33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Ferguson CR fejes góljáról:

"A góljánál először Evrát hibáztattam, de aztán megnéztem a felvételt, és láttam, hogy Ronaldo térde Evra fejénél volt. 2008-ban, a Roma elleni negyeddöntőben ugyanilyen gólt szerzett, egyetlen játékos sem képes erre, még LIONEL MESSI sem" - méltatta Ferguson egykori játékosát.

biztos kihagy az emlékezete a viszkisnek,de hát megértem én,a csúnya dolgokra nem szívesen emlékezik vissza az ember :))

• xRAIDERx
    Hopp ezt el is felejtettem. Az nem baj nekünk.
  • [HUN]FaTaL
    Balotelli nem játszhat a BL-ben.
  • xRAIDERx
    Úgy látom ez a Balotelli gyerek egészen jó vétel volt a Milan számára, jó lesz kicsit komolyabban venni őket a BL-ben.
  • DasIsFuck
    elvileg már bizonyos lapok tudni is vélik:D
  • tobias88
    Ronaldo-t is megvette a Madrid... Mondjuk Der Stegen sem rossz, ő is jöhetne hozzánk.
  • bakkerman
    szerintem a tegnapi teljesítménye után kizárt dolog,hogy De Gea nálunk kössön ki...:D
  • tobias88
    „Nem katasztrófa, ha nem nyerünk Bajnokok Ligáját. Jó néhány remek csapat és edző van, amely sosem nyerte meg. De a Real Madrid a tizedik trófeájára hajt, én meg a harmadikra. Nem akarom az edzői karrierem két BL-győzelemmel befejezni” – köszönt be José Mourinho az újságírói tömegnek.

Már most mentegetőzik
  • bakkerman
    a MundoDeportivo sportnapilap meggyőző forrásokra hivatkozva lehozta,hogy Valdes biztosan távozik nyáron,így nem tölti ki a 2014 nyarán lejáró szerződését.
  • tobias88
    A Celtic amekkorát bemákolt ellenünk, most akkora balszerencséjük volt. Volt vagy 3-4 veszélyes beadásuk 0-2 előtt, de a Juve meg az első 3 helyzetét bevágta, az el is dőlt így.

A PSG is továbbment szerintem Ibra kiállítása ide vagy oda. Az a fő kérdés hogy hány meccset kap, esélyes a 3 amivel a negyeddöntőt is kihagyja.
  • bakkerman
    én se bírok már magammal,nagyon várom a holnapi MU-Real meccset,tuti kis derbi lesz!
  • tobias88
    kell már nagyon ez a BL ma, elvonási tüneteim vannak
  • bakkerman
    José Manuel Pinto, az FC Barcelona hálóőre hétfő délután aláírta új, 2014-ig szóló szerződését a katalán egyesülettel. Pinto kontraktusa 2013 nyarán, azaz az idei szezon végén járt volna le, ám Tito Vilanova vezetőedző elégedett a portás mentalitásával, teljesítményével és fizikai állapotával, így a következő idényben is igényt tart a játékára. Pinto a szignózás után elmondta, hogy "a kemény munka és a hit meghozta a gyümölcsét. Az a fajta ember vagyok, aki hisz az álmaiban, és tesz is érte. Örülök, hogy ezzel a szenzációs csapattal a továbbiakban is lehetőségem lesz történelmet írni. Puyol 40 éves koráig akarja folytatni? Én nem Puyol vagyok, én 50 esztendős koromig akarok a pályán lenni" - zárta egy poénnal a nyilatkozatát a spanyol kapus.
  • bakkerman
    igaz,múltkor beikszeltünk a Valenciaval,ha akkor nyerünk lenne -14
  • Gizda
    -12
  • bodajoci
    Rem így is marad :)
  • bakkerman
    a nagy Falcao vezette Atleticot meg szopatja a Rayo. -14
  • [HUN]FaTaL
    Ha ezzel jár, akkor reméljük kórosan! :D
  • Jakuza001
    Mi tortent Sanhezzel, megbetegedett ?
  • [HUN]FaTaL
    Messi scored in 13th minute, in 13th Liga match in a row, in year 2013, against a goalkeeper with shirt number 13

:D
  • bodajoci
    Sima liba... bár még durvább is lehetett volna, de nem vagyunk tellhetetlenek
  • Sippie
    :DDDDDD Piquetnek elege lett a hátul unatkozásból :D :D
  • [HUN]FaTaL
    lol 2 perc alatt berámolunk még 2-t :D
  • tobias88
    lol, Pique mennyire gólt akart rúgni
    Thiago is érezte
  • Sippie
    Na Ini nagyon megérdemelte :) Zseni a srác egyszerűen, őt is 2020-ig kell szerződtetni.
  • Sippie
    Messi többet fejel már, mint lábbal lő kapura.
  • [HUN]FaTaL
    Alba nem tagja a védelemnek?
  • Sippie
    *szűrt
  • Sippie
    na igen, jó tolta ma, csak egy két passza ment rossz helyre, de jól zsűrt.

Na és még a szurkoló lányok se tűntek rossznak, a kamerás egyből kiszúrta :D
  • tobias88
    Song pl a védelem része és a meccs legjobbja talán.
  • Sippie
    Song ma nagyon elemében van :D
  • tobias88
    Nem a védelem, Alba...
  • [HUN]FaTaL
    Védelem már megint összehozott egy zseniális gólt.
  • Sippie
    menj el lottózni!!! :D
  • Sippie
    na peches gól.
  • tobias88
    Ez az ember miért nem kezd sose? Sanchez 5ből 4szer ezt kihagyta mostanság
  • [HUN]FaTaL
    Minden csatár gólt lőtt ma, aki pályán volt :D
  • Sippie
    Öcsém, ez mindig gólt lő amikor beállítják? :D
  • tobias88
    szerintem eltalálta a labdát, azért is nem ment kapura
  • bakkerman
    na ez viszont piros lap,és büntető kellett volna hogy legyen...konkrétan lebokszolta Alexis fejét a kapus,gólhelyzetben