33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Christian88
    Respect Jordi Alba ez a sprint a 90+ után.
  • Sippie
    Középen volt 3, az ő oldalán 1. Legalább a sarokba levihette volna egyébként, mert az hogy most 10 mp-el később indul meg ugyanúgy nem volt elől senki, de legalább hátrajöttek a védők.
  • [HUN]FaTaL
    pápá Milan :DDD
  • Sippie
    EZAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :DFDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Nem 1 ember volt ott, hanem 4.
  • Sippie
    Na a +3 percet eltaláltam, de hogy mire... nem is állt a játék.
  • Sippie
    Na de Messi egyedül nehogymár 1 ember mellette ne tudja elvinni :D
  • [HUN]FaTaL
    Mert egy ember nem volt akinek lehetett volna passzolni.
  • Sippie
    Kontrázhatnánk erre megáll Messi... utána meg eladja a labdát és támad a Milan, ennek aztán kurva sok értelme volt... mi a picsáért nem rohan akkor már ha kontrázni lehetne???
  • Christian88
    Nagyon leálltunk a 3. gól után, félek a végétől nagyon..
  • Sippie
    Dejó hogy továbbra sem tudunk kontrázni... Sanchez csak eltalálja az egyetlen Milan játékost a környéken :D
  • Sippie
    Lőjünk má még egy kurva gólt :D
  • [HUN]FaTaL
    Na majd Sánchez meglövi a negyediket
  • Sippie
    Én sem, főleg hogy kicsit támadóbb szellemű lett a Milan. Nem kéne itt megállni, mert jön egy pillanatnyi kihagyás, aztán 3-1 és hoppávan...
  • [HUN]FaTaL
    Vagy megerősíteni a védelmet, pl. jöhetne Song Busi mellé középpályára.
  • [HUN]FaTaL
    Kéne mégegy gól, nem vagyok nyugodt :)
  • [HUN]FaTaL
    Kassai sosem szórja a lapokat. Ettől függetlenül szerintem jól vezeti a meccset.
  • Sippie
    Nem kéne lapokat osztogatni a favágóknak?
  • Sippie
    Nem olyanra gondoltam, hanem a +3 perc hosszabbításra a 90. után :D
  • [HUN]FaTaL
    Hosszabbítás nem lesz :)
  • [HUN]FaTaL
    Én egy rendes játékidőben bekapottal sem.
  • Sippie
    Azért a helyzeteket ne tököljük el, mert nem szeretnék egy hosszabbításban bekapott góllal kiesni :)
  • [HUN]FaTaL
    Le kell hozni x-re a hátralévő időt!
  • Sippie
    Na ki akarta lehozni a Villát? :D :D
    Jó én meg Xavit akartam, erre milyen passzt adott :D
  • [HUN]FaTaL
    VILLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAA

Na mégegyet!
  • Sippie
    Errről van szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
  • Smithie
    Kassai nem özbiliz vagy hogy hívták a törököt...
  • Sippie
    Hát Pedro sárgája után bizony aggódok én is.
  • tobias88
    Villa helyett szerintem kellene Sanchez, úgy nagyon jók lennénk. Pedro jól mozog, őt nem kéne lehozni
  • ToM1113
    igen...
    Meg még azért imádkozok hogy nehogy a bíró intézze el a meccset, egyik irányba se.
  • tobias88
    Hibázott Mascherano megint de mit várunk egy 174 centis játékostól magas labdáknál. Azért van hátul mert elképesztően gyors és most is ha hibázott hibázott de odaért Njangra és megzavarza. Több ilyent szerintem nem követ el, inkább elrúgja. Hiba lenne lehozni a leges leggyorsabb védőnket.
  • Sippie
    Az a baj hogy a Milannak is megvoltak a helyzetei... nem is 1. Masce hibája 1 volt, de az elején is volt egy helyzetük ahol szarul találta el labdát az El Shaizé... Szóval kicsit ott is össze kéne kapni magunkat.
  • ToM1113
    eddig nagyon jó!
    Pedro Villa viszont nincsenek a pályán.. :S
    Egy gond van, ami nagy dilemma...
    Még minimum 2 gólt kéne rúgni hogy meglegyen a lelki nyugalom. Ugyanis ha most kapunk egyet akkor nagyon szar dolgunk lesz, gyakorlatilag kezdhetjük előről. 3-0 nál se lenne jó gólt kapni... szval le kell hozni kapott gól nélkül...
    Csak ugye akkor visszább kéne talán állni, akkor viszont inkább hosszabbítás gyanus mint h simán továbbmenjünk.
    Szval nehéz lesz ez még innen is. De tény hogy fel lehet fogni úgy hogy most kezdődik az egész.
  • tobias88
    Ennél jobban nagyon nem is tudunk játszani. Néhány passz hiányzott Villanak és Pedronak mikor 1 az 1ben védő mellett a védő azon oldalán voltak ahova be lehet passzolni és ilyenből volt 2 a 16osnál.
  • Sippie
    Beszél néha badarságokat :D

Amúgy nagyon meglepett a csapat, ez azért eléggé a semmiből jött. Persze van még 45 perc, ha kapunk egy gólt, akkor elég szenvedős lesz, szóval törjük meg azt a sorozatot is, és ne kapjunk gólt :)
  • tobias88
    Most csak okosan. Óvatos játék kell. Inkább legyen 2-0 a 90. perc végén minthogy bekapjunk egy kontra gólt.
  • [HUN]FaTaL
    Ricsi miről beszél? A Sevillat megvertük 2-1re :D
  • tobias88
    Egyszerűen az a 2-0 megütötte őket és vártak a visszavágásra...
    Na végre odaadja a sárgát
  • tobias88
    Villa lesen de ezt miért fejeli el?
  • Sippie
    Azért nem szeretném, ha valami véletlen folytán megkapná a másodikat, és 10 emberrel kéne befejezni. De tény, hogy eddig jók vagyunk, és Messi is akar játszani, lehet az utóbbi hetekben csak altattak a srácok? :D