A hozzászólás többi részét viszont most is tartom :) -
#24801 holnap -
#24800 Földönkívüli, nem vitás :D Azért ma pihentetném legalább egy félidőt a classicora, nehogy rásérüljön. -
#24799 nem súlyos Leo sérülése,ma már teljesértékű edzésmunkát végzett,játékra készen áll -
#24798 így van,meg nálam még Giggs aki iránt óriási a respektem -
IXEMGabeo #24797 Zanetti vasból van kb. Tiszteletre méltó, amit ő elért és, hogy mennyire hű az Interhez -
#24796 egyébként spanyol kupa esetében ám legyen. Viszont nem igazán értem, hogy a BL-nél ahol a stadionokat is folyamatosan ellenőrzik, hogy engedhette meg tavaly pl a Milan azt a trágya fődet amin fociztunk? A pálya talaját miért nem írja elő a Fifa nemzetközi kupában? A meccs előtti karbantartást is Fifa személynek kéne ellenőrizni, hogy egész véletlen olyan turpisságok ne történjenek meg, hogy úgy fellocsolják a pályát hogy röpködnek jobbra balra az emberek esőmentes napon is. Merthát a Barca ellen az ismert taktika, ha szar a pálya akkor tiki-taka sem megy, csak ez patkányság. -
IXEMGabeo #24795 lool -
#24794 arról hallottam,de nekem még ezen is fennakad a szemem :D