33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88

Meglehet hogy les, de meglehet hogy nem. Nem ezen múlott és nagyjából nem érdekel mert a Milan első meccsen lévő első gólja meglehet hogy érintett egy kezet
  • Sippie
    Végülis nem azzal jutottunk tovább, hanem az Alba góllal :D
  • [HUN]FaTaL
    Les volt. És? Nem azon múlott, mert visszafele mozgott (persze ettől még le kellett volna fújni). Én nem hiszem, hogy ezen múlt.
  • Sippie
    Hát, mivel megadták, nem oszt nem szoroz akármit gondolunk. Én nem néztem róla videót, lehet hogy az volt.
  • IXEMGabeo
    sirály!

Hallottátok, hogy a 2. gól állítólag les volt?:) Vélemény?
  • Sippie
    Nézdmár ki járt nálunk :D
  • IXEMGabeo
    Barca továbbjutásra 2,20-as szorzó volt...

Be is jött
  • Jakuza1
    Nem csak az a ket dolog a lenyeg, hanem ugyanilyen intenzivnek kellene maradnia a letamadasnak is.
    Igy a csatarok meg elol vannak es egybol veszelyesebbek maradhatunk elol.
    Mindenesetre igen klasszikus ket szelsovel kellene jatszanunk, nem az ilyen Alexis/Messi duoval akik arnyek eket jatszanak inkabb.

Igy a szeleken tobb ures terulet marad a vedelemnek hatrebb kell huzodnia es vele egyutt a kp sornak is, kulonben tul nagy ter maradna kozepen.

Persze az sem jo mindig, ha tul beszoritjuk az ellenfelet, de meg akkor is jobb ha szelessegeben szethuzzuk a palyat a szelsokkel es igy kozepen tobb lehetoseg van loni.
  • DasIsFuck
    Én Messi helyébe már rég ráuntam volna erre a ballbarúgásra
  • bakkerman
    Messi tavaly ilyenkor,2012. március 13.-án 19 góllal állt az összes sorozatot figyelembe véve,idén ugyanezen a napon jár 18 góllal úgy,hogy tavaly ugye a Leverkusennek 5 gólt rúgott a BL nyolcaddöntőben,szóval idén kiegyensúlyozottabban kezdte a naptári évet. Simán meglehet 2013-ra is egy jó 70 gól,ha így folytatja
  • bakkerman
    igen,és ebben az esetben lehet próbálkozni a lövésekkel,mert a védők ilyenkor a passzokra figyelnek,a lyukakat akarják lezárni,és nem támadnak ki a labdás emberre,és ilyenkor egy jól eleresztett lövés bármikor becsúszhat
  • tobias88
    nem az átlövés a lényeg, hanem hogy 2 csatár legyen a pályán és lekösse a belső védőket
  • Jakuza1
    Amugy a hangulata az arenanak is fantasztikus volt, legalabbis ami atjott a TV-n keresztul.
    Fergeteges volt a szurkolas is.
  • bakkerman
    remélem Roura/Tito elgondolkodik azon,hogy érdemes lenne a taktikai repertoárunkba betenni az átlövéseket! Xavi,Iniesta,Leo fantasztikus lövőtechnikával rendelkezik,és felállt védelem ellen bármikor meglephetjük ezzel az ellenfelet,és én azt mondom,jó százalékkal be is mennének ezek a lövések! Tegnap Leo első gólja tipikusan olyan szituációban esett,amilyen minden meccsünkön van,azaz a felállt védelemmel szemben,a 16-os vonalától 1-2 méterre tologatjuk a labdát,és ilyenkor általában várunk egy kis lyukra,és beakarjuk tenni a lasztit...na tegnap Leo bevállalt egy lövést,és milyen jól tette!! Ilyeneket kéne többször belevinni a játékunkba!
  • tobias88
    2.2 volt a továbbjutás, a győzelem valami nagyon kevés 1.1-1.2
  • Sippie
    Lehetséges hogy valóban így volt, ha kiestünk volna lehet még tovább kezelnék, vagy legalábbis nem sietne vissza. De lehet ez a győzelem a gyógyulását is segítette :)
    Még mindig a hatása alatt vagyok, nagyon oda tették magukat a srácok, az utóbbi 2 és fél hónap után most igazi Barcás játékot láttunk. Maradjon is így, akarják ennyire a győzelmet mindig, és nem lesz gond. Na meg rotáljunk jól, Messit is lehet a padon kezdetni, mint kiderült :D
  • bakkerman
    szerintem megvárták mi sül ki a tegnapi meccsből,maradunk-e a BL-ben,és attól függően mondanak egy időpontot,így hogy továbbra is van esély két trófeára,így előre hozták a visszatérését,bár lehet ha kiestünk volna akkoris 25.-én már visszatér,nem tudni. Remélem mostmár visszatalál a helyes útra a csapat,amin egész ősszel volt,ha ismét elhiszik a játékosok,hogy nem szabad leírni őket,és a taktikánkat sem,akkor sikerülhet egy olyan tavasz mint 2011-ben...Akkoris a február-március eléggé döcögős volt,kiélezett bajnoki hajrá,erős BL ellenfelek,benne volt a pakliban,hogy esetleg elúszik mindkettő,idén viszont a bajnokság már tényleg a zsebünkben van,lehet tartalékolni,rotálni a BL-re,a védelmet rendbeteszi Tito,és ottlehetünk a Wemleyben! El kell hinni,hittek a fiúk a tegnapi fordításban,és sikerült is!
  • Sippie
    Na szuper :) Még egy jó hír, a tegnapi fantasztikus meccs után, hinnye :D
  • bakkerman
    egyértelműen helye van mostmár a hátralévő meccsekre a kezdőben,Villa-Messi kettős mellé meg lehet rotálni a Pedro-Alexis-Tello hármast. Bármikor benne van Villaban a gól,csak kapnia kell egy ilyen labdát mint amilyet tegnap is kapott,és bárki ellen könyörtelenül befejezi.

Tito pedig megerősített hírek szerint március 25.-én visszatér
  • Sippie

pont most láttam én is FB-n a képeket, szép :)
  • Jakuza1
    A milan edzojenek nyilatkozatabol.

"David Villa szerepeltetése problémát okozott nekünk, miatta kissé mélyebben kellett védekeznünk."

Ennyi. Kozben eszembe jutott valami.
    Manchester ellen egy jobb labas csavaras a bal felsobe, tegnap bal labas tekeres a jobb felsobe. :P
    Olyan egyszeruseggel, mintha teljesen mindegy lenne melyik labbal vegzi el mesterien a dolgat.
  • bakkerman

• sz4bolcs
    mennyit fizettek a fogadóirodák a barca győzelemre?
  • IXEMGabeo
    Visca el Barca:))) Bíztam is bennük. Szenzációs volt a csapat és persze Messi is:D
  • sz4bolcs
    az gg :D
  • DasIsFuck
    úhh, fájdalmas olvasnom ezt
  • Jakuza1
    Hulyeseget irtak akkor.
    Mondom en mindig nezem a futo statot is. 7-8km nala az atlag.
  • Sippie
    Pique viszont megint majdnem ajándékozott egy 11-est az ellenfélnek. Az elején ahogy elmentek mellette a 16-oson belül utána nyúlt a csávónak, de szerencsére nem tudta rendesen megfogni a mezét, a lövése meg gyenge volt.

Meg egyszer bevezette két Milanos közé majdnem utolsó emberként, na ott a hajamat téptem :D
  • [HUN]FaTaL
    És a harmadik gól az ő labdaszerzéséből indult :)
  • Sippie
    Akkor egy meccses sorozat :D
  • tobias88
    Mascherano sem játszott rosszul szerintem, sőt. 1 hibát vétett, majdnem gólt kaptunk, de azon kívül volt hogy 2 elképesztő szerelése volt 3 másodperc alatt.
  • Sippie
    Ja megvan, 8,2 km rosszul emlékeztem. Xaviék meg majdnem 12, az megmaradt hogy másfélszer annyit futnak mint Messi
  • [HUN]FaTaL
    Ott meg a Benfica elleni 0-0-val :D Sőt, tőlük, ha jól emlékszem egyik meccsen sem kaptunk gólt :D:D
  • Sippie
    Akkor a BL-ben :D :D
  • Sippie
    Én meccs átlagot olvastam pár hete, ott valami 6km-t írtak.
  • [HUN]FaTaL
    Az már a hétvégén megszakadt :)
  • Jakuza1
    Ez nem igaz es szoktam nezni a statjait es mind 7km feletti, de volt mar 8km feletti is, de az mar nala magasnak szamit altalaban, mert mar regota setalos figrat szereti, de valoszinuleg kell a pihi neki a hirtelen robbanekony sprintek kozott.
  • tobias88
    Nincs de sztem majd lesz, mindig felteszik. Úgy is lesz egy Interes Olasz aki tudja fogni.

Valami ilyen
  • Sippie
    *milan
  • Sippie
    Ja arról az olasz milán drukker kommentátorról nincs egy videó, hogy a mai gólok alatt hogyan közvetített? :)