33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• virslyee
    szoptok
  • Mor3llo
    lol
    bejöttem, írtam egy tényt, hogy a bíró skót.
    majd feltettem egy félig ironikus kérdést, amit arra alapoztam, amivel kb minden focit kedvelő egyén tisztában van - kivéve persze a Barca drukkereket, ez persze érthető is
    Erre egyből jön az, hogy trollkodom, meg nem nézek meg minden spanyol bajnokit, meg kupameccset, szóval fogjam be :D érdekes a szurkolói közösségetek :D
    na ON :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez legalább szabályos. És ezt meg is érdemeltük. :)
  • dienesoft
    Vállalhatatlanul rosszak vagyunk. 2-0 oda, vége.
  • bakkerman
    meccsről a véleményem nem szalonképes,így csak annyit szólnék,hogy aki bejön trollkodni azt törlöm,és egyben jelentem is. Vamos Catalunya!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor csak bejöttél a topicba trollkodni? Nem lennék rá büszke :)
  • Mor3llo
    zsákutcában vagy, mivel nem rohadtul nem Milan drukker vagyok :)

közben foltozzák az embereket a pályán :DD
  • tobias88
    Mivel eddig 2szer hibázott a bíró, 1szer majdnem gólt kaptunk és a másikból meg gólt ezért kb a bíró csak nektek hibázik. Hibázzon most nekünk és legyen 1-1, úgy lenne igazságos.
  • Sippie
    persze hogyne, a hétvégi bajnokin is jól jött nekünk hogy elvettek két szabályos gólt tőlünk pl... hinnye de jól jött.
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom hétről-hétre nézed a spanyol bajnokságot, meg a kupát.

Jó nagy lett az arc egy szabálytalan gól után :)
  • Mor3llo
    igen, akkor megy, mert kb ti minden meccsen átéltek olyan kétes szitukat, amiből rendre jól jöttök ki :D
  • Sippie
    skót, na mégrosszabb :D

De persze, az tökre megbocsátható ha az ellenfél javára néznek el valamit, bezzeg ha a barcának akkor megy a fröcsögés ugye? :D
  • Sippie
    Amúgy az mi volt hogy Busquets elrúgta a labdát, és sárgát kapott?
  • Mor3llo
    hahó! a meccset skót bíró vezeti, nem olasz!
    rossz, ha nem a Barcának fújnak, mi?
    bár úgyis kaptok majd valami tizenegyest, tuti :DDDD
  • Grove4
    Kicsit inkább az szánalmas,hogy nem bírjátok megérteni, hogy a Barcelona ellen nincs olyan hülye csapat, amelyik kitámad. El lettek itt néhányan kapatva a spanyol bajnoksággal, megszoktátok, hogy a Barcanak mindenki "szétrakja a lábát" és megy a csodálkozás azon, hogy egy jól szervezett védelem ellen nem megy a gólszerzés. Az Inter is minden tiszteletet megérdemel azért, hogy anno a védekezést ilyen szinten meg tudták szervezni. Ehhez is ugyanolyan tudás kell, mint az atraktív támadófocihoz!

Tisztelet a ritka kivételnek (fatal), akik nem csak azt hajtogatják, hogy szégyen, hogy a Milan védekezik.

Ettől függetlenül a gólt kezezés előzte meg.
  • Sippie
    Kicsit kezd emlékeztetni az inter elcsalt meccsére... persze a bundázás hazájában nem is kell meglepődni...
  • virslyee
    Mert szarul játszik valaki egyből a bíró a hibás?
  • tobias88
    hát igen, úgy látszik Milanoban a bíró ellenünk van
    Inter ellen is 3-1hez segítette az Intert és most is 1-0hoz a Milant
  • Jakuza001
    Errol beszeltem.
    Es ugye miert is fujta volna le a biro, hiszen nem tortent semmi, csak szo szerint lekezelte a labdat.
  • tobias88
    köszönjük a bírónak... TETVES SZUTYOK BÍRÓ! Ez hiába vétlen nem vétlen, a feje felett volt a keze
  • [HUN]FaTaL
    Kezezés után gól, szuper bíró.

Ekkora kezezést hogy a gecibe lehet továbbengedni??
  • [HUN]FaTaL
    Busquets amúgy mire kapott sárgát? A labdát rúgta el..
  • tobias88
    Busquets becsúszik és elrúgja a labdát a Milanos rálép a vádlijára és Busquets kap sárgát...
    Albat lekönyökli Boateng, semmi
    Boateng visszahúz sárgáért, semmi
  • [HUN]FaTaL
    Nem lövünk itt gólt ma.
  • tobias88
    ha találunk egy gólt (mert itt lőni nehéz), akkor kb végük is, akkor nem játsszák ezt tovább
  • Jakuza001
    Pedig egyszeru a megfejtes.
    Igy minnel kevesebb golt kaphatnak, mivel tordelik a jatekot es nincs folyamatos jatek es ha esetleg belonenek egyet akkor 1:0-al utazhatnanak Barcelonaba, ami egy nagyon veszelyes eredmeny lenne szamunkra.
    Ne lepodjel meg, de ugyanezt a focit fogjuk latni ket het mulva is, csak meg kevesebb kontraval.
  • [HUN]FaTaL
    Nem csoda, hisz ők nem néznek focit.

Valami vagy olasz, vagy foci :D
  • tobias88
    2 Milanos szerint (a topikjukban) ez jó meccs
  • tobias88
    tényleg, nem is értettem hogy a 30. percben a 180ból minek fetrengve húzni az időt...
  • Jakuza001
    Ereztem, hogy ezt a szanalom focit fogja jatszani a Milan.
    Hazai palyan ilyen multu csapatok ellenunk, allandoan csak beallnak vedekezni, meg fetrengenek huzva az idot, mikozben azt varjak, hatha talalnak egy golt.
  • [HUN]FaTaL
    Ez nagyon gyenge eddig, jóformán helyzetünk sem volt.

#25162: Semmi szégyen nincs ebben, pláne egy olasz csapatnak. Azért a keretük nem éppen olyan, mint a Chelseanek.
  • tobias88
    szégyen amit a Milan játszik, annyira elhitették velük hogy nincs esélyük, hogy a Chelsea 1.0át alkalmazzák
  • [HUN]FaTaL
    Sokan mondják, hogy simán nyerünk, de azért én soha nem becsülném le a Milant.

Ennek ellenére remélem nyerünk :)
  • szabii98
    az összes oldalon ez van :D vicces
    sok kutya 10 éves divatfasz szopkodja ronaldot meg messit, aztán még a visca el barcát se bírják leírni..vicc
  • tobias88
    madocsai messi, afrikai messi, stb...
  • [HUN]FaTaL
    NSO meg a színvonal :D
  • bakkerman
    de az olyan cikk alatt is megy a "génkezelt törpe" vs "zselézett buzi" észosztás :DDDDDD
  • tobias88
    az kb annyira fontos mint amikor Ronaldo elmegy valahova jótékonykodni és leírják hogy Messi is volt, semmi értelme
  • Sippie
    szoktam... de hogy minek. Messi rekordjáról szóló cikkben egyből előhozták Ronaldo gól átlagát a reálban... dafuq?!
  • bakkerman
    érdemes az nso-n olvasgatni a Barcas cikkek alatt a kommenteket,én onnan vagyok naprakész,hogy éppen miért kell utálni minket :DD