33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    MÁR faszolnak emiatt? Pedig azt csak a szezon végén szokták... érdekess.
  • bakkerman
    egy picit unatkoztam,így utánanéztem az idei büntető statisztikánknak,hamár annyira faszolnak emiatt mindenhol :)
    39 tétmeccsen kaptunk 4,azaz NÉGY darab büntetőt,mindet a bajnokságban.
    1 büntetőt kaptunk hátrányban,1 büntetőt kaptunk döntetlen állásnál,a maradék kettőt pedig 1 vagy 2 gólos előnynél kaptuk meg.
  • bakkerman
    AC Milan – FC Barcelona
    Milánó, San Siro
    Vezeti: Craig Thomson

AC Milan: Abbiati – Abate, Mexes, Zapata, Constant – Montolivo, Ambrosini, Muntari – Niang, Bojan, E. Shaarawy.

FCB: Valdés – Alves, Piqué, Puyol, J. Alba – Busquets, Xavi, Fábregas – Pedro, Messi, Iniesta.

banok majd teszi a streamet :) Nagy meccs lesz,vamos Catalunya!
  • Sippie
    egyetértek
  • bakkerman
    nekem egyre jobban tetszik ez az ötlet,hogy Neymar a Barcaban játsszon,de nem hiszem,hogy most nyáron két embert is eladnak a támadósorból,szvsz csak Villa fog távozni,feljön Deulofeu,és majd 2014 nyarán a VB előtt/után repülünk rá a brazil bohócra
  • tobias88
    kapus kérdés a legfontosabb, a többi másodlagos
  • Jakuza001
    Nem kell senkit igazolni madridbol. Raadasul balhatvedunk van eleg.
    Szerintem nyaron letrejon a Neymar kontract. (vagy jovore)
    Mert szerintem eladjak Villat es Sanchezt is es valoszinuleg balszelsot fogunk igazolni.
  • tobias88
    Adriano nem megy Milánóba, szóval még is csak volt valami sérülés, nem volt az annyira vaklárma
  • bakkerman
    Adrianorol cikkeznek,hogy ő távozhat
  • tobias88
    Mi az istennek kéne ide? Alba és Adriano is jobb nála és egyik sem fog nyáron távozni.
  • bakkerman
    Coentrao-t szóbahozták velünk spanyol lapok,ha a Madrid megveszi nyáron Bale-t,akkor létszámfölöttivé válhat...nekem nincs bajom a csávóval,szerintem elég jó játékos,én éppen megnézném mit tudna nálunk mutatni,de a két csapat közti (elmérgesedett) viszony miatt nem adná ide Perez emberi áron
  • bakkerman
    Az FC Barcelona együttese idén is minden trófeára nagy eséllyel pályázik a mutatott játéka, a kulcsjátékosok formája és a csapategység láttán, ám Tito Vilanova gárdájának van egy gyenge pontja, mely miatt bukhat egy-egy trófeát, ha majd az apró részletek fognak dönteni a sorsdöntő pillanatokban. Ez a gyenge pont a védekezés, hiszen a katalánok az elmúlt kilenc mérkőzésük mindegyikén kaptak gólt, azaz január 10. óta nem volt olyan meccs, melyen érintetlen maradt volna Valdés vagy Pinto hálója.

• bakkerman
    beteges :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, a többi topicban írják :D Szerintem nincs reklám az Interneten :D
  • Sippie
    adblock-al nem látszik, de volt pár hónapja valami szemműtétes marhaság... azóta raktam fel én is a blockolót :D
  • Jakuza001
    37gol, 24 merkozes alatt, az mi ? :D
  • tobias88
    van reklám az oldalon?
  • bakkerman
    hiba hiba! :D
  • [HUN]FaTaL
    Egyik reklám bugos, a spoilert sem tudod lenyitni, ha nem használsz adblockot :)
  • Effe88
    na ja

de te ezt írtad
    "amúgy igen,mindannyian voltak a Milan és a Barca játékosai is :)"
  • bakkerman
    de edzője igen,azért kerülhetett be ebbe az összevetésbe :)
  • Effe88
    rijkard nem is volt a barca játékosa
  • szabii98
    beállítások :
    Ennyi pontszám alatti hozzászólás elrejtése:-100 értéke +/- 100 között lehet
    Ennyi pontszám alatti felhasználó elrejtése:-100 értéke +/- 100 között lehet

így mindent látni fogsz
  • szucsy89
    akkor most nyomtam rád egy pluszt hátha segít :D
  • bakkerman
    na mostmár jó! amúgy igen,mindannyian voltak a Milan és a Barca játékosai is :)
  • tobias88
    De miért is kéne lenyitni? Ez a -50 feletti dolog következménye amit az átjáró Madridosok okoznak, hogy alapban nem jeleníti meg az üzenetemet?
  • leipsig
    Én se tudom !
  • bakkerman
    tobias88 nem látom amit írsz már napok óta,sőt egyik topikban se tudom lenyitni a fület,emberek nem tudjátok mi a gond?? más böngészővel is próbáltam és nem működik
  • szucsy89
    jaja az lesz
  • tobias88
    Elvileg Shaarawy sérült, ha ő sem lép pályára akkor tényleg nagyon sima továbbjutás lesz. Talán 15 éve nem volt ilyen gyenge Milan mint most.
  • tobias88
    mind1ik megjárta a Milant is így elsőre ez jutott eszembe
  • bakkerman
    egy kis fejtörő,mi a közös a képen látható játékosokban? :)
  • bakkerman
    szar a védelmünk,meg a helyzetkihasználásunk is az a nagy büdös helyzet. Kiváncsi vagyok a szerdára,mit produkálunk a Milan ellen,mert a BL-ben ez az ingatag védelem,és elszórakozott helyzetek sokasága már a rögtön a Milan is megbosszúlhatja magát,nemhogy később egy Bayern,MU/Real ellen...Messi pedig fél kézzel már tartja a Pichichi trófeát,és az Aranycipőt,nem hiszem hogy tavasszal bármelyik európai csatár betudná hozni ezt a hátrányt Leoval szemben
  • morfeusss
    Sziasztok! Oldalunk nem rég indult Ultimate-Sport.hu néven, és jelenleg a szerkesztői csapatunkat szeretnénk bővíteni. Az oldal hobbi szinten működik (egyelőre) úgyhogy olyan embereket keresünk, akik az írás és a foci szeretete, és nem a pénz miatt írkálnának.

Spanyol fociról kellene írni legfőképp, de ha más bajnokságokról is tudsz írni az előnyt jelent.

Feltételek: minimális mértékű angol tudás, jó íráskészség, és az, hogy a cikkeket csak saját információ, ötlet alapján, vagy külföldi oldalakról átvéve lehet írni.

Ha érdekel titeket az "állás" akkor kérlek írjatok az [email protected] címre. Köszönöm!
  • Jakuza001
    Mai kedvenc megmozdulasom az volt, amikor az ellenfel balszelsoje kibenazza a labdat, hogy Piquet 1 meterre all tole es a sasszem biro bedobast itel az ellenfelnek!!! :D
  • [HUN]FaTaL
    Kritikán aluli játékvezetés, de azért sikerült behúzni.
  • Sippie
    Ez jó kérdés... rohangálunk mint a mérgezett egér.
    mondjuk Messi eldönthette volna.
  • [HUN]FaTaL
    Nem szóltak a bírónak, hogy ez nem a PL :D
  • [HUN]FaTaL
    Mi a f*szt csinálunk?
  • Sippie
    4 perc hosszabbítás????