33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25433 66 hozzászólás. Csak nem megjelent a sok divathater? -
nagy hős #25432 nagy arcokat lehet elkapni mindket keprol :D:D -
#25431 De láthatatlan könyvet nem olvas senki :DDD -
nagy hős #25430 majdnem hasonlo, ket kezzel mutogatas megvan legalabb egy reszrol :D
-
#25429 Amúgy mondhatod, de Madridi részről ha így kellene 1 az 1ben bárkinek mondjuk Ronaldo vagy Di Maria ellen mennie, ugyan úgy be lennének szivatva. -
#25428 Vagy miért nem veszünk legalább 1 középső védőt? Már tavaly-tavalyelőtt (Pep utolsó szezonja előtt) sem ártott volna.
De tökmindegy, mert a tavalyi szezon közepe óta az van, hogyha Messinek nem megy akkor támadásban is szarok vagyunk. -
#25427 "Az nagyjából kit érdekel de komolyan?"
Engem, mert a végén még a bajnokságot is elbukjuk, a mostani forma alapján. Bár azért az tényleg vicc volna.
"Az nem számít, sokkal fontosabb hogy kb 1.5szer gyorsabb mint Puyol, 2. gól meg lett volna előzve."
Vagy nem, ha luftot rúg :D -
bodajoci #25426 Évek óta úgy (is)kapunk gólokat, h vki mindig elcsúszik a védelemben...most Puyi kétszer is... Azt megint nem értem, h ha ilyen kaki a védelmünk, akkor mért nem lehet már játszatni a fürgébb fiatalokat is... -
#25425 Viszont ami jó/rossz hír hogy valószínű az újabb El Clasicó nyáron -
#25424 "Szerintem nagyon-nagyon kevesen bíznak ott a továbbjutásban (én sem vagyok köztük, szerintem kikapunk azon a meccsen is)."
Tito nélkül nulla az esély.
-
"Sőt, talán még a hétvégi classicot is bukjuk."
Az nagyjából kit érdekel de komolyan?
-
"#25422: Ő sincs valami jó formában."
Az nem számít, sokkal fontosabb hogy kb 1.5szer gyorsabb mint Puyol, 2. gól meg lett volna előzve. -
#25423 Szerintem nagyon-nagyon kevesen bíznak ott a továbbjutásban (én sem vagyok köztük, szerintem kikapunk azon a meccsen is).
Sőt, talán még a hétvégi classicot is bukjuk.
#25422: Ő sincs valami jó formában. -
#25422 Igen, nem értettem hogy Mascherano miért nem jött be, kész rejtély... -
#25421 Mellesleg ha Tito nem ér vissza a Milan elleni visszavágóig, akkor annak a meccsnek is harangoztak. -
hagyimiklos #25420 Csak gratulálni szeretnék a védelemnek, hogy ennek húgyfos gyenge madridnak sikerült három gólt is összehozni, úgy hogy még valamire való helyzetük sem volt. -
#25419 Kiváló meccset láthattunk, ez miatt nem bánkódok meg a vereség miatt sem. Ha nyer valaki ellenünk 2 góllal, akkor legalább legyen jó a meccs nem úgy mint a Milan ellen. A Madridnak hatalmas szerencséje volt(persze persze, de a helyzetkihasználás ilyen szinten szerintem már nem tudás kérdése), nagyjából 4 ziccerből lőttek be 3at, fontos kérdésekben mindig hozzájuk pattant.
Egyáltalán nem vagyok csalódott, a Milan elleni meccs után elképesztően szomorú és ideges voltam, de most ennyire a hullámvölgyben lévő csapattól nem is vártam hogy nyerjenek. Persze ha Ronaldo jogosan kap egy sárgát az első meccsen, de nem kapott így teljesen mindegy.
Lényeg a lényeg, a meccs kiegyenlített volt, csak a szerencse a madridiak mellett volt ma mint a Milan ellen... -
#25418 Na egyet azért csak begyötörtünk, ne legyen olyan égő. -
#25417 Ha csak az marad, akkor csak nem. Mindenesetre, amíg a Milantól nem kapunk gólt én a BL-ben bízok addig.
A szurkolók viszont megérdemelnek minden tiszteletet, hogy még most is énekelték a Barca himnuszt. -
ToM1113 #25416 azt azért csak nem...
deee, miez.... 0-3 nál, otthon, flegmázunk és elveszik a labdát...
-
#25415 esélytelen -
#25414 Már csak az a kérdés, hogy a bajnokságot elbasszuk-e a szezon végéig. -
ToM1113 #25413 jókor jönnek a cserék is. :) -
ToM1113 #25412 meg. -
#25411 Ez már égés. De megérdemeljük. -
#25410 Edző nélkül azért nehéz lesz... -
ToM1113 #25409 Nem feltétlen baj ez, sőt, essünk ki a BL-ből is ha azon múlik...(Bár az még jöhet azért)
A pofonok hosszú távon jól jöhetnek... nem lehet a múltból megélni.... ide játék kell. Nem elég a passzolgatás oldalra--hátra... Nem elég a kiscsapatokat kitömni... Védekezni meg meg kell tanulni.
Nagyon nehéz évekig a csúcson maradni. Mindig, minden meccsen a legjobbnak lenni. Főleg ha egy idő után elhisszük hogy az eredmények majd maguktól jönnek, mert mi vagyunk a Barcelona. -
#25408 Kicsit Arsenal feeling. Tito nélkül eléggé összeomlott a csapat. -
#25407 Teljes taktikai csőd, két lassú védőt hátul hagyni, hagy fussanak versenyt... -
#25406 blből is meg kupából is pár nap alatt -
#25405 Ennyi. -
ToM1113 #25404 kiestünk. -
#25403 Na most legalább a helyzet megvolt. -
#25402 Ahhoz helyzet kéne. -
ToM1113 #25401 1 gólt rúgni fogunk sztem... kérdés hogy hányat kapunk... :D -
#25400 Messivel mi van? Hozzáképest Ibra sétálgatós focija egy szélvészgyors, futóbolond alakítás.. -
#25399 Alba meg bebassza a fejét a talajba :D -
ToM1113 #25398 Ennek a meccsnek a második félideje sztem nem a fociról fog szólni sajnos... egyik részről sem. -
#25397 Pique bazmeg ezt is hova fejeli, életveszély... -
#25396 Ebben a szezonban viszont szenvedünk csak. Nem véletlen kezdett szerintem Pep kísérletezni tavaly a 3-4-3-mal.
A tiki-takat a megfelelő játékosállománnyal rendelkező csapatok levédekezik már. Pláne mikor ilyen szarul játszunk. -
ToM1113 #25395 azt akartam megemlíteni amikor kihullottunk ellenük.. :) -
#25394 Inter? Azért azóta megnyertük ám a BL-t.