Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
de azért közel se olyan "szinten" mint itthon...tök mindegy kinek szurkol valaki,ugyanúgy szidja a Chelsea-s is Leot,ahogy egy Pool,vagy Real fan is. Ha 3 gólt lõ,akkor szokásos,hogy csak Xaviék miatt(ami már régen nem igaz,rohadt sok aszisztot oszt ki az elmúlt 2 évben Messi),ha meg nem lõ gólt,akkor jön az,hogy ha a csapattársaknak nem megy akkor neki se. És ezek még a jóindulatú szidások...facebookon olyanokat olvasok meccseink alatt,hogy legszívesebben egy ásót dugnék le ezeknek az embereknek a torkán :S Én is szidom Ronaldot,ha olyan kedvem van,de alapjáraton nem érzek felé utálatot,szimplán NEM ÉRDEKEL. De akik Leot szidják,azoknak ez hobbi lett már...na mind1

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Akkor nem sok külföldi fórumot olvasol, ott is ez megy, elég ha megnézed a commenteket 1-2 yt videó alatt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
és mégis mennyien szidják ITTHON!! Azért hangsúlyozom ki,hogy csak itthon,mert külföldön a futballszeretõ embereknek több eszük van annál,hogy azért szidjanak egy játékost,mert alacsony...sajnos itthon vagy elismeri valaki Leo tudását,és tiszteli,vagy elmondja fûnek-fának...

Hihetetlen ez az ember. Minden szezon végén azt hiszi az ember, hogy ezt már nem lehet felülmúlni, aztán tessék... Minden fociszeretõ ember hálát adhat, hogy láthatja játszani.

bakkerman
Messi statja eddig a szezonban:
18 tétmeccs 21 gól 7 gólpassz

tobias88
Amúgy a 8-2-2 a Madridtól nem is annyira rossz szezon kezdés, ez a 8 pont még semmit sem jelent a bajnokságot illetõen szerintem...
tobias88
12 meccsen 17 gólos Messi, durvább lesz mint tavaly? Eddig minden szezonjában felülmúlta az elõzõt de az elõzõ évi az elképesztõ volt, azt felülmúlni...
Alexander Song?<#hehe> azzse tudom ki az

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Persze ezt a #24018-ra akartam.

[HUN]FaTaL
Ott a második 😊

bakkerman
megvan Leo szokásos gólpassza is <#wave>

bakkerman
Dal Sándor góljával vezetünk ASD:ASSDAF:ASSDG

[HUN]FaTaL
Song is beköszönt <#worship>

bakkerman
tipikus basszameg!!!!! rettegek minden szirszar szöglettõl meg szabadrugástól,akárki az ellenfél,ez milyen már??!! na mind1,Leo beindul,meglövi még a maga góljait,és no para emberek!!

tobias88
Megint gól, megint rögzített szituáció. Ezeket pont hogy be lehetne gyakorolni.
[HUN]FaTaL
Ilyen nincs, tényleg minden kibaszott pontrúgásból gólt kapunk.

[HUN]FaTaL
Messi <#worship>

bakkerman
LEOO!!! 1-0,mekkora gül

Sippie
Ez milyen gól volt <#worship>
bakkerman
igen igen,amikor megláttam a kezdõt csak pislogtam,éljen a Kapitány!

[HUN]FaTaL
Puyol kezd 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kizárt, h megfeledkezzünk....<#eljen>

Visca El Barça!

bakkerman
emberek nehogy megfeledkezzetek arról,hogy ma meccsünk lesz!

FC Barcelona – Real Zaragoza:
Barcelona, Camp Nou
20:00
Vezeti: Ayza Gámez
TV: Sport2

FCB: Valdés, Alvés, Piqué, Mascherano (Puyol), Alba – Song, Xavi, Iniesta – Pedro, Villa és Messi.

Zaragoza: Roberto, Obradovics, Goni (Pintér), Álvaro, Lanzaro - Zuculini, Movilla, V. Rodríguez, Apono, Montanes - H. Postiga

hiába van Puyi kérdõjellel,de nem lesz ott a meccskeretben sem,együtt edz a srácokkal,de az orvosa szerint még legalább 1 hét kell neki,hogy egyáltalán padra leülhessen. De bíztatóak a jelek,1-2 hét és ismét a látjuk a pályán a Kapitányt <#eljen>

bakkerman
reklámozza õ saját magát eleget,csak lehet nem úgy jön le az embereknek ahogy szerinte kéne 😄D

tobias88
de csak azért mert Ronaldo-t a Fifa is utálja meg a Madrid sem reklámozza eléggé... <#idiota>
Portonak alig változott a meze😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
2003. november 16,ellenfél a Porto.

Egy kissrác elindul az úton...és ma már a VILÁG legjobbja.

tobias88
Panamát verték a Spanyolok 5-1re Pedro 2, Villa 1 góljával. Pedronak nagyon megy mostanság, a meccsen meg konkrétan a saját magának átlépõs cselek mentek, komolyan csinálta <#vigyor2>
Sippie
akkor ez argentín szokás lehet 😄
tobias88
Villát többre tartom, õ ha nem is olyan jó elõrejátékban, ha elveszti a labdát, visszafut védekezni miközben Aguero fent pihen.
Áhh de jó lenne ezt a srácot gránátvörös-kékben látni! (Agüerot ofkóz)

cesc fábregas

Igen én belátom hogy erõsebb ez a spanyol bajnokság mint az akkori brazil, de úgy állítják be kis túlzással mintha Pelé egy senki lenne Messihez, ezért bátorkodtam megjegyezni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Sippie
A spanyol bajnokság az bohócliga tudhatnád már <#idiota>
[HUN]FaTaL
Szerintem meg rég a harmadosztályban lenne.

tobias88
Meg akkor azt is hogy ezt Messi a bl-ben és a Spanyol bajnokságban érte el 2012-ben, addig Pelé az 1959es Brazilban. Szerintem nem mondok hülyeséget azzal, hogy az 1959es brazil bajnok jelenleg a kiesés ellen küzdene Spanyolországban.
Nem kötekedésbõl de ez a kép így kicsit csalóka ha már azt hangsúlyozza, hogy Messi 11 hónap alatt rúgott 76 gólt, míg Pelé egy év alatt érte el, mivel akkor azt is oda kellene írni, hogy Pelé 53 meccs alatt érte ezt el, Messi pedig 59 alatt ha jól tudom. Gerd Muller eggyel több meccs alatt rúgott 85-öt.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

bakkerman
ez egy kikúrt jó kép 😊

bakkerman
Maradona egy félisten,legalábbis nekem mindenképp,csúfságot ûzött a komplett futballvilágból,és mindezt full lazán,amit meg edzõként nyújt/nyújtott az nem érdekel!

Sippie
Maradonával viaskodjon nyugodtan, de azért Neymart Messi elé helyezni, és folyton ezt hangoztatni... hát hát...
<#eplus2> Én bírom Pelét mondjuk, Maradonával való viaskodása természetes bár kicsit különbözõ korban fociztak

bakkerman
Pelének már csak az okoskodás,és Neymar felszopása maradt...

kaposi1
Ne legyenek illúzióid.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Effe88
Gerd Müller<#worship>

remélem nem sikerül Messinek<#idiota>

csapatjátékot szerettem volna mondani. Messi nem középcsatár és azért is félelmetes, hogy ennyi gólt összetermelt

én tudom, de itt amúgy sem errõl szerettem volna vitázni, régen a 4-2-4-es felállást használták a csapatok, majd jött a Helenio Herrera, aki a beton bunker Catenacciot alkalmazva nyert 2 BL-t az Interrel és ezt a védekezési formát mai napig használják mostmár nem csak az olaszok. A játékosok fizikai felkészültsége magasabb mivel több a meccs, nagyobb a hajtás. Én ezekkel tisztában vagyok.

Viszont az, hogy 17 évesen mûvelte ezt a 75 gólt Pelé szenzációs. Ahogy az is, hogy Messi 25 évesen 76 gólt lõ egy szezonban/naptári, aminek nincs vége még pontosan mivel oly nehezebb ma gólt lõni.

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a Barcelona a sok kihagyott helyzettel egyeetemben rendkívül könnyedén kerül gólhelyzetbe mivel a játékosok tudása elég magasszínvonalú és Messi épül az egész csatárjáték.

Ha 2 v 3 csatárral játszik valaki nem biztos, hogy ugyanaz az illetõ 1 meccsen be tud találni 2x 3x mivel nem konkrétan 1 személyre épül a csapatjáték. Ezért mondtam, hogy konkurens...Pelének a brazil válogatottban a csatár poszton nem nagyon volt konkurense annyira nagy tehetség volt...

[HUN]FaTaL
"Amúgy gondolkozz minél több csatár van annál nagyobb a konkurencia..."
Francokat. Minél több a csatár annál több a gól.

Nézd már meg milyen eredmények voltak az 54-es meg az 58-as VB-n.

2-5, 6-3, 1-7 meg ilyenek, 9-0, 8-3. Persze nem minden meccs, de ma már egy VB-n sincsenek ilyen eredmények, 4-0 talán a legnagyobb különbség pl. a legutóbbi EB-n is, a 2010-es VB meg tele volt 1-0-s meccsekkel.

De nem is lehet összehasonlítani, a mai focinak nem sok köze van az 50 évvel ezelõttihez, nézz csak meg egy aranycsapat meccset mennyivel lassabb volt a játék.

azért elég sok válogatott béli gólt lõtt nem tudom miért szidták h nem lõ ott se gólt. Csak nem nagyon látja az európai ember ugye...

brazílok ellen a 3. gólja az kurva szép volt

én arról beszélek, hogy ilyen korban 17 évesen fog-e valaki ennyi gólt lõni 1 szezonon belül. Messi 17 évesen még a Barca kezdõcsapatába is alig fért bele, Ronaldinho mellett, ha néha szóhoz jutott😄

Pelé pedig már akkora ász volt. Amúgy gondolkozz minél több csatár van annál nagyobb a konkurencia...

Sevilla ellen szerzett huszon valahanyadik gólja az a kötény meg az átemelés nem gyenge <#eljen>

Leverkusen ellen is 5 gólt lõtt ááá