33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25073 Ferguson CR fejes góljáról:
"A góljánál először Evrát hibáztattam, de aztán megnéztem a felvételt, és láttam, hogy Ronaldo térde Evra fejénél volt. 2008-ban, a Roma elleni negyeddöntőben ugyanilyen gólt szerzett, egyetlen játékos sem képes erre, még LIONEL MESSI sem" - méltatta Ferguson egykori játékosát.
biztos kihagy az emlékezete a viszkisnek,de hát megértem én,a csúnya dolgokra nem szívesen emlékezik vissza az ember :))
-
#25072 Hopp ezt el is felejtettem. Az nem baj nekünk. -
#25071 Balotelli nem játszhat a BL-ben. -
#25070 Úgy látom ez a Balotelli gyerek egészen jó vétel volt a Milan számára, jó lesz kicsit komolyabban venni őket a BL-ben.
-
#25069 elvileg már bizonyos lapok tudni is vélik:D -
#25068 Ronaldo-t is megvette a Madrid... Mondjuk Der Stegen sem rossz, ő is jöhetne hozzánk. -
#25067 szerintem a tegnapi teljesítménye után kizárt dolog,hogy De Gea nálunk kössön ki...:D -
#25066 „Nem katasztrófa, ha nem nyerünk Bajnokok Ligáját. Jó néhány remek csapat és edző van, amely sosem nyerte meg. De a Real Madrid a tizedik trófeájára hajt, én meg a harmadikra. Nem akarom az edzői karrierem két BL-győzelemmel befejezni” – köszönt be José Mourinho az újságírói tömegnek.
Már most mentegetőzik -
#25065 a MundoDeportivo sportnapilap meggyőző forrásokra hivatkozva lehozta,hogy Valdes biztosan távozik nyáron,így nem tölti ki a 2014 nyarán lejáró szerződését. -
#25064 A Celtic amekkorát bemákolt ellenünk, most akkora balszerencséjük volt. Volt vagy 3-4 veszélyes beadásuk 0-2 előtt, de a Juve meg az első 3 helyzetét bevágta, az el is dőlt így.
A PSG is továbbment szerintem Ibra kiállítása ide vagy oda. Az a fő kérdés hogy hány meccset kap, esélyes a 3 amivel a negyeddöntőt is kihagyja. -
#25063 én se bírok már magammal,nagyon várom a holnapi MU-Real meccset,tuti kis derbi lesz! -
#25062 kell már nagyon ez a BL ma, elvonási tüneteim vannak -
#25061 José Manuel Pinto, az FC Barcelona hálóőre hétfő délután aláírta új, 2014-ig szóló szerződését a katalán egyesülettel. Pinto kontraktusa 2013 nyarán, azaz az idei szezon végén járt volna le, ám Tito Vilanova vezetőedző elégedett a portás mentalitásával, teljesítményével és fizikai állapotával, így a következő idényben is igényt tart a játékára. Pinto a szignózás után elmondta, hogy "a kemény munka és a hit meghozta a gyümölcsét. Az a fajta ember vagyok, aki hisz az álmaiban, és tesz is érte. Örülök, hogy ezzel a szenzációs csapattal a továbbiakban is lehetőségem lesz történelmet írni. Puyol 40 éves koráig akarja folytatni? Én nem Puyol vagyok, én 50 esztendős koromig akarok a pályán lenni" - zárta egy poénnal a nyilatkozatát a spanyol kapus. -
#25060 igaz,múltkor beikszeltünk a Valenciaval,ha akkor nyerünk lenne -14 -
Gizda #25059 -12 -
bodajoci #25058 Rem így is marad :) -
#25057 a nagy Falcao vezette Atleticot meg szopatja a Rayo. -14 -
#25056 Ha ezzel jár, akkor reméljük kórosan! :D -
#25055 Mi tortent Sanhezzel, megbetegedett ? -
#25054 Messi scored in 13th minute, in 13th Liga match in a row, in year 2013, against a goalkeeper with shirt number 13
:D -
bodajoci #25053 Sima liba... bár még durvább is lehetett volna, de nem vagyunk tellhetetlenek -
#25052 :DDDDDD Piquetnek elege lett a hátul unatkozásból :D :D -
#25051 lol 2 perc alatt berámolunk még 2-t :D -
#25050 lol, Pique mennyire gólt akart rúgni
Thiago is érezte -
#25049 Na Ini nagyon megérdemelte :) Zseni a srác egyszerűen, őt is 2020-ig kell szerződtetni. -
#25048 Messi többet fejel már, mint lábbal lő kapura. -
#25047 Alba nem tagja a védelemnek? -
#25046 *szűrt -
#25045 na igen, jó tolta ma, csak egy két passza ment rossz helyre, de jól zsűrt.
Na és még a szurkoló lányok se tűntek rossznak, a kamerás egyből kiszúrta :D -
#25044 Song pl a védelem része és a meccs legjobbja talán. -
#25043 Song ma nagyon elemében van :D -
#25042 Nem a védelem, Alba... -
#25041 Védelem már megint összehozott egy zseniális gólt. -
#25040 menj el lottózni!!! :D -
#25039 na peches gól. -
#25038 Ez az ember miért nem kezd sose? Sanchez 5ből 4szer ezt kihagyta mostanság -
#25037 Minden csatár gólt lőtt ma, aki pályán volt :D -
#25036 Öcsém, ez mindig gólt lő amikor beállítják? :D -
#25035 szerintem eltalálta a labdát, azért is nem ment kapura -
#25034 na ez viszont piros lap,és büntető kellett volna hogy legyen...konkrétan lebokszolta Alexis fejét a kapus,gólhelyzetben