Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Hát, én már azt sem látom mostanság rajta sajnos. Válogatottban megvan, de nálunk sokszor még védekezni se jön vissza. Valami nincs rendben vele
bakkerman
de rajta legalább lehet látni az alázatot,meg úgy általánosságban ha nézem a õt egy-egy meccsen látszik rajta,hogy tenni akar valamit a címerért,ha kell fut tizenhatostól tizenhatosig,odalép,becsúszik,szerel,de Alexis teljesen tanácstalan,néha megindul fut a labdával,de hogy mit csináljon vele,na ott megáll a tudomány! És ennek ellenére jócskán több percet kap mint Tello. Nem azt mondom,hogy nem bírom õt,de attól hogy kipengettek érte euro milliókat,attól még nincs bérelt helye a csapatban,pont ezért kéne 2x annyit nyújtania mint a kis Tello gyereknek,mert õ légiós,és kurvasokba fájt a klubnak a megvétele.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Pedro sem igazán van formában az utóbbi idõben. Valahogy elhagyta a góllövõ cípõjét.
bakkerman
FC Barcelona - Espanyol
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Gil Manzano
TV: Sport1

Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro (Tello), Alexis Sánchez (Fábregas), Messi

Espanyol: Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Álvarez - Víctor Sánchez, Forlín - S. García, Verdú, Simao - Stuani

Pedro-Tello-Leo támadó hármasnak örülnék,fölösleges Alexist erõltetni

bakkerman
a sors egyszer ad,egyszer elvesz...ki is estek idén a picsába a BL-bõl,pedig nem játszottak szarabbul mint tavaly. Csak idén ennyire futotta

az igaz, de az élet visszaadta nekik a sorozatos évek óta tartó igazságtalanságokat és balszerencséket...

Be nem ment gólt, kezezett gól ellenük és persze Övrebó.

Ezért is, a szerencsének köszönhetõen is, de bemákolták.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
bemákolta inkább...
meg is nyerte vele a Chelsea a BL-t😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman

Sippie
bár én a Cityt írtam, de az MU-t is többre tartom a chelsea-nél. Amikor a BL-ben ellenük játszottunk az MU legalább focizott, nem beállt 11 emberrel a kapuba.
[HUN]FaTaL
Lehet, de az összevásárolt csapatokat mégjobban rühellem. Igazából akkor örülnék a legjobban, ha az Arsenalba menne.

#24472: A Fradiból pedig megmaradnék a nõi kézinél 😊))

http://goo.gl/gd6Zi5

nem értelek benneteket pont azt a csapatot bírjátok, akiket Angliában úgy és oly látványosan segítenek a bírók, mint egyetlen másik csapatot se...

😄😄

Sippie
jöjjön a fradiba oszt kész, itten van csak igazán kihívás 😄
[HUN]FaTaL
Én meg a Chelseat és a Cityt rühellem, inkább menjen a MU-ba 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
na én meg a chelseat utálom... marad a City 😄
mondjuk Abramovichnál nem lenne könnyû dolga még Mourinho se bírta ott 2-3 évnél tovább a többi edzõ is mind "csõdöt" mondott valószínû a magas elvárások miatt...

Man citynél is ez a helyzet, a MU-nál nem szívesen látnám, merthát szar érzés lenne látni ahogy felfuttatná az általam utált csapatot😄 Amúgy oda nem fog menni, mert Ferguson úgyis maradni fog

Sippie
csak oda ne...
ha lehetne választani akkor a Chelseaben szívesen látom.

majd megy oda Balotelli xD

bakkerman
Az Arsenal 16m eurós ajánlatot tett Villaért állítólag...Meggondolandó,de most januárban nem szabad elengedni,tavasszal Leo formán kívülre kerülne még mindig lenne egy bármikor gólra képes Villank.

bakkerman
Cruyff biztos abban,hogy Pep nyártól Angliában fog edzõsködni,a Chelsea-City-United hármas valamelyikében. Ha valakinek lehet hinni,akkor az Cruyff,szinte mindennapos beszélõviszonyban vannak. Én nagyon örülnék,ha megkapná SAF helyét a MU-nál,bár az öreg whiskeys nem fog felállni a padról még,1 szezont lefog húzni szvsz.

Jakuza001
Kivancsi leszek ki lesz a csatar a milanban,most hogy Patot is eladtak.

bakkerman
készül a csapat a vasárnapi derbire!

bakkerman
hát azért én Maradonán is igyekeztem odafigyelni hogy levegõt vegyek,amikor néztem felvételrõl a meccseit vagy videóit...a szememben õ egy igazi Isten,Legenda,és Leo is az lesz 20 év múlva!

tobias88
Meg is érdemli, láttam én Maradonát meg Pelét videón, de össze se hasonlíthatóak a Törpével...
bakkerman
Január 7.-én pedig jöhet a következõ laszti,amivel egyedüli rekorder lesz 😊

csak így tovább kedves Leo <#eljen>

Visca El Barça!

bakkerman
just leo

BÚÉK nektek, és minden foci kedvelõ embernek <#nevetes1>

Visca El Barça!

zárásképp

Sippie
Én is boldog új évet kívánok minden topiklakónak 😊
BÚÉK Barcások😊

bakkerman
amíg még tudok normálisan írni kihasználnám az alkalmaT 😊

Sikerekben,egészségben,boldogságban gazdag Boldog Új Évet kívánok minden kedves fórumozó társamnak! Új év,új adók,változnak az emberek,és a dolgok,de egy örök: FC Barcelona per sempre!

<#taps>

Visca El Barça!

bakkerman
ígyvan,a bírókat úgyis megvettük 40 évre elõre,azzal nem lesz gond!

Sippie
Majd génkezeljük õt is mint a Messit, és lesérülhetetlen lesz <#eplus2>
Effe88
Xd
de milyen mókás látvány lenneXDXD
menyit röhögnénkXD

bakkerman
1.90-es védõk lábai között átfutna labdástul 😄DDDDDD

Effe88
milyen piciXD
bírnám nem nõne nagyobbra és ekkora maradna és így fociznaXD

bakkerman
Dal Sanyi és a családja 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bakkerman
nagyobb a labda mint a gyerkõc 😄

Visca El Barça!

kaposi1
Lehet hogy ilyen lesz de nekem nagyon nem tetszik.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
elvileg ez lehet jövõre a csapat idegenbeli meze,jelzésként hogy addigra már Katalónia független állam lesz...szerintem simán elképzelhetõ egy ilyen mez!

bakkerman
elég kamu hírnek tûnik,de ha igaz is,Messi reakcióján nem lepõdök meg,ha egyszer elhagyja a Barcát nem a pénz miatt fogja,ebben biztos vagyok

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
mekkora csapatunk volt akkor,és micsoda meccs volt!!!

de nagy döntõ volt😊 túloldalt is az az Arsenal az utolsó dobását lõtte el a BL gyõzelemre.

ez fájt bameg