33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    nem rossz ez az 1-1,mindkét oldalon voltak nagy helyzetek,engem csak az idegesít,hogy mi nagyon szerencsétlenek voltunk a pálya minden részén,Leonak szar napja volt,és sajnos ez meglátszott. 1 hónap múlva lesz a visszavágó,teljesen más meccs lesz,szerintem az lesz a döntő valamelyik csapat számára,hogy a BL odavágók után milyen formát tudnak előhúzni a kupa meccsre. Én bízom nagyon a továbbjutásban,és meg is lesz,fejben kell ott lennünk 100%-osan a helyzeteknél,és akkor otthon nyerni fogunk!!
  • Jakuza001
    Szerintem nyugodtan nyerjek meg, de alazzuk meg oket a BLben es a bajnoksagban. :D
  • bodajoci
    Pozitívabban állj hozzá a dolgokhoz , egyébként meg, ha kiverjük a Realt, akk murinnyónak majd egyből csak sokadrangú dolog lesz a spanyol kupa, ha ők nyernek, akkor meg majd akkora arca lesz, h nem fér el a stadionban kb...
  • tobias88
    kupát én annyira nem tartom fontosnak, ha más ellen játszanánk, simán kieshetnénk, de a Madridot ki kell verni most minden fronton, nincs mese
  • tobias88
    Közel sem annyit szerencsétlenkedtek el mint mi. Még volt valami mikor a kapusukba vezettük a labdát 15 méterre a kaputól, ez van.

Remélem a visszavágón minket fog ennyire segíteni a bíró, igaz, akkor megint jön majd a szájkarate hogy tolják a Barcát a bírók, pedig csak kiegyenlítené az első meccset...
  • [HUN]FaTaL
    Vagy kikapunk, mint a tavalyi bajnokin....

De én inkább attól félek, hogy 2-2 lesz és idegenben lőtt gólok miatt kizúgunk.
  • bodajoci
    Majd Camp Nou-ban rövidre lesz nyírva a fű, azt lerendezzük őket
  • [HUN]FaTaL
    Sok ziccerük volt, csak azt nem figyeled. Mondjuk nem annyira egyértelműek, de pl. Ronaldo melléfejelt labdája, vagy Benzema lövése az első félidőben, ami hírtelen eszembejut.
  • tobias88
    amúgy meg kíváncsi lennék mit kapna a túloldalról ilyen hibák esetén a bíró
    Jah, hogy nem kell mert már láttuk. Uefa, Unicef, spanyol bírók - mindenki kapott
  • tobias88
    Az nem volt ziccer, ezek mind azok voltak. (kivéve Xavi lövése de az ugye kapufa)

Sokan mondják hogy igazságos a döntetlen pedig a Madridnak nem volt 6 ziccere, de még 3 sem...
  • [HUN]FaTaL
    + Dani Alves középre tartó lövése, amit így simán kiütött Diego Lopez...
  • tobias88
    Hát igen, így kapásból:
    - Xavi kapufát lő szabadból
    - Alba az első félidőben majdnem szögletre 1 az 1ben
    - Xavi lövését a gólvonalról kirúgta Varane
    - Pedro 5 méterről mellé
    - Fabregas kocog és beéri Varane
    - Fabregas 11ről kapufát lő
    - Jordi Alba bele a kapusba

Így visszanézve ez borzalmas, főleg úgy, hogy a gólunk is majdnem a kapu közepébe ment.
  • tobias88
    2. meccsre remélem egy európai szinten normális bírót tudnak kiválasztani, nem olyant aki szinte semmire sem ad lapot...
  • bodajoci
    A kimaradt helyzetek meccse volt...igaz mind2 részről, bár nem számoltam utána, de nekünk volt több sztem :/
  • tobias88
    A bíró is a meccs része. Ha nem hibázott volna ennél a szituációknál, most nem lenne mi miatt aggódni a 2. meccsen.
  • Sippie
    Mondjuk amit Xavi is kihagyott... ha nem mutatja a kamera simán azt hittem volna, hogy Alexis volt. Na meg a kapufája... a kapustól simán befért volna ha lejjebb megy :/
  • Christian88
    Ne a bíróban keressétek már a hibát megint. Láttátok miket hagytunk ki...
  • Jakuza001
    Koszonjuk ismet ezt a szanalmas biraskodast, ahol abbol lehet kontra golt loni, ahol ki kellene allitani az ellenfel jatekosat. A vegen az is erdekes, hogy tovabbot int Ronaldo szineskedesenel es bedobast itel, nehogy sagat kelljen adnia. :D
  • tobias88
    meg az a leshelyzet ahol Messi a félpályáról vihette volna a labdát
  • tobias88
    Jó meccs, bár a bíró segítette a Madridot rendesen a döntéseivel. Az ilyen hogy Thiago nem kap sárgát nem fontos egy párharc szempontjából, de hogy Carvalho-t simán és jogosan ki kellett volna szórni vagy hogy Cé bőven sárgásan szabálytalankodik és semmi, na ezek igazán fontosak...
  • [HUN]FaTaL
    Jó meccs volt :)
  • Sippie
    Messi enyhén szólva sem az igazi ma.
  • [HUN]FaTaL
    Mindent kihagyunk, megérdemeltük...
  • Sippie
    Több góllal kellett volna vezetni, és akkor nem lenne para. Csak magunknak csesszük el mindig.
  • tobias88
    És ennyi, nevetséges. Kihagyunk mindent, Carvalho piroslapja elmarad és bemákolnak 1 gólt
  • Sippie
    várható volt...
  • [HUN]FaTaL
    Pinto Nem hiszem el...
  • tobias88
    Sanchez, egyszerűen nem értem...
  • [HUN]FaTaL
    Na hát ezaz...
  • [HUN]FaTaL
    Egri Viktor nem sok barca meccset néz :D

Sanchez sem fejezte volna be, ő fölé lőtte volna 3 méterrel.
  • Sippie
    Najó de van egy Villánk is
  • tobias88
    jah, nem egyik visszajátszásból úgy tűnt hogy Pedro kapufát lőtt
  • [HUN]FaTaL
    Az lesz, a 89. percben szögletből kapunk egy gólt...
  • tobias88
    3. kapufa
  • tobias88
    ezt nem hiszem el, egyszerűen nem, széjjel alázhatnánk őket, még a végén 1-1 lesz
  • [HUN]FaTaL
    Pedro te idióta, nem kell Sancheztől tanulni.
  • [HUN]FaTaL
    Mindegy, mert Pedro is szar ma.
  • Sippie
    Jajj ne, Sanchez melegít...
  • tobias88
    Köszi Roncika
  • Sippie
    ez nem válasz akart lenni :D