Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-„Sergio Ramos boldogtalan a Real Madridnál? Soha ne mondd, hogy soha!"
-„Neymar egyike azon különleges játékosoknak, akiket a szurkolóink szívesen látnának. A többi játékossal összevetve tudna nekünk extrát nyújtani. A Santoshoz azonban 2014-ig szerzõdés köti, és ezt tiszteletben kell tartanunk.”
-„A hazai bajnokságok még mindig érdekesek, és kevesebb csapattal is azok maradnának. A Bajnokok Ligája viszont még érdekesebb lenne több együttessel. Úgy vélem, a spanyol ligát 16 csapatosra kéne csökkenteni, a BL mezõnyét pedig a jelenlegi 32 együttesrõl 64-re növelni.”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Valahogy éreztem. Szerintem simán benne van
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
http://goo.gl/gd6Zi5
A gól után meg több helyzetünk volt mint elõtte addig ...
FC Barcelona – Granada CF:
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Del Cerro Grande
TV: Sport2
FCB: Valdés, Alves, Mascherano, Song (Bartra), Adriano (Alba) – Busquets, Xavi, Thiago (Fábregas) – Pedro, Tello (Alexis) és Messi.
Granada: Tono Rodríguez, Nyom, López, Gómez, Siqueira – Iriney, Rico, Ortiz, Arabi, Orellana – Flores.
tetszik ez a felállás,Tellonak játszania kell az nyílvánvaló,nagy formában van,Masch-Song belsõ kettõsre kiváncsi leszek,bár egy Granada ellen nem lesz sok dolguk(remélem).
egyébként ezt fejbõl toltam, nem is láttam Effe hsz-ét😄 ezeket az infókat ezerszer olvastam már könyvekbõl illetve régebben a wikirõl és egyéb oldalakról is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"hogy a BARCELONA elsõ aranylabdása"
Tökmindegy mire gondoltál, nem kaphatott, ha csak Albert kapott a magyarok közül. Érzed már a logikai bukfencet?😄D Ebbõl már nem jössz ki jól 😄
ezt írtam a hszemben,ezzel arra céloztam,hogy a BARCELONA elsõ aranylabdása,vagyis arra akartam,de tévedtem,mert Luis Suarez volt az,Kocsis nem kapott. Ti arra értettétek,hogy én az elsõ MAGYAR aranylabdásra gondolok,de nem. Tudom,Albert az egyetlen magyar aranylabdás,ezt eddigis tudtam.
Kubalával együtt sokat tettek a Barcáért<#eljen>#eljen>
Kocsis az 1954-es vb gólkirálya volt 11 góllal.
Sajnos azokból az idõkbõl nem nagyon vannak felvételek,pláne nem egész meccsek,de amit olvastam róla,meg láttam,óriási játékos volt,és õ volt az elsõ aranylabdásunk.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Addig a pillanatban megaludt a szankban a tej, olyan lassan fociztunk.
Messi pedig megint kettot villant.
Visca El Barça!