33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Christian88
    Úgy látszik a srácok a 0-0-ra játszanak. Mindenesetre nem értem most Sanchez miért nem játszik. Hétvégén Fabregassal gurítottak egy 5-öst.
  • Sippie
    Elég gáz hogy Messi nélkül ennyire nem tudunk mit csinálni. Na de majd a második félidőben bejön aztán lesz nemulass... mindesetre ha a PSG jut tovább akkor megtalálták a Barca ellenszerét: első meccsen le kell rúgni Messit.
    PSG-nek azért volt vagy 2-3 tiszta gólhelyzete, szóval még mázlink is van hogy nem állunk kiesésre.
  • Hobehto
    nem értem miért nem merik felvállalni támadóink pl Cesc, Villa az egy az egy ellen a harcot, mint pl Iniesta....itt látszik mennyire hiányzik Messi....
  • Effe88
    az durva
    érik a meglepi?
    a 85.percben tuti lesz egy psg gól:/
  • Ferrari23
    Hat azért 1 félidő alatt nem eltalálni a kaput, az enyhén gáz....
  • [HUN]FaTaL
    Ja én is néztem, hogy mi a fasz ez.
  • Sippie
    Azé a bíró is elmehet az anyjába, jó hogy már nem várta meg a félidőt hogy visszaengedje Alvest.
  • [HUN]FaTaL
    Retekfosul játszunk.
  • Sippie
    Pikké bazmek...
  • [HUN]FaTaL
    Akkor megint Csiágó Szilvá, meg Dáni Álvesz lesz. :D Remélem Thiago nem áll be :D
  • Ferrari23
    Na baxki :D Haraszti Ádám lesz megint kommentátor. Ez Csiágó Szilvázott a múltkor is szerintem, szóval hallgathatjuk megint :D
  • [HUN]FaTaL
    +1
  • tobias88
    Semmi baja Villának hálaég, bőven jó a csapat így hogy Fabregas formában játszott. Adriano-nak én meg örülök a hátvéd poszton ha csökken a magasság ha nem.
  • Rockynhooo
    Valdés - Alves, Piqué, Adriano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Fabregas, Villa
  • bakkerman
    én jobban félek ettől a mai meccstől,mint a múltkori Milan elleni visszavágótól,ott nem volt veszítenivalónk,kikellett menni focizni,ahogy tudnak,annyi volt,de ma simán bennevan a pakliban ennyi hiányzóval,hogy kikapunk,és kiesünk :S
  • Sippie
    Sérült Puyol, Sérült Mascherano, sérült Messi, sérült Villa.

Középső védőnk Piqué, kapusunk Valdes, már ez önmagában meglepi eredményt hordozhat magában :D
    Na majd elválik, azért egy kicsit izgulok :)
  • Effe88
    Remélem ti nyertek.
    Viszont szerintem nagyon benne van egy meglepi eredményS::S:S:S
  • Sippie
    év poénja
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg a hétvégén látott dolog lesz. Fabregas hamis kilences, mellette Pedro meg Sanchez a szélen (vagy Tello és Sanchez).
  • tobias88
    Középcsatárunk még Villával sem lett volna, nincs értelme. Psg ugyan így be fog tömörülni és a kontrákra játszik, az ellen meg -1 ember aki középen van bent nem a legjobb taktika
  • ToM1113
    Ha Villa nem lesz kezdő akkor Messi-t sztem kénytelenek lesznek betenni.
    Vagy talán Tello kezd, de akkor meg nincs középső csatárunk.
    Vagy 2 csatárral játszunk meg valami csatárszerűséggel, mondjuk Iniesta lesz előretolva, Fabre meg megy a középpályára.

Ez utóbbinak nem igazán örülnék.
  • [HUN]FaTaL
    Sánchez mesterhármasával nyerünk 3-0-ra
  • bakkerman
    az fasza...akkor gólt nem nagyon fogunk lőni,esetleg ha Pedro összeszenved egy biszem-baszom akciót...
  • [HUN]FaTaL
    David Villa has discomfort and is doubtful for the Champions League game against PSG on Wednesday

Ilyen a világon nincs.
  • tobias88
    Ronaldo meg a vérszegény Galata ellen meglőtte magát és még így is kaptak 3 gólt ettől a Galatatól ami jó hír. Dortmund meg felszívhatja magát ebből a győzelemből, nem lesz szerencsés az sem aki őket kapja.
  • tobias88
    mai Dortmund - Malaga meccs bíróját is el lehetne ugyan így meszelni, 2 olyan lesgól volt (a 2. dupla les), hogy az nem igaz...
  • Sippie
    "Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága úgy döntött, hogy ebben az idényben nem vezet több meccset a Bajnokok Ligájában Wolfgang Stark, aki több hibát elkövetett múlt héten a Paris Saint-Germain–Barcelona negyeddöntő első felvonásán.

Az Esport3 televíziós csatorna úgy értesült, az UEFA illetékes testületének vezetője, az olasz Pierluigi Collina a katalán klub írásos panaszára elismerte, hogy a német sípmester többször hibázott."

Kár hogy a Magyar-románt is vezethette...
  • tobias88
    Októberben a Madrid ellen inkább Adriano-t játszatta középen Tito mint Songot. PSG ellen is Bartra-t hozta be és nem pedig Songot, szóval szerintem Song játékára kicsi az esély. Jó játékos, de nem tud spanyolul és ez sokat számít úgy látszik, csapatban a kezdő közelében nincs olyan játékos aki nem tud spanyolul (legutóbb még Abidal volt a daganata előtt, de szerintem ő is tud valamit)
  • [HUN]FaTaL
    Vagy nem, láttunk már ellenpéldát. Pl. Busquets eleve pihent szombaton :)
  • tobias88
    Ha úgy lenne akkor szombaton is kipróbálták volna ezeket a lehetőségeket, de nem tették.
  • tobias88
    Ez nem az én kedvenc kezdőm, ez a várható az elmúlt meccsek alapján.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem Bartra helyén Song lesz, vagy Busquets és Busquets helyén Song.
  • kaposi1
    Én Tello-t tenném a kezdőbe.
  • bakkerman
    azért remélem Ini lesz kint szélen és Cesc lesz középen X mellett
  • tobias88
    Majd a cserepadról esetleg ha szükség lesz rá.
    Várható kezdő:
    Victor Valdes - Alba, Bartra, Pique, Alves - Busquets, Xavi, Iniesta - Villa, Fabregas, Pedro
  • kaposi1
    Elsülhetne a lába szerda este is. Szükség lenne rá.
  • bakkerman
    meg az a lövés sebesség,én azon néztem nagyot,lazán odaállt,aztán elsűlt a lába...laza 130 km/h-val :D "nagy" srác ez a kis Bolha :)
  • Sippie
    azért az utolsó lövés az jó volt, megetette a robot kapust :D
  • kaposi1
    Azért nem olyan egyszerű az, még ezen a szinten sem.
  • Sippie
    mondjuk Rosell nem állt fel, és nem tapsolt mikor becserélték... fekete pont a górénak...