Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
22:15 sport2, 2006-os Bajnokok Ligája döntõ Ronaldinho-val, Deco-val, Eto'o-val itt, Henry-val, Fábregas-szal ott 😊
cesc fábregas
Visca El Barça!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
cesc fábregas
Xavi felegyenesedett ültében. Pep látta õt játszani? Pep látta õt játszani a saját posztján? Látta, hogy õ viseli a csapatban a karszalagot? Észre se vette, de a keze elkezdett remegni. Pep elmosolyodott, a szeme csillogott, a hangja és a varázsa megtöltötte az egész termet.
- Van egy különleges oka annak, hogy miért játszunk egy meghatározott stílusban, és miért akarjuk ugyanezt megtanítani nektek. Azért tesszük, mert azt gondoljuk, hogy ti is felelõsséggel tartoztok Katalóniának és a szurkolóknak. Ezek nem régimódi elvek és ez nem a régmúlt. Ez igaz ma és igaz lesz mindaddig, amíg viselitek a csapat mezét. Ne érezzétek ezt tehernek, gondoljatok úgy erre, mint kiváltságra. Mert az is. Kiváltság.
Xavi meg mert volna esküdni, hogy Pep egy pillanatra ránézett és a szavai és a mosolya csakis neki szóltak.
A következõ "szint" már nekem is egy mez kell, hogy legyen, viszont az árban is húzósabb. Mindenképp a Barca hivatalos boltjából rendelném, ahonnan kiszállítással együtt vagy 30.000 forintba biztos benne lenne. Természetesen 'Messi'-vel a hátán 😊
Ezt meg ajánlom mindenkinek, nagyon jó olvasmány! 😉
cesc fábregas
Visca El Barça!
Barca Toons
Songot sikerült beöltöztetni valami jumurdzsák szerüségnek 😄DDD
Többek között azt a Barca relikviát hozta neki a jézuska.
Mondtam neki, azért nyáron gondoltál a méhecskékre is?<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Porto-val és az Interrel is szerencsével nyerte azért meg a BL-t, tavaly jöhetett volna ez így össze szerintem a Madriddal, de a Bayern jobbnak bizonyult. (a Chelsea meg bemákolt minden meccset)
Porto, Inter mindkettõbõl BL csapatot csinált úgy, hogy elõtte mindkét csapat álmodni se mert volna diadalról ezenkívül a Chelseabõl is nagy csapatot csinált amíg ott volt, a Reallal is bajnok lett, de a BL gyõzelem a túlzott elvárásokkal tarkított csapatoknál nem fog összejönni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
un crit valent
tenim un nom el sap tothom
Barça, Barça, Baaarça!
amikor 90 ezer ember telitorokból nyomja,istenem de ott lennék!!!
homeless: korrekt vélemény,ígylátom én is!
Egy kiáltás
Mi vagyunk a kék-vörösek
Nem számít honnan jövünk
Délrõl-e vagy északról
Most egyek vagyunk, egyek vagyunk
Egy zászló minket összefog
Kék-vörös a szélben
Egy bátor kiáltás
Van egy nevünk, mindenki tudja:
Barça, Barça, Baaarça!
Játékosok, szurkolók
Együtt erõsek vagyunk
Annyi lelkesedéssel teli év
Annyi gólt kiáltottunk
S bebizonyosodott, bebizonyosodott
Hogy soha senki minket legyõzni nem fog
Kék-vörös a szélben
Egy bátor kiáltás
Van egy nevünk, mindenki tudja:
Barça, Barça, Baaarça!
Visca El Barça!
Vállalja a felelõsséget de mégsem vállalja. Kíváncsi lennék arra tényleg, hogy mi a fenérõl beszél? Mert idén a Madrid azért köszönhetett pár pont elõnyt a bíróknak (na nem a bajnokságot), de idén errõl szó sincs...
Motiválatlanok, formán kívüliek, és sokan elöl csak sétálgatnak.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
lol...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Azért az egy vicc, hogy Adriano több gólt lõtt, mint Alexis és Pedro együtt.
Alexist el kéne adni, és Tellonak szerintem több lehetõséget kellene kapnia. És kéne venni végre egy csatárt, mert Messi, ha valami folytán megsérül, vagy eltiltják sárgák miatt, akkor nem tudom mi lesz..
http://goo.gl/gd6Zi5