33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24873 ez se volt les... semmi gond -
#24872 Azthiszem a Madridiaknak 1 szem szavuk nem lehet a bíróra. Cé nem eltiltott a visszavágóra, pedig kellene, másik 2 játékosnak sem osztott ki sárgát. Messi is 1.5 méterről hátrébb indul és les... Nevetséges
Varane meg meccsben tartja a Madridiakat. -
#24871 ez se sárga... kb 3 sárga már elmaradt... -
#24870 Én is néztem hogy teljesen hülye? Lefújták :D -
leipsig #24869 köszi marika -
#24868 Remélem hozzák a formájukat a 2. félidőben és legalább nyerünk mert az a hátsó alakzat látni hogy nem az igazi a Madridiaknál -
#24867 Bede Ferenc!!! Az alkesz megmondta, hogy nem adhatott sargat, mert nem fujta le,tehat nem lehetett szabalytalansag. :D
Ezt a makit lattam egy teli merkozesen, hogy a kapu kozepen atment a saros labda a halon es ez meg kirugast itelt. :D -
#24866 Angol streamen nézem a meccset, Busquets elesésénél egyből elkezdték nyomni hogy hááát csak kis kontakt volt, nem az első hogy látjuk a földön hogy kicsikarjon valami súlyosabb büntetést, blabla.
Hát azért egy angol bajnoksággal a hátam mögött én inkább csöndben maradnék :D -
#24865 Ugyanazért, amiért az elején Piquetnek. -
#24864 Az is érdekes volt... Puyol is kaphatott volna lapot a késett becsúszásért de azt hiszem Khedirának is volt egy ilyenje. Ronaldo-nak is eltiltottnak kéne most már lennie a visszavágóra. -
#24863 Alonso is rárúgott Alvesra. Arbeloa páros lábbal ugrik rá. Ronaldo belerúg Pedro-ra és semmi miközben sima sárga.
Viszont Carvalho-nak meg nem is értem miért adott lapot. -
#24862 Mondjuk Messit is "szabályosan" tette arrébb Essien. A nem lest befújják lesnek... érdekes. -
#24861 Azt is remelem, hogy kozepen osszeszedjuk magunkat, mert ami helyzete volt a Madridnak abbol adodott, hogy lepasszoltuk nekik a labdakat, vagy cselezgetni kezdunk, ahol nem kene. -
#24860 Az a sarga kisse durva volt. Lent a laba a foldon feldobja benne magat a zselekiralyno aztan sarga. LOL
Bezzeg az semmi amit Arbeloa csilan, hatulrol agyontapossa Alvest, vagy elkezdi hatulrol rugdosni, majd utana lokdosni. Erdekes. -
#24859 Ez ellen a Madrid ellen simán nyerni kellene még úgy is, hogy a 2. félidőben Callejon lehozásával erősödni fognak... -
#24858 Igen, a kommentátor is hülye. Pont hogy a Barcának köszönhető hogy ennyire élvezetes mindkét oldalról is izgalmas a játék. Gyengén játszunk sok eladott labdával... -
#24857 Elég szarul játszunk... -
#24856 Albaaa jó lövés, bedobás :D -
#24855 Na megint jól kezdünk... Piquet vajon ma is kiállíttatja magát? -
#24854 Egri Viktor... A legszarabb digis kommentátor.
Na mindegy. Visca el Barca! -
#24853 COPA DEL REY
21.00 Real Madrid-Barcelona
tv: Digisport1 hu
streamek: -
Monoton #24852 kattanj -
#24851 onlinetvkeresre meghalt, szuper... -
#24850 Én X-re számítok. -
#24849 Na az nekem nincs, úgyhogy majd jövök streamért :) -
#24848 digin lesz,de majd banok bácsi dob egy streamet -
IXEMGabeo #24847 az nem fog gólt rúgni vagy, ha igen azt is 11-esből. -
#24846 Melyik tv adja? -
#24845 mit tippeltek amúgy? én 2-3-at érzek nagyon,CR biztos lő egy gólt,meg a védelmünk is összehoz nekik egyet -
#24844 annak csak örülnék,Essien se a régi már,odavissza leszopatja Leo vagy Pedro :D -
#24843 azt írják hogy Marcelo nem kezd, Essien lesz jobboldalt és Arbeloa átmegy balhátvédnek -
#24842 este ugye mindenki a gép/tévé előtt fog gubbasztani??!! remélem is,ma le kell szopatni a Blancokat! Vamos Catalunya
Real Madrid – FC Barcelona
Madrid, Santiago Bernabéu
21:00
Vezeti: Clos Gómez
Real Madrid: Adán – Arbeloa, Varane, R. Albiol, Marcelo – X. Alonso, Khedira – Callejón, Özil, C. Ronaldo – Benzema (Higuaín).
FCB: Pinto - Alves, Piqué, Puyol (Mascherano), J. Alba – Busquets, Xavi, Fábregas – Pedro, Messi, Iniesta. -
#24841 27-én, este 10-től.:D -
#24840 mikor lesz a visszavágó ?! -
#24839 Fogadóirodák szerint nagyon valószínű a Barca - Atletico döntő, 1.35öt adnak mindkét csapat továbbjutására. Azért nekünk a Madrid ellen ez igen megtisztelő. -
#24838 utoljára kb 10-12 éve :) -
IXEMGabeo #24837 elnéztem az is ott van a listán:D:D:D na jó akkor a Las Palmas, de azok fogadjunk nem voltak az 1. osztályban -
IXEMGabeo #24836 Recreativo Huelva baszki:) -
#24835 biztos van olyan,aki elsőosztályú volt valamelyik szezonban még,csak sérülés vagy valami miatt nem tudott betalálni nekik Leo -
IXEMGabeo #24834 agyalnom kell, van-e olyan spanyol csapat, akiknek nem lőtt gólt:D