33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    És érdekességképp az a meccs is 4-0 lett a Spanyoloknak az Olaszokkal szemben
  • tobias88
    szinte bal középpályást játszott a meccs végén, Messinél ez tényleg ritka
  • Sippie
    oltássss :D :D :D :D

Jakuza: Eddig Messi BL-ben átlag 6km-t teljesített meccsenként a csoportmeccseken, vagy a tavalyi szezonban nem emlékszem melyikre volt kiírva. Ma nyerni akart :)
  • Jakuza1
    Ma meglepoen sokat is futott.

Messi = 9132 meter, majd egy kilometerrel tobbet mint Villa.

Osszehasonlitva pl Nianggal, aki szinten csatar 7676 meter.
    Ennyit szokott amugy futni Messi atlagban, olyan 7km es 8km kozott.

De respect Albanak, aki 11km folott futott, mint Iniesta, de hogy szinte eszrevehetettlenul Xavi a maga 33 evevel meg felettuk is teljesitett a maga 11756 meterevel, az nem akarmi.
    Ez elott meg lehet emelni a kalapunkat.
  • tobias88
    2 hete:

Ma:
  • Sippie
    Na a lényeg, hogy most volt két és fél hónap pihenőjük a srácoknak, amikor pocsék formában tolták, most reméljük ezzel kijönnek a gödörből.
    Messit pedig minden fontos meccs előtt kéne pihentetni, ha így fog játszani az az utánin :D
  • Effe88
    hú de más csapat volt az:)
    azt hiszem ez mindent elmond a 4-0ról
    lell-breno(gyújtogató)-demichelis-oddo
    nem is kell mást írnom
  • tobias88
    Bayernről szép emlék nem is olyan régről
  • chrissparduc
    Úgy jön ki, hogy ebben a megtett távolság van benne nem csak a sprintek! Ebben benne van a séta, a kocogás és a sprint együtt! Ez egy megtévesztő statisztika! Tök fölöslegesen irogatják ki szerintem!
  • Sippie
    Naugye, ha már Messi is hátrajött akkor az már jelent valamit :D
  • Sippie
    magunkhoz képest futottunk sokat, ennyit nem szoktak rohangálni a srácok. Hátrajöttek, futottak a labdákért.
  • Effe88
    egy Bayern-Barcát megnéznék akár már most a legjobb 8-ban:)
    jó kis foci lenne:)
  • Jakuza1
    Eto'o idejeben meg tudtunk. Sajnos azota ezt a taktikai pluszt nem alkalmazzuk es szinte megallunk, amikor kontrazhatnank.

Mondjuk az teny, hogy ritka az olyan merkozes ahol sokszor alkalmazhatnank, hiszen az ellenfelek szinte mindig behuzodnak. Persze azert akadnak ilyen lehetosegek, de sajnos mindeig megallunk es visszafele passzolgatunk.

A felallasunk miatt is van ez, mivel Messi altalaban az ek, de o inkabb a kozeppalyan setalgat, nem ugy ahogy Eto'o helyezkedett.

A mai merkozeshez hozzafuzve viszont, Messi a vegen hatrajott vedekezni, itt is latszodott,hogy a csapat mennyire is akarta ezt a sikert.
  • tobias88
    Érdekes, mert 3 kilométerrel futott csak kevesebbet a Milan, nem tudom hogy jött ez így ki.
  • bodajoci
    Vmi olyasmit írtam 2 hete, h lesz itt még sírás milánói részről... :D
  • Sippie
    Ezzel egyébként egyetértek, a végén is hajtottak és támadtak a srácok (többnyire :D ) de a kontrázni még mindig nem tudunk.
    Messinek jót tett a hétvégi pihenő, Villa meg nagyon jó hogy bevágta amit kellett :) Szerencsénk is volt hogy kapufát rúgott a Milan, de ennyi szerencsénk lehet a tavalyi elődöntők után.
    Az elején baromi nagy iramot diktáltunk, kicsit aggódtam hogy elfáradunk a végére, és volt is egy 10 perces holtpont a végén, aztán egy Alba sprint és fuck yeah :D

Ugyanakkor megszakadt egy sorozat, nem kaptunk gólt
  • tobias88
    Egy kis időhúzás belefér Valdestől meg bedobásoknál, ez normális, de mi úgy húzzuk az időt hogy passzolgatunk

Utolsó 10 percben lehetett volna vagy 3-4 kontra a végsőn kívül, de nem játszottuk meg. 4-0nál megértettem volna de 3-0nál elég furcsa és rossz taktika volt.
  • Jakuza1
    Ja es meg valami. Meglatszik a kulonbseg a Barcelona es a tobbi masik klub kozott.
    Mi nem fetrengunk a vege elott, amikor az ido a lenyeg, hogy nyerjunk.
    Nem egy Chelsea vagy Milan vagyunk.

Mi focizni akarunk nemcsalni a focit, huzni az idot.
    Ezt is koszonjuk.
  • bakkerman
    jöhet tavasszal mostmár bármi,jussunk bármeddig a blben,nem érdekel,a mai meccsen amit mutatott a csapat,az akarás,a harciasság,méltó volt a címerhez,és ez a lényeg!!
  • tobias88
    Amúgy a szerencse most velünk volt. Milan első meccsen kihozta a maximumot a meccsből nagy szerencsével, most mi is kihoztuk a sok góllal és főleg azzal hogy nem kaptunk gólt.

Gyengébb a Milan, de inkább ők juthattak volna be a nyolcaddöntőbe mint pl egy Galatasaray. Kár hogy nincs az első sorsolásnál valami ranglista is figyelembe véve.
  • Jakuza1
    Ahogy en lattam.

2 eve nem lattam ilyen aktiv es gyors jatekot a csapattol.

Azzal nyertuk meg a jatekot ami eddig ugy hianyzott, megpedig az ilyen aggressziv letamadas, ami gyakorlatilag a vedelmunk.

Mivel a vedelmunk hatul nagyon lyukas , ha nincs meg ez az intenziv letamadas, akkor sokkal nagybb teher kerul a vedelmunkre.

M<eg en sem gondoltam volna, hogy meg lesz a gyozelem, mert a Milantol sokkal defenzivebb jatekot vartam sokkal tobb fetrengessel, ahogy az olaszok szoktak altalaban jatszani, de valami miatt nem tordeltek annyira a jatekot, ami nagy hiba volt.

Kicsit megijedtem a 65-70. perc tajekan, nagyon megijedtem, mert valtottunk es a letamadasunk nagyon hatra tolodott, ami szerintem nagy hiba volt, de vegul is csak nem lett baj.

Amit meg hozzafuznek, Villa goljat szinte megkonnyeztem es meg mindig azt mondom, hogy szegyen, hogy ilyen kvalitasu jatekost nem jatszatnak az egy oriasi mistake es most bebizonyitotta, hogy milyen jatekos es csak egy helyzet kell neki amit konyortelenul ki tud hasznalni.

Szoval oriasi respect Villanak.

Meg valami. Messi!!! Most rinyalhatnak a gyoker ellendrukkerek, akik azt mondjak nem jo jatekos es kritikus szituaciokban nem tud teljesiteni.;
    Ma is bebizonyitotta, ha egy pillanatra egyedul marad az a vedelem szamara a veget jelenti.

Egy csodalatos este volt, oriasi szivvel jatszva es csuszva-maszva, ami nem jellemzo annyira rank.

Visca el Barca! Muchas gracias!!!

• Sippie
    Nincs jobb dolguk mint a mi csapatunkkal foglalkozni :P

Egyébkét igen, sajnos megszaporodtak a divathaterek.
  • tobias88
    most még bírózni se lehet pedig
  • ntex
    Nem ismerik el hogy a Barca a világ legjobb csapata, ennyi... Ismét bebizonyították :D Szarrá verték a Milant :) Nekem sem tetszene de ez van :D
  • ToM1113
    Ez se lehetett semmi: Schalke-Galatasaray 2-3 (Amrabat 95)
    Továbbjutott a Galatasary 4-3-as összesítéssel!

Bár bevallom 2x kapcsoltam oda 1-1 pillanatra.
  • ToM1113
    Facebookon már megy is a fúúúj meg a barcás g*cik.... van itt színvonal kérem szépen!! :)
  • tobias88
    Legszebb álmaimban sem gondoltam ezt.
    2-0ás vereség után azt mondtam simán kiesünk
    Aztán jöttek a Madridi párharcok, akkor már azt mondtam hogy ki is kapunk
    Meccs előtt azt gondoltam hogy tovább kell jutni és ez amit letettek a pályára az nem semmi

Egy dolog zavart, hogy a 3. gól után amikor hozzánk került a labda és támadni lehetett volna, visszafordultunk. Bezzeg a 92. percben amikor már tökmind1 volt akkor megindulunk
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem el mit játszottunk :D

Remélem nem a Realt kapjuk a 8 között.
  • Sippie
    váratlan volt, a semmiből jött, és reméljük hogy ez a felébredés kezdete :)
  • bakkerman
    nincsenek szavak basszameg gyönyörű este köszönöm ezt az élményt a srácoknak istenem megcsinálták MEGCSINÁLTÁK MEGCSINÁLTÁK nem hiszem el mit játszott ez a csapat
  • Sippie
    egyébként a jóslataimat megígérhetem az összes további meccsre :D
    Tavaly azt mondtam hogy ezt a szar chelseat úgyis elverjük... - kiestünk
    Aztán hogy a döntőben úgyis kikap a máker csapat... - megnyerték
    Most azt mondtam hogy kiesünk - továbbjutottunk

Mindig csak azt kell mondanom, aminek az ellentetjét akarom :D
  • ToM1113
    én is majdnem eltaláltam... (4-1 et mondtam anno) talán ha bemegy a kapufa.. :D
  • tobias88
    Hát, akkora volt a különbség a 2 csapat között hogy akár az is lehetett

Az volt a 2 meccs között a különbség, hogy most 1.5szer gyorsabban pörgött a labda és Messi a szűrők mögött megkaphatta 2szer is, abból lett a 2 gól
  • ToM1113
    :D:D
    jóhát nem ugy alakult ahogy képzelték páran na... :D
  • Attelee
    Aztaaaaaaaaaaaa!
  • tobias88
    Aki 4-0al álmodott álmodjon nekünk egy bl győzelmet

MONDOM, EZT A SOROZATOT NEM SZABAD MEGSZAKÍTANI!
    2008: elődöntő
    2009: győztes
    2010: elődöntő
    2011: győztes
    2012: elődöntő
  • Sippie
    Azért vannak már kretének akik bundát kiáltanak :D :D
  • ToM1113
    !!!!
  • Jakuza1
    OTT VAN!!!
  • tobias88