33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26315 kettőt a kapufára küldött... ühüm... :D :D amúgy csak a ficakba kellett volna lőni az összeset, ameddig már nem ér el, azt cső :D -
#26314 A zseni a végére már látszott hogy elvi kérdést csinált belőle hogy ne blamálja magát.
Azért hihetetlen ez a lövéspontosság.
-
#26313 ha nem is lesz már nálunk alapember,de én úgy gondolom,hogy egy életre belopta magát minden Barca fan szívébe ez az ember,és bátran kijelenthetem sose fogjuk elfelejteni őt. Egy évre még maradni fog,nem lesz kezdő,de a jelenlétével is sokat adhat még a csapatnak :) A pályán már megtette a magáét,az egyszer biztos! :) ABI22 -
#26312 szerintem ehhez nem kell kommentár
-
#26311 -
#26310 Abi:
"Köszönöm szépen az unokatestvéremnek, mert nélküle nem lennék itt. Köszönöm szépen az egész világnak, akik bátorításukat fejezték ki a betegségem során. Sosem felejtem el azokat, akikkel a kórházban találkoztam. Mindig azt fogom mondani az embereknek, hogy küzdjenek, méghozzá azokkal, akik segítő kezet nyújtanak nekik. Ha tudok majd segíteni, megteszem"
Csodálatos este volt ez a culék számára. A könnyed siker mellett ugyanis Abidal meggyógyulása teljessé vált, Tito Vilanova vezetőedző pedig a tengerentúli kezelése után szintén első alkalommal ült a kispadon a Camp Nouban. Ahogy a Mundo Deportivo főoldala fogadja az olvasókat, a Barça szombat este többet nyert, mint egy szimpla mérkőzést. -
#26309 Ez a dölófejü nem nagyon nyerte el eddig a tetszésemet. Önző, mindig beviszi teljesen értelmetlenül a védők közé és olyan dolgokat próbál meg ami persze a spanyol 2. osztályban elmegy, de első osztályban... -
#26308 Thiago azért lassan leszokhatna az ellenfél gólhelyzetbe hozásáról :)
Deulofeu meg kapott egy kis leckét talán az egójának, sok mindent nem tudott kezdeni az ellenféllel, több alázat és munka kell kiccsávó! :D
-
Dobronski #26307 50-50 forinttal megtettem 6 vegeredményt... hát elszaladtak a srácok, jo akkor lesz 6. gol 200al. Hát nem akkor álltak le? :) -
#26306 Végre egy sima győzelem, ilyet szeretnék szerdán is :D -
IXEMGabeo #26305 mostanában már nem nagyon...
Nem követem most, hogy ki sérült, ki nem azért kérdezem:) -
ToM1113 #26304 -
#26303 -
#26302 Jön Abidal -
ToM1113 #26301 Messi távolléte úgy néz ki jól jön most.
Mert meg akarják mutatni hogy nélküle is Barca a Barca. És valóban. -
#26300 Az eddigi mintát folytatva két perc múlva jöhet Sanchez :D -
#26299 Fabregasé már megvan :D -
#26298 na menjél lottózni... :D -
#26297 Akkor én fel akarnék ébredni mert ez egy álom mint az eredetben, Alexis és a mesterhármas? 3 tetves gólt nem lőtt idén 20 ziccerből -
#26296 Hátha formába lendül :D
Jó lenne, ha ő is meg Cesc is lőne mégegyet :D -
#26295 megbomlik a tér-idő kontinuum, itt a világvége :D -
#26294 Meg mégegy gólt :D -
#26293 Lökték mondjuk, aztán most csak kiosztott mégegy gólpasszt :D -
Bagi1991 #26292 Ezt a Sánchezt de megverném -
#26291 A kérdés az, hogy ezt meg hogy tudta kihagyni? :O -
#26290 Alexis hogy hogy nem lőtte mellé? :O :D -
#26289 Sérült, talán kedden már játszhat.
Az első gól szép volt, a másodikat pedig már Sanchez sem tudta kihagyni :DD -
#26288 na ez igen :D gyors volt :D -
#26287 te tényleg nem nézel meccseket... -
IXEMGabeo #26286 és mi van a Pedro gyerekkel, hogy nem kezd? Ilyen helyzetekben kéne beállítani nem? -
#26285 Miért kéne topcsapattal felállnotok. A bajnokság eldőlt, hétközben meg BL visszavágó. -
#26284 vicc ez a felállás -
#26283 22.00 Barcelona-Real Mallorca
tv: Sport2 hu
streamek: -
Dobronski #26282 tuti win lesz ma? lehet megteszem egy ezressel. -
IXEMGabeo #26281 Krkicre is ezt mondták, sőt Dos Santos volt az "új" Ronaldinho:D -
#26280 Deulofeu
Hatalmas tehetségnek tartják, kb mint Messit anno csak ő később érő tipus mint például Cé -
ToM1113 #26279 Pinto, Alves, Piqué, Cesc, Iniesta, Alexis, Thiago, Bartra, Montoya, Song and Tello -
IXEMGabeo #26278 ki ez a hülyegyerek? -
#26277 Deulofeu, remélem nem lesz olyan jó szintű, nem kéne nekünk egy Cé 0.5
-
#26276 Maximum a végén. Ami Valószínű, hogy egyik félidőt a Bartra Pique, másikat a Bartra Song játssza végig hátul. Legalábbis én így tennék megnézve, hogy élesben milyen a 2 opció