Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Régi szép emlékek, meg bírói hibának vélt Lehmann kiállítás.
Annak, aki nem tudna aludni este:
22:15 sport2, 2006-os Bajnokok Ligája döntõ Ronaldinho-val, Deco-val, Eto'o-val itt, Henry-val, Fábregas-szal ott 😊

cesc fábregas

ez kész 😄

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
😄😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
<#nevetes1><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
kaposi1
Nekem jó a Football factor is.<#nevetes1><#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Nézz szét boltokban is,könnyen felismerhetõ ami official termék,például hervisben vagy intersportban is lehet kapni Barca mezt(azt nem tudom névvel együtt-e...),vagy nagyobb Nike boltokban!Itt egy kép a mezrõl,lent két oldalt ha rajtavannak azok a nyomtatványok,akkor biztosan eredeti! Hol laksz?

Azért gondoltam a Barca Store-ból, mert - bár drágábban jutok hozzá - biztos lehetek benne, hogy eredeti terméket vásárolok.

cesc fábregas

bakkerman
Zseniális cikk,ez a rész pedig full libabõr <#worship><#eljen>

Xavi felegyenesedett ültében. Pep látta õt játszani? Pep látta õt játszani a saját posztján? Látta, hogy õ viseli a csapatban a karszalagot? Észre se vette, de a keze elkezdett remegni. Pep elmosolyodott, a szeme csillogott, a hangja és a varázsa megtöltötte az egész termet.

- Van egy különleges oka annak, hogy miért játszunk egy meghatározott stílusban, és miért akarjuk ugyanezt megtanítani nektek. Azért tesszük, mert azt gondoljuk, hogy ti is felelõsséggel tartoztok Katalóniának és a szurkolóknak. Ezek nem régimódi elvek és ez nem a régmúlt. Ez igaz ma és igaz lesz mindaddig, amíg viselitek a csapat mezét. Ne érezzétek ezt tehernek, gondoljatok úgy erre, mint kiváltságra. Mert az is. Kiváltság.

Xavi meg mert volna esküdni, hogy Pep egy pillanatra ránézett és a szavai és a mosolya csakis neki szóltak.

bakkerman
ne Barca store-ból rendeld! Jó persze,úgy az igazi,meg mégiscsak tudod,hogy egyenesen Barcelonából jött,de drága nagyon! Ha név nélkülit is vennél,akkor megoldhatod magyar webshopokból is 15-20k-ért

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

A következõ "szint" már nekem is egy mez kell, hogy legyen, viszont az árban is húzósabb. Mindenképp a Barca hivatalos boltjából rendelném, ahonnan kiszállítással együtt vagy 30.000 forintba biztos benne lenne. Természetesen 'Messi'-vel a hátán 😊

Ezt meg ajánlom mindenkinek, nagyon jó olvasmány! 😉

cesc fábregas

Boldog Karácsonyt mindenkinek.<#eljen> Nekem a hûtõmágnestól a sálig, szinte minden megvan, a testvérem hozta a Camp Nou melletti boltból, de egy idei Messi mezért én is meg vok õrülve kb.

Visca El Barça!

bakkerman
Hehe 😄 Én saját magamnak Puyi mezt akartam volna venni,õ mégiscsak katalán,és kitudja meddig lesz még aktív,de így hogy hosszabbított még 1 évet örülök,és jövõre megveszem az 5-ös Carles mezt,ha Leonak helye van a falamon,akkor az "öregnek" is! 😊 Idegenbeli mezünk nekem idén nem tetszik :S

Barca Toons

Songot sikerült beöltöztetni valami jumurdzsák szerüségnek 😄DDD

kaposi1
Nálunk a gyerek a vendég Messi mezért volt megörülve.
Többek között azt a Barca relikviát hozta neki a jézuska.
Mondtam neki, azért nyáron gondoltál a méhecskékre is?<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[HUN]FaTaL
Mindenkinek boldog karácsonyt 😊

Jakuza001
Neked is Bakker, es a tobbi szurkolonak is hovatartozastol fuggetlenul Boldog Karacsonyt.

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kaptam ma egy kedves rokontól egy idei hazai Messi mezt,rohadtul váratlanul ért,mert úgy volt,hogy én veszem meg magamnak januárban,de végülis ma elhozta a Jézuska ezt a kincset 😊) Szép lassan összeáll a szentélyem,még egy zászlót veszek kétünnep között,és a falamon lesz egy FCB részleg 😊) Mez a hátuljával belesz keretezve egy fakeretbe,az felszögelve,fölé egy katalán zászló,alattuk pedig egy polc,amin a sál,a bögre,és a minizászló lesz 😊 Életem része a Barca,és megérdemli ez a klub,amennyi mosolyt már az arcomra csalt,és sok szép pillanatot okozott nekem,hogy csináljak egy ilyen díszfalat 😊 Ha összeáll minden,rakom a képet!! 😊

Sippie
Köszönjük, viszontkívánjuk 😊
Oziris666
BL-t amúgy is szerencsével lehet csak nyerni...

bakkerman
Boldog Karácsonyt kívánok a topik az összes lakójának,vagy a csak simán betévedõknek! 😊

az túlzás h bemákolt 2 bajnoki cím egymás után nem mák szerintem...2005-ben a Chelsea akár meg is nyerhette volna a BL-t csak egy bizonyos gól, ami nem volt gól akadályozta meg õket benne...1 vereségük volt akkor a bajnokságban úgy nyertek...2006-ban hozzácsapták a Community Shieldet.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Az más Mou volt még annó. Arrogáns volt akkor is, de edzõi hibákat nem is vétett szinte. Azóta a Barcába belebetegedett szerintem, elgurult a gyógyszere. (és a hibákat is halmozza mostanság)

Porto-val és az Interrel is szerencsével nyerte azért meg a BL-t, tavaly jöhetett volna ez így össze szerintem a Madriddal, de a Bayern jobbnak bizonyult. (a Chelsea meg bemákolt minden meccset)
ebbõl látszik, hogy beteg ez a Real Madrid. Ha Mounrinhoval se tudnak BL-t nyerni ott komoly gáz van😄 Nem akarok vitát szítani a Madrid topikban, de nem véletlen h 10 éve nem tudnak BL-t, de még UEFA kupát és új nevén Európa ligát se tudnak nyerni.

Porto, Inter mindkettõbõl BL csapatot csinált úgy, hogy elõtte mindkét csapat álmodni se mert volna diadalról ezenkívül a Chelseabõl is nagy csapatot csinált amíg ott volt, a Reallal is bajnok lett, de a BL gyõzelem a túlzott elvárásokkal tarkított csapatoknál nem fog összejönni.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
igazad van, nem igazán fekszik neki a la liga....menjen vissza az interbe. csak az a gáz, hogy nemtudom ki tudná mégiscsak helyettesíteni õt, mert ha nyerünk, akkor az bizony az õ érdeme is

I met God. She's black

bakkerman
blaugrana al vent
un crit valent
tenim un nom el sap tothom
Barça, Barça, Baaarça!

amikor 90 ezer ember telitorokból nyomja,istenem de ott lennék!!!

homeless: korrekt vélemény,ígylátom én is!

Jakuza001
Az egész pálya
Egy kiáltás
Mi vagyunk a kék-vörösek
Nem számít honnan jövünk
Délrõl-e vagy északról
Most egyek vagyunk, egyek vagyunk
Egy zászló minket összefog

Kék-vörös a szélben
Egy bátor kiáltás
Van egy nevünk, mindenki tudja:
Barça, Barça, Baaarça!

Játékosok, szurkolók
Együtt erõsek vagyunk
Annyi lelkesedéssel teli év
Annyi gólt kiáltottunk
S bebizonyosodott, bebizonyosodott
Hogy soha senki minket legyõzni nem fog

Kék-vörös a szélben
Egy bátor kiáltás
Van egy nevünk, mindenki tudja:
Barça, Barça, Baaarça!

Szerintem ebbe a beteges Barca fóbiába bukott bele. Nagy hiba volt részérõl, hogy megpróbálta egymásnak ugrasztani a Real és a Barca spanyol játékosait. Hibába nyertek bajnoki cimet, összességében sokkal többet ártott a Realnak, mint amennyit használt. Csak azok a Realosok nem akarják elzavarni, akik ugyanabban a beteges Barca fóbiában szenvednek, mint Mourinho, mert õk csak azt látják, hogy vele párszor sikerült megszorongatniuk a Barcát.

ki nem szarja le 😊

Visca El Barça!

tobias88
Amúgy a 26. fordulóra kéne 39 pontos elõny a sorfalhoz, szóval nem hiszem hogy meglesz <#idiota>
tobias88
"Vállaljuk a felelõsséget azért, hogy ebben az idényben nem teljesítünk jól, nem hozunk egy jó bajnokságot, de mérkõzésrõl mérkõzésre történnek olyan dolgok, melyekrõl nem szívesen beszélek, nyilván, miután vesztettünk. Nem akarok a felelõsség alól kibújni, sem a pontkülönbség elõl megfutamodni, de így van, ez az igazság."

Vállalja a felelõsséget de mégsem vállalja. Kíváncsi lennék arra tényleg, hogy mi a fenérõl beszél? Mert idén a Madrid azért köszönhetett pár pont elõnyt a bíróknak (na nem a bajnokságot), de idén errõl szó sincs...

Motiválatlanok, formán kívüliek, és sokan elöl csak sétálgatnak.
szánalmas ez az ember, bármekkora edzõnek is tartják...

Visca El Barça!

<#eljen>

Visca El Barça!

bakkerman
Bajnokság félig zsebben,ez jó! 😊 Viszont nem tudom mi van a feherekkel...Mourinho teljesen tönkrebassza a Realt,szégyent hoz arra a csapatra,és szégyenbe rakja a világ legjobb kapusát. Arrogáns tiszteletlen fasz,és már tanácstalan is,mindenkit megmar aki körülötte van. Szükseg van egy erös Realra,akivel utolsó fordulóig kiélezett csata van! JM-nek mennie kell en igy látom!

egészen pontosan 59-et lõtt messi a 121 bajnoki gólból a 2012-es naptári évben.

tobias88
tobias88
várható hõmérsékeletet is módosítani kellett volna <#idiota>
tobias88
tobias88
Milan meg kap egy 4est a Rómától, remélem tartják ezt a formát a bl meccsig. Vagy felõlem szárnyalhatnak is addig, csak ott játszanak így...
Jakuza001
Kellemes karacsonyt. 😄

tobias88
sztem már felesleges a Madridhoz számolgatni, max az Atmához érdemes
[HUN]FaTaL
16 pont <#taps>

és milyen jól teszi <#eljen>

Visca El Barça!

WuFraZselic
idei 121 gólból 91et Messi lõtt?!
lol...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

[HUN]FaTaL
Villa sokkal jobban játszik, mint Pedro, több gólt lõtt.

Azért az egy vicc, hogy Adriano több gólt lõtt, mint Alexis és Pedro együtt.

Alexist el kéne adni, és Tellonak szerintem több lehetõséget kellene kapnia. És kéne venni végre egy csatárt, mert Messi, ha valami folytán megsérül, vagy eltiltják sárgák miatt, akkor nem tudom mi lesz..

bakkerman
3 pont megvan,játék szokásos,kapott gól szokásos,2 helyzetbõl talált gólt a Valladolid...támadásban szarok vagyunk,Leo topformában,csak ugye ez meddig tart...Villa,Alexis náluk nagyon kilóg a lóláb,abszolút nincs kizárva hogy nyáron elmennek...sorozatosan szarul játszanak,szeretem Villa játékát,meg szimpatikus srác sokat tett értünk,de nyáron mehet...Alexisnek meg vagy a spanyolfoci nem fekszik,vagy a mi stílusunk,nem tudom,õ is mehet...sajnos :S

tobias88
Én csípem Tello-t, nagyon jól játszik és mindig kreatív, aktív és él a lehetõséggel ahogy ma is láthattuk. Azt viszont nem értem, hogy miért nem kap több lehetõséget, ha mind Villa, mind Pedro, mind Sanchez a béka segge alatt...
"A Barca megdöntötte a Real Madrid tavaly 199 találattal beállított éves gólrekordját is: Lionel Messiék jelenleg 201-nél járnak."forrás:NSO <#taps>

Sippie
na azt én se értettem...
tobias88
Alves 5ösrõl visszapasszolt <#idiota>