Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aguero se volt soha tehetségtelen ám... és még fejlõdhet mee fiatal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Drogba közel a Barcához

jaj, de szép levezetés lenne neki 34 évesen😊 egyik kedvencem amúgy is egy napon születtem vele haha xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Ez azért már kicsit komolytalan. Van 3 védõnk...
Jakuza001
Szerintem meg Messinek ismet.
Aki egy szezonban 70 gol felett rug megdontve minden rekordot, akkor is aranylabdat kell nyernie ha csak klubVBt/spanyol szuperkupat nyer (ki tudja mi lesz meg a spanyol kupaval), eljut a BL kozepdontojebe, ahol a legtobb gollal vegez stb.

Egy szimpla spanyol bajnoki cim sehol nincs ezekhez kepest, de meg egy BL cim sem, ha a szezonon belul negyedet se eri el golban es golszamban valaki.
Messi olyat vitt veghez, amit egy labdarugo se eddig.

bakkerman
felröppent egy hír,miszerint Alberto Botiat vennénk meg(vissza) a Gijóntól,23 éves Barca nevelésû középhátvéd,2009-ben került ki tõlünk,azóta alapembere a Gijonnak. június 15.-ig 2,5m€-ért visszatudnánk szerezni.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Daninak kulcscsonttörése van,nem lesz ott a kupadöntõn ://

Effe88
így van
pl. mondjuk Ribery hoz egy nagy formát a döntõben aztán ez EB-n is remekel akkor simán oda lehetne mondjuk adni neki
hagyjuk már ezt az állandó ronaldó felsz*pást:S:S:S

Sippie
Ott a pont, ennyi.
bakkerman
legyen boldog vele,bár ha az EB-n szokásos válogatott formáját fogja mutatni,akkor megint nem övé lesz. Érzésem szerint ha a Bayern nyeri a BL-t,és a válogatottjuk is jól fog szerepelni,akkor onnan fog kikerülni a lasztis.

Ki hitte volna.

bakkerman
Persze ezis erõsen kacsának tûnik,de nem feltétlenül lenne rossz húzás,fõleg ingyen...bõvülnének a variációs lehetõségeink,és végre pontrugásoknál is veszélyeztethetnénk.Emberileg én sose csíptem,de a fizikuma,és a tudása még mindig nemzetközi szinten van,bajnokságban lazán hozna 10-15 gólt,a BL-ben meg pusztán a tapasztalata is sokat jelentene. Szóval nekem nem lenne bajom vele,ha jönne,de akkor a Pedro-Cuenca-Tello hármasból tényleg mennie kéne valakinek,vagy esetleg Afellaynak

bakkerman
apropó Drogba,lejár a szerzõdése június végén a Chelseanél,és felröppent a neve nálunk...Tito állítólag vissza akar térni a 2008/2009-es 4-3-3-hoz,ahol Eto'o volt a tipikus befejezõ csatár,és Drogba neve elõkerült. De többek között Llorente neve is ott van a kalapban.

bakkerman
én az idei szezon után inkább úgy tenném fel a kérdést,hogy Drogba/Rooney és a többi PL-es alfa csatár hány gólt lõne a La Ligaban...

Voyager5
pedig õ is a bohócligából ment a nagy PL-be 😞
tobias88
Aguero is lõtt 23at a Cityben ami szezon rekord nála, szóval nem hiszem hogy 30 alatt megállt volna idén Messi, de persze azért könnyebb egy Madridban elérni 46 gólt meg egy Barcelonában 50et.
hedonist
inkább úgy tenném fel a kérdést, h a PL-ben hány gólt lõne.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Effe88
szerintem még ebben a gyenge poolban is lõne vagy 20-25 gólt

limperatore
nyilván, de kíváncsi lennék h hány gólt lõne

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tobias88
Én nem, jó õ a Barcában...
limperatore
megnézném messi hány gólt lõne liverpoolban 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Sippie
Egy jó kapust egyébként még mindig nem hoztak szóba a csapattal?
Sippie
<#eljen>
tobias88
Ronaldo "csak" 46-ig jutott, így Messi az aranycipõs 50 góllal...

kiesett a Villareal. Ezen most ledöbbentem...Zaragoza pedig bentmaradt

buzeráns Nadal is az

Sippie
mert az real drukker 😄
bakkerman
csodálkozom hogy miért nem Alonsoval pózolt,elvégre õ is spanyol.

tobias88
Hát igen. VB címmel protekciót is kapsz <#idiota>

LOL Fabregas kiment a futamra😊

Bazz, a hülye szél miatt, vagy nemtom, de a 30. percben sport tv elszállt nálunk, azt nem láttam a meccs nagy részét. De addig legalább jó meccs volt... 2:2 😮

Visca El Barça!

tobias88
Alves és Pedro remélem nem megy, õket sajnálnám.
bakkerman
már olvastam valahol olyat is,hogy menne Alves,Cuenca,Keita,Pedro...de most még nem szabad hinni a híreknek,majd júniusban fognak komolyra fordulni a dolgok,vagy az EB után

kik mennek olyan nincsen? <#wink>

bakkerman
RvP is 40 fölött lenne,de rá sincs szükségünk...Thiago Silvanak nagyon örülnék!

[HUN]FaTaL
Ennyi. #22841, tök felesleges, fõleg ennyi pénzért.

Jöjjön Alba, cserének ott van Adriano, még egy középhátvéd kéne (én örülnék Thiago Silvanak, de nem hiszem, hogy a Milan eladná) és elõre valaki (RvP?).

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
hát inkább jöjjön Alba 15 misiért,aki úgy ismeri a spanyol focit mint a tenyerét,ismeri a Barcat is! Bale nem kell nekünk,se 40-ért,se 20-ért,semennyiért.

[HUN]FaTaL
Balhátvéd is kell mindenképpen, bár gondolom Jordi Alba érkezni fog 😊

Sippie
Több helyen is írják, külföldi oldalakon is. Meglássuk. Én is jobban örülnék egy-két klasszikus védõnek.
bakkerman
elég szar lépés lenne ha õt igazolnánk le 40 misiért,nincs rá szükségünk,ahol õ igazán ficánkol,nálunk nincs olyan poszt...40 misibõl jöhet egy fasza középhátvéd,és egy jó sokoldalú támadó játékos

[HUN]FaTaL
Ez biztos? Nekem kacsagyanús. Mégis milyen poszton? Bale nem hátvéd, hanem középpályás, bal oldali középpályás poszt a Barcában nem igazán létezik.

Sippie
A klub megegyezett Gareth Bale-el, már csak a Tottenhammel kell megegyezni, 40 milliót kínál a klub érte. Hümm
bakkerman
Busquets 😊

Sippie
jó játékosnak tartom, egy buckecc helyére simán beférne, régen is szerettem amíg itt tolta, nagyon tudott hajtani a gyerek, nem egy meccsen odatette magát amikor a többiek szartak bele.
Effe88
Én Gareth Bale-re szavazok ! Mondjuk inkább a védelmet kéne erõsíteni.

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

tobias88
Nonszensz <#vigyor2>

Bár az összeállításból látszik, hogy 8 védõként is játszani tudó játékos került be és 2 csatár, ami fedi a realitást, hogy mi a fontos erõsítések terén.

Amúgy sorjában:
David Luiz - Borzalom, hogy a neve is felmerül. A Chelseanél még örültek is neki hogy ellenünk nem játszhat
Siqueira - Nem Barca szint, akár mennyire is jól sikerült az idei szezonja fõleg góllövés terén
Thiago Silva - Csak valami viccnek tudom elképzelni. Egy Milan nem adja el a legjobb játékosát vagy legalábbis nem olcsón, szóval õ benne lenne vagy 60 millában, annyit meg játékosért nem ad ki a Barca
Jordi Alba - Õ fog is jönni szinte biztosan
Javi Martinez és Fernando Llorente - Bilbaoban nem úgy mennek a dolgok, hogy valakinek van egy jó szezonja és eligazol...
Gareth Bale - Baloldali középpályás õ nem balhátvéd akinek sokak gondolják, a Barcában meg nincs ilyen poszt, inkább megy õ a Madridba ha egyáltalán megy valahova
Robin van Persie - Kiváló szezont futott, én szívesen látnám a csapatban. Persze nem illik a Barca játékába így meg úgy, de idén nem nyert semmit a csapat a Barca játékkal, picit módosítani kell
David Alaba - Mivel jön Alba, így õrá nincs is esély és a München nem is adná el olyan olcsón mint Alba-t
Jan Vertonghen - Szerintem õ sem Barca szint

Amúgy ha tényleg 100 milliója lesz a klubnak és 15 milláért jönne Alba, 85bõl bõven kijön 2 játékos. Egyik mondjuk Van Persie 45 millióért a másik meg egy középhátvéd, aki lehetne valamelyik Dortmundi, mind1 hogy melyik vagy a Francia válogatott Sakho
bakkerman
biztosan kihagyja szegény...<#rinya> utolsó válogatott tornája lett volna,nagy esélye lett volna hogy éremmel búcsúzzon a válogatottól <#szomoru1><#szomoru1>

kurva életbe lehet Puyol lemarad az EB-rõl...mondjuk a spanyoloknak van kikbõl válogatniuk

bakkerman
(állítólagos) kiszemeltjeink

David Luiz,Siqueira,Thiago Silva,Jordi Alba,Javi Martinez,Gareth Bale,Fernando Llorente,Robin van Persie,David Alaba,Jan Vertonghen
-------------------------------------------------------------------------

eléggé összetákolt ez a lista,de némi valóságalapja van azért,én nagyon örülnék Thiago Silvanak,és Albanak,és a Bayernes osztrák gyerek is nagy jövõ elõtt áll,de az õ posztja jelenleg fullon van. a többiek vagy nem Barca szint,vagy nem illenének a játékunkba.