Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
a srácok eleganteba nyomják <#eljen><#taps>

egyébként a sport.es szerint megvan a megállapodás a Valenciaval,Jordi Alba 12 millióért érkezik,záradékokkal ez még növekedhet. Remélem tényleg így van,és akkor a spanyol-olasz meccsen már képzeletben Barca mezben fogom nézni a gyereket! 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
spanyol meg olasz lapok szerint is Sebastian Giovinco neve felmerült nálunk. Idén a Parmaban 36 bajnoki 15 gól,16 gólpassz. Nézegettem videókat a srácról,jól mozog,jól passzol,és nagyon lendületes,szélen,és középen is bevethetõ. Alexisnél idén láthattuk,hogy akinek a kemény oalsz fociban is megy a játék,annak spanyolban is fog! Kiváncsi vagyok erre a történetre,nekem szimpatikus ez a srác

bakkerman
Manuel Llorente, a Valencia elnöke elismerte, hogy a Barcelona érdeklõdik Jordi Alba iránt, arra ugyanakkor még várni kell, hogy eredményes megbeszélésekrõl tudósíthassunk. A klubvezetõ szerint ugyanis egyelõre nem került sor egyeztetésekre, és várhatóan a következõ napokban sem fogja elsietni ezt a két klub.

Ettõl függetlenül persze minden esély megvan Jordi Alba megszerzésére, a kérdés inkább az, hogy mikor konkretizálódhat az átigazolás, és mennyi pénzébe kerülhet mindez a Barcelonának.
„Egyelõre nem tárgyalunk. Feltételezem, hogy a Barcelona érdeklõdik Jordi Alba iránt, de a mai napig nem került sor tárgyalásokra. Egyelõre fejben nem is ezzel az üggyel foglalkozom” – nyilatkozta röviden Manuel Llorente, így feltételezhetõ, hogy az ügy nem fog komolyabbra fordulni az Európa-bajnokság elõtt, illetve a kontinenstorna alatt.

Ez annyiban mindenképpen a Barcelona helyzetét rontja, hogy ha Alba jó teljesítményt nyújt a Eb-n, úgy a piaci értéke felértékelõdhet.

nem értem mit tökölnek Zubiék,15-ért hozható lenne,ezt Valenciában kijelentették már egyszer,és van más érdeklõdõ is,pl.: a Milannal is ott van a kalapban a neve a srácnak,egy esetleges jó EB után meg még drágulna is...most kéne lépnünk,ismerik Rosellék Albát,fölösleges várni!

bakkerman
jó viszonyban van a két klub,szerintem péntekig megszerezzük,és EB után bemutatják Zubiék 😊)

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
hivatalosan is megkezdõdtek a tárgyalások Jordi Alba ügyében,a csapat vezetõi szeretnék lezárni a transzfert még az EB-ig,Valenciaban inkább azt várják,hogy dobbantson az EB-n,és elgalább 20 milliót kérhessenek,de ha most megadjuk a 15-öt,akkor miénk.

bakkerman
sose feledünk!

PEP GUARDIOLA!

A MESTERÜNK!

minimize
majd levonjuk a Fabregas-üzlet fennmaradó részébõl.
ahogy olvasom, meg sem érne ennyit, szal' (remélem)felejtõs Londonnak a srác.

No one can stop Death!

bakkerman
Tito nem akar csatárt igazolni,bízik Villaban,védõk az elsõdleges célpontjai. Abi orvosa szerint csakis rajta múlik,hogy visszatér-e a pályára!! Ami kurvajó hír!!! ABI22 <#worship><#worship>

bakkerman
Cuenca ügy szerintem ejtve,3-4 hónapra lesérült,Thiago 2 hónap.

[HUN]FaTaL
Szerintem soha nem fog beférni ebbe a csapatba, 10 millióért meg az évszázad üzlete 😄

bakkerman
21 éves,késõn került fel,technikailag,tudásban már jobb nem lesz,csak tapasztaltabb. Felõlem mehetne,de ne egy Arsenalba,ahol 3 meccs alatt összetörnék,hanem menjen egy Osasunaba,kölcsönbe opicóval.

tobias88
Fõleg hogy sérült jelenleg. 10 misit bõven nem ér meg, vagy ha csoda folytán igen, akkor egy 30 misiért visszavásárlási opció bele a szerzõdésbe és kész.
[HUN]FaTaL
Arsenal are interested in winger Isaac Cuenca (21). Already asked for him in January, scouting continued. 10M fee. Vilanova decides.

10 millió? Vigyék 😄

bakkerman
igen igen,Torres zsákbamacska,hogy fog muzsikálni így friss BL gyõztesként,Llorente-bõl szerintem nagyon sokat kivett ez a Bilbaos tavasz,nála benne van a lehetõsége egy leszereplésnek :S De hátha összejön a címvédés!!

tobias88
Semmi ilyen nincs a linken, ne menjetek rá, máshova is beírta.

u.i.:Te miért vagy bugyuta?
Soldado még tényleg kellett volna...

Visca El Barça!

bakkerman
végleges spanyol keret:

Kapusok: 1 Iker Casillas (Real Madrid), 12 Victor Valdés (Barcelona), 23 Pepe Reina (Liverpool)
Védõk: 17 Álvaro Arbeloa (Real Madrid), 5 Juanfran (Atlético Madrid), 15 Sergio Ramos (Real Madrid), 3 Gerard Piqué (Barcelona), 2 Raúl Albiol (Real Madrid), 4 Javi Martínez (Athletic Bilbao), 18 Jordi Alba (Valencia)
Középpályások: 16 Sergio Busquets (Barcelona), 14 Xabi Alonso (Real Madrid), 8 Xavi Hernández (Barcelona), 6 Andrés Iniesta (Barcelona), 20 Santi Cazorla (Málaga), 13 Juan Mata (Chelsea), 21 David Silva (Man. City), 10 Cesc Fabregas (Barcelona)
Támadó: 22 Jesús Navas (Sevilla), 7 Pedro Rodríguez (Barcelona), 19 Fernando Llorente (Athletic Bilbao), 9 Fernando Torres (Chelsea), 11 Álvaro Negredo (Sevilla)

Pedro csak bekerült!

bakkerman
Bartomeu szerint nincs szüksége a csapatnak több új játékosra a nyár során,elég erõsek leszünk ezzel a kerettel is ha felépülnek a sérültjeink. Szóba jött Neymar neve,arra annyit mondott,hogy õt 2014-ig szerzõdés köti a Santoshoz,addig marad...Az új edzõ(Tito) dönthet arról,hogy neki kellenek-e új játékosok. cikk
én azon a véleményen vagyok,hogy azért egy balhátvéd mindenképpen kell,és jól jönne egy középhátvéd is. Így a védelembe bekerülne 2 friss,motivált játékos,akik versenyhelyzetet teremtenének hátul! Középpályánk remek,van egy csiszolatlan gyémántunk,Thiago,aki jövõre REMÉLEM már zsinórban fogja játszani a meccseket kezdõként,és ott van Cesc is,akit jövõre hajtani fog a vágy,hogy bajnok legyen a Barcaval! Támadósorunk is jó,felépül Villa akkor lesz egy Leo-Villa-Alexis triónk,ami nagyon gyilkos,fõleg a bajnokságban. De sok minden függ a távozóktól,hogy lesznek-e egyáltalán,és ha igen,kik...az EB után felgyorsulnak majd az események 😊

bakkerman
hehe 😄DD

bakkerman
szép videó 😞

Tito,te jössz!

[HUN]FaTaL

tobias88
Soldado nem megy az EB-re, Del Bosque nem normális az már biztos...
Szia bakkerman! Ha minden igaz nem rég küldtem neked egy pü-t. Megkaptad? 😊

bocsi az offért!

cesc fábregas

tobias88
Felesleges is fõleg úgy, hogy bármilyen 1-2 hetes sérülés az EB részvételedbe kerülhet hiszen 2 hét múlva EB és ki tudja, hogy az 1 hetes sérülésed meg e gyógyul addigra és kerethirdetés pár nap múlva lesz.
bakkerman
Campeones!! 😊

bakkerman
14...

Gracies Pep! <#worship><#worship><#wave>

Jó volt ez így, hülyeség lett volna megszakadni 3 gól után. Szép búcsú Peptõl, sokat köszönhet neki a csapat, meg mi is <#eljen>

Visca El Barça!

dienesoft
Azért szerintem szép volt a búcsú, a végén erõs spórolással.
Köszönjük Guardiola<#eljen><#wave>.

Hát attól még messi futhatott volna, meg a brazil alakulat 😄 Közük nem lesz az EB hez 😄

[HUN]FaTaL
Gondolom nem akartak lesérülni az EBre...

Simán gálázhattak volna erre játszanak egy ennyire szánalmas, fos kritkán aluli passzolgassunk hátul meccset.... 😄😄 Lehet csak szerintem fos ez így, de mind1 😄

Grat amúgy!

Mekkora lófing focival búcsúztatta a barca pep-et..... Szánalom ez a 2. félidõ...

sanchez mikor vert utoljára gólt? ennyi erõvel pinto is játszhatna a helyén 😊

Jakuza001
Mennyire latvanyosan kilog ebbol a csapatbol, a Pinto es az Adriano.
Teljesen mas szinten jatszanak a tobbiek.

A Bilbao meg ugy tunik teljesen elfogyott a szezon vegere. Nem szoktak ahhoz hozza, hogy ennyivel tobb merkozest kell jatszaniuk egy szazonban. Tisztan latszodott a jatekosaikon, hogy meg 20 perc se telt el a merkozesbol es teljesen kifulladt nemelyikuk es kapkodta a levegot.

Ahogy szoktak mondani, ez egy masik kavehaz. Nem is ertem a Barcelona hogy birta ezt a megterhelest 5 even keresztul ennyi merkozesszammal, amihez a valogatott merkozeseket hozza se szamoltuk, pedig a spanyol valogatottnak a gerincet adjak.

tobias88
Úgy hiszem ezek után Pedro-t be fogja hívni Del Bosque a csapatba...
tobias88
szezon legjobb 3 perce, ellenállhatatlan a csapat
[HUN]FaTaL
Pedro <#worship>

[HUN]FaTaL
Hajrá! 😊

Ma este remélem szépen búcsúznak a fiúk Peptõl 😊

Visca El Barça!

tobias88
20+Keita szerintem nagyon kevés és szerintem nem csak én, de a Milan is így van vele. Mostanában a Milan inkább vett mint eladott, így Silva szerintem maradni fog, vagy csak irreális összegért jönne Barcába, pl Keita + 40 millió.

Javi Martinez középhátvédként is jó, és én az õ megszerzését könnyebbnek tartom valamivel és õ 35ért nagyjából elhozható lenne.
bakkerman
hát az az igazi,de nekem tetszett az arany színû is,ami nem olyan régen volt,néha el kell szakadni egy picit a hagyományoktól 😊 mondjuk én azt nem értem honnan jött ez a lilás pinkes szín középre,persze tetszik,de szerintem a normál gránátvörös ugyanilyen kompozicióban "eredetibb" lenne

Nuno88
Hát majd legfeljebb még nagyobb adósság jön össze 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

csíkos mez az igazi:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
Mindig van az a pénz... csak kérdés nekünk van-e annyi 😄
Nuno88
Én azt olvastam hogy Silvát nem engedik el, vagyis elengedik, az Olimpiára. Nagyon remélem hogy nem lesz belõle semmi, ha Shevchenko és Kaká után õt is elveszítem(jük), akkor nem tudom mit csinálok...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bakkerman
majd kiderül,szerintem az EB-ig már nem lesz elõrelépés ebben az ügyben,mindenki az EB utánra tartogatja az erõforrásokat,hátha feltûnik valami fiatal titán,vagy feljebb megy valakinek az ára. Kiváncsi leszek mit ügyködik majd Rosell és Galliani,ha valóban fõ célpontunk a brazil

Nuno88
Lehet én nem állok két lábbal a földön de Silvát nem engedném el semmi pénzért. A világ legjobb belsõ védõjének tartom. Keita valóban jól jönne, de már korántsem fiatal, 30on túl van, lehet lenne még 1-2 jó éve de jó lenne nem öreg rókákat igazolni ismét.

bakkerman
háát,figyelj,20 millió+Keita? Keitanak feküdne az olasz foci,erõsödne a középpályátok szerintem

Nuno88
Viccnek tartanám ezt az ajánlatot.