33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    ennyi idő telt a két gólja között, mezt is váltottunk?
    najóneeeem, jó játékos csipázom :P
  • Effe88
    2.meccsen úgy is ki fogja magát állítatni:D:D
    be fog kattani:D
  • bakkerman
  • tobias88
    Nem akarok előre gondolkodni nagyon de valszeg a Bayern ellen valszeg mi idegenben játszuk a 2. meccset ami annyira azért nem jó, bár láthattuk hogy az Arsenal majdnem továbbment
  • tobias88
    Szinte csak nehezebbet kaphattunk volna mert szerintem az idei erősorrend:
    1. Barcelona
    2. Bayern
    3. Madrid
    4. Dortmund
    5. Juventus
    6. Malaga-PSG-Galatasaray
  • bakkerman
    így van. Óvatos vagyok,de azt megjegyezném,hogy kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is!
  • REALista
    Én is úgy emlékszem.Kár hogy akkor már nem lesz tétje a meccsnek szerintem.:D
  • Jakuza1
    Amugy Ibra a masodikon jatszhat csak, ha jol emlekszem ?
  • Jakuza1
    Vicces hogy megint elore megmondtam, kivel fog jatszani a Barcelona es a Real.
    Megmondtam hogy mi a Imbahimovics miatt megkapjuk a PSG-t, es a Real megkapja a leggyengebb csapatot.
  • Sippie
    Megjósolom, hogy kiesünk hogy csak azért is az ellentétje történjen ;)
  • bakkerman
    PSG !!!
  • [HUN]FaTaL
    PSG - Barcelona
  • kaposi1
    Azt a kurva, ezt így nem is vettem észre akkor.
    Még egy UFÓ a csapatban.

• tobias88
    biztosan gyengébben fog kezdeni mint Guardiola mostmár, de ha egy BL győzelmet hoz, esetleg maradhat ()
  • IXEMGabeo
    szeretik ezt a Titot nagyon. Legalább annyira, mint Pepet anno. Ez nincs meg a Madridnál ez a családias hangulat edzők és a vezetőség között. Lehet csak én érzem így. Mivel magyarázod azt, hogy pl Madridban állandóan edzőcsere van? Ők nem annyira hagyományőrzők, mint a Barca, és az elnökök is túlzottan nagyravágyók voltak. Most is máris arról cikkeznek, hogy Mourinho távozott. Közelmúltban ő bírta a legjobban edzőfronton a Realnál. Barcánál pedig Reijkaard, Guardiola és most Villanova van 10 év leforgása alatt. Elgondolkodtató a Madridnál mennyi ez az arány:O
  • bakkerman
    Zubizarreta:
    „Vilanova lesz a Barca edzője a következő idényben – erősítette meg a sportvezető újságírói kérdésre válaszolva. – Számunkra az lesz a legnagyobb győzelem, ha ő visszatér közénk.”
    úgy gondolom nem meglepő a hír,egy percig sem volt kérdéses a rosszabb eredmények után sem,hogy jövőre is Tito lesz a Mesterünk.
  • Sippie
    doppinggyanús, génkezelt
  • pett3rson
    Inkább ezeket a képeket ellemezzétek :)

• Sippie
    Ja, ezek ilyen fotosoppoló kis köcsögök... me jobbat nem tudnak...

Ellenben a második gól előtt én azt nem értem, Valdes mi a fenét keresett ott ahol amúgy Messinek kellett volna lennie? Röpköd itt össze meg vissza. Egyébként sem lehetett les, mert Iniesta mögött volt a Messi...
  • tobias88
    Marca-val nem kell foglalkozni
  • Jakuza1
    Felesleges is, meg Photoshoppal buveszkedes is van benne. Eskuszom!!! :P
    Megneztem es szetrohogtem azokon a korlatolt antifanokon magam, hogy emelt hangon gesztikulalnak a Marcasok probaljak bebizonyitani a sok suletlenseget. :P
  • tobias88
    Nem értem minek foglalkoztok ezzel, a Milanosok sem teszik mert tudják hogy nem ezen múlt.
  • [HUN]FaTaL
    LOL, biztos arra gondol, amikor bevetődve mentette Boateng beadását (a kapufa után). Köze nem volt a képhez.

De gondolom, amikor letarolták Pedrot még az elején, arról egy kurva szó nincs (nincs kedvem megnézni a videót).
  • Jakuza1
    MErt nem eredeti. Elmondom hogy ha megnezed a linked alatti kis videot, olyanokat fogsz benne hallani, hogy volt olyan szituacio ahol Pique ellen tizenegyest kellett volna itelni. LOL ? :D
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk, hogy az eredeti képről minek radírozták le a méterekkel előrébb lévő védőt az egy rohadt nagy rejtély.
  • Jakuza1
    Lol. :D Ez is szep kepm, olyan mint hunfatal linkje. :P
    Megneztem vagy 5szor megint es nem volt az.
    PErsze nem ettol a keptol. :P
  • [HUN]FaTaL
    ROFL :D
  • Sippie
    Les? Hol?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem is.

#25923: Ugyanott van, csak a másik kamerállás és a közelítés miatt tűnik úgy, hogy nem. De valószínűleg ezredmásodpercekről beszélünk, a bírónak ezt megítélni kb. lehetetlen, még szarrálassítva is nehézkes. Bőven nem olyan les, mint, amit az EB-n továbbengedtek.

Arról nem beszélve, hogy kb. semmiről sem döntött szvsz. A Milan addigra a ziccerét már kihagyta, a második félidő meg ugyanez lett volna sztem.
  • tobias88
    Minimális les, hibahatáron bőven belül van. A védő jobb sarka előtt Messi jobb sarka kb ha 5-10 centivel van előrébb
  • Jakuza1
    Ja es meg valami, a framekkel azelotti keprol. Nezd csak meg a fu nyirasat a tobias altal linkelt kepen, es a tiede kozott.
    A labda az egyik kepen meg a nyirt sav kozepen van, mig mily erdekes ahol meg mindig nincs lepasszolva a labda a sav elott egy meterrel van a labda ini laban. :P
    Fck sake legalabb 2 meterrel kesobb sincs meg elrugva a labda. :P
  • [HUN]FaTaL
    Baszki, visszanéztem a meccset itt van a gépemen. Les volt.

Tessék, saját kép:

Elrúgás pillanata, itt még nem látszik, de a negyedik védő jóval előrébb van, mint Messi, a következő képről látszik, mivel Messi ráadásul visszafele mozog, a Milanos pedig hátrafele

Másik kép:

Les volt. Teljesen mindegy, még maga a gól sem ezen múlott, mert Messi visszafele mozog, ettől még be kellett volna fújni a szabályok szerint.
  • Jakuza1
    Dehogy volt az. :P Hianyzo vedo, ferde vonal etc. :P

Raadasul a legszebb az egeszben hogy a labda elrugasanak a pillanataig, van meg ido, azert latszodik a tobias altal vonalazott kepen minden. A kozepso 2. vedo Mexes elott nyilvanvaloan Mexes mogott all, mig a masodik kepen erdekes modon mar nem. :P

Tudod mi a legjobb tampont ? A felkor a tizenhatos elott a kozepso vedonek szinte surolja a vonalat a laba.

Ellenben nezd csak meg hol all Messi a te kepeden es hogy eltunt a vonalrol a laba a vedonek ? :PPP
    De meg a kozeleben sincsenek.
    Ez a kep valoszinuleg meg framekkel az elrugas elott lehetett es nyivanvaloan meg is van matatva, mint amit mar lattunk Dani Alves esetenel. :P
    De azert egy jo proba volt ismet egy photoshopolt kep, ahol a vedo fel teste eltunik :PPP
  • IXEMGabeo
    Akkor Kassai bandájának ez a 2. hibája...

Azért eléggé meglincselték az Ukrán-Angol meccs után, mert ugyebár az perdöntőbb volt. Még szerencse, hogy a Barcelona ennyire dominált máskülönben tuti előveszik.

Minden csak szituációtól függ
  • [HUN]FaTaL
    Hiányzik egy védő, viszont ő akkor futott vissza, le van töltve a meccs. Les volt, de teljesen mindegy, kár ezen rugózni, simán nyertünk.
  • Jakuza1
    Nem veszel semmi furcsat eszre azon a kepen ? :P
  • Lacee86
    Kassaiék ehhez a szinthez méltóan vezették a meccset. Aki szerint nem, az meg nyugodtan tapétázza ki a szobáját ezekkel a pillanatképekkel...
  • Sippie
    csak a divatfikázóknak ad egy újabb támadási felületet. De ha les is volt az Kassai segítőjének a hibája, a Barcának semmi köze hozzá, mint ahogy 1 héttel ezelőtt is bírói hiba történt :)
    Azt meg sose tudjuk meg mi lett volna ha nem adják meg. Lehet 2 perccel később bevágja megint, és ugyanott vagyunk. A lényeg a továbbjutás, fellélegezhetnek a fiúk, kiengedhetik a fáradt gőzt, a sok feszültséget magukból, és lehet nyerni minden meccset mostantól :D
  • [HUN]FaTaL
    Megfelelő szögből látszik, hogy az:

link

Teljesen leszarom, mikor mindkét milánói gól előtt (valószínűleg) kezezés volt.
  • tobias88
    Megfelelően csíkozva a látszik hogy nem az: