Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy néz ki elöregedett a szervezete, elég sûrûn sérül meg mostanában 😞

The Matrix has you...

Jakuza001
Messi fel ora alatt 2 gol.
Nem is tudom mit mondjak erre. Megint ugy termeli a golokat, mint ha ez lenne a dolgok termeszetes rendje.

tobias88
na faxa, a kedvenc játékosom megint lesérült... 4-6 hét Puyol nélkül, nekem sok az, hogy nem látom a csupaszív embert a pályán
tobias88
Ez a 8 azért sok, erre nem is gondoltam volna. Na nem arra, hogy az Alba-val és Song-al megerõsített csapat nem képes 4bõl 4et hozni, hanem hogy a Madrid 4 meccs után 4 ponttal áll. Azért nem kell nagyon bizakodónak lenni, az a keret is képes 10bõl akár 10 meccset hozni zsinórban
<#taps> Reméljük így is marad!

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
8 pont 😊))))

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Még van egy félidõ sajnos 😄

Reál ég rendesen😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Féltem az összeállítás miatt, de végülis jó meccset játszottak, sokkal nagyobb különbséggel is nyerhettek volna. A bíró meg nemtom melyik meccset nézte...

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Villa <#worship>

[HUN]FaTaL
Ja... De amikor felrúgták Messit azt nem tudom, hogy tudta elnézni.

Sippie
na 3-ból 1-et csak megad 😄
[HUN]FaTaL
Ez mi a faszom? 8 dioptriás szemüveg kéne a bírónak. Ezt nem befújni bazz, ilyet még nem is láttam.

[HUN]FaTaL
Kiváncsi leszek mit alkotnak ma a fiúk. A válogatott szünet elõtt nem voltunk valami jó formában (finoman fogalmazva), ráadásul a válogatott meccsek után mindig gyengélkedik a csapat.

Visca El Barça!

bakkerman
Ma lett 33 éves Eric Abidal! <#worship><#worship>

Várunk vissza ABI22!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
eurobarcaval valami gebasz van,4 napja nem megy :S

Sippie
Amúgy úgy látszik iniesta filmreklámból is kap egy kis mellékest. Az EB alatt a pókembert irogatta ki FB-n, mostanában a Total Recall-t, meg ez a poló is. Dejóneki 😊
tobias88
Õõõ, ez nem túl jó névadás a képnek. Az valami homár sorozat volt, nem? <#idiota> Még ha Xavi lenne rajta, az oké (bár ki tudja), de itt mindegyiknek van nõje/felesége <#whatever>
bakkerman
a fiúk a klubból 😄

bakkerman
nagy formában van Pedro,visszakéne térni az MVP-hez,Alexis nem csinál semmit mostanában

tobias88
De az elsõ Pedró gól még szebb volt:
videó
tobias88
Pedro gólja se volt csúnya:

bakkerman
Leo gól Paraguay ellen! A spanyol válogatott pedig 5-0-ra gyõzött Szaúd Arábia ellen.

kötelezõ olvasmány 😊

Hihetetlenül jó!

cesc fábregas

bakkerman
jaja,az Arsenal elég jó focit játszik,azt nem mondom,hogy eredményeset is,de látványra elég jó,nem tipikus angol "basszuk ki a szélre,fussál vele,add be" játékot nyomatják.

Jelenleg a Man city játszik csodásan igaz, õk összevásároltak mindenkit, de az nem baj😄 Real Madrid is mindig ezt csinálta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Én a Chelseanél jobban egyik angol csapatot sem utálom.

A Manchesterrel nincs bajom, bár szerintem angliában egyedül az Arsenal játszik valami focihoz hasonló játékot 😄

****ellenség****xD

Mourinho is pont olyan csapatokhoz ment mindig, akiket nem bírtam a Chelsea volt a kivétel, mert velük nincs bajom nem is volt...

Manchester Junájted pedig õsellengésem

bakkerman
nekem nincs semmi bajom a MU-val,sõt,azt kell hogy mondjam nem nagyon van a piacon olyan mozdítható edzõ,aki MÉLTÓ utóda lehetne SAF-nak,de Pep viszont ilyen! Örülnék neki,ha odakerülne,és szerintem õ maga is így van vele,legalábbis amilyen embernek "megismertük" neki feküdne ez a fajta kihívás. SAF távozásával végetérne egy idõszak Manchesterben,és Pepnek ez kitünõ feladat lenne,hogy egy újat indítson el. Várom a fejleményeket,és szurkolok neki,akárhol edzõsködjön is a jövõben,sok sikert kívánok neki!

remélem ezt rosszul olvasom

Nagyon tisztelem Pep-t, mert az elmúlt 4 szezonban, amit letett az asztalra azt nem sok edzõ tudja megcsinálni ugyanakkor fájna a szívem, ha ezekhez a ...(nem kommentálom) kikhez menne edzõként

tobias88
Vermaelen-t szerintem ki se ejtsed, mert Arsenal szurkolók jönnek szószátyárkodni (lassan jogosan) <#idiota>
Sippie
Majd Songot is átnevelik, mint Mascheranot 😊
bakkerman
nekem Vermaelen jobb megoldásnak tûnne,de várjuk ki ezt a szezont,még csak most indult,összefog állni a csapat,a személyes dolgok meg úgyis idényközben derülnek ki 😊 Tito tudja mivan Piquevel,ha õ úgy látja játszania kell,akkor játsszon,de az is tény,hogy hiába játszik,ha csak alibizik

Vagy venni kéne egy középhátvédet kár, hogy Lescottnak pl esze ágába sincs Citybõl eljönni😄😄

bakkerman
elszállt vele a ló,régebben õ volt a csapat mókamestere,jó srác volt,de mostanában kezd celeb lenni,partikra jár,mindenhol shakiraval mutatkozik,ez nem tesz jót se neki se a csapatnak,bár azt nem tudhatjuk mi zajlik az öltözõben,és milyen a viszonya a vezetõséggel,de mint szurkoló én úgy látom,hogy kezdi "kiérdemelni" a padot,és dobjuk be Fontást...

nem hogy a játékra koncentrálna...nem csípem annyira ezt a srácot bármennyire is vicces, humoros...

bakkerman
hát én már nem lepõdnék meg...õ a mi playboy fiúnk...

Sippie
15 perces? ejnye Piquet... <#idiota>

ok bocs :S
bakkerman
nem mondom el többször,nincs reklám a topikban,nem törlöm ki,esetleg ha valakit érdekel megnézni az oldalt,de még egyszer belinkeled jelentem

Barcás oldal nézétek meg nagyon jo és majnem semmi nincs kimásolva
barca-hungary.webnode.hu
[HUN]FaTaL

<#idiota><#idiota><#idiota>

tobias88
Olvasom Face-n hogy DDos támadják az oldalt, de nem értem meg hogy miért, mit ártott bárkinek is...
bakkerman
elhiszem hogy Barcas oldal,de nincs reklám a topikban!

tobias88
én maradok az Eurobarcánál, csak mi az isten van vele...
shevy
nem,szerintem meghackkelték

tobias88
eurobarca nálatok bejön?
bakkerman
Cesc...

Az új szezonban Cesc Fabregas a Barcelona mindhárom bajnokiján kezdett, de legutóbb, a Valencia ellen a 64. percben lecserélte Tito Vilanova. A játékos egy éve igazolt a katalán fõvárosba az Arsenal csapatából, de még mindig nem elégedett, mert nem játszik olyan meghatározó szerepet a Barcában, mint szeretne.

"Nincs olyan a futball világában, hogy nagyszerû csere, aminek mindenki örül - mondta a 25 éves játékos a Radio Marcának. - Legalábbis én nem tudom megmondani, milyen az, és ezért nem is szeretem a cserét. Minden látékos játszani szeretne a szezon minden egyes meccsén, minden egyes percben."

"Mindig is azt mondtam, hogy most a világ legjobb csapatában játszom, de én versenyezni, tanulni jöttem ide, és persze hogy élvezzem a játékot. Nem pedig azért, hogy az agyamat ilyenekkel pusztítsam (ti. miért cserélték le?)."

"Az edzõ tudja, mire vagyok képes. Három poszton tudok játszani, és folyamatosan a világ három legjobb játékosával vagyok versenyben a helyért" - utalt Fabregas Andrés Iniestára, Xavi Hernándezre és Lionel Messire.

"Örülök, hogy a része lehetek ennek a csapatnak, de ha az edzõ azt mondja, mennem kell, akkor megyek. Viszont nem teszem könnyûvé a döntését, és ehhez bármilyen eszközt bevetek. Folytatni fogom, türelmesen kivárom, míg megváltoznak a dolgok. Azért jöttem Barcelonába, hogy itt fejezzem be a karrieremet."

Úgy látszik, nagy divat mostanában elégedetlenkedni a nagycsapatoknál, a napokban Cristiano Ronaldo, a Real Madrid legnagyobb sztárja jelezte a világnak, õ bizony nem boldog a Santiago Bernabéuban. Azóta kiderült, hogy azért nem is annyira boldogtalan.

Xavi 2 év múlva már nem lesz kezdõ,õ lehet az utóda,de ezt meg is mondták neki,amikor idehozták,nem értem most miért lett ez probléma...nem alapember nálunk,de nagyon hosszú a szezon,3 fronton kell szerepelnie a klubnak,így rá is nagy szükség van,és nagy feladatok várnak rá,ahogy tavaly Pepnél is.