Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wink>

cesc fábregas

bakkerman
augusztus 8.-án játszunk Göteborg-ban a Uniteddel,nagy meccs lesz 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Ekkora hülyeséget mondani... Iniesta lett az MVP, Xavi meg a döntõn adta a 2. és 3. gólpasszt ami lezárta a meccset.
Oziris666
Föleg h ö középhátvéd is volt, mielött átnevelték az Arsenalban!

Jakuza001
Kizart dolognak tartom. Messi olyat vitt veghez, amit ember meg sohasem.
Raadasul nem jatszottak jol az emlitett jatekosok az EBn.
Xavi kifejezetten rosszul mozgott, lassu volt nagyon. Iniesta se alkotott valami nagyot.
Siman Messi fogja vinni az aranylabdat megint, foleg ha jol mozog majd osszel is es eloterben marad.

bakkerman
Leo,és Matri Ibizán...<#nevetes1> volt már egy képe Tottival is,azis Ibizán volt 😄 Tud élni a kis törpe,de megérdemli a pihenést,csak nehogy túlzásba vigye a bulizást <#nevetes1><#nevetes1>

bakkerman
<#worship>

bakkerman
összeálltak a fiúk!! "Els catalans no són espanyols!"

bakkerman
Don Andrés! <#worship>

Sippie
Iniestát választották a torna legjobbjának<#taps><#worship>
bakkerman
Leo nem fogja megkapni idén! Xavi vagy Ini fogja,vagyis inkább úgy mondom tõlük KELL,hogy megkapja valaki...nagyon kijárna már egy laszti nekik,persze Xavi már jópárszor nyilatkozta,hogy õt az egyéni elismerések nem érdeklik,de a rajongóknak,mint ahogy nekem is,nagyon jól esne látni,ahogy a világ legjobbjának járó díjjal pózol! 😊)

tobias88
tobias88
Meglepne ha Messi kapná. Õ a legjobb szerintem, de eb gyõztes csapatból lesz valaki
Jakuza001
72 golos Messi ideny utan ? Kizart.

bakkerman
Jordi Alba bennevan az EB dream team-ben...óriási fogás,hogy még idõben letudtuk zárni az õ ügyét,szerintem most legalább 4-5 misivel többet ér,friss EB gyõztesként,ráadásul gólt is lõtt...<#worship>

bakkerman
az idei aranylabdát mostmár tényleg a Xavi-Iniesta kettõsbõl valamelyiknek kell oda adni,ez nem kérdés!

bakkerman
Gratula a spanyol válogatottnak,a történelem legjobb válogatottja lettek! <#worship><#worship><#taps> És persze a a Barcas skacok miatt ez külön öröm,hogy ilyen sikeresen szerepelt a válogatott!
-Xavi,Ini,Pedro,Busi,Pique,Cesc,VV,és mostmár Jordi Alba is <#worship><#worship>

Sippie
Azért a Barca mag összehozta a gólpasszokat ahogy azt kell a nemzeti csapatban is 😊
tobias88
Songból szerintem kiváló középhátvéd lenne, magassága megvan hozzá meg a védekezni tudása is és ráadásul ha Busquets lesérül, középpályán is bevethetõ, nálam õ a befutó
bakkerman
egy középhátvéd kell,ez a poszt kell hogy legyen a fõ priorítás Titoéknál,én más posztra nem igazolnék

tobias88
A maradék 26 millió szerintetek kire lesz elég?

Bár ha azt vesszük, a 26 millió inkább 40, mert Affelay-t 7ért vinnék ami 8 lesz és Keita is megér egy 6öt majd a Milannak.

- Thiago Silva-ra nincs pénz, nem is adnák szerintem el
- Javi Martinez szerintem nem eladó, nem adja senkinek a Bilbao, õ kizárva
- Hummels-ra van reális esély, de õ 35 millió vagy az felett lenne ami elég sok
- Sakho-nak a neve felmerült, de a PSG venni szokott és nem eladni, kizárt hogy eladják

Viszont a Barcában ugye szokás középpályásokból hátvédet nevelni:
- Alex Song az Arsenalból esélyes lehetne, de õ kb Fabregas árban mozog majdnem

Nem valami nagy a választék <#whatever>
tobias88
Az a mai hír. <#pias>

A tegnapi:
"A katalánok elõrehaladott tárgyalásokat folytatnak a spanyol válogatott védõrõl, és már csak hárommillió eurón megy az alkudozás, mivel a Barcelona 12 millió eurót ajánlott, míg a Valencia 15 milliót kér."

Ez úgy a világsajtóban 2 hete ment le, de nso újra kirakta, bár nem csodálom, mostanában a Sun-tól szokták venni a híreket és ki is írják hogy a Sun írta meg...
Jakuza001
NSO:

"Végére ért Jordi Alba hosszúra nyúló átigazolási ügye: a Barcelona 14 millió eurót fizetett a 23 éves labdarúgóért a Valenciának."

tobias88
volt egy horvát mintára csinált fake, na az szép volt, fõleg az idegenben lévõ mez
bakkerman
persze hogy PS,de elég élethû szerintem 😊 nekem tetszik a mezünk,jó lesz az,majd megszokod! 😊

tobias88
Jordi Albas kép gondolom Photoshop, nem hiszem hogy ma a döntõ elõtt leállt fotózkodni <#vigyor2> (nagyon sz@r a jövõ évi mezünk még mindig)
bakkerman
a mi fiaink!!!! <#worship><#worship>

és íme a legújabb játékosunk,Jordi Alba! Benvinguts a Barca <#wave>

tobias88
Amúgy meg világversenyen mostanság veszünk egy spanyolt a Valenciából? <#idiota>
Már nézem 2014re a következõ jelöltet.
tobias88
Igen, most már. De az nso a 12 millió és 15 milliós játékot közölte le, ami 2 hetes hír volt...
Sippie
tobias88
Ott az eb topik. Amúgy Alba még nem a mienk, csak az nso szerint...
sz4bolcs
am itt spamnek számít, ha ide írok a válogatott meccsrõl?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
ezek a sarkazások a középpályán xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bakkerman
most mondja Knézy,hogy Alba a miénk,12 millio euróért <#wow1> ez nekem új 😄DDD

[HUN]FaTaL
Szerintem pont olyan, mint Alves a jobboldalon, jó lesz õ. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Alves meg inkább jobbszélsõ, azt mégis õ a jobbhátvéd <#vigyor2>
Jakuza001
Nem tudom azert hogy Alba jo megoldas e a balhatved posztra.
Nem ugyetlen jatekos az teny, de inkabb olyan mint egy baloldali kozeppalyas mint egy balhatved.

tobias88
Nah, Rosell szerint 40 millió van átigazolásra, nem valami sok. Alba 13-14 millió lesz, marad 26 ami nem elég a rebesgetett középhátvédek egyikére sem, pedig kellene az is.
Sippie
Tegnapi meccsen barcás haverommal szóba került Alba. Olyasmit magyarázott hogy a Valencia elnöke kicsit berágott, mert valami 2 akadémiás játékosukat elhappolta a barca, és ha Albát vinni akarjuk akkor mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni. Valaki hallott még errõl?
tobias88
igaz, Messi szándékosan csinálta <#vigyor2>
bakkerman
na psszt legyen! <#nevetes1>

tobias88
Kicsit Balotellis, hogy fordítva vette fel a mezt <#zavart1>
bakkerman
ISTEN ÉLTESSEN LEO! <#worship><#worship>

Isten éltesse a világ legjobb játékosát! <#pias>

cesc fábregas

bakkerman
egyértelmû,hogy aláírja a Capitano! Ha jövõre már nem is fog annyi játszani,de õ maga a Barcelona,nélküle nem ugyanolyan a csapat! <#worship><#eljen>

Jakuza001
NSO:

Egy évvel meghosszabbítaná Carles Puyol eredetileg 2013 nyarán lejáró szerzõdését a spanyol Barcelona labdarúgócsapata.

Tito Vilanova vezetõedzõ hivatalos bemutatásán Andoni Zubizarreta sportigazgató bejelentette: beszélnek a csapatkapitánnyal, aki fontos tagja az együttesnek, így szeretnék a továbbiakban is maguk között tudni.

A 34 éves védõ 1995 óta tartozik a gránátvörös-kékek kötelékébe, tizenhárom éve az elsõ keret tagja. A 99-szeres válogatott, világ- és Európa-bajnok védõ sérülés miatt maradt le a lengyel-ukrán közös rendezésû kontinensviadalról.
<#worship><#worship><#worship>

[HUN]FaTaL
100 gólt fog rúgni szezononként 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Folyamatosan nõnek a számok, minden évben jobb volt az elõzõ événél, mi lesz 25 évesen? <#idiota>
Meg merem kockáztatni: a futballtörténelem legjobb játékosa!

cesc fábregas

Még az a teli vigyor. <#nevetes1>