33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#25953 ennyi idő telt a két gólja között, mezt is váltottunk?
najóneeeem, jó játékos csipázom :P -
#25952 2.meccsen úgy is ki fogja magát állítatni:D:D
be fog kattani:D -
#25951 -
#25950 Nem akarok előre gondolkodni nagyon de valszeg a Bayern ellen valszeg mi idegenben játszuk a 2. meccset ami annyira azért nem jó, bár láthattuk hogy az Arsenal majdnem továbbment -
#25949 Szinte csak nehezebbet kaphattunk volna mert szerintem az idei erősorrend:
1. Barcelona
2. Bayern
3. Madrid
4. Dortmund
5. Juventus
6. Malaga-PSG-Galatasaray -
#25948 így van. Óvatos vagyok,de azt megjegyezném,hogy kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is! -
#25947 Én is úgy emlékszem.Kár hogy akkor már nem lesz tétje a meccsnek szerintem.:D -
#25946 Amugy Ibra a masodikon jatszhat csak, ha jol emlekszem ? -
#25945 Vicces hogy megint elore megmondtam, kivel fog jatszani a Barcelona es a Real.
Megmondtam hogy mi a Imbahimovics miatt megkapjuk a PSG-t, es a Real megkapja a leggyengebb csapatot. -
#25944 Megjósolom, hogy kiesünk hogy csak azért is az ellentétje történjen ;) -
#25943 PSG !!! -
#25942 PSG - Barcelona -
#25941 Azt a kurva, ezt így nem is vettem észre akkor.
Még egy UFÓ a csapatban.
-
#25940 biztosan gyengébben fog kezdeni mint Guardiola mostmár, de ha egy BL győzelmet hoz, esetleg maradhat () -
IXEMGabeo #25939 szeretik ezt a Titot nagyon. Legalább annyira, mint Pepet anno. Ez nincs meg a Madridnál ez a családias hangulat edzők és a vezetőség között. Lehet csak én érzem így. Mivel magyarázod azt, hogy pl Madridban állandóan edzőcsere van? Ők nem annyira hagyományőrzők, mint a Barca, és az elnökök is túlzottan nagyravágyók voltak. Most is máris arról cikkeznek, hogy Mourinho távozott. Közelmúltban ő bírta a legjobban edzőfronton a Realnál. Barcánál pedig Reijkaard, Guardiola és most Villanova van 10 év leforgása alatt. Elgondolkodtató a Madridnál mennyi ez az arány:O -
#25938 Zubizarreta:
„Vilanova lesz a Barca edzője a következő idényben – erősítette meg a sportvezető újságírói kérdésre válaszolva. – Számunkra az lesz a legnagyobb győzelem, ha ő visszatér közénk.”
úgy gondolom nem meglepő a hír,egy percig sem volt kérdéses a rosszabb eredmények után sem,hogy jövőre is Tito lesz a Mesterünk. -
#25937 doppinggyanús, génkezelt -
pett3rson #25936 Inkább ezeket a képeket ellemezzétek :)
-
#25935 Ja, ezek ilyen fotosoppoló kis köcsögök... me jobbat nem tudnak...
Ellenben a második gól előtt én azt nem értem, Valdes mi a fenét keresett ott ahol amúgy Messinek kellett volna lennie? Röpköd itt össze meg vissza. Egyébként sem lehetett les, mert Iniesta mögött volt a Messi...
-
#25934 Marca-val nem kell foglalkozni
-
#25933 Felesleges is, meg Photoshoppal buveszkedes is van benne. Eskuszom!!! :P
Megneztem es szetrohogtem azokon a korlatolt antifanokon magam, hogy emelt hangon gesztikulalnak a Marcasok probaljak bebizonyitani a sok suletlenseget. :P -
#25932 Nem értem minek foglalkoztok ezzel, a Milanosok sem teszik mert tudják hogy nem ezen múlt. -
#25931 LOL, biztos arra gondol, amikor bevetődve mentette Boateng beadását (a kapufa után). Köze nem volt a képhez.
De gondolom, amikor letarolták Pedrot még az elején, arról egy kurva szó nincs (nincs kedvem megnézni a videót). -
#25930 MErt nem eredeti. Elmondom hogy ha megnezed a linked alatti kis videot, olyanokat fogsz benne hallani, hogy volt olyan szituacio ahol Pique ellen tizenegyest kellett volna itelni. LOL ? :D -
#25929 Mondjuk, hogy az eredeti képről minek radírozták le a méterekkel előrébb lévő védőt az egy rohadt nagy rejtély. -
#25928 Lol. :D Ez is szep kepm, olyan mint hunfatal linkje. :P
Megneztem vagy 5szor megint es nem volt az.
PErsze nem ettol a keptol. :P -
#25927 ROFL :D -
#25926 Les? Hol?
-
#25925 Szerintem is.
#25923: Ugyanott van, csak a másik kamerállás és a közelítés miatt tűnik úgy, hogy nem. De valószínűleg ezredmásodpercekről beszélünk, a bírónak ezt megítélni kb. lehetetlen, még szarrálassítva is nehézkes. Bőven nem olyan les, mint, amit az EB-n továbbengedtek.
Arról nem beszélve, hogy kb. semmiről sem döntött szvsz. A Milan addigra a ziccerét már kihagyta, a második félidő meg ugyanez lett volna sztem. -
#25924 Minimális les, hibahatáron bőven belül van. A védő jobb sarka előtt Messi jobb sarka kb ha 5-10 centivel van előrébb -
#25923 Ja es meg valami, a framekkel azelotti keprol. Nezd csak meg a fu nyirasat a tobias altal linkelt kepen, es a tiede kozott.
A labda az egyik kepen meg a nyirt sav kozepen van, mig mily erdekes ahol meg mindig nincs lepasszolva a labda a sav elott egy meterrel van a labda ini laban. :P
Fck sake legalabb 2 meterrel kesobb sincs meg elrugva a labda. :P -
#25922 Baszki, visszanéztem a meccset itt van a gépemen. Les volt.
Tessék, saját kép:
Elrúgás pillanata, itt még nem látszik, de a negyedik védő jóval előrébb van, mint Messi, a következő képről látszik, mivel Messi ráadásul visszafele mozog, a Milanos pedig hátrafele
Másik kép:
Les volt. Teljesen mindegy, még maga a gól sem ezen múlott, mert Messi visszafele mozog, ettől még be kellett volna fújni a szabályok szerint. -
#25921 Dehogy volt az. :P Hianyzo vedo, ferde vonal etc. :P
Raadasul a legszebb az egeszben hogy a labda elrugasanak a pillanataig, van meg ido, azert latszodik a tobias altal vonalazott kepen minden. A kozepso 2. vedo Mexes elott nyilvanvaloan Mexes mogott all, mig a masodik kepen erdekes modon mar nem. :P
Tudod mi a legjobb tampont ? A felkor a tizenhatos elott a kozepso vedonek szinte surolja a vonalat a laba.
Ellenben nezd csak meg hol all Messi a te kepeden es hogy eltunt a vonalrol a laba a vedonek ? :PPP
De meg a kozeleben sincsenek.
Ez a kep valoszinuleg meg framekkel az elrugas elott lehetett es nyivanvaloan meg is van matatva, mint amit mar lattunk Dani Alves esetenel. :P
De azert egy jo proba volt ismet egy photoshopolt kep, ahol a vedo fel teste eltunik :PPP -
IXEMGabeo #25920 Akkor Kassai bandájának ez a 2. hibája...
Azért eléggé meglincselték az Ukrán-Angol meccs után, mert ugyebár az perdöntőbb volt. Még szerencse, hogy a Barcelona ennyire dominált máskülönben tuti előveszik.
Minden csak szituációtól függ -
#25919 Hiányzik egy védő, viszont ő akkor futott vissza, le van töltve a meccs. Les volt, de teljesen mindegy, kár ezen rugózni, simán nyertünk. -
#25918 Nem veszel semmi furcsat eszre azon a kepen ? :P -
#25917 Kassaiék ehhez a szinthez méltóan vezették a meccset. Aki szerint nem, az meg nyugodtan tapétázza ki a szobáját ezekkel a pillanatképekkel... -
#25916 csak a divatfikázóknak ad egy újabb támadási felületet. De ha les is volt az Kassai segítőjének a hibája, a Barcának semmi köze hozzá, mint ahogy 1 héttel ezelőtt is bírói hiba történt :)
Azt meg sose tudjuk meg mi lett volna ha nem adják meg. Lehet 2 perccel később bevágja megint, és ugyanott vagyunk. A lényeg a továbbjutás, fellélegezhetnek a fiúk, kiengedhetik a fáradt gőzt, a sok feszültséget magukból, és lehet nyerni minden meccset mostantól :D -
#25915 Megfelelő szögből látszik, hogy az:
link
Teljesen leszarom, mikor mindkét milánói gól előtt (valószínűleg) kezezés volt. -
#25914 Megfelelően csíkozva a látszik hogy nem az: