33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• pett3rson
    Ő csak egy példa volt, de akkor is sokkal mocskosabb lett a játéka Mou óta. Jó alapokra tudott építeni sajnos, ez tény...
  • pett3rson
    Azt hiszem erre mondta egyszer "nagyorrú" Ibrahimovics, hogy ez természetes védő és csatár között, gyepálni kell a csatárokat, mert még a végén elszemtelenednek és gólt lőnek :)
  • tobias88
    Pepe barom volt Mou előtt is, őt már készen kapta Mou
  • tobias88
    Terry:
  • pett3rson
    Szerintem meg pont, hogy állattá neveli a játékosait, persze csak az idióta fajtát tudja (pl. Pelé, Ramos), mert mondjuk Iker Casillas elég inteligens ahhoz, hogy ne álljon be a sorba..érdekes módon mellőzve is lett a főkeretből..furcsa véletlenek ezek, mert korábbi csapatoknál is előfordult vele ez. Nem mintha más edző máshogy csinálná, hallottunk már egy-két dolgot, sőt. De nekem Mou-ból csak a munkához való alázata és az ahogy ezt át tudja ültetni bárkibe, egy egész csapatba és így vezeti őket csatába, na ez tetszik csak, semmi más.
  • Sippie
    Azért az inter visszavágó megért egy misét, ahogy dobálta magát az összes játékos. És úgy emlékszem először nála volt, hogy amikor idegenbe mentünk a chelseahez úgy feláztatták a pályát, hogy alig lehetett passzolni.
  • IXEMGabeo
    ez túlzás...se Lampard, se Terry nem volt alattomos, az Internél Eto'o sem meg Zanetti sem vált azzá, hamár példázunk. Hülyeség...

Real Madridnál más a helyzet. Elmúlt években a Classicok előtt és után is balhé volt, és ez a korábbi edzőknél érdekes mód nem volt jellemző a csapatokra. Ebben egyetértek, hogy a feszültség és a tét is nagyobb lett mióta MOU a Realnál van. Az Internél és a Chelseanál eltöltött évek alatt nem emlékszem, hogy olyan alattomosak lettk volna a játékosai. Mármint olyan szinten, mint, amiket Pepétől és Ramostól látok mindig.
  • Sippie
    Én azt mondom hogy nem tett volna jót a csapatnak. Ha abból indulunk ki, hogy milyen aljassá nevelte a legtöbb játékosát a korábbi csapatainál, akkor mindenképp jó hogy nem jött ide.
  • IXEMGabeo
    hát igen pedig én Mourinhot vártam volna akkoriban jó kis edzőnek tartom, de kissé túlzottan öntörvényű és nagyszájú:) Sehol nem szeretik az ilyen embereket.
  • bakkerman
    Txiki és Soriano 2008 januárjában találkozott Mourinhoval egy kevésbé neves lisszaboni hotelban,ahol Mourinho power point prezentációval készült az említett két Barcelona vezér számára,rávilágított az akkoriban fennálló nehézségekre,és azok kiküszöbölésére,ami elnyerte mindkét küldött tetszését,de a szpesöl van arra a kérésre,hogy próbáljon meg változtatni a médiával,sajtóval való kapcsolatán,és legyen higgadtabb,nem volt hajlandó belemenni. Ez volt a fő ok,amiért helyette a fiatal Pep Guardiolát választották ki,akinek a viselkedése,a médiával való kapcsolata sokkal jobban előtérbe hozhatja a Barca értékeit,hagyományait. Begiristain és Soriano a találkozó után leült Laporta-val,a Barca akkori elnökével,hogy megvitassák a Mourinho kérdést,és arra jutottak,hogy biztosak benne,hogy a portugál ismét trófeákhoz segítené a nehéz helyzetben lévő Barcelonát,tovább futhatna a 4-3-3-as alapnak vélt Barca formáció is,de a magatartása miatt csorba eshetne a Barcelona hírnevén,és a sociók körében ez lázongáshoz vezethet hosszútávon. Ami utána történt az meg már történelem,Pep Guardiola a Barca B-ből kinevezett FC Barcelona edző 14 trófeát "termelt" a katalán sztárcsapatnak,és vitán felül megalkotta minden idők legjobb klubcsapatát,és Lionel Messiből a világ legjobb játékosát faragta.
  • Sippie
    Hú de mázlink volt :D
  • bakkerman
    Puyi Nagyon remélem nem a Milan ellen láttuk utoljára ebben a szezonban,ha a PSG meccseket ki is hagyja,utolsó bajnokikra szerintem visszafog térni,acélból van ez az ember!!!
  • bakkerman
    2008 januárjában nem sokon múlt,hogy az éppen munkanélküli Jose Mourinho azonnali jelleggel leül a kispadra Rijkaard helyett...de végül Begiristain,és Soriano abban egyeztek meg,hogy megvárják a nyarat,és a klub szellemiségéhez jobban illő Guardiolát nevezik ki.
  • [HUN]FaTaL
    UEFA honlapja egy nagy szar ezekszerint. :D
  • tobias88
    bwin meg keddre írja a barcát de a dortmund meccsel párban
  • tobias88
    link
  • [HUN]FaTaL
    De nem.

link
  • Shelton
    link
  • tobias88
    és a 250 hozzászólóból csak én vettem észre, lol
  • tobias88
    A Barca április 3-án szerdán játszik, sport1 meg kedden közvetít szóval a kérdés kamu
  • uhnet
    Sziasztok!

A SPORT TV Facebook oldalán van egy szavazás hogy a barca meccset vagy bayernt adják majd-e blben.
    gyertek szavazni!!
    http://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
  • tobias88
    Kellett mint egy falat kenyér nekünk hogy Puyol (mr kedvenc) lesérüljön.
    Műtik a térdét amiből következik hogy idén szinte biztosan nem játszik már.
  • [HUN]FaTaL
    Az index fórumon órákkal ezelőtt (vagy tegnap?). :D Szerintem valamelyik twitteren volt kint.
  • bakkerman
    kinek a twitterjén olvastad? :D én ott szoktam ilyen ügyben tájékozódni a játékosokról :D
  • Sippie
    miket tudsz :)
  • [HUN]FaTaL
    Fogadása volt :) Ha továbbjutunk a Milan ellen, akkor befesti szőkére a haját. :D
  • bakkerman
    fashionDanit elkapta a "Neymar láz"...
  • kaposi1
  • kaposi1
    ..."senki nem értette miért nem játszik Villa többet"
    Többek között én sem értettem. Hatalmas játékos és szívből örülök hogy újra játszik.
    Nagyon nagy szükség van a góljaira a csapatnak.
  • Effe88
    jaja
    trükköznek
    megnézik, mely csapatok jutnak tovább é bevétel szempontjából melyik elődöntő illetve későbbi döntő tűnik a legjobbnak:)
  • Gizda
    miért baromság? sokkal jobb így? ne tudja senki ki lesz az ellenfél, hol játszák, stb
  • tobias88
    Április 12én elődöntő sorsolás, ekkora baromságot... Régen egybe lesorsolták az egészet.
  • tobias88
    Elődöntőt nem sorsolnak külön, nem? Vagy most már azt is?
  • [HUN]FaTaL
    Őszintén, ki nem szarja le a médiát? :D Én a szurkolókról meg a klubról beszélek és senki nem értette miért nem játszik Villa többet.
  • bakkerman
    persze a lényeg,hogy mit mond a csapat Mestere,minden más nem lényeges
  • bakkerman
    a média itt is meg spanyoloknál is úgy állította be az ő ügyét hogy a sérülése után nem lesz a régi,és kiégett,ezért is hozták szóba több klubbal már télen is.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem senki nem írta le, nem véletlen mondta Tito is, hogy tavasszal nagy szükség lesz rá :)
  • bakkerman
    azért belegondolni,hogy mit érezhetett a góljánál a Milan ellen Villa...annyian leírták,nem játszott,padozott,Messi bombaformában játszott,de ő megkapta a lehetőséget,és élt vele,megmutatta,hogy ő mégiscsak DAVID VILLA,az egyik,ha nem a legjobb spanyol csatár a világon jelenleg is...én is leírtam télen,de mostmár örülök,hogy még mindig a csapat tagja,és remélem tavasszal mostmár ismét ragyogó formát mutat,csak játszatni kell!
  • [HUN]FaTaL
    Milyen Bayern? Te már előre tudod az elődöntők sorsolását? :D
  • bakkerman
    a baloldalit a 2011-es BL döntőn szerezte,a Wembleyben,míg a jobboldalit ugye most kedden,és idén is a Wembleyben lesz a döntő...