Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ja bocsi,az lemaradt,hogy ezzel Leo-t akarta támadni,de szerencsétlennek nem sikerült

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Mourinho az ESPN-nek: Az Aranylabda nem lehet olyan játékosé, aki nem nyert semmit a szezonban.

Spanyol kupa,Klub VB,spanyol szuperkupa,európai szuperkupa,spanyol bajnokság gólkirály,BL gólkirály.

any problem?

bakkerman
fix idõpontok az elsõ három fordulóra:

aug. 19 21 óra Barca-Sociedad
aug. 26 19 óra Osasuna-Barca
szept. 2 20 óra Barca-Valencia

9 pont elvileg simaügy kéne hogy legyen,esetleg a Valencia ellen szenvedhet meg a csapat

tobias88
Gamper kupán remélem nem a nagycsapat fog játszani, mert elõzõ nap lesz bajnoki meccs. Amúgy meg Messit is behívták az argentín csapatba augusz 15.ére, szóval õ sem pihenhet...
bakkerman
Masch hosszabbított!

Rendesen megy az edzés!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Már helyretették, visszaállították kb egy héttel ezelõtti állapotba 😊 Sok volt az a nyolc <#mf1>

Visca El Barça!

nem ízlett 😊

Visca El Barça!

Jah én is csak néztem elõször, lehet nem ízlatt a 8:0 vkinek 😄

Visca El Barça!

tobias88
Valami Kadhafi barát felnyomta az eurobarca-t <#vigyor2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ma 15:40 Duna TV-n Spanyolország-Japán !

tobias88
Most nézem, megsérült a meccs elõtt, így már érthetõ a dolog.
tobias88
Dehogy, vicceltem. Én az amerikai túrákat is utálom mikor csinálják. Meg pl a szemét spanyol szövetség is pénzszerzés miatt betervezett egy meccset augusztusra, ott a pénz fontosabb úgy látszik, learatják a spanyol csapat termését
hedonist
Még jó, h nem te vagy a döntéshozó...

Ennyit ér neked a világ legjobb játékosa és az arany tojást tojó tyúkotok, hogy 1.5 m- ért kockáztatnád az egészségét? Hát én 100 m ért sem kockáztatnám a Chelseabõl senki egészségét fõleg egy rohadt felkészülésin...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

tobias88
1 percet azért kibírt volna, akkor is kezdõ. 1,5 millió bukta <#sniffles>
Hivatalos: Pinto - Alves, Mascherano, Bartra, Adriano - JDS, Espinosa, S. Roberto - Afellay, Alexis, Deulofeu

Tito elsõ meccse 😊 A támadó trióra nagyon kíváncsi leszek! Deulofeu <#eljen>

cesc fábregas

bakkerman
akkor másfél millió euróról csúszik le a klub,a Hamburg ennyit fizetett volna ha Messi kezdõként pályára lép. De amúgy jobb is,ha most még nem játszik,nem kéne megkockáztatni egy esetleges nagyobb sérülést!

"18:00-tól adja a Sport1 ÉLÕBEN a meccset,hajrá!"

és tényleg. ezt nem is tudtam. köszi az infot! 😊

cesc fábregas

cesc fábregas

bakkerman
Tito Vilanova hétfõ kora este kijelölte a Hamburgba utazó keretét, melyben az elsõ keretbõl 10 játékos, a B csapatból pedig 12 futballista található. Fontás, Villa és Puyol még mindig nem kapták meg az orvosi engedélyt a játékra, így rájuk nem számíthat Vilanova vezetõedzõ, mint ahogy Cuenca és Thiago sem bevethetõek, hiszen egyelõre még mindketten a rehabilitációjukat végzik. A Hamburgba való megérkezés után Alexis és Adriano fognak sajtótájékoztatót adni Vilanova mesterrel egyetemben. A 22 fõs utazó keret: Pinto, Alves, Bartra, Muniesa, Dos Santos, Alexis, Messi, Mascherano, Afellay, Adriano, Oier, Ilie, Sergi Roberto, Deulofeu, Rafinha, Juan Ángel Román, Sergi Gómez, Lobato, Patric, Planas, Balliu és Espinosa.

18:00-tól adja a Sport1 ÉLÕBEN a meccset,hajrá!

Effe88
öreg messi nem szórakozik

bakkerman
Gerard Deulofeu iránt érdeklõdik a Pool meg a QPR is. Tito egyelõre nem döntött felõle,hogy az elsõ keretben vagy a B csapatban fog szerepelni õsszel,de jelenleg a felnõtt csapatnál edz. Aki látta az U19-es EB-n játszani pár hete,azoknak nem kell bemutatnom,hatalmas kincs a srác,nem szabad eltékozolni!

tobias88
De legalább nincs neki a sámlis probléma a nõkkel <#idiota>
bakkerman
jaja,mondjuk Leohoz képest nem nehéz nagydarabnak lenni 😄DD szegény barátnõje nem hordhat magassarkút se...😄DDDD

jó nagydarab Messihez képest!😄

bakkerman
nem csipázom Jamest,de óriási kép,ezért berakom 😄

bakkerman
Az FC Barcelona már szerdán bejelentette, hogy Agostinho Cá és Edgar Ié ügyében megegyezett a portugál Sporting Lisszabonnal, ám a szerzõdés aláírására csupán pénteken kerülhetett sor, miután mindkét játékos átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton. Cá és Ié négy esztendõre írtak alá a Barçához, melynél egyelõre a B keret játékosai lesznek, ám ha felkerülnek az elsõ csapathoz, úgy a kivásárlási áruk 12 millió euróról 30 millióra emelkedik.

Agostinho Cá és Edgar Ié számára ez a hét remekül végzõdött. Elõbb a Barça szerdán bejelentette, hogy megegyezett a két játékos ügyében a portugál Sporting Lisszabonnal, majd pénteken Cá és Ié aláírták a négy évre szóló kontraktusukat. A gránátvörös-kék egyesület egyelõre a B keretben számol Cával és Iével, ám természetesen nyitva áll elõttük az elsõ keret kapuja, ha úgy teljesítenek.

Pénteken Cá és Ié elõbb a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzõközpont orvosi részlegébe mentek, hogy elvégezzenek rajtuk egy sor vizsgálatot, majd miután mindent rendben találtak náluk az orvosok, mindkettejük aláírta a már említett, négy évre szóló kontraktusát a katalán klubbal.

A dokumentumok szignózásánál a klub részérõl Josep María Bartomeu alelnök, Jordi Mestre utánpótlás-igazgató és Narcís Julià, az egyesület professzionális labdarúgásának a koordinátora voltak jelen. A kontraktus értelmében Cá és Ié kivásárlási ára a B keretnél 12 millió euró lesz, ám amennyiben felkerülnek az elsõ csapathoz, úgy ez az összeg 30 millió euróra fog emelkedni.

A szerzõdés aláírása után érthetõen mindkét játékos rendkívül boldogan nyilatkozott a Barça TV kameráinak. Cá kifejezte boldogságát, hogy"a világ vitathatatlanul legjobb együttesének" a tagja lehet, illetve amikor az erõsségeirõl kérdezték, a fejjátékát, az összjátékát és a labdaszerzései képességeit emelte ki. A sérülésébõl gyógyuló Ié pedig, aki saját magát egy "agresszív és rendkívül gyors" játékosnak tartja, elmondta, hogy "megtiszteltetés és egyben egy álom beteljesülése ez a szerzõdés."

Üdv! <#wave>

[HUN]FaTaL
Official: Barcelona have closed the 2011-2012 season with a record profit of 48.8M

http://goo.gl/gd6Zi5

Azért megnézném, hogy hogy strandol egy Ibiza-i nyilvános strandon 😊 bár lehet a sok drogos nem ismeri fel a "kisgyereket" 😄
Inkább valami kibérelt kecóban nyomhatja aminek van saját strandja....futja a zsébõl 😊

The Matrix has you...

bakkerman
Leo

„Remélem, mindent visszaszerzünk. Ez a célunk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz a feladat, de maradt bennünk tüske a Chelsea ellen elbukott BL-elõdöntõ miatt – ahol a visszavágón büntetõt hibáztam –, és a bajnoki versenyt tekintve a Reallal szemben, amikor kikaptunk a Camp Nouban.”
Saját teljesítményét és játékát illetõen azt mondta: célja, hogy minden évben fejlõdjön, vagy sikerüljön kijavítani a hibáit.
„Remélem, az elõttünk álló idényben elkerülnek a sérülések, és játékra alkalmas állapotban leszek minden mérkõzésen. Igyekszem nemcsak gólokkal, hanem játékosként is még jobban segíteni a csapatot. Remélem, van még lehetõség a további fejlõdésre.”
Az argentin tartalmas nyaralást tudhat maga mögött. Amíg európai csapattársai a lengyel-ukrán közös rendezésû Eb-n izzadtak, addig õ a válogatottbeli kötelezettség mellett kiélvezte a szabadság és népszerûség minden ízét: amerikai gálameccseken lépett pályára, mexikói és ibizai strandokon lubickolt.
„Már szerettem volna kezdeni, én nem szoktam hozzá az olyan hosszú vakációhoz, mint idén. Én szeretek edzeni, játszani, alig vártam, hogy visszatérjek.”
A Barcelona már az új vezetõedzõ, Tito Vilanova irányításával kezdte meg a szezont, akirõl Messinek régi emlékei vannak.
„Tito már akkor nagyon sokat segített nekem, amikor gyerek voltam. Soha nem gondoltam, hogy majd a felnõtt csapatnál találkozunk, de nagyon boldog vagyok, hogy így alakult.”

bakkerman
nagy penge a srác,olyan cselei vannak,meg megindulásai,öröm focit játszik a gyerek! érdemes lesz foglalkozni vele!

Deulofeu lett az U-19-es Eb legjobbja

Spanyolország U-19-es válogatottja a hétvégén megnyerte a korosztályos Európa-bajnokságot, miután a döntõben 1-0-ra verte Görögországot, a torna legjobbjának pedig a barcelonai Gerard Deulofeut választották. Ezt ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de a hír biztosnak tekinthetõ. A tavalyi év második felében már a B keretet erõsítõ Deulofeu könnyen feltûnhet a felnõtt csapatban is a soron következõ szezonban, bár a játékpercei erõsen függhetnek majd attól, hogy mennyi sérülés lesz.

A sokszor önzõnek nevezett fiatal tehetség ezen a tornán meglepõ módon inkább az elõkészítéseivel tûnt fel, semmint a góljaival, bár a korábban is híres cselei nem maradtak el. Deulofeu a torna megnyerése szempontjából döntõ utolsó két meccsen remekelt igazán, ami meghatározó lehetett a díj neki ítélésében. A Franciaország elleni eldöntõben két gólt is szerzett, illetve a büntetõpárbaj során õ értékesítette a döntõ tizenegyest, míg a Görögország elleni fináléban amellett, hogy roppant aktív volt, õ készítette elõ a gólhelyzetet a Real Madridhoz tartozó, és a tornán szintén remeklõ Jesének.

„Nagyon boldog vagyok, mert minden tökéletesen sikerült. Elõször azért vagyok boldog, mert sikerült megnyernünk a trófeát, ez a legfontosabb. Másrészt pedig természetesen örülök annak is, hogy megnyertem a legjobb játékosnak járó címet. Számomra ez abszolút váratlan, nem gondoltam, hogy nekem fogják adni. De akárhogy is van, ezt azért nem cserélném el a végsõ gyõzelemre.”

„Olyan játékos vagyok, akinek a játékán erõsen tükrözõdik a személyisége. Szeretek kipróbálni dolgokat, és törekszem arra, hogy kihasználjam a képességeimet. Ha a dolgok rosszul alakulnak, azon vagyok, hogy azt csináljam, amit a legjobban tudok, hogy a csapatnak segíteni tudjak.”

Deulofeu már bemutatkozhatott a Barcelona felnõtt csapatában az elmúlt szezonban, és jó esély van rá, hogy a következõ év során is kap meghívót – már Tito Vilanovától. Alapállás szerint azonban a B kerethez fog tartozni, és a másodosztály meccsein fog részt venni.

cesc fábregas

tobias88
"Megmondom õszintén, számomra már nagyon fárasztó az, hogy egy év eltelte után is még errõl beszélünk. Elfogadom a szervezet döntését és tiszteletben tartom azt, mint egy sportoló. A legnagyobb büntetés mindkettõnk számára úgyis az, hogy a felvételek és a képek továbbra is megtekinthetõek szerte a világon." - Villanova

nah, hála az égnek a nyilatkozatok stílusai nem fognak változni <#worship>
bakkerman
rakok pár képet a szezonbéli elsõ edzésrõl,ha nem bánjátok 😊)

bakkerman
Villa edzésben,éljen! <#eljen>

bakkerman
Az utóbbi napokban a katalán média úgy értesült, hogy habár Marc Muniesa immáron az elsõ csapathoz tartozik az új idényben, könnyen elõfordulhat, hogy mégsem gránátvörös-kékben folytatja a pályafutását, mivel az Ajax erõteljesen érdeklõdik iránta. A holland egyesület a Tottenhambe távozó Jan Vertonghen utódját keresi, és úgy néz ki, egy kölcsönvétel vagy visszavásárlási opciót tartalmazó egyezség létre is jöhet. Az Ajax sportigazgatója, Marc Overmars elismerte a németalföldi gárda érdeklõdését Muniesa iránt, így most már csak az a kérdés, hogy mi a Barça és a fiatal játékos álláspontja.

ha eladják Muniesat,akkor tényleg vennünk kell egy középhátvédet,nincs mese!

bakkerman
ezt írhattad volna Clasico topikba is,de elfér itt is,úgyis uborkaszezon van...Szerintem is felesleges igazolás,bár szerintem Sahint el fogják adni

tobias88
Ez a történés óta eltelt 2 év, már nem csinál ilyeneket hál istennek. Most már Pepe a menõ a színészligában, elképesztõ hogy megtanulta <#vigyor2>
tobias88
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én elég nagy baklövésnek tartom Modric megvásárlását a Madridtól.

Már azt nem értem, hogy hova akarják betenni alapembernek, hiszen Özil-t kiszorítani nem fogja (bár õ kicsit feljebb játszik). Elöl a Ronaldo, Di Maria, Benzema 3asból nem fog hátrarendelni és lecserélni senkit Mou, mert ez a Madrid fõ taktikája. Xabi Alonso nem játszott idén jól, de õ inkább védekezõ középpályás, onnan irányít, õ helyére nem alkalmas, és ez mellett van egy ütközõ, Khedira, aki az EB-n majdnem a legjobb játékos volt a Németeknél, az a poszt meg teljesen idegen Modrictól.

Persze játszhat Xabi Alonso helyén, mélységbõl irányítva, de az garantáltan nem fog menni neki. Amúgy meg ott van Sahin is akit mint nagy tehetség megvettek és mondták hogy idén fog játszani...
Interesként mondva csak emiatt nem szeretem am. aláírom h fontos tagja a csapatnak

bakkerman
hát igen,másba nem is tudnak belekötni

Ennyit azért ne szexelj, megárt a derekadnak 😄

The Matrix has you...

bakkerman
Ma lett 24 éves Sergio Busquets,Isten éltessen sokáig Busi! <#worship>
Lebecsülik õt,és nagyon sokan pocskondiázzák,pedig mára már top5-ös VKP lett.

ritkán követem a bulvárt, pláne h majd másfél hétig gépközelben se voltam😄

Jól le vagy maradva..pár napja volt bent a fotó az esküvõjérõl..ja, és nõt vett el 😊

The Matrix has you...

tobias88
Mivel most házasodott meg a gyereke anyjával, ezért nem hinném <#idiota>

Ez a kép inkább a Neymar jön e Barcába sorozatba illik bele
<#eplus2>

Én ennek a Neymarnak a fejét soha életembe nem láttam...Olyan David Villás arca és frizuja van hátulról

bakkerman
a Donról vagy jót vagy semmit! <#ravasz1> 😄D csak azért ettem be,mert a másik srác ugye Neymar,és ez a kép most kering a neten,hogy leendõ csapattársak...