33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#24993 mondjuk tényleg inkább Sanchez mehetne másfele, ahogyan tolja mostanában... -
#24992 Az nagyon durva lenne, de en sajnalnam Villat. Igazan tobb jateklehetoseget kaphatna/kaphatott volna.
Mindenesetre egy nagyon gyors es tipikus bal szelsovel lenne potolva es mint tudjuk Villanak nem igazan a szelso jatek az erossege. -
#24991 Erthetlen szamomra Pedro.
Most is ket golt lo a valogatottban, viszont a klubcsapatban meg semmi. -
#24990 mennyiért adná a city? -
#24989 Albanak meg elgurult a gyógyszere, simán kiállíthatták volna a semmiért -
#24988 Perdo elmehet a picsbe... Nevetséges hogy a válogatottban tud játszani és gólt lőni, nálunk meg nem... -
IXEMGabeo #24987 ne már h Villa menne el?:S:S:S:S -
#24986 Na Agüeronak nagyon örülnék,technikás,sokat mozgó sajtkukac,hasonlít a játéka Leoéhoz! -
#24985 Hű mi lesz itt nyáron
LINK
-
#24984 elvileg a kamu szponzori szerződéseket, mint ami a Citynek is van 400 millió font értékben nem fogják figyelembe venni -
#24983 Na hát mondjuk a VB is egy két vicc. De a 2015-ös férfi kézi vb is katarban lesz. Ott azt sem tudják mi a kézilabda, óriási hiba volt azt elvinni Európából szerintem.
De ez már egy másik topic témája :) -
#24982 Valahogy nem tudom elképzelni, hogy elüldözzék a pénzüket idehozó arab multicsilliárdosokat :)
Főleg egy olyan sportban, ahol a vb-t csak úgy eladták Katarnak... Még ha másik szövetség is, mert mondjuk az FIFA, attól még egy kutya az összes. -
#24981 Mert különben nem tudnak igazolni és akkor visszaesik a csapat és még annyi bevétel sem lesz. Illetve ha nem növelik a bért még szerződést hosszabbítani sem tudnak.
Az arab sejkek felnyomták a béreket meg az átigazolási összegeket, sajnos. Jó lenne, ha valamit kitalálna az UEFA... -
#24980 Ez most tuti nő. Azt mondjuk nem értem, hogy kihozta az uefa hogy 5 év alatt talán 40%al nőttek a fizuk európában, miközben a bevételek a legtöbb csapatnál csökkentek. Egyszerűen nem értem hogy miért növelnek mindenhol bért, ahol nincs rá pénz. -
#24979 Az is lehet hogy csökkentik a fizuját, a gazdasági válságra való tekintettel, és így akarja segíteni a klubbot...
-
#24978 évi 11m€ az alap fizuja,minden bónusz,teljesítmény pénz,záradékok nélkül,de például 2012ben 34m€ volt a bevétele a srácnak -
#24977 transfermarkt szerint jelenleg is 2018-ig van szerződése,szóval nem tudom most mivan :DD lehet módosítanak rajta pár dolgot,amivel 100%-ig bebiztosítja a klub,hogy 2018 nyaráig nálunk játszik Leo,szerintem valami ilyesmi lehet a dolog lényege,na meg lehet csinosítanak a fizuján,ami mondjuk jelenleg se gyenge mondjuk... -
#24976 eddig meddig szólt a szerződése? Már kb minden hónapban hosszabbít, nem? :D -
#24975 Messi pedig a holnapi nap folyamán egy kisebb ceremónia kiséretében aláírja az új szerződését a klubbal,ami 2018-ig,31 éves koráig köti a klubhoz. -
#24974 Puyol ma százados lehet a spanyol válogatottban,ha pályára küldi Del Bosque! -
#24973 ugyan... -
#24972 én örülnék neki -
Gizda #24971 miért is jó? remélem nem de gea fog jönni -
#24970 Asmir Begovicot (Stoke kapusa) szóbahozták a MU-val,ez nekünk jó... -
#24969 Xavi megsértült, 15 nap out :( -
#24968 szenvedtek mert nincs Falcao, ha visszatér akkor megint jók lesznek -
IXEMGabeo #24967 Atletico előbb utóbb kipukkad, már tegnap is megszenvedtek a Betissel -
#24966 Atletico azért még mindig veszélyes lehet,egy rosszabb széria itt,egy jobb ott,és pikkpakk feljöhetnek 4-5-6 pontra,amíg nem látom Puyi kezében a bajnoki trófeát addig odakell tennie magát a tímnek minden bajnokin -
#24965 Nincs gond az 1 ponttal,csak a játék nem tetszett,de nem is most kell varázsolni,nagyon nehéz hónap lesz ez,Milan,Real,ezek ellen kell a performansz! -
IXEMGabeo #24964 ja arról nem is beszélve, hogy vagy 16 pontos előnye van a csapatnak a Real ellen... -
bodajoci #24963 Pedro is sehol nem volt kb mint a Real ellen, az is fura, h Thiago-t mért a 90. percben kell behozni...amúgy le van sz@rva, vannak ilyen meccseink minden évben, egy Valencia is mért ne ellenünk szakadna meg, mikor tudják, h a madrid ellen jáccottunk pár napja... -
#24962 Leot egy edző se fogja levinni nálunk,nem lehet,kiélezett helyzetben tuti,de még 4-0nál se jön le,se Pepnél se Titonál. -
#24961 Ja a Valencia meg bekaphatja, a Reálnak bezzeg egyből lefeküdtek -
#24960 Másodedző lehozza Messit? Az esetleg egy párhuzamos univerzumban fordulhat elő :D
Egyébként tény hogy az 55. percig kellett várni az első normális passzára. -
#24959 megérdemeltük volna hogy kikapjunk, ez szégyenletes volt amit nyújtottak
érdem hogy segédedző Roura, de hogy Xavit miért nem kapta le előbb mikor lehetett látni hogy semmit sem csinál, kb ugyan ez volt Messivel, sima csere és kész -
#24958 csak nehogy kapjunk az utolsó utáni percben ... -
#24957 Ma már nem rúgunk gólt szerintem. -
#24956 Ini mindig 100on pörög,a többiek kedvfüggő...Leo például ma agyban otthon maradt,de ő bármikor vághat egy gólt -
#24955 Kb. Zaragoza szinten játszunk ma. -
#24954 borzalmasan játszunk, olyan mintha a klasszisok közül csak Iniesta akarna focizni...