33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    ma Messi megint nem fogott ki jó napot, viszont a többiek, még Sanchez is nagyon jó
  • Sippie
    Villant a Villa! :D
    Mondjuk még Messi verhette 2-őt legalább :P
  • tobias88
    3-0, szép. Igaz, a Gólátlagunk még így is csökkenne a bajnokságban, szóval kell a 4. is
  • bakkerman
    VILLLLLAAAAAAA!
  • bakkerman
    lájtos kis meccs,tele hassal,tévé előtt feküdve :DD azért Leo villanhatna valamit,némi izgalom jól jönne a meccsen! Csak nehogy a csodavédelmünk "villanjon",ahogy mostanában teszi...:DDD
  • [HUN]FaTaL
    Hol van az még, 10 nap...
  • bakkerman
    eléggé leült a csapat,pedig megszórhatnánk ezt a Getafet,de nyílván csak annyit kell tolni amennyi kell a 3 ponthoz,jön a BL...
  • [HUN]FaTaL
    Messi [#worship

Iniesta megint milyen labdát adott!
  • bakkerman
    2-0 LEO
    Thiago gólpassz!!!!!
  • [HUN]FaTaL
    :D Szerintem is.
  • bakkerman
    szerintem telóról olvasta a topikot...
  • [HUN]FaTaL
    Na végre Sánchez :D
  • bakkerman
    mentális problémái vannak,ez nyílvánvaló. Nagyon penge játékos,abszolút beleillik a spanyol ligába,gyors,technikás is,és a test-test elleni párharcokban is van keresnivalója,egy igazi all roundere lehetne a csapatnak,de a tudása alatt teljesít már HÓNAPOK óta. Nyáron kölcsönkéne adni valahova,ahol új impulzusok érik,újra felpöröghet,de azért mégiscsak egy 30 milliós játékosról van szó,szóval én eladnám nyáron
  • [HUN]FaTaL
    Én minden héten reménykedem hátha beindul. De most, hogy olvastam, hogy a válogatottban sem lőtt már gólt jó ideje, nem tudom...
  • bakkerman
    na igen,én se vagyok kiváncsi már a chilei szerencsétlenkedésére...
  • tobias88
    Már csak Tello kéne Alexis helyére és jó kis csapat lenne ez még így félig tartalékosan is.
  • [HUN]FaTaL
  • bakkerman
    Valdés, Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba, Song, Thiago, Iniesta, Villa, Alexis, Messi

Thiago,Villa kezdőben!
  • bakkerman
    ma 12:00-től játszunk s Getafe ellen,nehogy megfeledkezzetek róla!!!! Sport1 élőben közvetíti. Hajrá!
  • Mor3llo
    bizony, Adler megint megtalálta önmagát, nem sérült, és mozdítható is
  • Effe88
    muslera pedig elég gyenge szerintem
    nektek egy jó német kapus kéne pl, Adler
  • bakkerman
    majd írok Valdesnek...:ASADasdf
  • Sippie
    írj nekik FB-n :D :D :D
  • bakkerman
    továbbra is tartom magam ahhoz,hogy Musleranak örülnék a legjobban,valahogy kapcsolatba kéne lépni Zubival vagy Rosellel,hogy vegyék számításba őt! :D
  • Sippie
    Inkább kapusra kéne kiadni ezt a pénzt. És nem egy "barcának kapus kell nyomjuk fel az árakat" típusú kapusért.
  • bakkerman
    na hogy legyen egy kis ON is,mielőtt indul a szájkarate,és offolás:

Mats Hummels-re ráakarunk repülni nyáron,30 millió euro lehet a kivásárlási ára. Kibaszott jó védő,de ennyit nem adnék érte azért,hogy a BL-re legyen egy komoly védőnk,a bajnokságra elég a Puyi-Pique-Bartra hármas,és ugye Masch-Busi-Song is tud játszani azon a poszton,bár finoman szólva is elég gyenge amit idén bemutatunk védekezésben.szóval elférne ez a Hummels gyerek,de még egyszer mondom,nekem ennyiért nem tetszik...persze nem az én zsebemből menne a kes,szóval ha megveszik,ámen! :D
  • Sippie
    dobd össze, van 5 perced. 17:20-ra kész legyen ám!
  • bakkerman
    és vannak is ilyenek youtube-on
  • Pukkka
    Ilyet kb 5 perc alatt össze lehetne dobi a Barca játékosairól is. De nyilván, ezt hiába is magyarázom az itteni elvakult drukkereknek.
  • Sippie
    Nem erős ez, csak a valóság. Aztán hogy ezekre hányszor kaptak piros lapot megint más kérdés. A legjobb amikor totál telibe rúgja a játékost, a labda már a környéken nincs, de felteszi a kezét hogy én biz' isten nem csináltam semmit sem.
  • tobias88
    Erős lenne?

Az elmúlt 3 év jeleneteinek kb 5%a van benne. Szerintem jó hasonlat, viszont a hiba nem a Madridiakban van, annyit tesznek meg amennyit enged a bíró és pl a legutóbbi meccsen is láthattuk, hogy az igen csak sok...
  • bakkerman
    „Van egy Real Madrid-futballista, akinek a játékát évek óta csodálom, de azt nem mondom meg, hogy kiről van szó, mert nem szeretnék cirkuszt" – kezdte Rosell.
    „A Realnak nagyszerű játékosai vannak, természetesen olyan is, akit mi is szívesen szerződtetnénk. Hogy Casillasról beszélek? Nem adok semmilyen gyanakvó jelet" – folytatta Rosell, aki szerint a több európai élcsapattal is szóba hozott Cristiano Ronaldo nagyon drága lenne a katalánoknak.
    A spanyoloknál érthetően azonnal megindult a találgatás: vajon melyik Real-játékoson akadt meg a Barca-elnök szeme, persze kizárólag szakmai alapon. A marca.com szavazást is közzétett, amelyen pénteken 23 órai magasságban már több mint 30 ezer szavazat érkezett. Ezek többségét Mesut Özil (33.9%) és Iker Casillas (32%) gyűjtötte be. Őket harmadik helyen Sergio Ramos követi (13.3%), a további három nevesített futballistának már tíznél kevesebb százaléka van. Érdekes, hogy Xabi Alonso (7.6%), Karim Benzema (4.7%), de még a „más játékos" (5.5%) is megelőzi Cristiano Ronaldót (3.1%)
  • Jakuza001
    Lott, csak nem adtak meg. :D
  • bakkerman
    2013. július 24.,Uli Hoeneß kupa,München Allianz Arena
    FC Bayern - FC Barcelona

!!!
  • bakkerman
    az előző hétvége 10 legszebb utánpótlás gólja

hát igen,nem szarral gurigáznak a kicsik se :D
  • bakkerman
    nso cikk a spanyol-uruguay meccsről

kommenteket olvassátok,hihetetlen hogy egy szájbakúrt válogatott barátságos meccsen is a Barca,és Messi a téma,ocsmányabbnál ocsmányabb jelzők kiséretében. Ja,és akkor még ott a cikk a svéd-argentínról,ahol aztán nekilehet esni a nethuszároknak Messinek,mert nem lőtt gólt tegnap.
  • bodajoci
    Jah uruknak simán berúgta a hosszúba, amit a real ellen kihagyott...
  • Jakuza001
    Szerintem Aguerot siman nem adjak el 45 alatt, a transfermarkton is 40m az ara. 30-nal tobbet er.
  • bakkerman
    Balotelliért elkértek 20 misit a Milantól,szóval sztem minimum 30-35öt kéne letenni érte. De Alexis és Villa eladása után nem lenne megterhelő...Agüero nagy pléja,és vágja a la ligat
  • Gizda
    már nem azért de villa se tolja jól, mindketten mehetnek
    egyébként meg ez kacsa, a punto pelota a nemzetisporttal együtt kaki, írnak minden szart