33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#26355 Úgy látszik a srácok a 0-0-ra játszanak. Mindenesetre nem értem most Sanchez miért nem játszik. Hétvégén Fabregassal gurítottak egy 5-öst. -
#26354 Elég gáz hogy Messi nélkül ennyire nem tudunk mit csinálni. Na de majd a második félidőben bejön aztán lesz nemulass... mindesetre ha a PSG jut tovább akkor megtalálták a Barca ellenszerét: első meccsen le kell rúgni Messit.
PSG-nek azért volt vagy 2-3 tiszta gólhelyzete, szóval még mázlink is van hogy nem állunk kiesésre. -
Hobehto #26353 nem értem miért nem merik felvállalni támadóink pl Cesc, Villa az egy az egy ellen a harcot, mint pl Iniesta....itt látszik mennyire hiányzik Messi.... -
#26352 az durva
érik a meglepi?
a 85.percben tuti lesz egy psg gól:/ -
Ferrari23 #26351 Hat azért 1 félidő alatt nem eltalálni a kaput, az enyhén gáz.... -
#26350 Ja én is néztem, hogy mi a fasz ez. -
#26349 Azé a bíró is elmehet az anyjába, jó hogy már nem várta meg a félidőt hogy visszaengedje Alvest. -
#26348 Retekfosul játszunk. -
#26347 Pikké bazmek... -
#26346 Akkor megint Csiágó Szilvá, meg Dáni Álvesz lesz. :D Remélem Thiago nem áll be :D -
Ferrari23 #26345 Na baxki :D Haraszti Ádám lesz megint kommentátor. Ez Csiágó Szilvázott a múltkor is szerintem, szóval hallgathatjuk megint :D -
#26344 +1 -
#26343 Semmi baja Villának hálaég, bőven jó a csapat így hogy Fabregas formában játszott. Adriano-nak én meg örülök a hátvéd poszton ha csökken a magasság ha nem. -
#26342 Valdés - Alves, Piqué, Adriano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Fabregas, Villa -
#26341 én jobban félek ettől a mai meccstől,mint a múltkori Milan elleni visszavágótól,ott nem volt veszítenivalónk,kikellett menni focizni,ahogy tudnak,annyi volt,de ma simán bennevan a pakliban ennyi hiányzóval,hogy kikapunk,és kiesünk :S -
#26340 Sérült Puyol, Sérült Mascherano, sérült Messi, sérült Villa.
Középső védőnk Piqué, kapusunk Valdes, már ez önmagában meglepi eredményt hordozhat magában :D
Na majd elválik, azért egy kicsit izgulok :) -
#26339 Remélem ti nyertek.
Viszont szerintem nagyon benne van egy meglepi eredményS::S:S:S -
#26338 év poénja -
#26337 Szerintem meg a hétvégén látott dolog lesz. Fabregas hamis kilences, mellette Pedro meg Sanchez a szélen (vagy Tello és Sanchez). -
#26336 Középcsatárunk még Villával sem lett volna, nincs értelme. Psg ugyan így be fog tömörülni és a kontrákra játszik, az ellen meg -1 ember aki középen van bent nem a legjobb taktika -
ToM1113 #26335 Ha Villa nem lesz kezdő akkor Messi-t sztem kénytelenek lesznek betenni.
Vagy talán Tello kezd, de akkor meg nincs középső csatárunk.
Vagy 2 csatárral játszunk meg valami csatárszerűséggel, mondjuk Iniesta lesz előretolva, Fabre meg megy a középpályára.
Ez utóbbinak nem igazán örülnék.
-
#26334 Sánchez mesterhármasával nyerünk 3-0-ra -
#26333 az fasza...akkor gólt nem nagyon fogunk lőni,esetleg ha Pedro összeszenved egy biszem-baszom akciót... -
#26332 David Villa has discomfort and is doubtful for the Champions League game against PSG on Wednesday
Ilyen a világon nincs. -
#26331 Ronaldo meg a vérszegény Galata ellen meglőtte magát és még így is kaptak 3 gólt ettől a Galatatól ami jó hír. Dortmund meg felszívhatja magát ebből a győzelemből, nem lesz szerencsés az sem aki őket kapja. -
#26330 mai Dortmund - Malaga meccs bíróját is el lehetne ugyan így meszelni, 2 olyan lesgól volt (a 2. dupla les), hogy az nem igaz... -
#26329 "Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága úgy döntött, hogy ebben az idényben nem vezet több meccset a Bajnokok Ligájában Wolfgang Stark, aki több hibát elkövetett múlt héten a Paris Saint-Germain–Barcelona negyeddöntő első felvonásán.
Az Esport3 televíziós csatorna úgy értesült, az UEFA illetékes testületének vezetője, az olasz Pierluigi Collina a katalán klub írásos panaszára elismerte, hogy a német sípmester többször hibázott."
Kár hogy a Magyar-románt is vezethette... -
#26328 Októberben a Madrid ellen inkább Adriano-t játszatta középen Tito mint Songot. PSG ellen is Bartra-t hozta be és nem pedig Songot, szóval szerintem Song játékára kicsi az esély. Jó játékos, de nem tud spanyolul és ez sokat számít úgy látszik, csapatban a kezdő közelében nincs olyan játékos aki nem tud spanyolul (legutóbb még Abidal volt a daganata előtt, de szerintem ő is tud valamit) -
#26327 Vagy nem, láttunk már ellenpéldát. Pl. Busquets eleve pihent szombaton :) -
#26326 Ha úgy lenne akkor szombaton is kipróbálták volna ezeket a lehetőségeket, de nem tették. -
#26325 Ez nem az én kedvenc kezdőm, ez a várható az elmúlt meccsek alapján. -
#26324 Szerintem Bartra helyén Song lesz, vagy Busquets és Busquets helyén Song. -
#26323 Én Tello-t tenném a kezdőbe. -
#26322 azért remélem Ini lesz kint szélen és Cesc lesz középen X mellett -
#26321 Majd a cserepadról esetleg ha szükség lesz rá.
Várható kezdő:
Victor Valdes - Alba, Bartra, Pique, Alves - Busquets, Xavi, Iniesta - Villa, Fabregas, Pedro -
#26320 Elsülhetne a lába szerda este is. Szükség lenne rá. -
#26319 meg az a lövés sebesség,én azon néztem nagyot,lazán odaállt,aztán elsűlt a lába...laza 130 km/h-val :D "nagy" srác ez a kis Bolha :) -
#26318 azért az utolsó lövés az jó volt, megetette a robot kapust :D -
#26317 Azért nem olyan egyszerű az, még ezen a szinten sem. -
#26316 mondjuk Rosell nem állt fel, és nem tapsolt mikor becserélték... fekete pont a górénak...