Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spanyol kupa,Klub VB,spanyol szuperkupa,európai szuperkupa,spanyol bajnokság gólkirály,BL gólkirály.
any problem?
aug. 19 21 óra Barca-Sociedad
aug. 26 19 óra Osasuna-Barca
szept. 2 20 óra Barca-Valencia
9 pont elvileg simaügy kéne hogy legyen,esetleg a Valencia ellen szenvedhet meg a csapat
Rendesen megy az edzés!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ennyit ér neked a világ legjobb játékosa és az arany tojást tojó tyúkotok, hogy 1.5 m- ért kockáztatnád az egészségét? Hát én 100 m ért sem kockáztatnám a Chelseabõl senki egészségét fõleg egy rohadt felkészülésin...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Tito elsõ meccse 😊 A támadó trióra nagyon kíváncsi leszek! Deulofeu <#eljen>#eljen>
cesc fábregas
és tényleg. ezt nem is tudtam. köszi az infot! 😊
cesc fábregas
cesc fábregas
18:00-tól adja a Sport1 ÉLÕBEN a meccset,hajrá!

Agostinho Cá és Edgar Ié számára ez a hét remekül végzõdött. Elõbb a Barça szerdán bejelentette, hogy megegyezett a két játékos ügyében a portugál Sporting Lisszabonnal, majd pénteken Cá és Ié aláírták a négy évre szóló kontraktusukat. A gránátvörös-kék egyesület egyelõre a B keretben számol Cával és Iével, ám természetesen nyitva áll elõttük az elsõ keret kapuja, ha úgy teljesítenek.
Pénteken Cá és Ié elõbb a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzõközpont orvosi részlegébe mentek, hogy elvégezzenek rajtuk egy sor vizsgálatot, majd miután mindent rendben találtak náluk az orvosok, mindkettejük aláírta a már említett, négy évre szóló kontraktusát a katalán klubbal.
A dokumentumok szignózásánál a klub részérõl Josep María Bartomeu alelnök, Jordi Mestre utánpótlás-igazgató és Narcís Julià, az egyesület professzionális labdarúgásának a koordinátora voltak jelen. A kontraktus értelmében Cá és Ié kivásárlási ára a B keretnél 12 millió euró lesz, ám amennyiben felkerülnek az elsõ csapathoz, úgy ez az összeg 30 millió euróra fog emelkedni.
A szerzõdés aláírása után érthetõen mindkét játékos rendkívül boldogan nyilatkozott a Barça TV kameráinak. Cá kifejezte boldogságát, hogy"a világ vitathatatlanul legjobb együttesének" a tagja lehet, illetve amikor az erõsségeirõl kérdezték, a fejjátékát, az összjátékát és a labdaszerzései képességeit emelte ki. A sérülésébõl gyógyuló Ié pedig, aki saját magát egy "agresszív és rendkívül gyors" játékosnak tartja, elmondta, hogy "megtiszteltetés és egyben egy álom beteljesülése ez a szerzõdés."
Üdv! <#wave>#wave>
http://goo.gl/gd6Zi5
Inkább valami kibérelt kecóban nyomhatja aminek van saját strandja....futja a zsébõl 😊
The Matrix has you...
„Remélem, mindent visszaszerzünk. Ez a célunk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz a feladat, de maradt bennünk tüske a Chelsea ellen elbukott BL-elõdöntõ miatt – ahol a visszavágón büntetõt hibáztam –, és a bajnoki versenyt tekintve a Reallal szemben, amikor kikaptunk a Camp Nouban.”
Saját teljesítményét és játékát illetõen azt mondta: célja, hogy minden évben fejlõdjön, vagy sikerüljön kijavítani a hibáit.
„Remélem, az elõttünk álló idényben elkerülnek a sérülések, és játékra alkalmas állapotban leszek minden mérkõzésen. Igyekszem nemcsak gólokkal, hanem játékosként is még jobban segíteni a csapatot. Remélem, van még lehetõség a további fejlõdésre.”
Az argentin tartalmas nyaralást tudhat maga mögött. Amíg európai csapattársai a lengyel-ukrán közös rendezésû Eb-n izzadtak, addig õ a válogatottbeli kötelezettség mellett kiélvezte a szabadság és népszerûség minden ízét: amerikai gálameccseken lépett pályára, mexikói és ibizai strandokon lubickolt.
„Már szerettem volna kezdeni, én nem szoktam hozzá az olyan hosszú vakációhoz, mint idén. Én szeretek edzeni, játszani, alig vártam, hogy visszatérjek.”
A Barcelona már az új vezetõedzõ, Tito Vilanova irányításával kezdte meg a szezont, akirõl Messinek régi emlékei vannak.
„Tito már akkor nagyon sokat segített nekem, amikor gyerek voltam. Soha nem gondoltam, hogy majd a felnõtt csapatnál találkozunk, de nagyon boldog vagyok, hogy így alakult.”
Spanyolország U-19-es válogatottja a hétvégén megnyerte a korosztályos Európa-bajnokságot, miután a döntõben 1-0-ra verte Görögországot, a torna legjobbjának pedig a barcelonai Gerard Deulofeut választották. Ezt ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de a hír biztosnak tekinthetõ. A tavalyi év második felében már a B keretet erõsítõ Deulofeu könnyen feltûnhet a felnõtt csapatban is a soron következõ szezonban, bár a játékpercei erõsen függhetnek majd attól, hogy mennyi sérülés lesz.
A sokszor önzõnek nevezett fiatal tehetség ezen a tornán meglepõ módon inkább az elõkészítéseivel tûnt fel, semmint a góljaival, bár a korábban is híres cselei nem maradtak el. Deulofeu a torna megnyerése szempontjából döntõ utolsó két meccsen remekelt igazán, ami meghatározó lehetett a díj neki ítélésében. A Franciaország elleni eldöntõben két gólt is szerzett, illetve a büntetõpárbaj során õ értékesítette a döntõ tizenegyest, míg a Görögország elleni fináléban amellett, hogy roppant aktív volt, õ készítette elõ a gólhelyzetet a Real Madridhoz tartozó, és a tornán szintén remeklõ Jesének.
„Nagyon boldog vagyok, mert minden tökéletesen sikerült. Elõször azért vagyok boldog, mert sikerült megnyernünk a trófeát, ez a legfontosabb. Másrészt pedig természetesen örülök annak is, hogy megnyertem a legjobb játékosnak járó címet. Számomra ez abszolút váratlan, nem gondoltam, hogy nekem fogják adni. De akárhogy is van, ezt azért nem cserélném el a végsõ gyõzelemre.”
„Olyan játékos vagyok, akinek a játékán erõsen tükrözõdik a személyisége. Szeretek kipróbálni dolgokat, és törekszem arra, hogy kihasználjam a képességeimet. Ha a dolgok rosszul alakulnak, azon vagyok, hogy azt csináljam, amit a legjobban tudok, hogy a csapatnak segíteni tudjak.”
Deulofeu már bemutatkozhatott a Barcelona felnõtt csapatában az elmúlt szezonban, és jó esély van rá, hogy a következõ év során is kap meghívót – már Tito Vilanovától. Alapállás szerint azonban a B kerethez fog tartozni, és a másodosztály meccsein fog részt venni.
cesc fábregas
nah, hála az égnek a nyilatkozatok stílusai nem fognak változni <#worship>#worship>

ha eladják Muniesat,akkor tényleg vennünk kell egy középhátvédet,nincs mese!
Már azt nem értem, hogy hova akarják betenni alapembernek, hiszen Özil-t kiszorítani nem fogja (bár õ kicsit feljebb játszik). Elöl a Ronaldo, Di Maria, Benzema 3asból nem fog hátrarendelni és lecserélni senkit Mou, mert ez a Madrid fõ taktikája. Xabi Alonso nem játszott idén jól, de õ inkább védekezõ középpályás, onnan irányít, õ helyére nem alkalmas, és ez mellett van egy ütközõ, Khedira, aki az EB-n majdnem a legjobb játékos volt a Németeknél, az a poszt meg teljesen idegen Modrictól.
Persze játszhat Xabi Alonso helyén, mélységbõl irányítva, de az garantáltan nem fog menni neki. Amúgy meg ott van Sahin is akit mint nagy tehetség megvettek és mondták hogy idén fog játszani...
The Matrix has you...
Lebecsülik õt,és nagyon sokan pocskondiázzák,pedig mára már top5-ös VKP lett.
The Matrix has you...
Ez a kép inkább a Neymar jön e Barcába sorozatba illik bele
Én ennek a Neymarnak a fejét soha életembe nem láttam...Olyan David Villás arca és frizuja van hátulról