Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Azért nem egy Mou
Egy nagy korszak most vége <#schmoll2>
Öröm visszagondolni erre a csodálatos 4 évre <#eljen>
Remélem a következõ szezonban nem fog visszaesni a csapat!

Õ találta ki még anno a tili tolit (mármint Bielsa) 😊

Jakuza001
Te lattad mar Bielsat merkozes kozben ?
Mindent lehet ott ra mondani, csak az uriember jelzo nem passzol hozza olyankor. 😛

tobias88
Én nagyon örülnék ha kivásárolnák Bielsa-t a szerzõdésébõl. Úriember stílus mint Pep és játékstílusban is hasonlót képvisel.
[HUN]FaTaL
Azt akartam írni, nem tudom miért írtam játékosokat. Na mindegy 😄 A lényegen nem változtat, meglátjuk Tito milyen lesz, leginkább az a kérdés, hogy mennyire tud kijönni a játékosokkal edzõként, sok munkája volt a jelenlegi csapatban is a háttérbõl. Valószínûleg Pep is õt javasolta és mindenképpen jobban ismeri az egész rendszert, mint kívülrõl bárki úgyhogy végeredményben jó döntésnek tartom, de mint az elõbb is írtam: majd meglátjuk.

Az tuti, hogy jobb mint AVB 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

shevy
nem szólt a játékosoknak októberben, hanem a vezetõségnek szólt

[HUN]FaTaL
Guardiola azt mondta, már októberben szólt a játékosoknak, hogy hamarosan elhagyja a klubot.

És hivatalos lett, hogy jövõre Tito lesz az új edzõnk. Mivel senkit nem tudok, aki Pepet helyettesíteni tudta volna, ezért csak annyit mondok, hogy majd meglátjuk. 😊

Nagyon sajnálom, hogy Pep lelépett. 😞

kaposi1
Akkor ez már régen el volt döntve, a többi csak színház volt.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tobias88
Ezt nem értem. Most akkor Guardiola már most elmegy? Vagy ha nem, akkor miért kell egybõl edzõt kinevezni, fõleg õt!?
TITO VILLANOVA NUEVO ENTRENADOR DEL FC BARCELONA

Christian88
Szerintem elõször várjuk meg ki lesz az edzõ. 😊

http://www.twitch.tv/hegii

[HUN]FaTaL
Én is ettõl félek. 😞

tobias88
Amúgy jövõre kiderül, hogy mennyi köze volt Guardiolának a Barca sikereihez. Remélem hogy nem sok, de sejtem hogy sok és ínséges idõk várnak ránk <#csodalk>
tobias88
Valószínû. <#idiota>
Játékosként nem keveset keresett, de edzõként is kapott a 4 év alatt egy 30 millát biztosan + prémiumok a címek után, amibõl volt nem is 1.
4 év alatt a 13 cím nem rossz, de jó lenne ha 14 lenne a kupával <#vigyor2>
LasDen
majd elmegy napszámba...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
és akkor mibõl lesz pénze? majd jól felkopik az álla <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
bárki is legyen majd a MU edzõje nem fog feleaddig sem maradni mint SAF...

Pep meg elõbb pihenni megy mielõtt csapatot keresne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Botond
Legalább kiderült ki váltja Fergussont a következõ 25 évre...
[HUN]FaTaL
Jesszus <#falbav>

Inkább Bielsat hozzuk el a Bilbaotól.

kaposi1
Úgy látszik már hivatalos.<#sir>
Guardiola távozik a Barcelonától!!!!

kaposi1
<#eljen>

bakkerman
ameddig papíron Pep az edzõnk,addig én nem foglalkozok semmilyen találgatással,majd a távozása után Rosell bejelenti a nyilvánosságnak,kész. Még mindig "A Mester" vezeti a csapatot,nem érdekel milyen nevekkel dobálóznak...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"A sajtó szerint a Barcelona elnöksége a sikeredzõ pótlásán is gondolkozik, szóba került a legutóbb az Olympiakosznál dolgozó Ernesto Valverde, a Chelsea-tõl az idény közben menesztett André Villas-Boas, sõt Laurent Blanc francia szövetségi kapitány neve is."
Tessék lehet válogatni. <#falbav>

bakkerman
Egyébként ha megnyertük volna a bajnokságot ismét,és esetleg a BL-ben megvédjük a címet,akkor is elment volna. Csak akkor a csúcsról távozik. Egy rossz szót nem szólhat rá senki,amiért most itt hagy bennünket. Biztos hogy nem fog leülni sehova nyáron,ez tuti 😊 Nehéz helyzetben lesz a klub nyáron,de ha sikerül találni egy olyan edzõt,aki remek motivátor,és a támadófoci híve,akkor jövõre ismét jöhetnek a trófeák,mert a keret képes rá!Pep távozásával nem egy edzõt veszítünk el,õ annál több,ezt a játékosok is nagyon jól tudják,fõleg a katalánok. A kupát megfogjuk nyerni,Pepnek,és Abidalnak ajánlva! FC BARCELONA per sempre! <#worship>

Jakuza001
Konnyen lehet hogy a szezon vege azert nem sikerult ennyire, mert a jatekosok mar tudtak regota, hogy mi a helyzet.

bakkerman
Az FC Barcelona játékosai már tudják, hogy miként döntött Josep Guardiola a jövõjét illetõen, és immár szinte biztos, hogy a tréner a távozását jelentette be. Xaviékat délelõtt 10.00-ra hívta edzésre korábban az edzõ a Ciutat Esportiva Joan Gamperbe, de a tréning maga csak 11.00-kor kezdõdött.

Még erõsítette a spekulációkat az, hogy 9:15-kor Guardiola leült beszélgetni Sandro Rosell elnökkel az edzõközpontban, ami talán csak végsõ megerõsítésként szolgált, talán Rosell még megpróbálta a lehetetlennek tûnõt, az utolsó pillanatban meggyõzni Pepet a maradásáról.

Az ugyanakkor szinte biztos, hogy a döntés nem változott, és Guardiola Rosell jelenlétében már be is jelentette ezt a játékosok elõtt a Ciutat Esportiva öltözõjében. Ezek szerint a szezon végeztével a szakember elhagyja az FC Barcelona kispadját.

A hivatalos bejelentésre kora délután kerül majd sor.

bakkerman

bakkerman
mai edzésrõl 😊)

Dani : "Te Leo,ez nem Ramos labdája?" 😄DDDDDDDD

Jakuza001
Butasagokat beszelsz. Jol lathato, hogy nem minden merkozest vesznek ugyanugy.
Peldaul a bajnokikat egeszen mashogy kezelik ez iden jol lathato volt, foleg a kisebb csapatok ellen.

bakkerman

maradj Pep...

ezeknek a srácoknak minden motiváció. Nekik nem elég sosem semmi, minden meccsre ugyanúgy készülnek mintha BL-döntõ lenne, legalábbis fejben, mivel egy olyan dolgot képviselnek, mint A BARCELONA. Mi lehet ennél nagyobb motiváció??

The Matrix has you...

tobias88
Amúgy ahogy Llorrente ma játszik, ha kedden nálunk lett volna, enyhén nagyobb esélyünk lett volna a továbbjutásra. (az más kérdés, hogy máskor meg nem használható úgy, mint pl Sanchez)
tobias88
Amúgy ha Guardiola elmegy, ami jó lenne ha nem történne meg, szívesen látnám a kispadon Bielsa-t. 20 éve edzõsködik, Chile-t felhozta a 14. helyre az 50.rõl a világranglistán és a 2010es vb-n is jól szerepelt velük, na meg 1 év alatt elég sokat javított a Bilbao játékán, ami eléggé hasonlít most a Barcáéra.
[HUN]FaTaL
Jajj mindig ez a bohócliga, aztán a Bilbao oktatta a MU-t az ELben <#idiota>

Voyager5
Pár madridista biztos megkövezne, de én nekik is drukkoltam 😄
Spanyol focit szeretem, spanyol döntõt akartam 😞.
Na mindegy, EL-ben még jók vagyunk, EB-n meg remélem a legjobbakat 😊
nem egy meccsen kéne pihentetni õket

nem is értem a barcát, hogy szinte egy alap kerettel akarja lejátszani a szezon összes meccsét

4-5 góllal mennek akkor se hozzák le pl. Messit
tobias88
Ráadásul az 5 az 4.
A Chelsea-nél a legjobbak pihentek. A 4 legjobb ember aki szerinted nem döntõ tényezõ hogy nem pihent: Messi, Xavi, Iniesta, Puyol <#whatever>
tobias88
Amíg nem vagy tisztában a kerettel, ne állítsd azt hogy 5 játékos pihent a Madrid ellen, mert elég tudatlannak fogsz tûnni <#hamm>
Tyler1
Ti meg ötöt? Nem hiszem, hogy az a 3 ember volt a döntõtényezõ.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tobias88
BL-ért ment mindkettõ, de ahogy nézem nem is 7, hanem 8 játékost pihenetett a Chelsea ugyan úgy mint a Bayern.
bakkerman
jó,csak õk mentek az EL ligáért,a két spanyol meg ment a bajnokságért...nem mind1

tobias88
Ahol nem játszott 7 alap ember...
Tyler1
Megnézheted, mert szombaton a Chelseanek ugyanolyan kemény derbije volt...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tobias88
Azért megnézném, hogy az angoloktól melyik csapat szerepelne jól úgy 2 bl meccsen, hogy közben van egy legalább annyira fontos bajnoki, bár a válasz egyértelmû: Egyik sem. A Chelsea és a Bayern tudott pihenni hétvégén, a Clasicó miatt a 2 spanyol nem. Én kitaláltam volna valamit a szövetségben, hogy elhalasztom a meccset, mert így szó szerint büntetve volt a 2 csapat.
Sippie
a bóhocligás 6. kiejtette az angol (még) elsõ helyezettet. Nos igen...
Sippie
Amúgy ha Gomez max 1 gólig jut a döntõbe, Messi a BL gólkirálya lesz 😄
Rockynhooo
Engem most az basz fel a legjobban hogy az ismerõseim a la ligat tiporják ismét hogy mekkora szarok hogy egyik sem jutott a döntõbe meg bohóc liga ismét elõkerült 😄 eskü ha ezt tudom elõre hogy ez lesz még szorítok is a barcanak kicsit <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"