Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Messi ilyen helyzetet utoljára az anyaméhben hagyott ki de ott bezavart a magzatvíz.

u.i.: ezt meg minden nehézség nélkül belövi...
tobias88
rosszul vannak faragva ezek a kapufák
tobias88
Ennyi erõvel Pedro is mehetne hiszen õ is rossz mostanság. Korai lenne még ilyen nagy változás szerintem.
Sanchez megint fájdalmasan szar és nem csak a kihagyott ziccer miatt. Szimpatikus gyerek de most már én is amelett vagyok, hogy jobb lenne eladni😞

tobias88
Micsoda beadás Alvestõl. Onnan Adriano gólt is lõ...
bakkerman
ezt bazmeg torgelle belövi csutkarészegen csukott szemmel...ebben a csapatban senki nem tud gólt rugni csak Leo,KURVAJÓ!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Villa ezt még csukafejessel is betette volna... Sanchez te gyökér te
[HUN]FaTaL
Sanchez te balfasz <#falbav>

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
én is megnézném Neymart Barca mezben,de csak ha képes visszavenni az egójából,mert még egy Ibra nem kell.

tobias88
Hát nem tudom. Viszont azon vagyok, hogy Neymar elélne nálunk, nézzétek csak meg Tello-t. Sanchez és Pedro más stílusúak és szenvednek is rendesen míg Tello ha kap lehetõséget rendre jól játszik, megpróbálja az 1-1 elleni szitukat míg a 2 nagynév mostanában nem (Sanchez utolsó meccse kivételesen jó volt ilyen szempontból)
bakkerman
Alexist meg az Udinese visszakarja csábítani nyáron,kölcsönbe,vagy végleg(mondjuk ez elég kamugyanús),és ha a chilei hajlana az olaszok felé ismét,akkor beszállna az Inter...

bakkerman
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Tito Vilanovát már nem az intenzív osztályon kezelik tegnapi mûtétje után, de még nem lehet tudni, mikor hagyhatja el a kórházat.

kaposi1
Mert a Barca egy nagy család és gondol azokra is akik nélkül nem tartanának itt.
Vagyis ránk szurkolókra.<#taps>

Õ meg már sejt valamit hogy ki kapja azt a bizonyos labdát Januárban.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
A Liverpool és a Tottenham vinné januárban Villat,15 millió környékén van a reaális értéke,nyárra pedig szóbahozták velünk Javier Hernandezt a MU-ból. Érdekes!

bakkerman
az meg a másik!

Sippie
Hát azért egy játékos sérülését kívánni eléggé retardált dolog <#nemtudom>
bakkerman
egyszer lesérülne 1 hónapra,és abban a hónapban ugyanúgy megnyernénk minden tétmeccset,kiváncsi lennék mit találnának ki a haterek.

Zenszkij
akkora az arc, hogy nagy lesz a pofáraesés 😄, ideje hogy Messi lesérüljön

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tobias88
Nem csak a fogadóirodák, láttad te az idei Milan-t? Kb akkora a különbség a tavalyihoz képest mint az idei Madrid és a tavalyi Madrid között.
Sippie
Milán továbbjutásra 4.5-ös szorzó van... hmm, a fogadó irodák eléggé egyoldalúnak látják a küzdelmet 😄
bakkerman
Masch baszki 😄DDDDDD ha az lenne a neve,hogy Javier Rosell,aztis elhinném hogy a fia Rosellnek 😄D

bakkerman
csávók

Jakuza001
Amugy szerintem a REalnak egyetlen egy makja van ami megkimeli a kiesestol....
Hogy jon a vilagvege. 😛PPPPP

Effe88
lol
szégyen

bakkerman
minden a tervek szerint alakult,ragyogó munkát végeztek! 😄D

Sippie
Nem is értem honnan veszed ezt:

"Tegnap elvégezték a próbasorsolást is – az események bizarr összjátéka folytán a „fõpróba” ugyanazokat a párosításokat hozta, mint a csütörtöki „elõadás”! "
<#idiota>
jobbulást neki! Mocskos dolog a rák

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
néha nekem is ez az érzésem

bakkerman
én az Arsenalnak örültem volna úgy teljes szívembõl,csórikat 2006 óta folyamatosan szopatjuk (na meg ugye Cesc-Song leigazolása..😄D ) jó buli lett volna megint kiejteni õket <#nevetes1>

[HUN]FaTaL
Má' megin a Milan? 😄 Nem baj, kiejtjük õket idén is 😄

bakkerman
egyébként ma is bebizonyosodott,hogy totál irányított az egész sorsolás,amikor kiderült,hogy a Real csak csoportmásodik lesz,a MU meg elsõ,jöttek is a hírek hogy mekkora csúcspárositás lenne 2002/2003-as szezon után ismét összecsaphatnak...és totál véletlenül össze is kerültek.

limperatore
tudom h rossz emlekek vannak rola 😊)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tobias88
Én a Real-Munak örülök, 2. és 3. legesélyesebb egymás ellen egybõl az nekünk csak jó.
bakkerman
Milan...nem rossz,kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is,de nehezebbet is,jó ez. MU-Real,Sahtar-Dortmund hatalmas párharcok lesznek!!!!

Sippie
az ország a lényeg. A bunda és a maffia hazája 😄
Grove4
😄DDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Jakuza001
Ja...

Effe88
jaj
én is ezt néztem
majd jó eséllyel egy malaga vagy egy valencia elvergõdik a döntõig:SS:S:

tobias88
az az Inter...
limperatore
eleg konnyu ellenfelet kaptatok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Sippie
Azért az idegenbeli meccsre figyelni kell, nehogy mindenféle lesgólokat megkapjon az ellenfél 😛
tobias88
Csodálatos...
Van 3 kiemelkedõ, amibõl 2 akár döntõnek is elmenne, Milan-Barca, Madrid-Mu és azért az Arsenal-Bayern se kutya. Ez mellett meg vannak annyira gyengék is hogy nemigaz...
Jakuza001
De ahogy nezem a Real-MU se orulhet lol.

Jakuza001
Ill Milan elirtam. fck

Jakuza001
Akkor a Porto maradt.

bakkerman
11:30-tól BL sorsolás ez eurosporton élõben

bakkerman
<#eljen><#eljen> itt most nem az a lényeg,hogy mikor térhet vissza a padra,hanem hogy mennyire súlyos a dolog,de hálistennek nem az! Ha a Karácsonyt is otthon töltheti,akkor olyan nagy baj nem lehet. Kitartás Tito!

tobias88
viszont úgy néz ki ez a tavalyihoz képest "gyerekjáték"-nak tûnik, 1 meccset kell csak kihagynia mint vezetõedzõ
tobias88
Hogy mindig van valami "jó" hír. Tumor lábtörés tumor tumor...
[HUN]FaTaL
Miércoles 19-12-2012, 14:35 Wednesday 19/12/2012, 14:35
Doctors, Vilanova optimistic. According to sources consulted by SPORT, routine control he was subjected coach Tuesday was detected a small node within an inch of the place in which you removed the previous tumor. La operación de este jueves sería para intervenírselo. The operation would be to intervenírselo Thursday. The good news is that it is of much less serious than the last.So much so that, if everything goes as planned, it could even spend Christmas at home and join the workouts in a month.