33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    Munir bázmeg...:D
  • bakkerman
    Fájóak ezek a sérülések,és pont rosszkor jöttek,beindul lassan a kupa,a BL megy,a bajnokság kiélezett,de én azt mondom kellett ez a 4-0,a játékosoknak mentálisan ez egy óriási plusz,és európának is egy jelzés,hogy a gépezet működik :)
  • Nyiri
    Nekem 1-0 is okés lett volna, ha nincs ennyi sérült
  • bakkerman
    Na ezt odatettek tegnap,az elso par perc volt izgalmas aztan Messi golja megtorte a Cityt,nagyon sima meccs lett. (Y)
  • UUUU
    Ez ferfi munka volt.
    Messi harom golt lott, de akit en kiemelnek ma, az Umtiti.Ez a srac nagyon jo!!!
    Egesz meccset lehozta hiba nelkul egy felforgatott vedelemben.
  • tobias88
    Az első helyezett gólt szerző gyerek, mint Romarió anno a Madrid ellen:
    http://www.dailymotion.com/video/x4w4cb1_fcb-masia-academy-top-goals-1-2-october_sport
  • Nyiri
    Legnagyobb baj hogy nagy az arca és nincs alázat. A béna kifelé passz gól előtt is már passzolt ki rosszul ugyanúgy csak abból nem lett gól. Nem tanult belőle.
  • bakkerman
    Azért Bravo se volt a toppon most legutóbb a Celtic ellen...Bárkinek lehet rossz napja,de tény hogy MATS sokszor csinál olyan hülyeségeket már mint kiscsikóként Valdes,és akkor a hajamat téptem
  • homeless
    Ha ez kell, hogy bajnokok legyünk, én nem bánom :D
  • bakkerman
    Ugy latom minden osszel mostmar be kell szopni egy negyest a Celtatol...hihetetlen
  • Nyiri
    Még jó hogy volt kapusbalhé nálunk és a a jobb kapus ment el. Csodás. Stegen elmehet a picsába. Remélem magába néz. Úgy sem fog.
  • Sippie
    Na ennyit a felzárkózásról.
  • Christian88
    lehet ez most több lesz :/
  • Sippie
    aha, de nem így folytatódott... wtf.
  • Sippie
    háttő... a BL-ben is így kezdődött
  • Nyiri
    Csak ne az legyen mint tavaly :) 4-0 Nem hittem a szememnek. Remélem élünk a lehetőséggel
  • bakkerman
    A kisebbik madridi csapat megint beikszelt,ha este megverjük a Celtat akkor 1 ponttal eléjük kerülünk!
  • bakkerman
    Pique valami hihetetlen hogy a góljai 99 százalékát akkor éri el,amikor nagyon kell a gól :D egész szezonban van 2-3 ilyen momentuma de az vagy Clasicon jön,vagy BL meccsen :D
  • Nyiri
    Turan is ilyen volt az elején. Meg kell szoknia. Turan mostanság az egyik legbiztosabb csere. Akár lehetne kezdő is.
  • bodajoci
    Alcacerrel ismét eggyel kevesebben vannak a pályán. Nem is értem mit keres itt... Alaves ellen ugyanez volt. Jó lenne összekapná magát, mert 2 támadóval nehéz feltörni a gladbach védelmét... A szupernélkülözhetetlen Buszkecc, meg kb fél éve egy nulla de lehet, h több...
    Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.09.28. 21:48:18
  • bodajoci
    Felipe Luisnak kijár ez gazdagon...
  • Sippie
    hát figyelj... Pepét sem tiltották el a futballtól szóval...
  • Rudee
    Azért Suarez-t is el lehet akkor meszelni.
  • Nyiri
    Ez az Atletic egy igazi hentes retek csapat. Nem is értem miért nem lehet elküldeni a faszba az ilyen eke játékosokat minimum 5 meccsre gondolkodni. Ennyit tudnak. Törik a játékot húzzák az időt. Rossz volt nézni az egész meccset
  • Sippie
    Édesf*szom ilyen gólt kapni...
  • Sippie
    Obazze h 10kor kell meccselni... :D
  • bakkerman
    Rafinha durvan nagy golt akasztott :D Messi ott kerte mellette a labdat mar kezzel labbal mutogatott de nem adta le,joltette :D
  • [HUN]FaTaL
    A port.hu 4-re írta a meccset, eredmenyek.comot kellett volna néznem, most lemaradok a gólgyártásról :D
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.09.17. 14:24:14
  • bakkerman
    3-0-ra vezetünk eddig Leganes ellen,Leo,Sua meg Ney góljával. Meg lett tiltva hogy ma rajtuk kívül senki nem lőhet gólt! :DD
  • shevy
    Most már nagyon úgy néz ki, hogy de.
  • homeless
    Szerintem kifejezetten jót tett az a pofon a szezon elején.
  • bodajoci
    nya ennyit arról, h mekkora hülyeség volt elbaxni a hétvégén 3 tuti pontot...
  • [HUN]FaTaL
    Valószínűleg a szabálykönyv előírja, hogy mikor mennyit kell hosszabbítani, ez független az eredménytől.

Ez a meccs pedig iskolajáték volt :)
  • Sippie
    7-0nál minek akár 1 masodpercet is hosszabbitani? Errol leszokhatnanak a birok, egyik csapat sem igényli szerintem. Na de remeljuk a góllövő forma megmarad a többi meccsre is :P
  • bodajoci
    Ha az edzőnek ilyen nagy az arca, h ilyen, meg olyan erős keretünk van, akk mit várjunk a játékosoktól??? Nem először van ebből rábaszás, de nem tanulás van belőle sajna. Pep is belefutott ebbe a késbe nemegyszer, egyedül az öreg Tata nem csinált ilyen hülyeségeket, pedig ő csak egy bábu volt kb... Alcacer nem is értem mit keresett a pályán 3 napos barca focistaként, kb momentuma sem volt, Suarez, meg majd megette az összes körmét a padon. Hülyeség, h az idény eleje meg minden, ezeket a meccseket kéne tutira lehozni, majd egyszer ezer év mulva lesz egy edző, aki kiáll a legerősebbel, azt mikor mennek 3-al, akk hajlandó lesz cserélni akár 30 perc után is... Érdekes a Realban nem kellett pihenni, meg is picsázták az Osasunát ahogy kell. Ez a harmatos Alaves meg kibaszik velünk, mert van egy olyan meccsük, ahol 2-ből 2. Az Atleti ellen is bemákoltak egy x-et, nem baj, majd a Real gurít nekik egy 5-öst. Zidane nem fog pihentetni...
  • bakkerman
    Minden osszel van egy ilyen blama meccsunk amikor otthon meglep minket egy kiscsapat...Remeljuk le is tudtuk ezzel a tnapival iden oszre. A Celticet kell megverni az a lenyeg
  • Nyiri
    Előfordul. Szerintem nem gáz. Nem lehet minden meccset megnyerni. Inkább most bukjunk meccset, mint tavasszal, fontos meccseken.
    Tavaly is volt egy 4-1 Celta Vigo elleni meccsünk.
  • Sippie
    Hat... ez gáz
  • tobias88
  • bakkerman
    Alcacer erkezik