33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25633 LOL :DDDDDD -
#25632 még eltiltják Piquet és pikk pakk a 11 pontos előnyünkből lesz 20...:DDDDD -
#25631 A bajnokságot is el akarják venni tőlünk, azzal hogy megbüntetik a legjobbunkat -
#25630 Jobb is ha elmegy. -
#25629 eszes a Victor barátunk! :DDDD -
#25628 Valdest 4 meccsre eltiltották bíró anyázásért :D -
#25627 38 új üzenet,mivan lemaradtam valamiről és lejátszottuk a Milan elleni meccset? Vagy igazoltunk valakit? Visszatért Tito? "Forca Barca" a topik neve,nem Real Madrid,vagy Bajnokok Ligája kielemző topik,és főleg nem örülök a flame keltésnek,hogy szóbajöttek a régebbi dolgok. -
#25626 Egyébként furcsa anomáliára lettem figyelmes, talán valaki fel tud világosítani hogy van ez.
Évekkel ezelőtt, amikor a Barca bírói tévedéssel jutott tovább mondjuk egy BL meccsen, elkezdték ránk aggatni a platiniFC, unicefbarca, és egyéb jelzőket. Hangoztatták az inter elleni meccs után is, amikor tovább se jutottunk. Elhangzott a chelsea elleni továbbjutásnál (Övrebó), meg még számos alkalommal.
Most amikor a reál érdekes bíró döntéseknek köszönhetően jutott tovább, a legtöbb helyen az a reakció hogy a reál nem tehet róla, a bírót kell okolni. Többek között a legjobb barátom aki MU drukker szintén ezt mondta, és más fórumokon is ezt lehet olvasni.
Szóval ez így wtf?!
Csak nekem furcsa, hogy minket egyből fikáznak, ebben az esetben meg csak és kizárólag a bíró a hibás? Hogy van ez? Valaki érti az ilyen tudathasadásos egyének gondolkodását? :D -
#25625 Igaza van amúgy, Pepe sosem akarna sérülést okozni egy szakmabelijének -
#25624 A fejberúgást nem fújták le sokszor piroslappal eb-n és bl-ben sem mellesleg (bl-ben pl pont a madridnak) -
Neoncsoves #25623 mindegy, hagyjuk.. történelem már, megtörtént, változtatni nem lehet, ebből kifolyólag pörögni rajta sem éri már meg. ahogy az előző 2 el clasico is elmúlt, de a jövőbeli találkozásoknál továbbra sem leszek nyugodt. azt sajnálom egyedül, hogy mostanában a nagycsapatoknak nézhetetlen meccseik vannak egymás ellen, régen meg ezeken voltak a klasszis gólok és megmozdulások, most meg a sírás kerülget egy ilyen 1. félidő után. -
#25622 Nani nem is látta, le akarta venni a labdát, nem egy ilyen levegőbéli levételt csinált már. Pepe meg nyújtott lábbal ugrott Alvesra, labdát találta el de ha nincs ott akkor eltöri a lábát -
#25621 Jah, amúgy sokan a Pepe vs Alves esetet nem tartották pirosnak és ezt meg most igen... Enyhén szólva is van a kettő között különbség. -
Neoncsoves #25620 Egyiknél nem volt a kontakt, a másiknál meg majdnem lerúgta a veséjét... :) -
#25619 Egyik szándékos volt, másik nem is látta hogy jön valaki. Igazad van 'nuf said. -
Neoncsoves #25618 nem akarok vitát kelteni, de úgyis az lesz belőle... Pepe vs Dani Alves szerelés ugyanannyira volt piros, mint a mai... 'nuf said. -
#25617 az már annak a folyománya. Bár kicsit meglepő volt még így is, mivel az első meccsen azért mégis csak 1-1 lett. De igen, 1 hónap alatt edző nélkül szétesett a csapat. -
#25616 krva szarul játszottak és nem érdemelték meg a tovább jutást. ilyen a sors.
Azért a Chelsea példát hoztam fel, mert ott sem a jobb jutott tovább, csak épp kicsit máshogyan vannak a szerepek -
#25615 sajnos a Madrid is lefocizott minket a kupában, igaz, edzőnk nincs -
#25614 Most miért hozol fel egy másik meccset. Szerinted jól játszott a Reál? Szerintem elég gyenge első félidő volt, persze az MU se akart nagyon játszani, de ez ilyen. -
#25613 SORRY. már az idegtől azt se tudom mivan, inkább itthagyjuk a faszba a netet. -
#25612 Ja, akkor én se értettem mire írta :D -
#25611 érdekes ez a vergődés a chelsea meccsel kapcsolatban, úgy van előadva a dolog mintha a chelsea lefocizott volna minket űberszuperkirály taktikával... Pedig nem volt ott semmi taktikai húzás, csak f*szmák a chelsea-nek, nekünk meg rohadt nagy balszerencse.
A milan elleni meccsen le voltunk focizva, azon kívül más kiesésről nem nagyon mondhatjuk el ugyanezt. -
#25610 Sippie a tavalyi Barca Chelsea párharcra utalt, ő nem Madridos -
#25609 Ezt nem címezted mellé? A tavalyi Chelsea meccsre reagált és ő nem Real, hanem Barca szurkoló :D -
Gizda #25608 most itt meg mi a szar van???? már azt sem tudom ki kinek szurkol, miért ezt a topikot kell szétbarmolni? nem is játszottunk ma -
#25607 még mindig nem kapufára játsszák a játékot. 10 emberrel se kevés helyzetünk volt. de azért ti "érdemeltétek" meg a továbbjutást. vicc. mostantól barca drukker vagyok spanyolországot illetően. -
#25606 Nem volt az 7 csak 4... -
#25605 Ja egy ok nélküli sárga tényleg nem olyan komoly mint egy sárga lapos szabálytalanságért pirosat adni?Te nem vagy 100-as...:D -
#25604 tényleg, nem tudtunk semmit csinálni ellenük. Azért rúgtunk 7 kapufát, mert totál nem volt közünk a játékhoz, és olyan űberül levédekeztek minket hogy csak na... tényleg, igazad van. -
#25603 még Van Persie 2. sárgája se volt ilyen komolytalan pedig az is azért elképesztően nevetséges ítélet volt -
#25602 Igen, mert ti tudtatok a Chelsea ellen mit csinálni tavaly. Ez ugyan az a szitu volt, csak a MU tud támadni. -
#25601 Hát a a barca kiesik mi leszünk az elsőszámú esélyesek(amúgyis manu,barca,bayern volt a 3 legnagyobb favorit alapból), de azért még várni kell azzal h kiesik-e a barca...
ja igen a dortmund és spg besuranhat vagy bevágódhat mind2 csapat nagyon erős szóval a msotani mezőnybe bárkit simán elvernhetnek. -
#25600 Ezt tudhatnád már, a mocsok barca az unicefFC, és csak az a gáz ha nekünk fújnak félre valamit.
Ha ellenünk tévednek az nem gáz.
Ha más csapatot nyomnak az nem gáz. -
#25599 Gyenge a Real, 11 ember ellen nem tudtak mit csinálni. Én a legnagyobb esélyesnek most a Bayern, Milan párost látom, de akár egy Dortmund, PSG-t is el tudok képzelni. Meglátjuk a sorsolást. -
#25598 Labdát nem talált csak lábat, azt hívják szabálytalannak, de mind1 is mert 1-0al simán lemegy a meccs ha nincs a 12. Madridi. Persze másnak már nem szabad bírózni, csak a Madridiaknak? -
#25597 mi mást akarnának, mert mostani barcával már nem lenne reális...látom nálatok csak ez a 2 opció létezik.
de hát tavaly is mennyire real-barca döntő volt ugye?
-
#25596 van olyan topic ahova nem írtad még be?:D
Amúgy nem volt az 11-es... -
#25595 Hát, azért az hogy 55. percben piros és a végén egy 11es, nem semmi a bíró. Volt két leszorított kezezés aminél jól döntött de ahogy kiállította Nanit, simán azt is befújhatta volna. Úgy látszik a Madriddal bl-t akarnak nyeretni? (majd később meglátjuk) -
#25594 bizony...