Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Javi Martinezbõl nagyon nagy játékos lesz,szerintem EB után tuti elviszik,de jelenleg rá nincs szükségünk. A Keita+pénz= T.Silva féle bizniszben én benne lennék,a Milannak szüksége van egy Keita tipúsú romboló,de ugyanakkor kreatív emberre,szerintem belemennének

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Amúgy én inkább Javi Martinezt hoznám, csak ugye a Bilbao-ból igazolni nehéz...
tobias88
Tudásra nagyjából egálban vannak, de mivel Thiago egy XavIniesta klón, ezért nem kéne elherdálni. Ráadásul nem szokása a Barcának a jó játékosait elcserélni, szóval ez annyira igaz mint Bale érkezése <#vigyor2>
[HUN]FaTaL
A Keita + pénz - Thiago Silva obban tetszik 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
felröppent egy Thiago Silva-Thiago Alcantara csere,de rohadt nagy kamunak hangzik,a Milan piszokjól járna az tény

bakkerman
Két nap múlva Copa del Rey döntõ! Igazából még fel sem fogtam,hogy most fogjuk látni utoljára Pepet a kispadon,lehet hogy örökre,lehet hogy nem,ki tudja?! Már elõre félek attól,hogy megfogom könnyezni a meccs végét,akár nyerünk,akár nem,biztos dobálni fogják õt a srácok,és ünnepeltetni...😞

bakkerman
a védelem se lesz rossz,így hogy Ramos az EB idejére mentesül Mourinho faszságai alól,visszanyerheti emberi énjét,és nem egy patkány módjára fog a pályán mozogni,hanem a Barcasokkal összefogva 1 célért fog küzdeni.

[HUN]FaTaL
Ha Pedrot leveszed, akkor is van elég csatár. 😊 És gondolom még van, aki be lett hívva, de nem soroltam fel.

tobias88
Pedro nem lesz ott, nem hívja be Del Bosque elvileg...
[HUN]FaTaL
Legalább pihennek a következõ szezonra. Amúgy szerintem nem lesz ott gond. Ott lesz Pedro és Torres (mindketten kezdik visszanyerni a formájukat) és David Silva sincs rossz formában. Plusz Soldado, Llorente. Csatárfronton nem lesz gond.

Középpálya megoldott (Alonso, Busquets, Fabregas, Xavi, Iniesta, meg még akiket fel sem soroltam) 😄 Mondjuk a védelem megérezheti Puyol hiányát.

tobias88
Villa nem lesz ott az EB-n és Puyol sem, szóval a Spanyolok meglehet hogy leszerepelnek bár a Bilbaoból most be lehet építeni Llorrentét és Javi Martinezt is
[HUN]FaTaL

A hazai viszont nagyon jó!

[HUN]FaTaL

Tréning póló, jobb lett volna idegenbeli meznek 😄

dienesoft
Biztos ízlésficamom van, de nekem mindkét mez rohadtul tetszik, igazán extrém. 😊 A hazai is marha jó.

tobias88
Mou 2016ig hosszabbított. Mit ne mondjak, nem örülök neki hogy Spanyolhonban marad Mr. Beképzelt Tuskó.
bakkerman

nekem nagyon tetszik emberek!! 😄

[HUN]FaTaL
Nekem a hazai mez tetszik, szebb, mint az idei volt. De ez a sárga valami förtelmes 😄

tobias88
Hazai se különb. Pedig volt egy fake mez, ami hajazott a horvátokéra, az gyönyörû volt.
[HUN]FaTaL
Az idegenbeli valami iszonyat hányadék 😄

bakkerman
tetszik,hogy picit szakítottunk a hagyománokkal,nem lesz csíkos a mezünk,de lehet ez egy új korszak kezdete is,immáron Titoval 😊 Jövõre ilyenkor ebben a mezben fogja Carles a magasba emelni a bajnoki trófeát,és ki tudja,talán a BL-ét is? 😊)) MÉS QUE!

bakkerman

bakkerman

gyönyörû!

dienesoft
Az azért nagy gólt volt Prince-tõl az tény. 😊 Mindenesetre Iniestáé is csodás 😊.

bakkerman
nagyon szép gólok mind,de azzért Iniesta-é kiemelkedik 😊

Iniesta gólja az parádés volt, de nekem Boateng gólja volt nagy ász áá😄 nem is láttam ezt, de ez valami elképesztõ mekkora csel volt...

valbuenájé is tetszett és pl Perisic kapáslövése.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dienesoft
Na jó azért az igaz, hogy nem a futballtörténelem, de mostanában ritkán láttam ilyet.

Más téma:
Miért nem fér bele egy gól sem?Ezt én sem értettem, pedig elfogulatlanul mondom, hogy azért ezek mind gyönyörû gólok voltak Messitõl.

azért az túlzás...voltak ennél nagyobb igazságtalanságok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
A Chelsea - Barca 1-0 igazságtalanabb volt <#whatever>

Amúgy az undor nálam a legjobb kifejezés amit érzek. Lehet kéne tényleg fociban büntetni azt, ha valaki módszeresen egész meccsen csak és kizárólag védekezik mert ilyen meccsek miatt lesz valaki fociutáló és néz inkább másik sportot...
dienesoft
Mellesleg a futballtörténelem legigazságtalanabb eredménye született meg tegnap, legalább is szerintem.

dienesoft
Egyszerûen csak annyit mondok, hogy ez REVANSOT érdemel jövõre. Sajnos bebizonyosodott, hogy futball nélkül, de azt rendkívül lelkesen csinálva lehet BL-t nyerni. Csak ez akkor sem a nagybetûs FOCI volt (se ellenünk, se a Bayern ellen), mondjuk ez érdekli most a Chelsea drukkereket a legkevésbé.

Sippie
Ugyanez volt a gondolatom tegnap egy az egyben 😄 Látszik hogy mi a vélemény errõl a chelsearõl általánosságban.
Effe88
hát igen ez sajnos ilyen
nem igazágos, nem mindig a jobb nyer
ti is amiket kihagytatok ellenük ugyan azt megcsináltuk mi is
kapufa,kihagyott 11
hihetetlen balszerencse
cselzinek meg óriási mák, nem tudok még 1 csapatot akinek ekkora szerencséje lett volna valaha(talán görög eb gyõzelme)

A foci szégyene, hogy ez a harmatgyenge chelsea, az antifocijával meg a faszmákjával megnyerte a bl-t. Messinek meg grat a Bl gólkirályi címhez is.

Effe88
Most már tudom mit érezhettetek a Cselzi elleni kieséskor.:SS:S:

És ezzel a döntõvel Messi lett a BL legeredményesebb játékosa!Mármint gólokban 😊

bakkerman
szorítunk érted Carles!!

bakkerman
jönnie kell Csordinak (ezt a becenevet ma hallottam 😄 ),jó lesz õ balra,15-ért lazán hozható

tobias88
„A Valencia egy olyan csapat, mely nem kész játékosokat vásárol, és ha õk beérnek, lehetséges, hogy eladja õket, ahogyan történt Jordi Albával” – mondta Emery.

Ez jó hír <#vigyor2>
aha sejtettem h vagy B csapat vagy pedig másodedzõi szerepe volt sok sikert neki nem lesz könnyû nekije

Oziris666
Hát pl. Forlánnak vagy Kanouténak eléggé bejött a La liga az angol bajnokság után...

bakkerman
Tito Vilanova az eddigi másodedzõnk lesz nyártól Pep utódja.

[HUN]FaTaL
Drogba ne jöjjön ide..

Sippie
na még csak az kéne. Amit az elõdöntõben lemûvelt, 2 percenként elesett egy fûszálban, az több mint nevetséges volt.Undorító egy ember, remélem nem jön.
Tito? ez most ugye nem a feltámadt jugoszláv diktátor? <#hehe><#eplus2>

na, gondolom õ a Barca B-bõl került fel szintúgy

bakkerman
én ma amikor olvastam spanyol siteokon esküszöm megörültem,nekem tetszik ez a dolog,én azt mondom jöjjön!! Kell a csapatba egy sok mindent megélt vezér tipusú ember,Titoval új idõszámítás kezdõdik,picit más felfogással,de a trófeáknak úgyanúgy jönniük kell,és ebben Drogba 1-2 évig partner lehet!

Henrik Larsson 35-36 éves korában adott "végzetes" gólpasszt Samuel Eto'onak a döntõben amikor az 1. gólt lõtte 2006-ban.😊 Nem mellesleg sok gólt lõtte nem is tudom 2 évet volt a csapatnál az öreg és marha jól elevickélt és bírtam is😊

tobias88
Õszintén szólva szerintem jó ötlet. Mivel öreg, nem kell sokat játszatni és ezzel õ is tisztában van, de volt idén pár mérkõzés, ahol szívesen vettünk volna a kezdõben egy ilyen játékost elöl, pl Barca-Milan, Barca-Chelsea
pont te mondod amikor van 3 közös vonásotok?😄😄 a Donguba majdnem Drogba még a nevetek is hasonló ehehehehe

DONGUBA
kene a gecnek nem nekunk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Schweinsteiger vagy a Robben Ribery páros megérdemelné, de félek h a falábú Gomez kapja:S