33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24953 vagy szopunk egy gólt,vagy Leo villan...vagy mindkettő :D jön Villa!! -
#24952 Végre jön Villa. -
IXEMGabeo #24951 nagyon tud ez a Canales gyerek el kéne happolni:) -
IXEMGabeo #24950 na jó, de a Valencia nem rossz csapat, az igaz h a Madrid ellen nem haltak meg mikor kikaptak 5-0 ra -
#24949 szarok vagyunk. védelmen átfutnak,elől nincs összhang,pontatlanok vagyunk. Carles a pályán van,ennek örülök,ennyi. CAPITANO -
#24948 Baromi gyengén játszunk sajnos. -
#24947 Eleg lanyhan jatszunk elol, sok hibaval. 3:2-ben nem tudja PEdro ket meterre lepasszolni a labdat egy kontranal ?
Fabregas nulla,Busi nulla, kaptunk megint egy elkerulheto levente golt, mert mar megint nem tudjak hol a pozicio szerinti helyuk a vedoknek a tolodasban, Alba meg egy jo nagyott hibazott, amikor kilepett.
Remelem feljavulunk es azt is, hogy lesz annyi eszuk, hogy leviszik Masqueranot es behozzak Puyit, hogy nehogy ugy jarjunk mint multkor, hogy kiallitjak a masodik sargaval.
Elol tobb koncentracio kellene es meglehet ez a merkozes.
Azt viszonty meg mindig nem ertem, hogy miert probalnak baloldali eket jatszatni Fabregassal, ha ott a padon Villa.
Egyszeruen egy luxus egy ilyen jatekost padoztatni es pl. Sanchezzel erolkodni.
Farkas meg tovabbra is a pocs, ugy kommental. -
#24946 Bazzeg... Vége a Fradi kézimeccsnek, átkapcsolok gólt kapunk... -
#24945 Sikerült elolvasni a cikk elejét is ? Mivel azzal kezdte, hogy magát okolta. Illetve az eredeti cikket sem ártana mert általában ezek a fordítások semmi másra nincsenek minthogy sokan lájkolják az oldalt. Ja meg, hogy a két tábort egymásnak ugrasszák. -
#24944 Há nem úgy van ám az kéremszépen! Nekünk csak 1 napunk lesz pihenni, míg nekik 2 vót ezen a héten. Ugye ugye, hogy mi mennyivel szerencsésebbek vagyunk, szinte meccsben maradunk a BL-re. -
bodajoci #24943 Még egy ekkora faszfej edző nincs a világon...ennyire szánalmas kifogást a fos meccsükre...ehh -
#24942 kupa visszavágón is jöhetne egy-két ilyen megmozdulás tőle :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy a volt csapata ellen akarja bevetni az új "tudományát"? -
IXEMGabeo #24941 olyan szépen fejelt Ronaldo a kapuba:) Számomra a legszebb gólt szerezte pályafutása során
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#24940 naugye... -
#24939 Mar 10 16:00 GMT
Barcelona v Deportivo La Coruña Estadio Camp Nou La Liga
Mar 12 19:45 GMT
Barcelona v AC Milan Estadio Camp Nou Champions League (Round of 16) -
#24938 Tavalyi második el classicó miatt nem sír a szája?
Szerdán játszottunk BL-t, szombaton el classicó, kedden BL, míg a madrid kedd-szombat-szerda ütemben tolta. Jobb kifogást nem tud találni az öreg? -
#24937 a szpesöl van a tegnapi meccsük után természetesen nekünk is üzent
"Az már hosszú ideje világos előttem, hogy vannak olyan csapatok, amelyek nem befolyásolhatják a menetrendet, és vannak olyanok, amelyek igen. Szerdán óriási meccset vívtak egymással. Aztán a bajnokságban az egyik szombaton játszik, a másik vasárnap, és ez már így van öröktől fogva. De értem én, hogy az egyik csapat többet jelent…"
már várom azt a napot amikor ez a fasszopó köcsög eltakarodik Spanyolországból,és a spanyol fociból. -
bodajoci #24936 Lassan a real is olyan lesz, mint a többi kiscsapat...csak a barca ellen tudják felszívni magukat...néha -
bodajoci #24935 ezen sírtam -
#24934 És igeen,CR góljával nyert a Granada :ASDAJQGTpgtbdmjga fiam ha saját kapudba találsz be az nem javítja az aranylaszti esélyeid :DDDDD
-
#24933 Cééééééééé, aranylabdát neki -
#24932 LOL :D -
#24931 Az NSO-rol egy aranykopes. :D
"A reál olyan mint egy orgazmus utáni erőlködés...:)"
ROTFL -
#24930 Granada-Real 1-0 végeredmény
-
#24929 Alexisről annyit,hogyha két szezon alatt se tudja kihozni a klasszisát,akkor tényleg elkell adni,amíg még adnának érte legalább 20 misit. Fizetése gondolom 5x akkora mint Tellonak,vagy Cuencanak,de ők értik a rendszert amit tol a csapat,és katalánok,nekik a keretben a helyük. Elkell adni nyáron a chileit,és jöhet fel Deulofeu,Cuenca meg tapasztaltabban fog visszatérni a füvesektől -
#24928 spanyol lapok szerint nyáron Villa,Alexis távozik,és nagy valószínűséggel Valdes is,ha pénzt akar látni belőle a klub. Alexis távozásával megnyílna az út Deulofeu előtt,aki idén zseniálisan tolja a B csapatban,múltkor például betalált a Castillanak! -
#24927 ma lett 26 éves Pique,Isten éltesse sokáig! -
#24926 ... a beszólás nem igaz, nem az előzmény -
#24925 nézd meg a videót, és látni fogod az előzményt :) -
#24924 előzménye volt, de szerintem nem igaz -
#24923 Bár lehet ezt inkább az el classico topikba kellett volna -
#24922 Ó az a jótét lélek Arbeloa, és a szemét mocsok Messi aki a parkolóban bevárta és tökfejnek nevezte állítólag, a Reál újság szerint (kackac). Pedig a Reál játékos seeeemmi, de seeeemmmi rosszat nem tett ám, de tényleg, há na...
Patkány.
-
#24921 Dani interjű (eurobarcaról)
„Nem használtuk ki a lehetőségeinket, ez pedig megbosszulta magát. Jóval kedvezőbb eredménnyel is távozhattunk volna Madridból, de sajnos nem sikerült. Nem szabad azonban csüggednünk, mert idegenben gólt szereztünk, és ez fontos lehet. Mindenről a Camp Nou dönt.”
A játékvezetésről
„Azoknak, akiket megbíznak a mérkőzések levezetésével, erős személyiséggel kell rendelkezniük, ez tiszta sor, e tekintetben semmi új dolog nincsen. Az emberek beszélnek és beszélnek, és én is ezt teszem, ám továbbra sem értem, miért nem kapott C. Ronaldo sárga lapot. Ha én követtem volna el azt a szabálytalanságot, közel lettem volna ahhoz, hogy azonnal kiállítsanak. Ha C. Ronaldo sárgát kapott volna, nem játszhatott volna a visszavágón, akkor pedig már nem is lett volna értelme annak a mérkőzésnek, hiszen nem lehetne Messi-C. Ronaldo párharcról beszélni…”
Rasszista megnyilvánulások
„Nem tervezem, hogy a jövőben levonulok a pályáról ilyen esetekben, és nem is konkrétan a Santiago Bernabéuról beszélek, hanem a spanyolországi pályákról általánosan. Vannak olyanok, akik harcolnak ellene, harcolnak azért, hogy a jelenség eltűnjön a stadionokból, de ezt még nem sikerült elérniük. Nagyon kár érte. Lehet nyerni, lehet veszíteni, a szurkolóknak azonban az a dolguk, hogy segítsék a csapatukat. Úgy vélem, ez sajnos egy előre elveszített háború, és egészen addig az is marad, amíg nem hoznak drasztikus döntéseket.”
Színészkedéssel vádolják
„Vannak, akik szeretnek, és vannak, akik utálnak. Mindig is megpróbálnak belemagyarázni a játékomba dolgokat, rosszalló és negatív hozzáállással, ami nagyon bosszantó a számomra, de be vagyok oltva ez ellen. Nem igazán érdekelnek.”
A Real Madrid durva stílusa
„Csak akkor nyugodtak, ha nyernek. Mióta az FC Barcelona játékosa vagyok, mindig is túllépték az egészséges határt. Vannak emberek, akiknek az a feladatuk, hogy ezt kontrollálják, s hogy az ehhez szükséges döntéseket meghozzák. Mi nem tudunk ez ügyben semmit sem tenni, és nem is akarunk botrányokat generálni. Csakis a futballal foglalkozunk.”
Egyre jobban belelendül
„Mindig is azt adtam az együttesnek, amit tudok, és amit mindig is adtam, hacsak a sérülések meg nem akadályoztak ebben. Az egész világon sérülnek le játékosok, ám amikor Dani sérül le, akkor nem veszik ezt figyelembe. Bosszant a dolog, mert az emberek pontosan tudják, milyen sokat is jelent nekem a hivatásom, a labdarúgás.” -
#24920 Cuenca szezon végéig kölcsönbe került az Ajaxhoz. Ősszel súlyos sérülése miatt egy percet nem volt pályán,de 1-2 héten belül már pályára léphet,remek alkalom lesz neki a bizonyitásra ez a hollandiai kitérő. Opcióról nincs hír,remélem jól fogja csapatni kint,és visszatér nyáron hozzánk,én bírom Izsákot :D -
#24919 Benficanal van ja,alapemberük -
IXEMGabeo #24918 mi lett a Garay gyerekkel? Benficánál van még? Annak is nagy jövőt jósoltak -
#24917 Nostradamus jobb lenne -
#24916 Latom te latod a jovot, szolithatlak Szibüllának ? :D -
#24915 Ezzel nem értek egyet. Bajnokságban az alázás ha azt a szót akarod használni (felesleges indulatokat kelt), az már megvan. Bajnokok ligájában meg a Madrid nem fog ennyire jól játszani és a MU sem fog ennyire rosszul mint tegnap a Barca tette az eladott labdák terén. Ott a Madrid nem tud majd 4 a 4 elleni szitukat kialakítani, nem is jutnak tovább, azaz össze sem találkozhatunk velük. Így maradt még a kupa -
#24914 ebből a Varane gyerekből pedig világklasszis belsővédő lesz,akár JM,akár a Real következő edzője elkezdi játszatni Pepe helyett,hatalmas jövő előtt áll