Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Vannak ugyanilyen meccsei minden nagy csapatnak más országok bajnokságában is,ugye azt meg nem is kell megemlítenem,hogy tavaly a bírók kb 6-10 pontot "adtak" a Realnak. Engem a mutatott játék,és fõleg a védekezés ami aggaszt,és az,hogy Alexis hétrõl hétre egy nulla,vele valami nagy probléma lehet fejben :SS

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
Hogy legalább minimálisan befolyásolja a vitázókat a téma ismerete... 😊
Sevilla-Barcelona 2-3 ::: összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/sevilla-fc-barcelona-23-0KJaWUSVc8Ml92jP

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sippie
Igen, lehet egy bukó kicsit helyére billentette volna a srácokat, vagy legalább elgondolkodnak hogy nem kéne 80 percig várni arra hogy gólt szerezzenek.
[HUN]FaTaL
Rég nem láttam ilyen pocsék játékvezetést, persze lehet megint mondogatni, hogy megvettük a bírót, ami egy faszság.

Ettõl még a játékvezetés kritikán aluli volt és simán megérdemeltük volna, hogy 0 ponttal távozzunk.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
„Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, most sem teszem. Mindössze annyit tettem szóvá, hogy kezezés történt az egyenlítõ gólnál, de azt a választ kaptam, hogy vétlen volt. A jelentésbe az került be, hogy gazembernek neveztem, de az nem én voltam. Ezzel együtt sok jó dolgot csináltunk a meccsen, közel álltunk a kiemelkedõ eredményhez. Csalódott vagyok a játékosaim miatt, nem érdemelték meg, hogy üres kézzel zárják a meccset.” - Sevilla edzõje

Most azt nem értem, hogy a Spanyol bajnokságban hogy lehet ennyire szerteágazó a bírói felfogás. Egyik bíró nem fújja le a véletlen kezezést (ami az új szabály szerint helyes döntés), a másik bíró meg még sárgát is ad érte... Jó lenne ha összeülnének megbeszélni, mert ez így borzalmas
tobias88
Nah, most már Pique, Puyol és Iniesta mellett Thiago is sérült, igaz, Ini most tér vissza, de akkor is valamit rosszul végeznek megint a csapatnál.
tobias88
2 perc? Szoktál te meccseket nézni? Szinte 1 meccset nem tudok mondani az elmúlt 5 évbõl, ahol kevesebb volt a hosszabbítás 3 percnél. 3 perc az alap hosszabbítás, ehhez bõven hozzájöhetett az a 2, mert állt a játék legalább 5 percet
bakkerman
Jó volt ez a tegnapi elcsalt meccs,bár én nem izgultam,meccs elõtt már tudtam,hogy mi(azaz az Uefalona) nyerjük a meccset,mert levolt zsírozva minden. Igazából bajnokikon srácok ne izguljatok,megvan véve a bajnokság,legalábbis a Realosok már tudják <#nevetes1><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nagyon nagy meccs épp most néztem vissza.😊 Régi idõket idézte amikor még voltak igazán fordítások meg minden a spanyol focira nem jellemzõ események voltak. Tegnap a MU - Tottenham is állati volt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#mf1>Én meg leszarom a sok vinnyogást, hány, meg hány meccsünk ment el a hülye bírói ítéleteken, meg a balszerencsén...? Kapják be <#mf1>

Visca El Barça!

gabi89
"Csere miatt nem hosszabbítanak"

Ezt honnan szedted ? 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

"Csere miatt nem hosszabítanak" ilyen ember ne próbáljon már okoskodni 😄 sorozatban lövöd az öngólokat srác <#puszi> pihenj meg egy kicsit, töröld meg a habzó szádat és feküdj le aludni, holnap játszik a csapatod. <#fogmosas>

Én nem példálóztam vele...
Pepe az megér egy misét😊
Csere miatt nem hosszabítanak, az része a normál játékidõnek..szal max 2 perc, de 5??? M1, szerintem ne magyarázzátok a bizonyítványt. A Barcelona színészkedésben és bírókban (lefizetésében?!) biztosan világbajnok. Ha már nem 12 lépnek a pályára (és színeszkeddéssel sem lehet nyerni), akkor egy csapat biztosan jobb: a Madrid!!

nem hiszem h kemény szerelésnek nevezhetjük mikor hátulról a lábába akasztanak....gondolom Pepe szereléseit csak "keménynek" mondod nem pedig durva szabálytalanságnak ugye?? 😄
mert rinyadinyo mit szokott csinálni? az szebb, hogy ott sír, mert elvették tõle a játékszert? az nem undorító?? menjémáhe

The Matrix has you...

LOLOLOLOLOL. Nem éppen... szerelhetõ, mint bárki más. A kemény szerelés is szerelés. De tök m1, mert Lessi érinthetetlen. Undorító!
szabii98
Sima 3 percet adtam volna és kész.

I met God. She's black

Gauge...egy másik 1xü példa a szerelésrõl csak hogy megértsd, láthattuk Alexist hány alkalommal szerelték a Sevillai védõk mert szerelhetõ szabályosan....Messinél más a helyzet, õ nagyon ritkán szerelhetõ szabályosan ezt mki tudja, tudják a védõk, a játékvezetõk is
tobias88
90:00kor le kellett volna fújja a 6 csere és a 2 kiállítás ellenére, amik fejenként elvettek 2-2 percet
MrSpock
Én nem szurkolok egyik csapatnak sem(Barca,Real) nagyon,de a Sevillát sajnáltam. 2.félidõt néztem,és azért ezek a bírói tévedések! A kiállítás mi volt már? Nem beszélve az 1m-re léve kezezésrõl. Még oda is nézett a bíró,és mehet tovább,és persze egybõl gól. A következõ classicon,sok múlik,ha ott nyernek,akkor már csak az Atletico Madrid állíthatja meg õket! Mert behúznak minden meccset ahogy elnézem.

Go Jeff Go!!!!

Sippie
: DDDDD😄D😄DD😄DDDD😄😄😄DDDDD
tobias88
"kiegyensúlyozottabb" - <#taps><#taps><#taps><#taps>
5 perc ráadás.... nevetséges.
Szar lehetett tavaly, hogy kiegyensúlyozottabb volt a bíráskodás. Nem állítottak ki minden második meccsen ellenfelet; meg kellett dolgozni az eredményért. Nem is ment annyira, ugye?!
Rudee
A kezezés szabálytalanságnak minõsül, ugyanúgy mint a les... Ti is kaptatok 11-est bõven, csak hát a nagy lesszi kihagyta a felét.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tobias88
Néznétek egy kis nfl-t azt meglátnátok mi a rossz bírói vezetés. Fejelni akart a Sevillai, én nem adtam volna, max sárgát, de bíró amilyen formában volt ma, biztos volt hogy rosszul ítél mint vagy 20 alkalommal máskor és azokból már összejött volna a Sevillának egy 2. sárgás piros simán. Tavaly karácsonyra a Madridnak összejött 5 ilyen gyõzelem utolsó másodperces kezezésekkel meg piroslapokkal, mi még csak 1nél tartunk, szóval ez bõven fairplay a tavalyihoz képest
Én használom aszemem, nem csak azt ismételgetem, amit mások mondanak. Csak egy rettentõ egyszerû példa: Messit nem lehet leütközni, mert azonnal szabadrúgást kap. Lassan már rá sem szabad nézni csúnyán, mert kiállítás lesz a vége (ma már erre is láttunk példát: a la Fabregas)
had mondják, legalább már most beletörõdnek.. tavaly mit csináltak nekik, és nekünk a bírók? de ebben a szezonban is nem kaptunk meg több jogos tizenegyest erre most 1 ilyen meccs és már arról beszélnek miért leszünk mi az elsõk <#mf1><#nyes>

Rudee
Fel lehetne hozni rögtön egy gól elõtti lest, amit tovább engedtek ugye és gól is lett belõle, de minek sorolni, úgyse értesz egyet másokkal <#fejvakaras>

Szar Bayern, szar Bayern :)

szabii98
Ha szerinted ez a fairplay, az igazi futball, akkor oké. Lehet jönni a meg nem kapott tizikkel, de ez akkor is helytelen meccs volt.
Nem beszélve a 'szurkolókról', akik nemlátják a szemüktõl hogy mi történt. (nem az itteni, hanem a sport híradós fb oldalon lévõ társulatra gondolok)

I met God. She's black

Sippie
Fáj nekik hogy most nem nyomják õket mint tavaly. Látszik is a teljesítményükön <#eplus2>
tobias88
azaz mind a 6 meccsen kaptunk egy csomó 11est meg vagy 20 ajándék kiállítást, így gondolod ugye? téged honnan szalajtottak <#fejvakaras>
tobias88
Amúgy azt meg túlzásnak érzem, sõt nevetségesnek, hogy a Madrid topicban már csalásról beszélnek miközben tavaly nem 1 ilyen meccse volt a Madridnak a kapott 15-16 11essel a szezonban. Elsõ meccsünk ahol a bíró a javunkra hibázgatott (igaz, most valami elképesztõ módon), eddig meg nem kaptunk meg vagy 5db 11est
Erre lehet büszkéne lenni! Undorító csaló szar csapat, csak újabb bizonyítéka annak, hogy a Barcelona csakis bírói segítséggel tud nyerni. Gyönyörû...
tobias88
Thiago kezezést szerintem nem látta, de az a kiállítás az nonszensz volt. Partjelzõ jelezhette, de még annyira Fabregas se játszott rá, nem dobta hanyatt magát ahogy undorítóan szokták
Sippie
mondjuk ha ezt szándékosan így akarja se jön össze az biztos. Viszont a tavalyi szezon fújásai után, ez igazán semmiség 😄
Mor3llo
3-2 😄D
hosszú idõ után végignéztem egy spanyol bajnokit, de ami itt folyik, attól rosszul ismét rosszul lettem 😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tobias88
Hát, tavalyi Madrid szindróma nálunk? Érdemtelenül 3 pont 0 helyett.

Amúgy Tello megint megbolygatta a védelmet. Többet tett mint addig Sanchez...
Mor3llo
Na, ezért kaptok majd hideget-meleget 😊 kamu kiállítás, plusz Thiago kezelése a bírótól kb. fél méterre, ugyanebbõl a támadásból gól 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ritka balfék ez a bíró....

tobias88
Ez a bíró valami borzalom ahogy vezeti a meccset. Az a piros egy vicc volt, azon kívül meg vagy 5 sárgát ki lehetett volna adni.
Hat ez elég egyértelmû kéz volt bírótól 50 cm re 😄😄

tobias88
pedig nem érdemlünk pontot
Sippie
Na Fabregas is jókor kezdi meg a gólgyártást 😄
szabii98
pedig azlesz:/ 😄

I met God. She's black

tobias88
Istenem, ilyenért pirosat... Majd jöhetnek a Barcát tólja a bíró szövegek, ha fordítunk
Na itt hullik 3 pont...

Sippie
Jó kis meccs lesz ez