33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    ez se volt les... semmi gond
  • tobias88
    Azthiszem a Madridiaknak 1 szem szavuk nem lehet a bíróra. Cé nem eltiltott a visszavágóra, pedig kellene, másik 2 játékosnak sem osztott ki sárgát. Messi is 1.5 méterről hátrébb indul és les... Nevetséges

Varane meg meccsben tartja a Madridiakat.
  • tobias88
    ez se sárga... kb 3 sárga már elmaradt...
  • [HUN]FaTaL
    Én is néztem hogy teljesen hülye? Lefújták :D
  • leipsig
    köszi marika
  • tobias88
    Remélem hozzák a formájukat a 2. félidőben és legalább nyerünk mert az a hátsó alakzat látni hogy nem az igazi a Madridiaknál
  • Jakuza001
    Bede Ferenc!!! Az alkesz megmondta, hogy nem adhatott sargat, mert nem fujta le,tehat nem lehetett szabalytalansag. :D
    Ezt a makit lattam egy teli merkozesen, hogy a kapu kozepen atment a saros labda a halon es ez meg kirugast itelt. :D
  • Sippie
    Angol streamen nézem a meccset, Busquets elesésénél egyből elkezdték nyomni hogy hááát csak kis kontakt volt, nem az első hogy látjuk a földön hogy kicsikarjon valami súlyosabb büntetést, blabla.
    Hát azért egy angol bajnoksággal a hátam mögött én inkább csöndben maradnék :D
  • Sippie
    Ugyanazért, amiért az elején Piquetnek.
  • tobias88
    Az is érdekes volt... Puyol is kaphatott volna lapot a késett becsúszásért de azt hiszem Khedirának is volt egy ilyenje. Ronaldo-nak is eltiltottnak kéne most már lennie a visszavágóra.
  • tobias88
    Alonso is rárúgott Alvesra. Arbeloa páros lábbal ugrik rá. Ronaldo belerúg Pedro-ra és semmi miközben sima sárga.

Viszont Carvalho-nak meg nem is értem miért adott lapot.
  • Sippie
    Mondjuk Messit is "szabályosan" tette arrébb Essien. A nem lest befújják lesnek... érdekes.
  • Jakuza001
    Azt is remelem, hogy kozepen osszeszedjuk magunkat, mert ami helyzete volt a Madridnak abbol adodott, hogy lepasszoltuk nekik a labdakat, vagy cselezgetni kezdunk, ahol nem kene.
  • Jakuza001
    Az a sarga kisse durva volt. Lent a laba a foldon feldobja benne magat a zselekiralyno aztan sarga. LOL
    Bezzeg az semmi amit Arbeloa csilan, hatulrol agyontapossa Alvest, vagy elkezdi hatulrol rugdosni, majd utana lokdosni. Erdekes.
  • tobias88
    Ez ellen a Madrid ellen simán nyerni kellene még úgy is, hogy a 2. félidőben Callejon lehozásával erősödni fognak...
  • tobias88
    Igen, a kommentátor is hülye. Pont hogy a Barcának köszönhető hogy ennyire élvezetes mindkét oldalról is izgalmas a játék. Gyengén játszunk sok eladott labdával...
  • [HUN]FaTaL
    Elég szarul játszunk...
  • Sippie
    Albaaa jó lövés, bedobás :D
  • Sippie
    Na megint jól kezdünk... Piquet vajon ma is kiállíttatja magát?
  • [HUN]FaTaL
    Egri Viktor... A legszarabb digis kommentátor.

Na mindegy. Visca el Barca!
  • banok
    COPA DEL REY
    21.00 Real Madrid-Barcelona
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • Monoton
    kattanj
  • tobias88
    onlinetvkeresre meghalt, szuper...
  • [HUN]FaTaL
    Én X-re számítok.
  • szucsy89
    Na az nekem nincs, úgyhogy majd jövök streamért :)
  • bakkerman
    digin lesz,de majd banok bácsi dob egy streamet
  • IXEMGabeo
    az nem fog gólt rúgni vagy, ha igen azt is 11-esből.
  • szucsy89
    Melyik tv adja?
  • bakkerman
    mit tippeltek amúgy? én 2-3-at érzek nagyon,CR biztos lő egy gólt,meg a védelmünk is összehoz nekik egyet
  • bakkerman
    annak csak örülnék,Essien se a régi már,odavissza leszopatja Leo vagy Pedro :D
  • tobias88
    azt írják hogy Marcelo nem kezd, Essien lesz jobboldalt és Arbeloa átmegy balhátvédnek
  • bakkerman
    este ugye mindenki a gép/tévé előtt fog gubbasztani??!! remélem is,ma le kell szopatni a Blancokat! Vamos Catalunya

Real Madrid – FC Barcelona
    Madrid, Santiago Bernabéu
    21:00
    Vezeti: Clos Gómez

Real Madrid: Adán – Arbeloa, Varane, R. Albiol, Marcelo – X. Alonso, Khedira – Callejón, Özil, C. Ronaldo – Benzema (Higuaín).

FCB: Pinto - Alves, Piqué, Puyol (Mascherano), J. Alba – Busquets, Xavi, Fábregas – Pedro, Messi, Iniesta.
  • dragon11
    27-én, este 10-től.:D
  • dragon11
    mikor lesz a visszavágó ?!
  • tobias88
    Fogadóirodák szerint nagyon valószínű a Barca - Atletico döntő, 1.35öt adnak mindkét csapat továbbjutására. Azért nekünk a Madrid ellen ez igen megtisztelő.
  • bakkerman
    utoljára kb 10-12 éve :)
  • IXEMGabeo
    elnéztem az is ott van a listán:D:D:D na jó akkor a Las Palmas, de azok fogadjunk nem voltak az 1. osztályban
  • IXEMGabeo
    Recreativo Huelva baszki:)
  • bakkerman
    biztos van olyan,aki elsőosztályú volt valamelyik szezonban még,csak sérülés vagy valami miatt nem tudott betalálni nekik Leo
  • IXEMGabeo
    agyalnom kell, van-e olyan spanyol csapat, akiknek nem lőtt gólt:D