33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26275 Na szerintetek Abidal kap lehetőséget ma? Csereként a végén? -
ToM1113 #26274 -
IXEMGabeo #26273 -
#26272 megadták a lesgólt, és ment is utána az észosztás hogy bezzeg ha nem 2-0, akkor a Milan 1-1-el ment volna és biztos kiesünk, és kulcsfontosságú pillanat volt és stb stb... -
#26271 Alves:
„Az, hogy nem lesz velünk egy ideig egyrészt kihívás, másrészt ösztönöz minket. Ösztönző, hiszen megmutathatjuk, hogy nélküle is a legjobbak közé tartozunk, és, hogy nem csak vele vagyunk képesek kimagasló teljesítményre. Nagy kihívás, hogy nélküle jussunk tovább a PSG ellen, de természetesen sokkal jobb lenne, ha velünk volna. Meglátjuk, hogyan halad majd a felépülése, nem szabad siettetnünk, hogy idejekorán visszatérjen. Az ő érdeke is, hogy teljesen felépüljön.”
igaza van -
#26270 Milan ellen is úgy volt mi? Végülis volt egy éppen lesgól mikor egyből visszamozgott Messi a védővonal mögé, de azon kívül Kassai a szokásos rossz felfogásában vezette a meccset = szövegelés azonnali sárga de amúgy mehet a túl kemény játék büntetlenül -
#26269 Adriano, recovering from a thigh injury since mid-March, will be available for Wednesday's Champions League game against PSG. -
#26268 ha meg Leo mégis játszani fog a visszavágón,akkor ő meg a köcsög génkezelt doppingos szteroidos hormonkezelt törpe...:D de már megszoktuk mi ezeket :D -
#26267 majd minket is megsegítenek a visszavágón kompenzálás képpen, aztán megint mi leszünk a szarszemét unicefplatiniFC :) -
#26266 Madridiakat megint segítette a bírói tévedés a Manchesteri után, most egy 11es maradt el. -
#26265 második közel sem volt les:
viszont az hogy Alexis esete nem volt 11es az tényleg vicc Ancelottitól, hogy meri szidni a bírót ekkora segítség után + nekünk minden sárgás belépő sárgát is ért (még volt olyan ami nem is volt sárgás), náluk meg minden 2. -
#26264 Mostanában jah, tavaly is így volt, régebben meg a javunkra tévedtek, nem tudom hogy ez miért van így -
ToM1113 #26263 tény hogy volt egy lesgól, na de az igen árulkodó adat volt pl az első félidőben hogy 70% os birtoklás mellett 2x annyi PSG kapuralövés volt mint katalán.
Ha nem akarunk gólt lőni nem is fogunk.
Én igazságosnak érzem a 2-2-t és ha így játszunk akkor meg is érdemeljük.
Ha végigrohamoztuk volna az ellenfél kapuját, rúgunk 3 gólt, a PSG berúgja a lesgólját, kap 1 11-est meg a végén jön a "potya" akkor azt mondom: a fenébe... hát végig mi támadtunk, lemostuk őket a pályáról és mégis x....
De így, hogy gyakorlatilag az első félidőben 2-3 gólos hátrányba is kerülhettünk volna, helyette Messi 1x a kapu előtt találta magát és belőtte és vezettünk, majd óvtuk a csodálatos 1 gólos vezetést...
Viszont nagy pénzben mernék rá fogadni hogy tovább fogunk jutni. Mert így szokott lenni. -
#26262 csinálhatunk akármit, ha az ellenfelet tolják a bírók -
ToM1113 #26261 A Real már ma letudja a dolgokat...
Nem lett volna itt ekkora probléma azzal hogy ki játsszon védőt a visszavágón ha tegnap megfelelő előnyt harcolunk ki. De hát a világverő PSG megfogott minket, ahogy nemrég a szintén acélos Milan is... :D
Komolyan nem értem mire jó ez, anno Arsenal ellen is ez volt, aztán otthon mindig rúgunk egy 4-est, de az izgalom sose maradhat el.
Lehet szólnak meccs előtt a Barcának hogy figyu, oké hogy tudtok ti 4-0 5-0 ra is nyerni, de ne mossátok már le az ellenfelet az első meccsen mert akkor a 2. ra senki se lesz kiváncsi. -
#26260 Ez az Ancelotti meg tiszta Murinnyó... -
#26259 Képet találtam de nincs rajta a rúgó játékos így nem bizonyít semmit, csak azt, hogy volt olyan pillanat, hogy mögöttük volt.
Visszavágón én is Songot játszatnám.
Ancelotti (coach PSG): "The penalty on Alexis wasn't one, it was a gift from the referee."
Ez meg nevetséges. Ilyen lesgól után csöndben maradnék a helyében. Ráadásul tiszta tizenegyes volt.
"Barcelona B players Oier, Muniesa, Sergi Roberto, and Deulofeu are training with the first team" -
#26258 Direkt azt figyeltem ismétlésnél hol van Ibra, de úgy láttam hogy a passz pillanatában a védők mögül indult. Persze ha azóta van róla valami jó videó, akkor megnéznénk.
Songnál meg lehet hogy a sárga miatt, én a visszavágón azért őt kezdetném, az előző bajnokit leszámítva amikor lehetőséget kapott jól játszott. -
#26257 Közben eszembejutott, hogy Song sárgás, lehet, hogy ezért nem cserélte őt be Tito, mert, ha sárgát kap nem játszhatott volna a visszavágón. -
#26256 Lehet.
Amúgy állítólag a második gól előtt is les volt. :D -
#26255 mondjuk az érdekes volt hogy tegnap mégsem Songot cserélte be Masche helyére. Lehet a hétvégi gyenge szereplésének tudható be. -
#26254 Ja én 3 hétre emlékeztem Pedro esetében. Hátvéd poszton gondban vagyunk megint. :(
Esetleg Song mehet VKP-ba és Busquets hátvédnek (vagy fordítva), mást nem nagyon tudok elképzelni. Nem Bartraval kéne nekivágni szerintem a BL elődöntőnek (ha egyáltalán továbbjutunk, bár nagyobb esélye van, mint a Milan ellen volt). Lassan Pinto vagy Xavi lesz a középhátvéd.. -
#26253 Shakique egy gyökér
-
#26252 - Puyol 3 hete sérült és még 2 hétig biztosan az lesz
- Adriano 2,5-3 hete sérült meg 4-6 hétre
- Pedro 1 hete sérült meg 10 napra
- Messi tegnap sérült meg 1 hétre
- Mascherano tegnap sérült meg 6 hétre
Visszavágóra van esélye az Adriano - Pedro - Messi hármasnak, de valós esélye csak Pedronak és Messinek van. A 3 hét múlva esedékes elődöntőre Puyol ahogy ismerem tuti felépül viszont Mascherano csak és kizárólag a döntőre lehet újra fitt. És ha ehhez hozzávesszük hogy Adriano havonta 1szer mindig lesérül és Puyol sem a régi + Shakique egy gyökér, végig bajban leszünk Mascherano sérülése miatt -
#26251 na most bízzunk a csodadoppinggenetikaimutációs orvosokban. -
#26250 Lionel Messi kihagyja a hétvégi, Mallorca elleni találkozót, és a rehabilitációjának gyorsaságán múlik a PSG elleni, jövő heti pályára lépése, azaz az orvosok nem zárták ki az argentin szereplését a visszavágóra.
Az egyesület orvosi részlege a mai, tüzetesebb vizsgálatok után megerősítette, hogy combizomsérülése van Messinek, így biztosan kihagyja a hétvégi, RCD Mallorca elleni bajnoki találkozót. Az már azonban a játékos szervezetének a reakcióján múlik, hogy felépül-e a PSG elleni, barcelonai visszavágóra.
Amint az ismeretes, Messit a kedd esti, végül 2-2-re végződött BL-negyeddöntő szünetében kellett lecserélni, mivel a támadó az első játékrész végén izomfájdalmakra panaszkodott. Messinek - egy 2009-es, egy hetes kihagyást leszámítva - öt esztendeje nem volt izomsérülése. -
#26249 1 hete. Válogatott meccsen sérült meg. -
#26248 3 hét volt 2,5 hete igen. Messi is lehet játszik a visszavágón. -
#26247 bízom benne, így is elég lyukacsos lett a csapat, legalább a visszavágóra őt ne kelljen már nélkülözni. -
#26246 Szerintem már a hétvégi bajnokin játszani fog, ez volt a Benfica utáni meccsen is :D -
#26245 Messi Facebookjáról:
"I will return soon, thankfully it was not so serious."
na de azt nem írják még mindig sehol hogy mennyire soon. -
#26244 Lehet, hogy rosszul emlékszem, nem 3 hét? Na mindegy, reméljük. Igazából nem tudom ki lesz a védő, mert sem Puyol sem Mascherano nem fog addig felépülni. -
#26243 Ibra szerint FANTASZTIKUSAK voltak...nem tudom melyik meccsről beszél,de ez a PSG Messivel a Nou Campban ugyanúgy megkapná a maga 4 gólját mint a Milan,de Leo nélkül is verhetőek. Persze mit is várnék Ibratól,a világ legjobb csatárától (saját maga szerint ő az...). Úgyis BL győzelem nélkül fog visszavonulni,nem is érdemel BL trófeát -
#26242 bár ahogy emlékszem Pedro a visszavágón már elvileg játszhat -
#26241 Dejó...
Hát azért számít. Pedro bőven jobb mint sanchez és Villanal meg többet védekezik. -
#26240 eléggé csalódást keltő volt a tegnapi meccs,főleg a legvége...Ibra góljáról nem nyilatkozok,mindenki tudja milyen találat volt,de ugyanakkor az is igaz,hogy nem játszottunk jól,ennek ellenére még a lefújás előtt 1 perccel is mi álltunk győzelemre,de az a szerencsétlen gól a végén nagyon felbaszott :S ha marad a 2-1 azt mondok továbbjutottunk,így hogy 2-2 lett,és természetesen otthon is fog lőni egyet minimum a PSG,az a kérdés hogy mi Leo hiányában tudunk-e. Milan elleni párharc visszavágója előtt azt mondtam 20-80% a továbbjutási esélyek a Milan javára,most azt mondom 70-30% a mi javunkra. VISCA! -
#26239 Nem nagyon számít de Pedro is. -
#26238 Hát a visszavágó necces lesz. Messi miatt gólt nem nagyon lövünk + Puyol - Mascherano - Adriano is kiesett... -
Coco #26237 csere miatt szokás +30mp ráhúzni. -
#26236 Azon a meccsen speciel a 3 perc hosszabbítást nem értettem. És a mostani 4 is érdekes, kétszer volt ápolás az összefejelésnél meg Masche lehozásánál, szerintem az nem volt 4 perc. A megpattanó lövést meg ne nevezzük már tudatosnak, mert az csak a szerencsén múlik hogy merre változtat irányt.