Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Már Alba hírek is jöttek, de több más is... Nso meg mindent megír amit a neten talál
Meg kellene mondani a vezetõségnek hogy nem elöl kell megerõsíteni a csapatot hanem hátul, Alvest nem kellene eladni, õ mindig odateszi magát a meccseken.

Jó lenne, ha nem széledne szét a csapat, csak azért, mert Pep elment.

Visca El Barça!

bakkerman
én se. Alapból nem illik bele az õ játéka a miénkbe,nem is lenne kezdõ ha a Messi-Alexis-Villa hármas egészséges,a padra meg nem 30 milliós játékost kell vennünk. Én a távozókról olvasgattam az eurobarca fórumán,ott Alves,Pedro,Cuenca neve merült fel spanyol lapértesülések szerint. A brazilt vinné az Anzhi,és a City is. Majd meglátjuk mi lesz itt még nyáron!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Szerintem sem tortent semmi olyan, amitol meg kellene botrankozni.
Ilyen arovel azt is be kellene tiltani, hogy a karhjaikat magasra emeljek es egymasra ugraljanak egy gol utan.
A tegnapi nem lepte at azt a keretet, amire azt lehetne mondani, hogy az ellenfel vagy szurkoloinak becsmerlese lenne.
Ha fuget mutogatnanak az ellenfel szurkoloi fele, akkor az mas teszta lenne, de itt szo sem volt ilyenrol.

A csaptarol pedig, a maradek fordulokban ill merkozeseken pedig egy a cel, a kupa megszerzese es az, hogy Messivel minnel tobb golt rugassanak, hogy meglegyen a 67 gol es a golkiralyi cim.

bakkerman
nekem nincs bajom az ilyen gólörömmel,inkább táncoljanak,és bohóckodjanak,mint mutogassanak a nézõtérre. Puyi meg egy igazi vezér,a mindenkori edzõn kívûl neki van a legnagyobb szava az öltözõben,és a pályán is,jogos amit csinált,ha õ úgy gondolta,hogy nincs helye a bohóckodásnak,akkor igaza van 😊

kaposi1
Egy végtelenül szimpatikus dolog volt amit tegnap láttam PUYOL-tol.<#eljen><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
nagy zsuga volt a tegnapi,grat a caspatnak! 😊 ÉS végre láttam egy jó Pedrot!!! Ha neki megy a játék,akkor zseniális dolgokra képes,sajnos idén nem volt formában,de jó volt látni végre tegnap,hogy jól mozgott 😊

tobias88
1. Real Madrid 35 29 4 2 112–30 +82 91
2. Barcelona 35 26 6 3 104–26 +78 84
3. Valencia 35 15 10 10 54–43 +11 55

2 éve mekkora dolog volt hogy a Barca 100 fölé ment. Kicsit vicces ez a táblázat így.
tobias88
Én se értettem, hogy a szezon 2. felében hogy kerülhetett Cuenca és Tello Pedro elé a rangsorban. Ég és föld a különbség köztük, ha Pedro formában van (amit játék nélkül nehéz összehozni)
tobias88
Ahhoz képest, hogy Messi azért nem ment el Guardiola búcsúztatójára, mert nem bírta volna ki sírás nélkül, bombaformában játszott. Ennyit számít ha van területünk.
Jakuza001
Nem is ertettem, hogy a Chelsea ellen miert nem jatszattak.

[HUN]FaTaL
Sima henger 😊

Pedro is jókor lendül formába...

http://goo.gl/gd6Zi5

Jól megszórták a Rayo-t 😊

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Tegnap írtam, tehát tegnap volt. 😊

Végül nem láttam, mert megint faszkodik valamit a szolgáltató, most sincs tv, biztos az utcán szar megint a kurva oszlopon valami, úgyhogy a mostani meccset is streamen fogom nézni.javascript:document.newmessage.submit();

Sippie
tegnap volt
Jakuza001
??? Ez mikor, mert en se ma, se holnap nem latok ilyen merkozest.

[HUN]FaTaL
Ha valaki kiváncsi a fiatalokra (én lehet, hogy megnézem):

SPORT1
19:45
Labdarúgás (élõ)

Spanyol másodosztályú bajnokság, 36. forduló, Celta Vigo - Barcelona B

Sippie
najó, de azért elõtte a fejünket fogtuk 😄
bakkerman
meg 13 trófea 😄D

tobias88
Jó, persze, de aztán jött 9 nyert meccs, aztán egy döntetlen, aztán 10 nyert meccs <#idiota>
tobias88
Ezek alapján Villanovával megint jöhet egy jó idõszak, de én Pep-nél pont úgy gondoltam, hogy alkalmas a posztra.
Ez Pepnek a kedvenc dala. Mindig ezt hallgatták állítólag a döntõ meccsek elõtt, meg után, ha nyertek...többnyire nyertek <#taps>

Visca El Barça!

bakkerman
ez a zene megy a vidiben is amit tegnap belinkeltem...alapból érzelmes dal,és azokkal a képsorokkal meg nagyon megható,amikor dobálják a srácok Pepet,vagy amikor Messivel,vagy Inivel pacsizik...<#szomoru1>

bakkerman
érdemes visszaolvasni az Eurobarca forumában a Pep topikot,mennyire ment a kritizálás a kinevezése után,alkalmatlan,sötét idõk jönnek,stb...

Sippie
Guardiolánál se lehetett, fõleg ahogy az elsõ két meccsét kezdte 😄
Nem kell ítélkezni elsõre, meglátjuk mit hoz a jövõ. Villanova már nagyon régóta a háttérben dolgozik a Barcánál,soha nem lehet tudni mit hoz a jövõ.

<#eljen>

Köszönjük Pep <#worship>

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL

😄DDDDDD

#22748: Bocs elnéztem, azt hittem a Chelsea elleni tizenegyesrõl beszélsz.

Ehhez képest ha megadják Bojan gólját mi jutunk tovább, gondolom akkor igencsak másképp vélekednél.

tobias88
Ha lehozza Xavit, akirõl még az összes szurkoló is látta, hogy nem tud hozzá tenni a Meccshez, lehet hogy máshogy alakul. Sokszor nem cserélt Pep, mikor kellene.
én ma nem hittem el amikor hallottam hogy lemondott Guardiola nálatok. a játékoskeret megvan a jó játékhoz, egy jó edzõ kell ismét és simán esélyesek vagytok jövõre egy BL címre - legalább annyira mint mi. sok szerencsét kívánok az új edzõvel is, bár lehet lefele ívelõ karrier vár rátok, mint anno a Reallal történt...

tobias88
Te vagy hülye vagy vagy nem tudom...

"Tavaly elõtti Inter visszavágó például, de a 11es után se volt nagyon helyzetünk 2-3nál több 40 perc alatt, az meg elképesztõen kevés."

Azaz a Chelsea elleni odavágót nem említettem, azzal nem volt semmi baj. A 11es után 2 helyzetünk volt 40 perc alatt. Az az õ hibája is volt.
[HUN]FaTaL
Ne nekem írd.

ez nem Pepen múlt ez a Chelsea elleni meccs...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Szóval a 4 kapufa és a kihagyott büntetõ az edzõ hibája, nem a játékosoké, azok sosem felelõsek. Értem én...

tobias88
BL döntõt ért volna mindkettõ és egyiken se tudott mit kitalálni a beálló ellenfél ellen, 2 legnagyobb hibája szerintem a Barcelonai edzõsködése során <#vigyor2>
pzoli00
hát nem tudom, azért nagy arc volt Guardiola, hiányozni fog, Villanova pedig nem ugyanaz a kaliber akárhonnan nézzük, valószínûleg õ csak a B-terv

Jakuza001
Ott a pont, pedig most ugy van beallitva milyen nagyott jatszott az ellenfel. Meg a loturot. Szerencsefaktor es semmi egyeb.
Teruletre beallva vedekezni a legkonnyebb es rombolni es jatszani a szerencsere, hogy talan nem kapunk golt, kozben meg talalunk egyet.

Ez milyen taktika ? A vicc az egeszben, hogy ketszer volt ugyanigy makjuk.
Sot azt mondhatnam mar az olaszok es a bajnokin az arsenal ellen is.

Persze most mar barmit lehet mondani, de peldaul a Bayern mert jatszani Madridban , hazai palyan meg egyenesen focit jatszottak es nem szanalmasan behuzodva sajat palyajukon ugyanugy a makra jatszva es semmivel nem torodve csak a rombolassal.

De a vicces, hogy olyan focit jatszo csapatot siman vertunk volna mint a bajorok, mert nem fetrengessel, jatekmegszakitasokkal es foleg nem betomorulo vedelemmel jatszottak, ott lett volna terulet jatszani. Sot amondo vagyok hogy a Madrid meg a Chelseat verte volna siman, mert ott nem csak alacsony jatekosok vannak es ok megtehettek volna, hogy beiveljek szelrol a labdakat, ami nalunk az alacsony emberek miatt nem mukodhet.
Azt mar leirtam, hogy az idei ideny rendkivul balszerencses volt, pont olyan mint az utolso merkozesunk, ahol a vedonk leserult es meg az ures kapus helyzetek sem mentek be, mig a masik oldalt ket elore rugott labdabol talaltak ket golt ugy hogy ha a rendes vedelmunk jatszik Abidallal es Piquevel meg egyet se rugnak.

a B csapatból lett szintén a csapat edzõje mi?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Egy meccs, az lószar.

tobias88
Tavaly elõtti Inter visszavágó például, de a 11es után se volt nagyon helyzetünk 2-3nál több 40 perc alatt, az meg elképesztõen kevés.
[HUN]FaTaL
Hagyd már ezt az ellenszert. A Chelseat is elvertük volna az odavágón, ha berúgjuk a helyzeteket. Az már nem az edzõ dolga. És a visszavágón lévõ tizenegyes sem.

tobias88
Én azért nem tartom jónak Villanovát, mert elvileg az õ ötleteit is használta Pep, azaz a 10 emberes betömörülésre neki sincs ellenszere. Olyan edzõ kellene aki kitalál valamit az aktuális játékstílus mellett, ezért lenne jó Bielsa.
bakkerman
Villanovanak sok szerencsét,azért mégiscsak eltöltött majdnem 4 évet Pep mellett,úgy ismeri a csapatot mint a tenyerét,én adnék neki egy esélyt a következõ szezonra is

bakkerman
Gràcies a tots Pep <#worship>

Bielsa felfogása illene a csapathoz. Amúgy pár napja beszéltük sejthetõ volt h Guardiola elmegy:S én mondtam...Bielsát és Blancot is megnézném mit tudna, de még Hiddinkkel is kiegyeznék..

ugyanez volt Reijkaardnál 2008-ban csak ott méginkább kiütközött a csapat morál hiánya...

Én sajnálom, h elmegy Pep, ugyanakkor van abban igazság, h kicsit meg kellene újulni a csapatnak, talán Tito hoz vmi újdonságot, bár sokat nem remélhetünk tõle, mert eddig is a csapat mellett volt.

Visca El Barça!

Jakuza001
Csak hogy tudd az a beceneve, hogy az orult. 😛
Talald ki miert. De ha esetleg hozzank jonne edzonek, akkor meglatnad, mit csinal a kispad mellett allandoan. 😛

Mondjuk ennek ellenere egy nagyon jo edzo, mondjuk ilyen idenyek utan iszonyat nehez lenne neki is megfelelnie.