33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25593 El is rendezte a bíró a meccset. -
#25592 PlatiniFC, bwinFC, színészcsapat -
#25591 nah, Madridban bírót vettek úgy látszik -
#25590 azért 90 ezer ember telitorokból nyomatja...teniiim un nom el sap tothom barca barca barcaaaaaa... -
#25589 Azért a hangulat elég kemény. Ha ez sem tüzeli fel a srácokat, akkor nem tudom mi kéne nekik.
-
#25588 Jó hogy kiáll Titoért, csak amíg távol van addig 2 kupából zúgunk ki :/ -
#25587 Ja az meg a másik :) -
#25586 Rosell:
„A klub igazgatótanácsa egyértelműen meg kívánja erősíteni Tito Vilanovát, mint a Barcelona edzőjét amíg vissza nem tér. Legyen ez bármikor… Térjen vissza bármikor. Ő az edzőnk, és az is marad, amíg én vagyok ennek az igazgatótanácsnak az elnöke. Senki más nem lesz a csapat edzője, csak Tito, történik, ami történik.”
„Másrészről szeretném megköszönni Jordi Roura munkáját, mert számomra ő egy hős, úgy dolgozik, mint egy igazi hős. Meg kell köszönnünk neki, hogy vállalja a felelősséget, amit ez a munka kíván.”
„A klub első számú célja ebben az évben, hogy Tito Vilanova nyerje vissza az egészségét. Minden más másodlagos kérdés. Ha emellett még sikerülhet címeket is nyerni, csodálatos, ha nem, balszerencse. De szeretném hangsúlyozni, hogy az elsőszámú cél egyértelműen Tito felépülése.”
„Sikeresnek ítélném a szezont, ha az idény végén Tito teljesen egészséges lenne. Ezzel én már boldog lennék.”
Nagy a baj a csapattal?
„Néha úgy tűnik, mintha óriási tragédiák történnének, és égne a ház. De erről nincs szó. Veszítettünk a frissességünkből, és mentálisan talán nem vagyunk tökéletes állapotban. De a helyzet általános értékelése számomra túlzó. Azért mégiscsak vezetjük a bajnokságot, és egyelőre ott vagyunk a Bajnokok Ligájában is. Ha valamikor lehet veszíteni, akkor az a Milan és a Real Madrid ellen van.”
„Meg fogunk próbálni továbbjutni a BL-ben, de ha nem sikerül, akkor sem jön el a világ vége. Nincs kétségem afelől, hogy a csapatból mindenki mindent bele fog adni, hogy elérjük a továbbjutást.”
„Ennél a klubnál hagyomány, hogy ha veszítünk, eluralkodik a megvertség érzése mindenkiben. Én most ezt nem érzem az utcán, de történelmileg mindig így volt. Bízom benne, hogy az évek tapasztalatával a pártoló tagok érettebbé váltak. Szerintem így is van, mert az elmúlt években ez bizonyosodott be, a közönség mindig odaállt a csapat mellé a nehéz pillanatokban.”
Neymar
„Ő egy olyan játékos, aki tetszik nekünk, ott van a lehetséges átigazolások listáján, és ha Bartomeu azt mondta, amit mondott, akkor jól mondta.” -
#25585 Vagy akár írhattad volna azt is, hogy tavaly a Serie-A-ban egyik csapatnak sem sikerült megvernie a Juventust, éshogy a 3. helyezett cirka 16 ponttal volt lemaradva a 2-tól :D
De nyilván ez a bohócliga. -
#25584 na hát igen -
#25583 Anglia: 15 ponttal vezet a MU
Németo: 17 ponttal vezet a Bayern
és ránk mondják hogy bohócliga, mert eldőlt a bajnokság féltávnál. Ühüm... :D -
#25582 attól még 20 év múlva az lesz a történelemkönyvbe írva,hogy 2013 spanyol bajnoka a Barcelona,és ugyanannyit ér a trófea mintha 5 csapattal mennénk fej-fej mellett,ezt csak a spanyol foci utálóinak szokása felhozni. -
#25581 1 ellenfelünk van össz-vissz a Milan és jelenleg 1 komoly meccs...
Maradona meg maradjon csak qatarban vagy hol, jah nem, onnan is kirúgták... -
#25580 1 ellenféllel főleg :D -
#25579 én is így látom,reménykedni lehet,de én alapból arra készülök,hogy jövőhéttől már csak 1 fronton fog küzdeni a csapat. Előre kell nézni,hozni a maradék bajnokikat,és megnyerni a bajnokságot,ha ez sikerül,én nagyon boldog leszek,bajnokságot nyerni nagy dolog bármikor -
Unreal1942 #25578 Csípem, de evvel az erővel Mészöly Kálmán is megfelelne :D -
#25577 Inkább Ő mint ez a b@lf@sz Roura. -
#25576 Na tessék Maradona jönne edzőnek -
#25575 Reálisan nézve az első meccset megnézve, és tudva azt hogy Vilanova nem tér vissza nyugodtan borítékolható a kiesés. Főleg ha kapunk is egy gólt (ami elég valószínű). -
#25574 Én is csináltam egy ilyent csak én beállítottam mind a 4 slotra a Milan taktikáját, hogy végig védekezzenek. 6 meccsből 1szer nyertem, akkor is 2-1re, egyszerűen ugyan az volt mint életben, nem lehet bevinni a labdát ők meg kontráznak -
#25573 Vagyis BL.
-
#25572 Emlékszem rá 93-94 BEK döntő. -
Unreal1942 #25571 Reálisan nézve. Egy Olasz csapat simán kivédekezik egy két gólos előnyt, idegenben is. Még egy csúcsformában levő Barca ellen is!
Ne legyen igazam, de a Milán már okozott kellemetlen meglepetést nekünk egy sima négyessel is. Pedig mindenki leírta! -
#25570 simán megoldható lenne,csak ugye akkor 1-el kevesebb ember védekezne középpályán,az meg a jelenlegi formánkat elnézve öngyilkosság -
#25569 "a Barca négy csatárral állhat fel a Milan ellen"
Na erre nagyon kíváncsi leszek. -
#25568 Ez így is fog történni. -
#25567 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FM-be meg fradival is elvertem a barcát, és övrebó volt a bíró :D -
#25566 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PES 2013-ba letoltam a visszavágót a Milan ellen, 3-0-ra nyertem,Xavi,Pedro,Iniesta gólokkal :D -
#25565 sajnos így van -
#25564 Az a baj hogy addig kieshetünk a BL-ből. Nem beszélve a kupából való kiesésről sem, meg ugye a két zakó a Real ellen, és még szerencsénk volt tegnap hogy az Atletico döntetlent játszott tegnap mert így még maradt előnyünk a bajnokságban.
Ez mind megelőzhető lett volna ha hamarabb leültetnek egy megfelelő edző helyettest a kispadra. Elkúrták, nem kicsit, nagyon. -
#25563 én mostmár csak azt várom,hogy visszatérjen Tito,ha ő se tudja már összeszedni a csapatot akkor tényleg valami nagyobb gond van -
#25562 Valamelyik nap még nyilatkozta hogy nincs visszaesés, stb.
Lehet hogy rájött hogy neki is meginoghat a helye ha nem lép valamit. -
#25561 Rosell mára hívott össze egy válságülést,kiváncsi vagyok mi hangozhat el -
IXEMGabeo #25560 ja a holland erdő közepén is a fekete fizetős képernyőt lehetett látni, másikon is max holland összefoglalókat adtak:D
Műszak miatt pedig a BL-ről is lemaradtam azt se tudtam mi adja ott kint azon a kevéske 30 csatornán... -
#25559 nincs edzőnk -
IXEMGabeo #25558 hazatértem.
Mi a fasz van, hogy a Barca kikapott a Milantól és a Madridtól is?:S:S Szőköév van? -
#25557 nálatok is :P
nálunk meg még mutató ujjal is mutogatnak, ilyen kemények vagyunk :P -
Monoton #25556 Jó, de nálatok meg aranylabdás A csapat :D -
#25555 Aranylabdás B csapat, nemsemmi :D -
#25554 Nincs semmi baj, csak ha rajta múlna még a bajnokságot is elbuknánk.