33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25553 Nem volt Xabi Alonso,Özil,Di-Maria,CR7
Ellenben az abszolút cserének számító Kaka,Modric,Essien,Morata négyes a kezdőben volt, de idevehetném még Callejón -t is mert ő sem mindig alapember. Szóval igen Real B volt ez erősen.
A lefociztunk titeket kijelentés az viszont tényleg erős ami a szombati meccset illeti. -
#25552 Roura:
"Nagyon kemény heteken vagyunk túl, melyek során kevés szünetünk volt és annál több sorsdöntő találkozónk. Nem hiszem, hogy ez erőnléti probléma lesz, mert a csapat reagált a kedd esti vereségre, megpróbálta, és a végén voltak is lehetőségeink, de nem sikerült betalálni. Az volt a célunk, hogy növeljük az előnyünket a bajnokságban, ám nem sikerült, ennek ellenére a hozzáállással elégedett lehetek."
ez kész :DD -
#25551 Villa még hagyján is a tegnapi meccsen,ő bizonyítani akart,de magához képest ő is gyengécske volt sajnos. -
bodajoci #25550 nálunk meg Villa és Thiago... -
#25549 azért elég felforgatott kezdő volt,alapból Modric-Kaká kezdő tizenegyben való szerepeltetése nem megszokott a Realnál -
bodajoci #25548 Egyrészt azért nem fociztak le minket, másrészt meg mért lenne ez "B" ? Mert nem játszott CR egy darabig? -
#25547 sajnos a Madrid B focizott le minket,úgy hogy a Real előző Classicokhoz képest is gyengébben focizott,főleg a 2012 tavaszihoz képest :S -
#25546 szerintem senki nem mondta, hogy nem fogunk ezekután a csapatnak szurkolni. Kritizálni viszont lehet a mutatott játékot, ami azért év eleje óta gyengélkedik. -
#25545 "Nem úgy játszunk, ahogy igazából tudunk. Ezzel tisztában vagyunk, és javulnunk kell, de szerintem ma egyenrangú ellenfelei voltunk a Madridnak, majd beavatkozott a játékba a bíró, és ezzel veszítettünk is. Sokkal jobbnak kell lennünk a Realnál, hogy a bíró ne befolyásolhassa a meccset, úgyhogy ez nem elég jó kifogás, mivel nagyszerű keretünk van"
Egyenrangú ellenfél? Hol? És mellesleg a B Madrid ellen egyenrangú? -
#25544 nézzünk rá a tabellára,még mindig a mi nevünkkel kezdődik a spanyol bajnokság tabellája,ha a Real kiesik esetleg a BL-ből,de a kupát megnyerik,akkoris jobb szezont futottunk mint ők. Tavaly hogy örültünk mi annak a kupasikernek,annak az egy trófeának,idén meg bajnokok leszünk nagy valószínüséggel,a LEGFONTOSABB trófeát megfogjuk szerezni,Titoval! Lássuk a pozitív dolgokat is :) -
bodajoci #25543 Így van ez , nem is értem, mi ez a nagy örömködés mostanában madridi részről??? Megnyertek 2 meccset ellenünk... Mit is nyertek mostanában? Egy bajnokság, egy kupa. És a Barca? És a bajnokságban még mindig a béka segge alatt vannak. Murinnyó szerint, mikor nem ők nyerték a kupát, az csak egy "jelentéktelen" trófea volt. Meg különben is, még meg is kéne nyerniük, mert azért a Tico sem az a rossz fajta csapat mostanság... -
--------------------------------------------------------------------
-
#25541 így van -
#25540 -
Unreal1942 #25539 Nem lehet mindig nyerni! Ettől szép ez az egész! Unalmas lenne, ha mindig nyerne a csapat.. Szurkolni nem azért kell egy csapatnak mert legyőzhetetlen és sosincs hullámvölgyben.
96 óta szurkolok a Barcelonának. Nem fog azért megváltozni mert ne adj isten, kikapnak a Madridtól vagy nem lesznek a BL döntőben vagy a bajnokságban csak egy EL helyig jutnak..
Akik csak addig szurkolók amíg megy a szekér és mindet visz a csapat, vagy Messi meccsenként lövi a mesterhármast. Azok nem is igazán szurkolók. Csak szeretnek fürdeni a dicsfényben és részesei lenni az aktuális sikereknek. Teljesen mellékes nekik, hogy ezt melyik csapat mellett tehetik meg! -
#25538 január óta játszunk így, az nem 4x egymás után, hanem sokszor :D 1-1 bajnokit leszámítva, amikor épp ment a játék valami csoda folytán, sokszor kellett hátrányból felállni, egy spanyol középcsapat ellen is. -
#25537 hát én már annyira hinni akarok benne hogy 4x egymásután nem fogunk ennyire szarul játszani..de nem tudom,csak bízom,mást mi nem tehetünk -
ToM1113 #25536 Remélem igazam lesz, és bár rohadtul kevés esély van rá, de elég vicces lenne ha a Real kiesne a Bl-ből, a Barca meg tovább jutna... :)
Ez egyfajta tippmix gyilkos dolog lenne, senki se számít rá, épp ezért lehetséges.. :D
-
#25535 Akkoris nyikorgott a gépezet már amikor nyertük a bajnokikat -
#25534 "A Milan ellenit nem láttam, de otthon simán betudjátok darálni őket"
dehogy... -
#25533 Ilyen játékkal (bár csak egy részét láttam a mai meccsnek, de az alapján olyan volt, mint az előző három) 0-3 lesz a Milan ellen. -
#25532 nem kettő meccs az.
"én nem vagyok Barcelona szurkoló."
mi meg igen, és nézzük hétről hétre a szenvedésüket. -
#25531 jesszus mi lenne veled, ha siófok szurkoló lennél? :D
én nem látom ennyire vészesnek a helyzeteteket, elúszott a bajnokság, a srácok meg szartak a mai meccsre. A Milan ellenit nem láttam, de otthon simán betudjátok darálni őket. Minden szezonban nem működhet tökéletesen egy csapat sem. -
#25530 2 ilyen meccs alapján szerintem nem kéne ilyen sommás ítéleteket hozni bár én nem vagyok Barcelona szurkoló. -
#25529 lehet csúnya lesz amit írok,de ÖRÜLÖK hogy kikaptunk,mert egy szar a csapat,nincs ezen már mit szépíteni. Egymás után két zakó a Real ellen fel kell hogy nyissa a szemeket, és jöhet a megújulás,mert FELHÁBORITÓ amit ma produkáltak a játékosaink. Lionel Messiről pedig alaposan megvan a véleményem ezután a két meccs után,és NEM jó. Ahogy annó Dinho is felkúrt az alibijével,most Leo is megtette ezt! Következő bajnokin pad...csak ugye nincs aki odaküldje. Na ez a gáz! Istenem de csalódtam a fiúkban :( nem vártam nagy dolgokat a mai meccstől,csak azt hogy akarjanak,KÜZDJENEK,de ezek az alapnak vélt dolgok is elmaradtak...Barca per sempre -
#25528 Majd kiváncsi vagyok lesznek-e olyan nyilatkozok hogy "tanulnunk kell belőle", "menni kell tovább koncentrálni a következő meccsre", ahelyett hogy mondjuk azt mondanák "igen kedves szurkolók, nem csinálunk semmit január óta" :D -
#25527 Na akkor jobban jártam hogy átaludtam, nem született meglepetés :D -
#25526 Ő volt az egyetlen a pályán aki komolyan is vette a meccset, meg tudom érteni ha ideges lett egy ilyen hozzáállás után a többiektől egy ilyen balfék döntés miatt. Lehet csak nem akart köv héten is védeni, meg tudom érteni... -
ToM1113 #25525 Én most jobbnak tartom azt hogy kikaptunk, minthogy egy megint csak hihetetlen unalmas, gyenge, ötlettelen, passzív játékkal pontot/ pontokat szereztünk volna. Az első félidőben egy tartalékos Real volt paliban velünk, az egy dolog hogy 70% ban nálunk volt a labda, kitörölhetjük vele... Pedro 2x annyit játszott mint amennyit kellett volna neki, Villát végig játszattam volna, ha valakit ki lehetne emelni én őt emelném ki akinek a játékában láttam valamit de ő is gyengécske volt. Tello-t hamarabb behoztam volna mint Alexist. Messi mostanában mintha futás nélkül akarna focizni, a gólja ellenére semmit sem csinált.
Gondoljatok bele, ha a bíró befújja azt a tizenegyest a végén, (ami szerintem az volt) és be is rúgtuk volna akkor a játékosok elhihették volna hogy hááát ha nem is győztünk de 2-2 az nem olyan rossz Madridban, nincs is itt nagy baj...
Véleményem szerint megint kellett ez a pofon. Ha nagyon jó játékot nyújtva kapunk ki emiatt akkor mást mondanék, de ilyen silány szar játékkal nem érdemeltünk még 1 pontot sem.
Viszont én innentől kezdve el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet is a BL-ben, hogy Manchesterben a Madrid kiesik, mi viszont valami csoda folytán tovább jutunk, persze ez ilyen játékkal nem fog menni, de hát hány pofon kell még ahhoz hogy észhez térjenek a játékosok? -
#25524 Ennek a hülye Valdesnek semmi agya nincsen? Mire volt ez jó? :D -
#25523 mivel nincs edzőtök
ezért elkanászodtak a srácok szerintem -
#25522 nem a bíró volt a legszarabb, hanem
Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Thiago, Busquets, Iniesta - Pedro , Messi, Villa
Senki nem akart és élvezte a meccset, nyűg volt nekik semmi több. -
bodajoci #25521 tény, h a bíró volt a lexarabb,értve ezt úgy, h ide-oda hülyeségeket csinált, de a végén???
-
bodajoci #25520 ok, h szarok voltunk, de ezt a végén hogy lehetett elnézni... -
#25519 Őszintén szólva nem nagyon érdekel hogy a végén 11es volt vagy sem, nem számít hogy döntetlen vagy vereség, esetleg egy mákos győzelem. Nem érdekelt a meccs de az igen amit láttam.
Egyszerűen nem hogy a csapatjáték gyenge, nem a csapat gyenge, a csapat nem akart focizni, nem akartak futni főleg, nem akartak támadni, erőt kiadni magukból. Ez a meccs után mindenkitől aki gyengén teljesített, heti pénzt levonnám... -
#25518 Hozzatennem, hogy az utobbi leggyengebb Reallal szemben, lattuk ezt a teljesitmenyt, mert ez a gyenge jatek amit mutattak az elmult 5 evben egyszer sem lett volna eleg a gyozelemhez. -
#25517 Masodik felidei osszefoglalo, ahogy en latom.
A Real atvette az iranyitast koszonhetoen annak, hogy a kozeppalyank megint nulla teljesitmenyt nyujtott.
Thiago nem ide valo, Iniesta pedig eltunt a masodik felidore.
A passzjatekunk lelassult, a vedelmunk, megint egy nagy hulladek szar. -
#25516 Nem hiszem el, hogy ez az edzoi stab nem veszi eszre, hogy Thiago a fossal egyenerteku teljesitmeny nyujt. -
#25515 Messit meg azt hittem hogy lecserélték de a 60. percben jöttem rá hogy mégsem. Madrid 6 a 3 ellen vezethet támadást, az is mi volt... -
#25514 De a bíró megint komolytalan. Alba és Pique úgy kapott sárgát hogy semmit sem csinált. Pedrot szabályosan szereli Varane erre szabadrúgás