Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem a 2. Villa gólt megelõzõ Ronaldinhos "no-look" passz Alexistõl mindenkinek megvan 😉

cesc fábregas

[HUN]FaTaL
Sanchez... Adjuk el szerintem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
akár... Thiago is végre játszhat. Nagyon nagy tehetség, de alig kap lehetõséget
[HUN]FaTaL
Én Deulofeut megnéztem volna egy teljes meccsen 😊

tobias88
Meg Tello miért nem kezd? <#vigyor2>
tobias88
Hát, tényleg nem tudom miért játszik ennyi játékos az elsõ csapatból...
Fabregas, Masche, Puyol nyugodtan lehetett volna pados...
[HUN]FaTaL
És megint Villa 😄

Jó lenne, ha tényleg több lehetõséget kapna a bajnokikon is...

[HUN]FaTaL
Ó mekkora Villa gól!!!

[HUN]FaTaL
Sanchez bazz, hihetetlen, hogy mennyire nem érzi a kaput...

[HUN]FaTaL
Remélem nem Egri Idióta Viktor fogja közvetíteni.

bakkerman
Köszi!

Hajrá!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
COPA DE REY

21.30 Barcelona-Cordoba
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minden bizonnyal... <#eljen>

Visca El Barça!

tobias88
jah, egy gazdag szurkoló gondolta (aki az országa pénzébõl lett gazdag és az országa pénzét herdálja el Felcsútra)
Sippie
minden bizonnyal fogalma nem volt ki ez, biztos azt hitte valami csöves, és jótékonykodik 😄
csalódtam Pepben, h egy ilyen gyökérrel fotózkodik <#idiota>

Visca El Barça!

tobias88
Néztem a Milan-t a Juve ellen, remélem a bl meccsünkig megtartják a jó formájukat. Bojan majdnem hogy irányítót játszott, ez mindent elmond...
[HUN]FaTaL
Már vagy 2 órája láttam. Lekönyökölte picit és elnézést kért. Komolyan ezen kell cirkuszolni? Bulvársajtó rulz.

xRAIDERx
A videót is megnézted a kép alatt ??

Sippie
mondjuk nem tudni, hogy mikrõl beszélgettek a partvonal mellett, lehet szépen elküldték egymást az anyjukba.
[HUN]FaTaL
Inkább az újságírók idióták.

CR nekiment és mutatta, hogy bocs, majd Pep mondta, hogy semmi gond.

Konklúzió: Pep nem fog kezet Ronaldoval 😄DDD

xRAIDERx
Pep Guardiola a haragtartó <#nevetes1>
LINK

bakkerman

Sippie
értem 😄
bakkerman
régebben bírtam a black eyed peast,britney meg alapból tetszik nekem(amióta megint van haja 😄 ),szóval bejövõs a zene ja 😄

Sippie
izé... de neked tényleg tetszik a william meg a britney közös száma? 😄
bakkerman
egy interjú részlet 2002-bõl,a La Masia egyik ifjú csillagával
"...El fútbol es todo para mí, pero el balón está en juego y sé que si me entreno duro, correcta y alimentación, hasta que un día yo gano bola de oro, camisetas del Barça, es que todos mis sueños..."

magyarul
A futball a mindenem,csak a labda érdekel,és tudom,hogy ha keményen edzek,és helyesen táplálkozok,akkor egy nap aranylabdát nyerhetek,a Barca mezében,ez minden álmom.

😊

<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman

bakkerman
énis csak azért védtem õt sokszor,meg tartom mostis szimpatikusnak mert mégiscsak katalán,õ is szépen végigjárta a lépcsõket,de egyszer eljön az az idõ,amikor már pusztán ezért nem fogják megtartani. Szerintem lejáró szerzõdéssel fog távozni '14 nyarán,pénzt nem nagyon adna érte senki,fõleg hogy a fizuját maximum egy Chelsea-City-PSG hármas tudná átvállalni,nekik meg nyílván nem kell

Sippie
én sose voltam oda érte, de az is igaz hogy kapus téren mindig szarul állt a csapat. Valdes elég régóta van már a klubbnál, már ez önmagában csoda kategória 😄 De ez amit mûvel azért a pofátlanság netovábbja.
bakkerman
20-25 millióért már simán találna a vezetõség egy olyan kapust,aki jó korban van (22-27 év között),és képességei alapján jobb is mint VV. Remélem ezt felfogja Valdes is,az alapcsapatból õ az egyedüli,aki bármikor mehetne a részemrõl

tobias88
szépen le kell ültetni és megmondani neki, hogy bárki képes beugrani a helyére
Sippie
Igen az év csapatában a védelem tényleg érdekesen volt összerakva. A többi poszt rendben volt, de a védelmet mind reál, mind barca részrõl kicsit túlzónak érzem.
Sippie
a vasárnapi meccs közben felhozta a riporter, azt hittem rosszul hallottam. Messi mögött a második legjobban keresõ játékos lenne a barcában a riporter szerint...
páros lábbal rúgnám ki a faszba, és vennék abból a pénzbõl egy valóban klasszis kapust.
bakkerman
Valdesnek 2014 nyarán lejár a szerzõdése,és nem tud megegyezni a klubbal jelenleg,most évi 6 milliót keres(!!!),ugyanannyit keres mint Buffon,Cech,és Casillas,ami KURVANAGY vicc kategória,de õ még ennél is többet akar,évi 8 milliót,amivel jócskán többet keresne például a kapitánynál,Carlesnél...hát nem tudom mit képzel õ,vagy az ügynöke akar faszoskodni,ha van esze Zubinak meg Rosellnek,akkor kivárnak 2014 tavaszáig,és ajánlanak 5-6 milliót. 32 éves lesz akkor,ha velünk nem hosszabbít mi úgyis találnánk egy jó kapust...

bakkerman
olvastam egy felvetést neten,hogy az Aranylabdát úgy kéne kiosztani évrõl évre,hogy akinek már van 1,az ne kapjon többet,szerintem ez egy jó ötlet LETT VOLNA jópár évvel ezelõtt,amíg nem jelent meg Messi meg Ronaldo,ha bevezették volna ezt a szabályt,akkor szerintem így nézne ki az Aranylabdások listája 2005-tõl
-2005 Dinho akkoriban a világ legjobbja,és zseniális szezonja volt a Barcaval,abszolút megérdemelte
-2006 Cannavaro VB-t nyert az olaszokkal,de igazából õ nagyon kakukktojás az aranylabdások között
-2007 Kaká BL-t nyert a Milannal,a világ egyik legnehezebb bajnokságában oktatott,simán megérdemelte
-2008 Cristiano Ronaldo BL gyõzelem,akkoriban már nem csak az angol bajnokság,hanem a világ egyik legjobbja is volt,csapata húzóembere,és brilliáns szezont futott,megérdemelte
-2009 Messi a Barca történetének legnagyszerûbb szezonjában volt a csapat egyik húzóembere,és emelett kettesével szórta a gólokat,abszolút megérdemelte
-2010 na itt jön képbe az,hogy aki már egyet kapott,az nem kaphat még egyet...Xavi,Iniesta VB-t nyertek,csapatuk motorja mindketten,Wesley Sneijder viszont triplázott az Interrel,én a hollandnak adnám. tehát 2010 Wesley Sneijder
-2011 nem volt válogatott esemény,a Barca BL-t nyert,Xavi,Iniesta,Messi vezérletével,Xavinak odaitéltem volna,de az egy picit életmûdíjjal is felért volna,de megérdemelte volna szóval
2011 Xavi Hernandez
-2012 Spanyolország megvédte az európa bajnoki címét,a BL-t a Chelsea nyerte,utóbbiból viszont a gyengébb bajnoki szereplés miatt nem tudnék kit választani,esetleg Drogba érdemelne dobogót,de ez az év egyértelmûen Iniestaé,így
2012 Andrés Iniesta

Úgy gondolom értitek a mondanivalómat,ahogy levezettem,ez egy igazságos,és kevésbé megosztó eredmények lettek volna,mint amik végülis születtek.Ha tényleg azt nézzük,hogy egy-egy játékos adott évben mit ért el a csapatával,és a válogatottjával,és még egy kicsit a gólokat is figyelembe vesszük,akkoris reális az általam felvázolt eredménysor. A FIFA/UEFA azt az utat választotta,hogy rámegy a marketing értékekre a sportszakmai helyett,és annak adja oda,aki elsõsorban a gólokat lövi,így olyan legendák,világklasszisok maradtak aranylabda nélkül,mint Xavi,Sneijder,Iniesta vagy akár Iker Casillas. Ugyanakkor bekell látni,hogy van egy Lionel Messi a jelenlegi futballban,teljesen egyedülálló,ilyen játékos még soha nem volt,legjobban Maradonahoz hasonlítható. Õ fellett karolva minden irányból,a FIFA/UEFA úgymond "dísz",kirakatjátékosa,komoly marketing értékkel. Nem vitatom egyik aranylabdáját sem,mivel egyik kedvenc játékosom,és szó szerint olyan ember,akire FELNÉZEK(mégha 2 fejjel kisebb is nálam <#nevetes1> ),amit 4-5 éve produkál,az emberfeletti,és ezt a teljesítményt muszáj valamivel díjazni! És a legnagyobb ok,amiért nem vitatom tõle az az,hogy tudom,nem fog elszállni ezektõl a díjaktól,mert õ is tudja,hogy Xavi,Ini nélkül nem tartana itt,és nagy tisztelettel van az említett két játékos iránt. Szóval a lényeg az,hogy elkell fogadni ezt a rendszert. Xavi,Iniesta már most legendák,nem csak klubszinten,hanem az egész világon,Messi pedig egy kibaszott nagy zseni,akit a világ minden pontján Istenítenek,de ahhoz,hogy egy igazi Ikon,legenda legyen még pár évnek el kell telnie 😊

bakkerman
az év csapataában való jelölést pedig Pique nagyon megköszönheti a FIFA-nak,ugyan az EB-n nem játszott rosszul,de nálunk eléggé harmatosan játszott egész 2012-ben,szvsz csak az EB címe miatt került be ebbe az álomcsapatba

bakkerman
szerintem egy divattervezõ õt kérte fel hogy viselje alegújabb darabját

Oziris666
Ezzel a hajjal full ugy néz ki mint Villas Boas

Sippie
amúgy reklámoz valami öltönyt szerintetek? 😄 Már az év játékosa díjátadón is elég fura szerelésben volt emlékeim szerint.
Puyol laza gyerek😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88

2009-ben normális öltöny, 2010ben kicsit fényes, 2011ben hülye vörös kabát is van 2012-ben meg ez a borzalom <#nyes>

Jövõre úgy veszi majd át a díjat ha õ lesz, mint Puyol:
mint egy pizsama😄

Ha pisztollyal kényszerítenének akkor se vennék fel ilyet...még csokornyakkendõt se😄

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

és az Inter hol van amúgy?

megvan a 4. ez a lényeg <#taps>

Visca El Barça!

tobias88
milyen öltöny már ez amúgy <#idiota>
Sippie
Na igen nem született meglepetés. Amióta összevonták a díjat, másnak nincs sok esélye nyerni, amíg Messi focizik, hacsak le nem sérül fél évre, vagy mondjuk C.Ronaldo nem tripláz a madriddal, és nyer a válogatottal valamit, vagy lõ 150 gólt egy év alatt 😄
Most a legjobb játékos kapja, az összevonás elõtt meg a legeredményesebb, nézõpont kérdése hogy melyik a jogosabb, szvsz inkább kapjon Messi 4x mint egy kannaváró 1x, na az volt az aranylabda szégyene 😄
Iniestát viszont sajnálom, a régi rendszerben már aranylabdás lenne.
limperatore
bár lehet az árából szücsy eltudna menni pár milan meccsre 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco