33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24913 nem rossz ez az 1-1,mindkét oldalon voltak nagy helyzetek,engem csak az idegesít,hogy mi nagyon szerencsétlenek voltunk a pálya minden részén,Leonak szar napja volt,és sajnos ez meglátszott. 1 hónap múlva lesz a visszavágó,teljesen más meccs lesz,szerintem az lesz a döntő valamelyik csapat számára,hogy a BL odavágók után milyen formát tudnak előhúzni a kupa meccsre. Én bízom nagyon a továbbjutásban,és meg is lesz,fejben kell ott lennünk 100%-osan a helyzeteknél,és akkor otthon nyerni fogunk!! -
#24912 Szerintem nyugodtan nyerjek meg, de alazzuk meg oket a BLben es a bajnoksagban. :D -
bodajoci #24911 Pozitívabban állj hozzá a dolgokhoz , egyébként meg, ha kiverjük a Realt, akk murinnyónak majd egyből csak sokadrangú dolog lesz a spanyol kupa, ha ők nyernek, akkor meg majd akkora arca lesz, h nem fér el a stadionban kb... -
#24910 kupát én annyira nem tartom fontosnak, ha más ellen játszanánk, simán kieshetnénk, de a Madridot ki kell verni most minden fronton, nincs mese -
#24909 Közel sem annyit szerencsétlenkedtek el mint mi. Még volt valami mikor a kapusukba vezettük a labdát 15 méterre a kaputól, ez van.
Remélem a visszavágón minket fog ennyire segíteni a bíró, igaz, akkor megint jön majd a szájkarate hogy tolják a Barcát a bírók, pedig csak kiegyenlítené az első meccset... -
#24908 Vagy kikapunk, mint a tavalyi bajnokin....
De én inkább attól félek, hogy 2-2 lesz és idegenben lőtt gólok miatt kizúgunk. -
bodajoci #24907 Majd Camp Nou-ban rövidre lesz nyírva a fű, azt lerendezzük őket -
#24906 Sok ziccerük volt, csak azt nem figyeled. Mondjuk nem annyira egyértelműek, de pl. Ronaldo melléfejelt labdája, vagy Benzema lövése az első félidőben, ami hírtelen eszembejut. -
#24905 amúgy meg kíváncsi lennék mit kapna a túloldalról ilyen hibák esetén a bíró
Jah, hogy nem kell mert már láttuk. Uefa, Unicef, spanyol bírók - mindenki kapott -
#24904 Az nem volt ziccer, ezek mind azok voltak. (kivéve Xavi lövése de az ugye kapufa)
Sokan mondják hogy igazságos a döntetlen pedig a Madridnak nem volt 6 ziccere, de még 3 sem... -
#24903 + Dani Alves középre tartó lövése, amit így simán kiütött Diego Lopez... -
#24902 Hát igen, így kapásból:
- Xavi kapufát lő szabadból
- Alba az első félidőben majdnem szögletre 1 az 1ben
- Xavi lövését a gólvonalról kirúgta Varane
- Pedro 5 méterről mellé
- Fabregas kocog és beéri Varane
- Fabregas 11ről kapufát lő
- Jordi Alba bele a kapusba
Így visszanézve ez borzalmas, főleg úgy, hogy a gólunk is majdnem a kapu közepébe ment. -
#24901 2. meccsre remélem egy európai szinten normális bírót tudnak kiválasztani, nem olyant aki szinte semmire sem ad lapot... -
bodajoci #24900 A kimaradt helyzetek meccse volt...igaz mind2 részről, bár nem számoltam utána, de nekünk volt több sztem :/ -
#24899 A bíró is a meccs része. Ha nem hibázott volna ennél a szituációknál, most nem lenne mi miatt aggódni a 2. meccsen. -
#24898 Mondjuk amit Xavi is kihagyott... ha nem mutatja a kamera simán azt hittem volna, hogy Alexis volt. Na meg a kapufája... a kapustól simán befért volna ha lejjebb megy :/ -
#24897 Ne a bíróban keressétek már a hibát megint. Láttátok miket hagytunk ki... -
#24896 Koszonjuk ismet ezt a szanalmas biraskodast, ahol abbol lehet kontra golt loni, ahol ki kellene allitani az ellenfel jatekosat. A vegen az is erdekes, hogy tovabbot int Ronaldo szineskedesenel es bedobast itel, nehogy sagat kelljen adnia. :D -
#24895 meg az a leshelyzet ahol Messi a félpályáról vihette volna a labdát -
#24894 Jó meccs, bár a bíró segítette a Madridot rendesen a döntéseivel. Az ilyen hogy Thiago nem kap sárgát nem fontos egy párharc szempontjából, de hogy Carvalho-t simán és jogosan ki kellett volna szórni vagy hogy Cé bőven sárgásan szabálytalankodik és semmi, na ezek igazán fontosak... -
#24893 Jó meccs volt :) -
#24892 Messi enyhén szólva sem az igazi ma. -
#24891 Mindent kihagyunk, megérdemeltük... -
#24890 Több góllal kellett volna vezetni, és akkor nem lenne para. Csak magunknak csesszük el mindig. -
#24889 És ennyi, nevetséges. Kihagyunk mindent, Carvalho piroslapja elmarad és bemákolnak 1 gólt -
#24888 várható volt... -
#24887 Pinto Nem hiszem el... -
#24886 Sanchez, egyszerűen nem értem... -
#24885 Na hát ezaz... -
#24884 Egri Viktor nem sok barca meccset néz :D
Sanchez sem fejezte volna be, ő fölé lőtte volna 3 méterrel. -
#24883 Najó de van egy Villánk is -
#24882 jah, nem egyik visszajátszásból úgy tűnt hogy Pedro kapufát lőtt -
#24881 Az lesz, a 89. percben szögletből kapunk egy gólt... -
#24880 3. kapufa -
#24879 ezt nem hiszem el, egyszerűen nem, széjjel alázhatnánk őket, még a végén 1-1 lesz -
#24878 Pedro te idióta, nem kell Sancheztől tanulni. -
#24877 Mindegy, mert Pedro is szar ma. -
#24876 Jajj ne, Sanchez melegít... -
#24875 Köszi Roncika -
#24874 ez nem válasz akart lenni :D