33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Pedro szabályosan szerel = sárga
    Pedro-t visszahúzzák hátulról = semmi
    Iniestát felrúgják hátulról = semmi

Nem vezeti jól a meccset Kassai
  • tobias88
    KIT ÉRDEKEL! 2-0 és ha így folytatják, lesz ez 4-0 is. Egy hibánk volt és most velünk volt a szerencse ami mostanában mindig elkerül minket
  • ENVE
    Ennek kitomes szaga van...
  • Sippie
    Na most ez miért volt sárga?
  • [HUN]FaTaL
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sippie
    MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • [HUN]FaTaL
    Ú bazmeg, többet nem lesz ekkora szerencsénk. Mascherano
  • Sippie
    Na most nekünk volt faszmákunk :D :D
    Viszont a védelem...
  • ENVE
    Tud streamet nyomatni csak vmi link kene, de en ezekbol a flash vmikbol nem tom kieroszakolni. Igazbol amiatt kellene, mert azt betudom allitani hogy always on top, meg osszetom huzni picibe es nem zavar fm ezes kozben :)
  • Sippie
    Alves bajnokin kívül is adhatna be jól :D Ebben a kontrában simán több volt
  • Sippie
    Sopcast progi van ilyen streamelésre kitalálva, azon lehet meccset is nézni, és nem böngészős. BSplayer nem tudom tud-e ilyet.
  • [HUN]FaTaL
    Nem hinném, hogy van ilyen.
  • ENVE
    Bocs ha hulye kerdes sracok tud vki vmi oan linket amivel bsplayerben tudom nezni a meccset? Football Manager kozben jobb lenne vmi nem bongeszos megoldas :S
  • Sippie
    Én konkrétan rájuk sem ismerek :D Viszont nincs nagyon más lehetőségünk amíg nem lövünk mégegyet, hátul ki kell nyílni. 2-0-nál már a Milannak is kell valamit kezdenie, az meg kedvezhet nekünk.
  • [HUN]FaTaL
    Eddig tetszik, ahogy játszunk, csak túlságosan ki vagyunk nyílva hátul.
  • Sippie
    Na Messinek jót tett a pihenő, most eléggé odateszi magát, 4 embert küldött el gyufáé. Csak maradjon így végig.
  • [HUN]FaTaL
    Picsába, pedig hatalmas lövés volt.
  • Sippie
    Egyébként ezt szerettem volna, egy gyors gólt lőjünk mi, és akkor izgalmas lehet a meccs :)
    Ha kaptuk volna, akkor kampec
  • [HUN]FaTaL
    Védelemnek jó lenne jobban visszazárni, mert máris itt volt az első Milan lehetőség..
  • Sippie
    Na aszittem jön is a válasz, a védelem megint ügyes volt.
  • Sippie
    Apró gól volt :D
  • [HUN]FaTaL
    OTT AZ ELSŐ!!!!
  • tobias88
    Forca Barca
  • tobias88
    2-0 és tizenegyesek simán meglehetnek szerinte. A 3-0 már nagy dolog lenne.
  • bakkerman
    49 új üzenet,tudtam megint ment a balhé...na Vamos Catalunya,majd holnap írok! MES QUE UN CLUB bízom a csodában
  • Sippie
    dicsák...
    hót ugyanerre gondoltam :D Simán játszanám Busit, meg Songot egyszerre, amilyen a védelem mostanság rájuk férne. Song meg néha neki áll cselezgetni nem is rosszul, Xavi helyére most simán beférne, nincs formában az öreg sajna.
  • tobias88
    Xavi helyett én Thiagot kezdetném vagy Songot. Előbbi legalább ad kulcspasszt, Xavi csak alibi szélrepasszt ad mostanság. Song (vagy Puyol és Masche picit feljebb) ha játszana akkor meg a 2 szélső védő nyugodtan felmehetne mert így megint lesz 2 a 2 ellenes szitu
  • banok
    streamek meg itt
  • tobias88
    Villa kezd, ezt tényleg nem értem. Sanchez nagyon jól játszott a hétvégén. Akart, küzdött, cselezett miközben Villa kihagyott egy olyan helyzetet hogy az hihetetlen...
  • sz4bolcs
    na köszi! hajrá!
  • [HUN]FaTaL
    Már csak azért is mert szívesen megnéznék egy (két) Barcelona - Bayern meccset, még ha kiesnénk, akkor is. :)
  • [HUN]FaTaL
    Deal :D
  • Sippie
    Bajnokok ligája topikban banok linkelt egy stream gyűjtő helyet, onnan válogathatsz.
  • Sippie
    Meg Pique... meg Alves... meg Xavi... meg Alba is ha fetrengeni fog hátrányban...
  • sz4bolcs
    de mégiscsak.. hol lehet neten nézni?
  • Voyager5
    Én mindenképp azt mondom, hogy menjenek tovább :P
  • [HUN]FaTaL
    Pedro...
  • sz4bolcs
    ja jó, ez esetben mégsem volt hülye a kérdés...
  • Monoton
    Sport1
  • ToM1113
    20:45 sport1