Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El van átkozva ez az április.

Across the course of those knock-out ties, Messi has played 1,442 minutes and failed to score a single goal, managing just one assist in the return leg of the semi-final against Chelsea, during which he also missed a potentially decisive penalty.

azert ez kemeny.
pedig iden azt hittem cimvedes lesz, akkora hengert szakitottak le 35 meccsen keresztul. :f

Nem vagyok divatszurkoló így nem ordítom hogy LE takarodj, mert sokat köszönhetünk neki. Nekem az nem tetszett amit a pályán csináltak. Semmit nem akartak tenni. Ez ami fájt. Ha kemény harcban kapunk ki rendben. De így. Ez a bosszantó.

Nem akarom hogy a Real nyerjen. Bayern vagy Atletic. Cityt csak azért nem mert szegény Pep mehetne megint egy BL győzteshez edzőnek.

bakkerman
Nem tudok mit hozzafuzni igazad van amugy mindenben,sajnos. Nem tudom mondjuk hibaztatni a csapatot,mert amit ebben a szezonban eddig produkaltak az valami brutal volt,de elfogytak mostanra,ez ilyen...lehet ha ev kozben komolyabban rotalunk,es aldozunk be tudatosan bajnokikat,akkor most frisebbek lettek volna,es meg lenne az elodonto,de akkor meg lehet a bajnoksagban nem vezetnenk. Fejben szepen aprankent elfaradtunk,megha fizikalisan fel is lehet epulni 1-1 bajnoki,BL meccs utan,de mentalisan mar nehezebb. LE-t se hibaztatom,persze mondhatnank hogy mi a faszert nem tudott belenyulni tegnap a meccsbe,felporgetni a sracokat...de hat uljunk le mi,es probaljuk meg...es azert 1 eve meg lehozta nekunk a csillagokat is,ezt ne feledjuk! Hetvegeig rendbe kell tenni mindenkit,es csak a bajnoki cim lebeghet mostmar mindenki szeme elott,es a kupadonto! 3-bol 2 trofea meg siman meglehet,csak osszekell kapnija magat a csapatnak,bizom benne hogy ez sikerul!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Teljesen megérdemelten estünk ki. Leszarom hogy fáradtak így vagy úgy. De hogy még hajlam sem volt arra hogy játszanak. Szégyen. LE meg tököt kéne hogy növesszen. Rotáció?

Már csak az kéne hogy bukjuk a ligát is (akármilyen kevés esély van rá, összejöhet).

Hab a tortán hogy még a Real behúzhatja a BL-t. Az lenne még szép.

Ott a pont <#idiota>, akkor még csak mérges lettem volna <#idiota>

Visca El Barça!

tobias88
Az mindent elmond a játékunkról, hogy nem bánom, hogy a végén nem fújta be a 11est. Azt is kihagytuk volna úgy is
Ilyen játékkal jobb is, h kiestek... ez van sajna :/

Visca El Barça!

Sippie
Na joejt
Sippie
botrányosan szar a csapat
[HUN]FaTaL
A nyugodt továbbjutáshoz 2 gól kéne, de még helyzet sincs nem hogy gól 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

limperatore
ez a kulonbseg cholo meg L.E. kozott

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ez mi?! Hogy lehet igy lotyogni......nagyon remelem,h a 2.felidot megnyomjuk mert igy kifetrengi az atm a tovabbjutast...
[HUN]FaTaL
Kiesünk.

Sippie
No komment...
Lehet, de ez nehezen fog összejönni. Barca az elmúlt egy hónapban eléggé szomorú képet mutat. Elfáradtak a fiúk.
Real-t majdnem megfogta a Wolfsburg. 3-2 arány egy Bundes Liga 8. helyezett ellen nem meggyőző. MCity-t akármilyen könnyen verte a Barca a csoportkörben, nem olyan gyenge, hogy Real vagy a Barca újra átmenjen rajtuk. Bayern meg hiába harmatos volt a Benfica ellen, azért rohadt gyorsak és nem felejtettek el focizni.

tobias88
Nagyon régóta szeretnének egy Clasicó-t döntőnek, szóval szerintem nem lesz Barca - Real
Én pedig pont Bayer/Barca elődöntőt várok (ha továbbmegy a Barca). Fogadni megnék rá hogy "sorsolás" ezt hozza ki

bakkerman
Van egy tippem mostmar a BL elodontokre

City-Bayern
Real- Barca/Atletico

Szerintem egyiket se kell magyarazni,miert lenne tuti uzlet ez a sorsolas,telitalalat.

[HUN]FaTaL
Ilyen játékkal bárkitől kikapunk, nem kell komoly ellenfél.

bakkerman
En azert aggodok,a BL-ben eleg egy talalt AtMa gol es kieshetunk,boven benne van a pakliban...bajnoksagban 6 fordulo, 3-4 pontos elonyok ez azert mar nem sok,hiaba jonnek verheto ellenfelek. A Real is verheto lett volna meg a Sociedad is aztan megis 0 pont...

tobias88
Ugyan, ez a 2 meccs volt ahol ki lehetett kapni és ki is kaptunk. Megnézed azokat a meccseket amik visszamaradtak és azok alapján simán bajnokok vagyunk. (Madrid idegenben játszik a Sociedad ellen, az Atma meg a Bilbao ellen, nekünk nincs 1 komoly ellenfelünk) Viszont a BL más kérdés. (3 pont az inkább 4) Viszont az utolsó 315 percből 115 volt értékelhető....
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.10. 02:17:46
Sippie
Idén nem nyerünk semmit? <#zavart1>
Christian88
2007 óta nem nyertünk itt. Annyira azért nem csicska csapat

http://www.twitch.tv/hegii

Neymarral meg Messivel fingom sincs mi van meccsek óta. neynek ma sztem 2 jó megmozdulása nem volt, Messi meg lefagyott 499-nél...Persze nem csak az ő saruk ez a meccs...

Visca El Barça!

Vicc amit ez ellen a csicska csapat ellen művelnek...

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Engem nem konkrétan ez a meccs aggaszt, hanem az egész csapat játéka mert ilyen játékkal bárhol pontot veszíthetünk. És már csak 3 pont az előnyünk a bajnokságban...

bakkerman
Nem sokmindent vartam ettol a meccstol...ha elhozunk egy pontot akkor az mar elorelepes az elmult evekhez kepest

Meccs eleje, szokásos impotens játék hátrafelé, meg is kapták a gólt...Mondjuk utána sem ment a játék sehogyse :/

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Kiváncsi leszek a mai meccsre, vagy 4 éve nem nyertünk a Sociedad otthonában.

Ha ma kikapunk, akkor a bajnokságban is meleg lehet a pite.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2016.04.09. 20:26:38

bakkerman
a brazil különítmény 😄

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.04.09. 20:03:22

bakkerman
Ramos durvan a 35. perctől nem kellett volna hogy pályán legyen. De amúgy úgy általánosságban nem kéne hogy FUTBALLpályán legyen az a gyökér.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.04.09. 19:52:04

UUUU
Akkor bezzeg nem hangoskodtak, amikor Ramos terd magasagban a 16-os vonalanal felrugta Messit es nem itelt semmit a biro, mikozben ki kellett volna mar akkor allitani.

[HUN]FaTaL
Meg a Neymart felrúgót is, mert 1:1-ben vihette volna a kapusra.. És volt még egy páros lábas becsúszás, ahol még az angol kommentátorok is azt hangoztatták, hogy a PL-ben piros lett volna..

tobias88
Suarez esete is egyértelmű volt. Vagy ha esetleg sárgát ad rá, akkor is volt 2 eset. Viszont azt állítani, hogy mindig ezt csinálja szerintem badarság, mert amióta nálunk van nem nagyon borult el az agya. Tegnap az Atmások kihozták a sodrából sajnos.

Utólagos eltiltás biztos vagyok benne hogy nem lesz, BL-ben nem nagyon szokott lenni
Rudee
Nem tudom, hol olvastad, de tény hogy marhaság. Viszont ugyanúgy ki kellett volna volna állítani Suarezt is azért a belépőért, akkor megint csak érdekes lett volna a hajrá.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tobias88
Én sose vallottam ezt a "2 sárgás belépő a meccs elején ne legyen már piros, mert eldönti a meccset" felfogást. Ne csináljon 2 sárgát érő belépőt és kész. Van 10 mezőnyjátékos az 10 sárgás belépő már így is, ha nem elég a rugdosódó taktikához akkor menjenek rögbizni

Mellesleg Torrest a bíró az első sárga lap előtt figyelmeztette.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.06. 10:21:37
tobias88
Ők referencia alapnak veszik a hétvégi meccset, azaz kizárólag 4 sárgás belépő ér 2 sárgát, 2 vagy 3 sárgás az még nem, az csak 1 et ér.
Vicc hogy a Madrid fórumon uefalona harsog.

"Egyfelől Torres piros az, másfelől viszont egy BL negyeddöntőben már nem szoktak a 35-ik percben kiállítani valakit, csak ha kettétörted az ellenfél lábát...ilyenkor azért jár egy bírói figyelmeztetés, amikor odahívja és elmagyarázza neki, hogy a következő ilyennel megy az öltözőbe.

A bíró eldöntötte a meccset, ez nem is kérdés..."

Most akkor mivan? Jogos de nem kéne? Ha ellenük van akkor megkérik a bírót hogy légyszi Torres ne álljon ki? Annyira utálom ezt. Jogos volt a piros. Simeone meg fogja vissza a gyerekeit és kész.

bakkerman
Suarez szo szerint megmentette a csapatot,de igyis bitang nehez lesz Madridban.

tobias88
Gyengék voltunk ma is. Nem lehet úgy ilyen meccseket megnyerni, hogy 30-45 percig semmit sem csinál a csapat. Ha Torres nem lett volna sült bolond, lehet hogy 0-1el lemegy a meccs
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.05. 23:09:25
Sippie
meg is teszem mixen <#zavart1>
[HUN]FaTaL
Ott is 2-1-re nyerünk, mint az idei 3 meccsen 😄

Sippie
Ez az egy gól... hát nem sok, főleg 10 ember ellen. Idegenben, ez rohadt necces lesz főleg ha így kezdünk mint ma.
SUAREEEEEEEEEEEEEEEEZ

Sippie
még kiesésre állunk <#idiota>
ENNYI 😄DDDDDD

[HUN]FaTaL
Csak semmi nem megy be 😞 Miért nem lehetett az elejétől így...

Sippie
kegyetlen, hogy semmi nem jön össze bázz...
Eddig a második félidőben űrfocit játszunk 😊